- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mastre
tag
válasz
HorCsa
üzenetére
Nem kell ide H váltó, egyen karosszéria meg pláne nem, hiszen az nem Forma-1, hanem valami szériaautós sorozat. A Forma-1 mindig is az újításokról, innovációkról szólt, minél jobbat, gyorsabbat építeni. Ezzel a költségcsökkentősdivel, meg zöld kisautókkal nagyon kezdünk eltávolodni ettől.
Én nem tudom, hogy mi volt a 80-as években, vagy akár a 90-es évek elején. Nagyjából 98 óta nézek Forma-1-t, számomra az az időszak volt a legjobb. Tényleg izgalmas volt, és ha már előzések nem voltak, akkor legalább a taktikázás ment. Még a 2000-s évek elején is. Schumacher halomra nyerte magát, de utána azért ment a csata. Elkezdtek szabályozni, hogy a Ferrari ne legyen egyeduralkodó, most meg itt tartunk. Valahogy ez így nagyon nem frankó...
Csúcstechnikával is lehet izgalmas versenyt csinálni, hisz technikailag 2000-s évek elején volt a top. Nem kell visszamenni az őskorba, csak kicsit ésszerűbb szabályokat csinálni... -
proof88
addikt
válasz
HorCsa
üzenetére
mert pl nem kértél meg rá hogy írjak ilyen programot?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hát figy. szted az normális hogy bele kell menned emiatt a területi beállításokba? váltsd le a fostos programokat. shift_ capabilities.
-
proof88
addikt
válasz
HorCsa
üzenetére
Igazából nem szoktam matatni, csak tegnap próbálkoztam valamivel, ami nincs a kormányra állítva, és csak 1 pillanatra néztem le, hogy jó gombot nyomjak meg, ekkor kapcsoltam vissza ugyanis az abs-t low-ra. Azaz F9-et nyomtam. És mielőtt kioktatnál, hogy hát 4-esével csoportosítva vannak a funkcióbillentyűk és az utolsó csoport első tagja az F9, tehát vakon is le lehet nyomni, annyi mentségem legyen, hogy ilyenkor elég kényelmetlen helyzetben van a billentyűzet a kormány miatt, és gyorsak kellett cselekedni, mert későn jutott eszembe hogy vissza kéne kapcsolni az abs-t
Meg a helyzetet rontotta, hogy ugye megint a 100-as táblára számoltam.
De mondom én ott nem akartalak előzni még, csak megállni mögötted.
Amikor meg előttem megcsúsztál 1-2 kör múlva és megelőztelek, megmondom őszintén, azt hittem hogy csak elrántottad a kormányt, nehogy ismét beléd menjek 
Ja egyébként amit Márk csinált, azt replayből láttam, hogy nem is a falnak ment neki, csak a bukótéren állt meg olyan furán, majdnem átborulva.
Mert én távolról úgy láttam, hogy a falba csapódott, de közbe nem. 
-
cila1
aktív tag
válasz
HorCsa
üzenetére
20-21 között volt.Akkor azért!
Ákoska
Jogos az 5 pont.Onnan tudom,hogy
Vettem az eddigi legjobb időmet,tudtam,hogy tavaly mennyit mentem itt azt elosztottam 1024-el megnéztem,hogy Proof és Szabesz között mennyi a különbség(magasságba)azt elosztottam a Török futam résztvevőivel a (nézöket is beleértve).
NA IGY JÖTT KI
-
proof88
addikt
válasz
HorCsa
üzenetére
Köszönöm szépen a lehetőséget!

bár az inkább katasztrófa amit a visszajátszásban lehet majd látni rólam
de volt azért szép megmozdulásom is talán több is, bár most egyre sem emlékszem
de rémlik hogy voltak necces szituk amikor szépen megelőztem valakit, sőt volt olyan is amikor KÖRBEAUTÓZTAM HORCSÁT, bár utána kisodródtam
de az már másik kanyar volt úgy rémlik 
egyébként az ittenieknek kiegészítésképpen meg nektek is elmagyarázom, mi volt a gond rajtnál: én F1-es autóval úgy szoktam rajtolni, hogy magas TC (vagy közepes, attól függ), üresben vagyok és a megfelelő pillanatban 1-be váltok, de a gázpedált végig teljesen nyomom. Magyarán a rajtom csak attól függ, hogy milyen reakcióidővel reagálok a lámpára, nem úgy mint élőben hogy pontosan és ügyesen kell a kézi kuplungot meg a pedálokat használni. Itt viszont lejtett a pálya hátrafelé, tehát a féken kellett tartani a lábam, és rajtnál meg valamit elcsesztem, mert nem tudtam rendesen elindulni
valszeg az volt, hogy a zöld lámpánál nem vettem el a fékről a lábam, mert a fékkel akartam visszafogni a kerekeket a kipörgéstől. Tehát full gáz, 1-esbe váltás, és hogy elkerüljem a kipörgést, féket nyomtam enyhén, de úgy látszik túl erősre sikeredett vagy nem tudom.
Aztán mikor láttam hogy ez így nem jó, inkább jobbra húzódtam hogy el tudjanak menni mellettem. A 2. rajtom is hasonló terv alapján csináltam, ott jobban sikerült már.Az a falba csapódás érdekes, mert azért elég nehéz azt a kocsit ilyen túlkormányzott helyzetbe hozni, hát most pont sikerült: az 1. kanyarra eleve úgy kanyarodtam rá, hogy a 100-as táblánál hirtelen kettőt visszaváltottam fékezéssel együtt és utána egyből gáz és teljesen kitekerni jobbra a kormányt: itt viszont kicsit jobban tapadt a kocsi mint máskor vagy én csináltam valamit máshogy mint máskor, és a jobb oldali kerékvetőkre hajtottam volna rá, amik tuti megdobtak volna és az kisodródást eredményezett volna, ezért belekorrigáltam egy balra kormányzással majd vissza jobbra és onnantól kezdve ment el a feneke, nem tudtam megfogni ...

-
Farkas23
aktív tag
válasz
HorCsa
üzenetére
Látom nagy téma lettem az EX-el kapcsolatban. Az oké h én azt mondtam h kitisztitottam a pedált és jobb lett, de nem tökéletes:S A vibrácio ugyan ugy fenn áll fél gáznál meg ilyeneknél csak nem olyan mértékben, de ez most nem lehet kosz.
Proof: te szerintem még a Trust-ra gondolsz, ami nem bírja. A Thrustmastert állitolag nagyon jó kis kormány és strapabíró. Iponban már kapható is 25.000Ft alatt.
Szerintam anyira nem lehet rosz. -
proof88
addikt
válasz
HorCsa
üzenetére
Én az eddigi tapasztalatok alapján azt mondom, hogy az Ex és a Momo is meghibásodik, és pedál gond lesz mindenképpen, a kormány kotyogás az mellékes. Használtan én azért nem vennék Momo-t, mert anno sláger volt, és sok olyan ember is megvette, aki 2 hétig használta, aztán ment a padlásra. Aztán ha most el akarja adni, hát persze hogy még nem hibás x évesen, mert nem használta folyamatosan legalább fél évig. Volt osztálytársam is ilyen hobbi szinten használta, aztán hamar elrakta, azóta nem nagyon vette elő.
Mondjuk Exnél a meghibásodások egy része nem igazi meghibásodás, csak ki kell takarítani belül mert tele lesz szösszel.

cila: G25 > DFGT > DFP > Momo > Ex.
DFP-től felfelé alig hallani meghibásodásról, legalábbis sehol nem olvastam ilyet egyik típussal sem. Folyamatosan a Momoval és az Exekkel van a gond. De talán a Momoval van a legtöbb gond. Aki sokat használja, annak talán gari időn belül kijön, aki ritkábban, annak sajnos gari idő után jön a baj. Persze attól függ hogy hány év a gari, mert van ahol 1 van ahol 2 évet adtak rá úgy emlékszem.
A piros Momo pedig ritkaság és úgy tudom nem teljesen egyezik meg belül sem az alap Momoval.
Ha azon gondolkodsz, hogy inkább Ex-et vennél a DFGT helyett, akkor rossz dolgot csinálsz!

-
proof88
addikt
válasz
HorCsa
üzenetére
számomra nem cél a Ferrari (nme mintha bármelyik csapat is cél lenne az igazi F1-ben számomra
). Elég megnézni az utóbbi éveiket, milyen a kocsi. Nem jó. Most nagyon jó volt, de még így sem volt elég jó. Megbízhatóbb motort kéne csinálni. A kocsi meg lehet, hogy nem fekszik eléggé Massa-nak. Ki tudja, merre vitték el a 2010-es kocsi fejlesztését. Végül is rá lehet fogni a balesetére is, hogy nem régi önmaga, de ez csak egy jó ok, ki tudja lehet hogy a balesetnek semmi köze sincs hozzá. Az biztosan látszik, hogy a Ferrarinál nem Kimi elbocsátása hozza a VB-címet. -
Stirlitz
senior tag
válasz
HorCsa
üzenetére
Ha nem sikerül gyorsulnom a következő 3 futamon, jelentkezzek kommentátornak.
Vazz, azért az mégiscsak frusztráló, hogy a picsbe lehet bill.-el ilyen időt elérni. Én itt küzdök alacsony TC-vel, tekergettem a DFP-t, mint az örült, 300+ köröket készülök egy versenyre, és nem is a helyezés különbség, hanem maga az idő amit kapok versenytávon, lelohaszt. Úgy érzem magam, mintha a Lotusban ülnék az elejéhez képest. Mindenki szépen fejlődött egy évvel korábbi őnmagához képest, én viszont valahogy megragadtam. Nem foghatom a gépre, 160-200FPS-el röccenés mentes folyamatos a cucc akármi van, a kormányom hibátlan állapotban van, és elviekben precíz vezetést tesz lehetővé (DFP), Megyek is gyakorolni, hogy megint meglegyen a kilométer. 
UI: szerintem ne számítson bele az értékelésbe ez a verseny. Valós életben is történt már ilyen, lássuk be, ez egy virtuális katasztrófa volt, amiről nemigazán tehetett egyikünk sem. És aki egy hét múlva nem ér oda? Nem jó ez így. Lement a verseny, ment aki tudott, lett ami lett, de lépjünk túl rajta, VB-be ne számítson bele az ott elért eredmény.
-
Kleroo
veterán
válasz
HorCsa
üzenetére
Tényleg remek volt a közvetítés

Annyit fűznék hozzá,hogy számomra több rögzített kamerás elférne
vagyis párszor a futam alatt végignézni,hogy akkor most hogy is van mindenki a pályán, egy jó,rögzített állásból.
De tényleg nagyon profi volt az egész,nagyon tetszik.Ha az árnyékok bekapcsolva maradnának akkor már nagyon akadna a gépeteken a játék?
A nicknevem a normál nevemből jön ki(vezeték+keresztnév)
És a vége ezért lett roo ami a Róbertből jön
csak így nekem jobban tetszett.
Szóval a nevem ejtése kleró
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mesterséges intelligencia topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Eladó Samsung Galaxy A6+ 3/32GB fekete / 12 hó jótállás
- iPhone 13 128GB Starlight-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5409
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem akarom tudni ...