Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
JColee megsértődödd
-
proof88
addikt
-
KaraDani
addikt
válasz
proof88 #17585 üzenetére
Letakarhatták volna mindjárt mindkét szemét, és felvehették volna 3db-ben
Ha profi úgy is megcsinálja
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
Egyetem, meló. Tegnap ittam, ma is inni fogok, kb ennyi.
szerk.: készülök a nagy visszatérésre
-
cila1
aktív tag
Na mi újság erre felé?
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
más: tudom későn kérdezem, de nincs kedve valakinek jönni a ma megnyíló Zengő Shopba? 10-től 12-ig ott lesz Norbi is, Bp Nagyszőlős út 43.
én vennék magamnak valami szexi rucit!
-
proof88
addikt
azt hiszem, Michelisz Norbi lesz szombaton és vasárnap Wéber Gábor mellett a stúdióban kommentátor.
-
JJános
addikt
Most olvasom hogy az 1.sz hsz elavult?
-
proof88
addikt
na látjátok milyen jó a logi support, másfél év után elromlott exbarátnőm egere, írtam nekik, küldenek egy újat. Amúgy azt olvastam valakitől hogy a logitech csak akkor ilyen készséges ha 1 éven túl történik a gebasz. Ha 1 éven belül, akkor hajtanak el h vigyed a boltba.
-
proof88
addikt
én meg PR00F vagyok, én meg pláne később fékezhetek
-
Frenky89
addikt
Borulok, mint Krisz ODRT-n.
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #17545 üzenetére
baj van az idegrenceremmel!
sajnos előfordul h 1 helyett 2x kattintok valahova, pl előbb is nyomtam fészbukon 1 lájkot de duplakattintás lett belőle és ezt nem én csinálom hanem valamikor így jön ki
és versenyen is volt olyan h 2-t váltottam pont emiatt, mert 2x mozdul be az ujjam
így sosem leszek igazán világbajnok!
-
proof88
addikt
szeretném jelezni, hogy a kedves EX-ligatársaim már semmibe vesznek, tisztelet a kivételnek!!! A héten is ráírtam 4 emberre, ebből 3 ignorált, és csak 1 vette a fáradságot hogy válaszoljon!!!
-
Frenky89
addikt
-
proof88
addikt
-
-
proof88
addikt
-
imibogyo
veterán
Ti Monaco-ban milyen időket mentek CTDP 06-al?
Nekem ha sikerül ma, vagy vasárnap már lesz mért időm, és csak hogy tudjak viszonyítani.
Sajnos a tegnapi nap is csak addig tudtam eljutni, hogy működjön a játék, hála menyasszonyomnak és az ő időbeosztásának.
-
-
imibogyo
veterán
válasz
Szabesz #17520 üzenetére
Nem baj, majd megpróbálom az egészet újrahúzni, mert most csak a már telepitett cuccokra húztam rá mindent újra, kiegészitve az 1.2.1 hotfix-el.
Indításkor mit indítotok el? CTDP 06 1.2.1, vagy a PhF1team-et? Csak, hogy még ez sem lehessen probléma.
Hát "moddingolt" az rFactor.exe-m, de maga az alapjáték tökéletesen megy.
Csak az F1 pályákat nem látom... -
imibogyo
veterán
Na nekem most lett elegem ebből az egész szarból.
Már minden működik tudok azzal a csapattal menni, amelyikkel szeretnék, de nem látom a pályákat a menüben.
Már indítottam CTDP 06-ként CTDP 06 1.2.1-ként, All tracks and Vehicles-ként is, PhF1team-ként is, semmi.
Asszem ebből f1 2011 lesz. Utálom amikor egy játékot 600 fájlból meg mindenféle buherálással kell összetenni.
Két napja ezzel szarakodok, már el is ment a kedvem a játéktól.
-
imibogyo
veterán
válasz
JColee #17509 üzenetére
Csak este tudok hibaüzenetet mondani, most elvileg melózom.
De ha jól értem, akkor a következő telepítést kell követnem:
1, rFactor telepít
2, ctdp 06 mod
3, ctdp 06 mod 1.2.1 hotfix
4, phf1 xml bemásol ---> majd derive
5, phf1 pályacsomag
6, phf1 1.2 patchÍgy kellene csinálnom?
Én az 1.2.1 hotfixet nem raktam fel, mert az eredeti listában nem szerepel, amit ide beírtál.
-
JColee
őstag
válasz
imibogyo #17508 üzenetére
Igen, 1.2.1 kell ctdp 06 modból.
a phf1patch az a mi modunkhoz kell (ha jól megcsináltad azt, amit leírtam, akkor lesz egy új mod Ph! F1 Team ver 1.2 néven, ahol a ver 1.2 a felrakott patch verziója).
Kicsit részletesebben írhatnál a hibaüzenetről, mert így lövésem sincs, hogy mi lehet a baja.
-
imibogyo
veterán
Tegnap feltettem a 06 modot, meg az összes dolgot amit írtatok, abban a sorrendben is telepítettem, de nem megy a CTD06 bajnokság.
Minden mással tudok játszani (Panoz, rFactor school car stb.), meg a gyárilag benne található Intel BMW F1-el is. De a mod által felrakottakkal nem.
Látom a mod által feltett autókat, de ha megpróbálom kiválasztani valamelyiket, akkor üres képernyő gondolkodó ikonnal, az asztalra meg dob egy üzenetet, hogy valamit nem tud megnyitni.
A kérdésem az, hogy a letöltött mod mappában van egy 1.2.1 Hotfix is. Az is kell? Esetleg az a baja?
Mert a leírásban amit JColee tett ide a fórumba be, abban nem szerepel, csak az phf1patch 1.2-es a lista végén.
-
KaraDani
addikt
válasz
AMD_ok #17501 üzenetére
Első gyors próbára nekem meglepő az eredmény. Ez közelebb áll egy szimulátorhoz, mint a 2010-hez az 100%. Elsőre kifejezetten tetszik, nincs padlógáz árkon bokron át, csúszkál ahogy illik, csomót kellett gépészkednem
Ha egy field of viewt, és steering lockot lehetne állítani...
macy: kers és drs szépen teszi a dolgát, de per pill csak idegesítenek még. Nem elég, hogy két napos a G27-em és még hozzá sem tudtam szokni, az egyelőre egyáltalán nem kézreálló gombokat is nyomkodnom kell folyamatosan
-
macy
addikt
A KERS-re meg a DRS-re kíváncsi vagyok, csak nincs kedvem lecserélni most a joyt a kormányra. Inkább repülök egyet Ausztrália kék egén
-
AMD_ok
őstag
válasz
JColee #17498 üzenetére
Nem mondom,hogy szim lesz, és olyan, mint az rF, mert most próbáltam ki pont az rF-ben az F1-es autót, hát, nem gyenge, az biztos. a kettő közt tuti van egy kis szakadék,
, én csak a hangok miatt linkeltem be ezt a "tesztet" (ha átolvasod, láthatod, hogy még fékezni se tud F1-es autót rendesen a gyerek, más mondja meg neki, hogy kell
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest