- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
válasz
AMD_ok #17497 üzenetére
Itt volt az rFactor összehasonlító cikk is (ami eléggé röhejes volt, tekintve, hogy még meg sem jelent)?
Hehe, ez vicces:
"A szimulátoros, rF-es barátaink ezt MUSZÁJ, hogy jól értékeljék. A vezetési stílusában nem találtam sok eltérőt az F1 RFT 2009-től... ugyanolyan könnyen kipörög, mintha az rF-ben a kipörgésgátlót alacsonyra (talán inkább az alacsony-közepes között félúton van) állítanád."rft 2009 nem volt valami instabil.
-
AMD_ok
őstag
válasz
proof88 #17496 üzenetére
Ezt olvasd el, ha még nem láttad, sztem jó lesz ez alapján
(motorhangokról a közepe táján) -
KaraDani
addikt
Nekem per pill 2 is van
-
macy
addikt
Menjetek F1 2011-ezni vaze
-
proof88
addikt
válasz
Frenky89 #17487 üzenetére
pedig én igazából nő vagyok, csak amíg versenyeztem nem akartam bevallani, mert akkor kivételeztetek volna velem! Persze így is előzékenyen előreengedtetek mindenhol, így elmondhatjátok, hogy egy lány megvert benneteket autóversenyzésben!
Mostanában több szabadidőm van, és néha magányosnak érzem magam. Olyan jó lenne valakit magam mellett tudniátjöhetnétek gémelni!
-
Frenky89
addikt
Összejön itt a társaság, csak egy megfelelő téma kell(ett).
-
proof88
addikt
amúgy a 3. rugó miért 3.? Gondolom a kerekenként 1-1 rugó azok az elsődlegesek, az anti roll bar-ok a 2.-ok?
-
cila1
aktív tag
-
AMD_ok
őstag
válasz
akoska07 #17464 üzenetére
Erre a kormányra gondolsz? Mert ez tényleg szép példány, én is tekergetném egy kicsit, ha lehetne...
A G25 is nagyon jó, de ez valahogy pontosabb, precízebb szerintem egy kicsit, de észrevehetően
-
AMD_ok
őstag
válasz
proof88 #17462 üzenetére
ja értem, köszi. láttam egyébként, csak elfeledkeztem róla, hogy gond volt a pedállal. Nos, mivel még most ismerkedem a szimulátorral, így elég nekem ez a nem túl gyors autó, szokjam az egészet, érted.
Egyébként, új köridő ugyanott természetesen: 1:53:716(úgy látszik,nem feszegetem eléggé a határokat, keresnem kell még az igazi fékpontokat, ilyesmi, bár ezzel már az az érzésem, hogy nem sok van már benne (1-2 tized lehet még, ezzel a beállítással)
Egyébként az NAGT az mi is pontosan?
(kormányhoz még annyit: lehet azért érzem jobbnak,mivel ez új,az meg már 2 éves volt, de határozottabban jobban tudok vele menni, pl F1 2010-ben is javítottam time trialos köridőmön, pedig már vagy 1 hónapja nem toltam)
-
proof88
addikt
válasz
AMD_ok #17461 üzenetére
talán kap gariból egy G27-et
mert még garos volt a G25-je aminek az a gondja h enyhén fékez akkor is ha nincs lenyomva a fékpedál ... és a tisztítás sem segített
szerk.: vak vagyok, ok
hát összehasonlítási alapnak max NAGT-t tudok ajánlani vagy FSone-t
mert azokban mentem én (meg KTCC-ben, de azt hagyjuk, estem-keltem benne
).
-
AMD_ok
őstag
válasz
proof88 #17458 üzenetére
Kár, mert látom elég profi vagy ebben, én is tudok 1-2 dolgot az alapokról, de messze nem annyit, mint kellene. Ezért olvasgatom az írásodat, és jó lett volna egy összehasonlítási alap.
Kormány: aláírásomban
(egyébként G25 volt 2 évig, most váltottam a G27-re, 3 napja van meg)
Van különbség a kettő közt, bármennyire is hasonlítanak egymásra, érződik, hogy tényleg finomítottak rajta, nekem pontosabbnak tűnik a G27 -
-
AMD_ok
őstag
válasz
proof88 #17454 üzenetére
Nem használok semmilyen segítséget, kivéve ABS alacsony. Race07-el játszok egy ideje, de csak a magam szórakoztatására. Egyelőre csak tesztelgetek, ezért a gumikopás és a benzin szimuláció van kikapcsolva most még.
(utólagos engedelmeddel letöltöttem a segédletet,amit írtál, azt olvasgatom
)
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok srácok. Én most kezdek ismerkedni az rFactorral behatóbban. Főleg egyelőre a WTCC érdekel, azzal szoktam gyakorolni most (pár napja). Azt szeretném kérdezni azoktól,akik ezzel a moddal foglalkoznak, hogy Michelisz Norbi BMW-ével a Hungaroringen mennyire reális az 1:54:452 idő? Egyelőre itt tartok, nézzétek el, ha túl gyenge az idő.
(a pálya egész pontosan az F1 2010-es trackpackból való HRing)Köszönöm az építő hsz-kat előre is
-
Stirlitz
senior tag
Bocsánat az OFF-ért, de a kormány miatt valamennyire ide is illik. Eladó lett a felszerelésem.
-
proof88
addikt
válasz
JColee #17443 üzenetére
egyáltalán nem selejtes a kormány, a tiéd az ha már itt tartunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mert nekem nem nyomja a féket randomra. Az enyém tökéletesen működik. Kíváncsi voltam h milyen lesz összehasonlítani a pár hónapossal, mert Horcsának olyanja van. Sajnos mondta Beast h az enyém hangosabb és kopottabbnak érezni... remélem kenéssel lehet segíteni rajta ... kérdezte h szedtem-e már szét, mondtam h még nem (azé is mondom h lehet h kis zsírzással jobb lenne).
Úgyhogy örülnék ha nem terjedne el h én itt selejtes dolgokat adok el.
Jól működik és nem kontaktos. Én többet nem tudtam róla mondani. Ha lenne összehasonlítási alapom egy friss G25-tel, megmondtam volna h érzésre kopottabb.
De az nem is volt zsákbamacska h több mint 2 éves a kormány és ugye nem éppen vasárnapi sofőr voltam...
-
imibogyo
veterán
Üdv!
Engem érdekelne a dolog, de csak ilyen mókázás szinten, ha nem gond. Munkákból adódóan azt nem tudom megígérni, hogy sűrűn leszek, sajnos...
De persze ha lesz időm, akkor jobban elmélyednék, csak nem szeretek ígérgetni...
Viszont van egy kérdésem. Most mit is kell felrakjak? Olvastam amit JColee írt a (#17341-ben), de ott 06-os mod van, az első hozzászólásban meg ilyen 2008-09-es cuccok?
Meg fel kell raknom az alap Rfactort, vagy csak elég ezt a modos csomagot kicsomagolnom, és onnan már fut is az egész?
-
proof88
addikt
mivan srácok
-
proof88
addikt
eladó lesz a héten a g25-öm... akit érdekel jelezzen
-
proof88
addikt
hogy áll a helyzet?
Lesz szombaton bajnoki futam?
Versenynaptárat még mindig nem kaptam.
Amúgy ha versenyeznék akkor se jönnék mert elvágtam a kezem. Úgyh no para. -
proof88
addikt
válasz
JColee #17429 üzenetére
pedig én csak azt látom hogy kivettem az egómat a ligából és erre összeomlott
Komolyra fordítva a szót, nem kell pánikolni. Én még mindig azt mondom, hogy ki kell rakni logoutra egy rövid bemutatkozó írást, ami tagtoborzás is egyben. Másrészt meg régebben volt valami link ahol lehetett regelni ligát, az is egy lehetőség új tagok érkezésére. Nem szabad pánikba esni attól hogy aug. vége van, max később kezdődik a szezon, nagy kaland. Őrizzétek meg a hidegvéreteket!
-
proof88
addikt
PR00F88 távozása nagy feszültséget váltott ki a liga tagok között!
-
cila1
aktív tag
válasz
JColee #17426 üzenetére
Ez a smiley személyes sértést jelent?
Az én olvasatomba szomorút jelent.Remélem ezt nem nekem írtad(Azt hiszem könnyű pofázni, hogy legyen már valami).Én ezt tényként írtam.Ha jól emlékszem te is láttad a vasárnap estét,hogy hányan voltunk?
Már írtam egyszer,hogy mi a F.... csináljak?Mi az,hogy minősítelek titeket is?Egyszer már írtam,hogy örök hála amit csináltál-csináltatok-tettetek a ligáért.Akkor most mi a f kötekedsz?
"-1"
-
JColee
őstag
És ezt személyes sértésnek veszed, hogy ilyen fejeket ideraksz? Nem azért mondom, de ezzel egyrészt nem segítesz a dolgokon, másrészt minősítesz minket is.Azt hiszem könnyű pofázni, hogy legyen már valami, legyen ez meg az, de amikor meg kellene csinálni valamit, akkor hirtelen kuss van. Ezt ne vedd magadra, csak kisírtam magamat.
Most én is ide rakok ilyen "smileyt".->
Így már sokkal jobban érzem magam. -
cila1
aktív tag
EZ A LIGA MEGHALT
-
JColee
őstag
Ma este 19:50-kor kezdünk.
-
cila1
aktív tag
-
macy
addikt
Kinyírlak. Téged is. A kocsidat is. A kutyádon még filózok. Höhö...
Nincs alapjárata ennek a szarnak, vagy pörög 3000-es fordulaton vagy mászkál fel-le. Mindjárt szétkapom megint az alapjárati motort, bár tegnap már kipucoltam. Majdnem agyonvertem tegnap samuval a kocsit. -
macy
addikt
Na megyek felgyújtom a rönót.
-
cila1
aktív tag
válasz
proof88 #17414 üzenetére
ez a vonat már elment.
Te már csak ilyet vezethetsz -
cila1
aktív tag
Nincs véletlenül valakinek RFT2010-re pályákra setup csomagja?
-
Speedg
csendes tag
-
proof88
addikt
csetbox kontrol
-
cila1
aktív tag
Mikor is kezdjük az évadot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest