- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
válasz
Kleroo #16298 üzenetére
Nem mentem 160 litykóval. Jó lenne, ha ilyen időt mennék annyi benyával.
proof88 Én is kinn maradtam, talán még a telemetria is megvan róla, mindjárt menézem a gumik mennyit koptak.
Jobb első a 20. körben 37%-on volt, kör végén abbahagytam, mert vezethetetlen volt már a verda. -
Kleroo
veterán
Huhúú! akkor kérném is az 1mp-et a versenyre!! Hol vehetem át?
Ezek szerint a Bmw-nél,és a Ferrarinál egyaránt 160literrel mentek a lassúság szimulálása érdekében
-
proof88
addikt
válasz
Mastre #16295 üzenetére
inkább időhiány ... F1-re nem lennék lusta
báááár az is igaz hogy pont a lustaság miatt húzok el más dolgokat és mivel azokat az uccsó pillben csinálom meg, ezért nincs időm F1-re. Mert amíg nincsenek készen addig nem F1-ezek, de közben meg mást csinálok, ami időhúzásnak jó másnak nem nagyon.
Akkor legalább F1-gyel húznám az időt érted ... na mindegy
-
Mastre
tag
Nem titok az, hogy ment/megy az altatás. Sem JColee, sem Zoza részéről szerintem...
Mi például rendszeresen számolunk azzal, hogy időmérőn 0,5-1 mp-vel jobb lesz a Brawn, mint pl a gyakfutamokon mutatja.
Habár én továbbra sem értem ennek a lényegét. Mindenki a leggyorsabb próbál lenni. Ha tudja, hogy van nála gyorsabb, attól még nem tud 2-3 tizedet farzsebből előhúzni...
Na mind1,lehet hogy én pont e miatt nem vagyok elölProof egyetértek abban, hogy élmenő vagy, viszont rendszerint a futamra készül csak el a setupod. Ez nem altatás, hanem lustaság/időhiány. Teljesen jogos
-
Mastre
tag
Nem a tehetség fogy el, hanem addigra az élmenők feltekerik a motort maxra, míg gyakfutamokon 8 körül autókáznak, hogy altassák a többieket. Ha megnézed az időket, kb 1,5 sec szokott lenni a gyak és az éles között. És nem azért, mert egy hét alatt ennyit fejlődtek...
Rendszerint futam előtt fél órával kerülnek be a hotlap-ok is, amik fél-egy mp-eket javítanak. Mindenki tudja, hogy mire képes az eleje, de azért titkolóznak
-
cila1
aktív tag
-
proof88
addikt
12H Hungary-re megy valaki? Most lesz a hétvégén a Ringen, ingyenes ... mindenféle fasza autó lesz rajta. Mustang is. Jó lenne menni, de most antiszoc vagyok. El kéne halasztatni pár héttel és akkor jobb lenne.
-
JColee
őstag
Szabesznek ajánlott topik. Jó kis flame-war van/lesz.
-
proof88
addikt
XD plugin
Mivel a d3d9.dll-t kell lecserélni az rfactor mappában, aki TV Style-t használ, az előbb az eredetit nevezze át a biztonság kedvéért, ha vissza akarja állítani a TV Style-t később. -
proof88
addikt
Nem azt mondja hogy MADZSAR, hanem hogy VACSÁUT! És azért mert szeretné ha nem rontanám el a rajtot. Egyébként ez az XD Plugin. Felváltva használom a TV Style-lal, bár már arról leszokóban vagyok. Sztem rfactorcentralról szedtem le de hiába keresem ott most nem találom. Ha otthon leszek feltöltöm és belinkelem.
én alap setuppal mentem és annyira azért még nem szoktam meg a pályát, ráadásul nem is reagáltam egyből boxkiállással a gumi problémára, mert nem volt kedvem, gondoltam megyek még pár kört hogy tényleg le legyenek tesztelve.
Egyébként van proof-magic-em az egyik kanyarban a többiekkel szemben, bár már tavaly is volt. Remélem ott majd meglepek mindenkit!!!
-
-
proof88
addikt
mi van trollok, alszotok?
-
proof88
addikt
JColee nem köszöntél el tőlem msnről ezért megfeddlek!
-
proof88
addikt
Na FRAPS-szel vettem ugye ma fel nnéhány rajtgyakot saját szemszögből realtime, sajnos nem mindegyik van meg mert volt mikor 1-2 fps-re lecsökkent a dolog, szerintem töredezett a vinyó vagy nem tom de néha nagyon belassul a felvétel és olyankor egy következőt kéne indítani, az már jó. De ez most mindegy.
-
Mastre
tag
Szombaton egy gyakfutam?
-
proof88
addikt
Aki tudja, rakja DX8-ba a játékot. Speedg valszeg azért csillog nagyon mert DX7-ben vagy. DX8-ban már jobb.
-
proof88
addikt
éhes már a Bömbi, hamarosan megetetem
-
Szabesz
őstag
válasz
Iron Funeral #16249 üzenetére
Azt meg kell hagyni, hogy nagyon szép bukás volt
-
proof88
addikt
Nézzétek a WTCC-t Norbival az Eurosporton MOST!
-
Nézve a hotlaps-t,ma nem leszünk sokan.
jut eszembe... hová lettek az "újak" (is) ?
-
proof88
addikt
akkor elmondanám neked hogy abban a kemény 25 körben ami látható a nevem mellett, a következőket csináltam:
- szuperlágy gumit teszteltem pár körig
- esős gumit teszteltem pár körig
- botok mögött szórakoztam hogy megvakuljak az egész képernyőt betelítő vízfüggönytől
- mindezt alap setuppalÉrti?
És most nincs időm egy alázó kört berakni hotlapsba.
-
cila1
aktív tag
Én jó szerveren gyakorolok?
Soha nincs fent senki.Vagy befejeztük a szezont és nem szóltatok? -
proof88
addikt
bazeg sírok a röhögéstől
Hát tavaly voltak még szép pillanatok!!!!!!!!!!!!
Ajánlom mindenki figyelmébe a tavalyi brazil videók playlistjét!
Egyrészt erre nem vagyok büszke:
- JColee vs PR00F #1
- JColee vs PR00F #2
- JColee vs PR00F #3Aztán:
- Szabesz leleményessége(Cilával crash)
- Ervin boxbejárat crash, rögtön utána rESET exterminálta SirAlo-t XD
- Speedg atom crash -
cila1
aktív tag
Na jó!
Megnyerem a Brazil futamot és kész. -
D-evil
aktív tag
mi is letudtunk tolni egy futamot brazilban esőben,és azt mondom király.pont azért mert nem látsz semmit,de vhogy kurva nagy érzés.szerintem próbáljátok ki.
ezt mentük mi: brazil wet -
cila1
aktív tag
-
proof88
addikt
megnéztem és semmi gáz nincs. Sztem kicsit távolabbról is tűrhető. Királyak a körülmények, nekünk legalább nem párásodik a cucc mint élőben ...
-
proof88
addikt
válasz
Szabesz #16217 üzenetére
én nem leszek itthon nagt után, Horcsáéknak is meg fogom mondani hogy interújra nem tudok már maradni .... és remélem gyorsan behúzom az 1. helyet mert mondom rosszkor van a verseny, el akarok menni itthonról
de ha te megnézed egy másik emberrel, akkor az olyan mintha én néznem meg és én hiszek neked ha azt mondod hogy szar. Cilának és Kleroonak nem hiszem el hogy olyan szar
szerk.: mert ők nincs olyan képességük
szerk.: de egyébként most hazajöttem már szóval most nagt előtt meg tudom nézni ... vki feljön velem szeróra? többen jobb ... beszéljünk meg vmi fix időpontot .... 5 és negyed 6 között?
-
proof88
addikt
jó majd megnézem de most nem tudom mert el kell mennem itthonról és este nagt-m van utána meg megint nem leszek itthon ...
Cila: akkor lehet hogy te nem akartad az eső futamot, de volt aki akarta. De az lehet hogy Hartge volt.
-
Kleroo
veterán
válasz
proof88 #16208 üzenetére
Akkor maradjunk annyiban,hogy előbb nézd meg mivan ha mást követsz.
Én közepes effektekkel kezdtem itt a versenyzést(már korábban levettem)
De így is kriminálisan vaktában kell menni,egy bizonyos távolságban.
A valóságban azért olyan fényviszonyok vannak(dinamika béli különbségek), hogy nagyjából azért sejteni lehet mi merre van,de itt nézed a nagy szürkés felhőt és alatta a tükörutat
Majd konstatálod,hogy már a füvön vagyDe látom nagy itt az élet:
3.00-kor mindenki a szeróra
fél4ig ráérek -
cila1
aktív tag
válasz
proof88 #16210 üzenetére
Ezt biztos,hogy nem én mondtam.
Én soha nem akartam,hogy esős futam legyen.Nem szarakodni,idegeskedni jövök hanem szórakozni.Nem emlékszem,hogy volt e szavazás az esős futamról.
Most néztem meg a lapunkon a maláj elött ezt írtad."Mivel nem teljesen jó az eső gumi, és mivel a nyakunkon van a maláj futam, ezért úgy döntöttünk, hogy ez mégsem lesz esős futam, tehát csak egy esős futam lesz, mégpedig a brazil, addigra lesz jó esős gumi"
Azt írtad,hogy "úgy döntöttünk".Kik döntöttek úgy?A BT?
Mert ha igen akkor ez nem jó.Nem a csapatnak kéne dönteni?Ha elkerülte a figyelmemet,hogy szavaztunk erről akkor elnézést de szerintem nem.
Mi az,hogy a "középszintű pilóták felülkerekedhessenek"?
Tehát ha ezt a versenyt megnyerem akkor kapok 124 pontot és akkor utolérem az elsőt?
Az jó mert akkor indulok. -
proof88
addikt
Van akinek száraz pályán is gondjai vannak az irányítással.Mit fog az majd itt csinálni?
természetes szelekció
az kiesik
akár én is lehetek egyedül.
egyébként élőben ugyanez van ... sőt gondolom itt is az lesz mint élőben, hogy aki legelöl megy annak nagyobb előnye van, mivel ő tisztán látja maga előtt a pályát ... de ez ilyen! De aki leveszi az effekteket annak kevésbé takarja ki a vízfüggöny a pályát. Ez hozzátartozik a forma1-hez.
Majd vmikor azért én is felmennék követni 2 embert hogy lássam miről beszéltek, mert ez élőben is így van és ez így király! Élőben is sokszor direkt más vonalon követik az elöl lévőt és csak féktáv előtt húzódnak vissza, mert egyébként végig vakon mennének. És a való F1-ben is sokszor mennek vakon esőben, de ugye a pálya be van tanulva tehát kb lehet tudni mikor kell előbb fékezni, stb. Ez része ennek a dolognak.
szerk.: ha meg botrány lesz, akkor lesz, én már régóta vágyok egy igazi drámára mind a versenyzők, mind a kommentátorok részéről
-
cila1
aktív tag
Teljesen igazat adok Klerónak.Semmit,ismétlem semmit nem lehet látni a pályán a kanyarokból ha követsz valakit.Ennek a futamnak semmi értelme nem lesz.
Speedg-t idézem tegnapról"kifolyik a szemem a 43 kör alatt majd a versenyen"
Én azt nem értem,hogy egy ilyen tradicionális pályát mint a Basil miért kell elcseszni ezzel a tetves esővel.Egyáltalán minek szarakszuk ilyen dologgal.Van akinek száraz pályán is gondjai vannak az irányítással.Mit fog az majd itt csinálni?
Én a gyakfutamon majd kicsit szórakozok de ezen a futamon biztos nem fogok indulni.Inkább elkezdem a következőt gyakorolni. -
Kleroo
veterán
Az új, esős versenyhez:
Zozával elég sokat autóztunk egymás mögött. Majd tegnap Cilával,és Speedg-vel is mentünk pár karikát.
Szerintem egyértelműen NEM LEHET LÁTNI az ég világon SEMMIT!!
Ha az elöl haladót legalább 1mp-en belül követem,akkor még reális a dolog,mert nagyon figyelve látom a pályát. De ha 1.5-2mp-re vagyok csak az előttem lévőtől,akkor tényleg kamikaze az összes kanyar.És ez csak egy autó. egy 15fős rajtolás után a nehéz első kanyarban szerintem totál vaktában fog mindenki elfordulni az amúgy is csúszós pályán.Csak az első kettő tudna elfordulni ép autóval
Én amondó vagyok,hogy állítsuk feljebb a törési érzékenységet,hogy nagyobb ütközéstől sérüljön csak az autó.
Mert annak sok értelme nincs,ha mindenki lezúzza magát
Ezt még így gyakfutam előtt felvetem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest