- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabesz
őstag
válasz
JColee #18146 üzenetére
Nyilván vannak különbségek, még azt is érezni, hogy mikor van megtankolva egyik-másik
De közel sem akkorák a különbségek mint az Ázsiában. Ott egyik beleprésel az ülésbe, másik meg nyugger csiga kávé előtt.
Passz, lehet csak placebó, de néha szoktunk 3*8 percet egyben menni végig (silver), ott közepe-kétharmada felé szerintem lehet érezni hogy meg-meg csúszik ott ahol addig betapadt. Olyankor egy lazább levezető kör után megint betapad rendesen. De lehet csak elfáradok addigra, és én pihenek igazából a levezető kör alatt, nem a gocart, ki tudja
-
Szabesz
őstag
válasz
proof88 #18144 üzenetére
A silverkart valóban jó, szeretem, mert minőségi kocsijaik vannak, kb egyenletes teljesítménnyel, lehet érezni amikor előtted gyök kettővel ment csak valaki, és azt is amikor már te túltoltad, és amiatt csúszik mint a fene
Kicsit más élmény az Ázsia Center alatti gokart. Kicsit halál közelibb
-
Szabesz
őstag
Hotlaps is üzemel mostantól.
-
Szabesz
őstag
Szerver ismét fut, előző szezon pályái is elérhetőek.
-
Szabesz
őstag
válasz
proof88 #16923 üzenetére
Mondom _egyik program_ sem látja
Ez azt teszi, hogy eszközkezelő sem látja, restartok után sem.
Egy WD SSD-ről van szó, ugyanilyen van a laptopomban is. BIOSra nyílván nem tudok ránézni, mert csak távoli asztalom van perpill, a gép elé nem tudom mikor fogok kerülni.
Nem volt rajta semmi pótolhatatlan adat, két virtuális gép, és az rFactor. -
Szabesz
őstag
A szerver megszűnt létezni, mert az a meghajtó amin volt, úgy döntött, hogy nem működik tovább. Nem látszik sehol, egyik program sem érzékeli, hogy rá lenne dugva a gépre. Még mindig nem vagyok gépközelben, így most állni is fog a szerver amíg ki nem tudom deríteni, hogy mi lett vele.
-
Szabesz
őstag
-
Szabesz
őstag
...
Te egy valamit tanácsoltál, egy ember kifejezte jogos indokokkal a nemtetszését, erre te megsértődsz, és kivonod magad a döntések alól. "mészazzalamivan", "azthasználomamilesz".
Mindenki így áll hozzá (márpedig így), nem lesz következő szezon, mivel döntés sem lesz (nincsenek döntők), pláne aki meg is csinálná az érdemi feladatokat. -
Szabesz
őstag
-
Szabesz
őstag
válasz
Zoza24 #16436 üzenetére
Ha már itt tartunk, nekem a kezdetektől fogva az a véleményem, hogy vaj van a füled mögött. Ezt a Brawnosodásod még jobban erősítette. Viszont engem nem érdekel ha valaki ebben leli esetleg örömét, de az ellentmodó nyilatkozatokra reagálni fogok, ti pedig szójátok az ilyeneket.
-
Szabesz
őstag
Köv. szezonban (ha leszünk még), egy normális, kitesztelt modot, és pályacsomagot kell választani, nem olyat ami most jött ki. Szerintem. De ha minden áron előrelépés kell dátumban 2008->2009->2010, elég nehéz lesz. (szivesen mentem volna egy szép részletes 2007es moddal is...)
-
Szabesz
őstag
válasz
Iron Funeral #16249 üzenetére
Azt meg kell hagyni, hogy nagyon szép bukás volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest