Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Ahogy már korábban is mondtam, augusztusban csatlakozok hozzátok!
Viszont én örülnék, ha lehetne setupolni is, szerintem szokjatok hozzá, hogyan kell hangolni az autót, van magyar nyelvű segédlet is hozzá meg letölthető setupok, és szerintem úgy értékesebb lenne az egész! -
proof88
addikt
Nekem is van 1-2 pályához setupom, amit én csináltam, de nem tudom, hogy ez a 2009-es mennyivel másabb, mint a 2008-as.
Feltöltöttem ezt, ez F1 Challenge-hez készült, magyar nyelvű, pár oldal! Vannak benne hasznos tanácsok.
Aki nem akar setupolni, annak is ajánlom, hogy miután megszokott egy pályát, legalább azt próbálja ki, mennyiben változtatja meg az autó működését, ha drasztikusan más szárnyállásokat állít be, stb...
és én azt mondom, hogy ha nem akartok vacakolni mindenféle értékkel, akkor is van a játékban egy könnyebb módja, ha pl csúszkán állítjátok a felül-/alulkormányzottságot, meg van csúszka is a rugózásnál, hogy inkább keményebb vagy puha legyen és teszteljétek ki! Így nem kell a konkrét értékekkel babrálni, de mégis jobb lehet az autó! Ha ismeritek a pályát és már érzitek, akkor a csúszkákkal való finomhangolás nem olyan sok idő, persze nem a legtökéletesebb lesz még az autó, de több, mint a semmi! -
proof88
addikt
Jövő héten felrakom ezt a 2009-es cuccot meg a dolgokat hozzá és megnézem ... viszont a kormányom a barátnőmnél van, csak ott tudok játszani vele, bár ha ilyen sűrűn vagytok, lehet billentyűzettel is játszanék néha, végül is régebben legalább fél évig azzal nyomtam, kicsit kényelmetlen, dehát... ja viszont itt felvetődik a kérdés, hogy milyen segédletek lesznek? Ha a kipörgésgátló tiltott, akkor mégsem tudom billentyűzettel nyomni.
-
proof88
addikt
No most szedem le a 2009-es cuccot és kipróbálom, szóval 8 körülre készen leszek.
Döntsétek el, hogy melyik játékkal játszunk, nekem mindegy!
Vegyétek figyelembe, hogy pcguru csak a 2009-essel tud!
Egyébként felőlem mehetünk ugyanazon a pályán, Monzában. -
proof88
addikt
Én benne vagyok valami 8 órakor induló szerverben... de olyan 9-negyed 10 körül lépnem kell.
-
proof88
addikt
nah, holnap tolhatnánk még, mondjuk nem tom mikor érek rá, mert meló van és este érek haza szerintem, de remélem majd holnap is tolni fogjátok.
-
proof88
addikt
No, feltettem ide is a 2009-est, szóval ha visszajön Farkas23 és csinál szerót, akkor kis játék beleférne nekem is még, munka előtt.
szerk.: persze a 2008-as is fenn van, nekem mindegy melyikkel játszunk, most kormánnyal vagyok.[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
1:34:509 volt a leggyorsabb köröm, mert én a Monszun/Kemény gumit raktam fel... néztem is h hogy néz ki, de aszittem csak rossz modellt töltött be a kerekeknek... hát nem, kemény gumin tettem meg az első 10 kört, mikor kiálltam, felraktak eső gumit, de akkor már mindegy volt, mert Farkas és Rico leköröztek már... szal 1. körben szembesültem azzal, h rossz gumi van fenn, aszittem h ha nagy eső van, az a monszunt jelenti gumiban, de ha száraz, akkor a keményet rakja fel. Akkor most miért Monszun/Kemény a gumi neve???
Meg máskor szóljatok ha eső lesz, mert akkor legalább 1-2 kört tesztnél lehetett volna esőben tenni! Ráadásul felénél kb elállt az eső, szóval nem ártana más gumit felrakni boxkiállásnál, amit tudomásom szerint menet közben csak az LCD-n lehet állítani, de az meg nincs bekapcsolva nekem. -
proof88
addikt
Megcsináltam a portforwardingot, kész a szerver, jöhettek!
szerk.: most 2 szerver van ezek szerint? Mert én is csináltam ugyanilyen névvel és jelszóval!
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Nahh gyertek!
puttputtról valami infó? mert csak 3-an vagyunk a szerón... -
proof88
addikt
válasz Sgt.Randall #278 üzenetére
fordítva volt asszem
-
proof88
addikt
gyere mert mindjárt egy a futam!
G25-tel tolom, de még sokat kell gyakorolnom!
360 az sztem túl sok, a szárnyakat kéne nagyobbra venni, meredekebb szögeket beállítani, mondjuk 12-20 között, akkor kisebb lesz a csúcssebesség de jobban tapadsz majd a gyors és közepesen gyors kanyarokban, sokat számít! -
proof88
addikt
Nahh vége lett, eredmény:
1. Riko (Xirtam)
2. Sanya
3. én
4. puttputt, aki bug miatt kényszerült feladniElőször értem célba!
A köridőkön még dolgozni kell... az átlagsebességem is kevesebb volt, mint a többieknek...szerk.: jól néz ki a szárny, vajon tud erről a PH! ?
szerk2.: na most dolgozok, este jövök vissza hozzátok!
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Ha minden igaz, fél 8 körül jövök majd!
-
proof88
addikt
kilépek, várok 2 percet és vissza, mert nem válaszoltatok nekem és az időm szerint sem rakott sorba, megint bugzik
-
proof88
addikt
válasz Farkas23 #322 üzenetére
jajj visszajöttem!
amúgy Farkas tényleg bocs,, ha jól emlékszem a hosszú kanyarív, ami egyenesbe megy, annak a végén már megelőztél, de ott volt az h belédmentem... viszont akkor mindketten lementünk a pályáról? mert rémlik h vkit ott előztem meg vagy nem tom
szerk.: amúgy az a szar h nekem nem mindig működik a visszapillantóm, mert van amikor szürke csak, ezért a B betűt kell megnyomnom h mögém nézzek ehh
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz Sanya595 #328 üzenetére
Nos én nem vagyok alapító tag, csak tegnap csatlakoztam hozzátok, nem tuodm pontosan, minek is indult ez: komolyabb vagy funosabb dolognak, mindenesetre nekem is jobban tetszik, ha van törés, stb... baleset bárkivel megeshet... egyébként nézd meg a Force India pilótáit, mennyiszer keverednek balesetbe, hány futamon mennek végig, stb... ez is része... igazából én a szimulátorozás miatt jöttem, hogy minél életszerűbb legyen... én is sajnálom, hogy elmész! Pedig szerintem erős voltál, igaz hozzám képest kb mindenki az.
Azért remélem, még hátha lesz kedved...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 13" 2024 - Cellular WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- ROG Strix G713IE 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Sapphire Pulse RX 570 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítok!!!
- Apple Iphone 13 Mini Midnight 0 Perces Kártyafüggetlen ÚJ 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest