- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
Neuro sem megy rossz időt (csak 18 kört ment)
-
KaraDani
addikt
válasz
JColee #17394 üzenetére
Maxos engine boost mapping sokat segít
(a mod mauáljával ellentétben ami azt írja, hogy a 9es a max, az 1-es az
) Kicsit keményítettem a felfüggesztésen még, meg levettem a benyát quali mennyiségre. Az első 2 szektorban még lett volna, de a 3-at nem tudtam reprodukálni, -0,4 ről is kikpatam magamtól utána folyton a végén
Amúgy egész pofás kör volt már, az Eau Ruge lett csak kirívóan lassú.
-
JColee
őstag
Proof jóvoltából újra megy az oldal. Lényeges funkciókat tudja, szerveradatok is felkerültek.
Szóval legyetek kedvesek regisztrálni, mivel a user adatbázis nem maradt meg. -
proof88
addikt
válasz
Szabesz #17387 üzenetére
igazából már fenn van minden tábla, rájöttem h egyszerűen meg lehet oldani és pár perc alatt fel is került minden tábla az adatbázisba
most csak az az 1etlen gondom van, hogy miért nem tud csatlakozni, holott teljesen jó dolgok vannak a config php-ban ... meg örülnék mondjuk egy részletesebb hibajelzésnek is.
-
-
válasz
akoska07 #17383 üzenetére
Igen, közben újrahúztam a cuccot, mert kifejeltettem menet közben a 1.2.1-et, lehet hogy az volt a baj, mert az a deriveres cucc is jóval többet molyolt vele. Mos'má' jó.
Szeróra fel lehet nézni alkalomadtán, valakitől kaphatok hozzáférést?
Próbálgattam off, egész jó kis mod. Még anno ez volt az első F1 mod, amit kipróbáltam és eléggé szenvedtem vele, mire egyszer végig bírtam menni egy ismert pályán... most azért kicsit jobbnak tűnt a helyzet.
-
Szevasztok!
Alkalomadtán én is kipróbálnám magam, mert a kihívások elől nem szokásom elfutni és mivel nem F1 fan, hanem általános autóbuzi vagyok, így mindenképpen érdekel ez is.
Sajna a Procarral tényleg ütközik a dolog, de na... még bármit hozhat a jövő.Fenti dolgokat már megcsináltam telepítéssel kapcsolatban.
Vagyis ja nem... most raktam fel a phf1 1.2 patchet, de most eltűnt az összes autó, csak a safety car választható... wtf?
-
KaraDani
addikt
Fent vagyok a szerón
-
JColee
őstag
válasz
KaraDani #17375 üzenetére
Passzolom, sajnos nagyon szétszéledtünk előző szezon óta. Aztán valaki most mondta be az unalmast.
Egyébként én még anno azért mondtam, hogy nem érek rá Procarra, mert F1ezem.
Azt mondanám, hogy kb. 5-en vagyunk.Szóval ha valakit még érdekel a Procar-os fiúk közül, szeretettel várjuk. Érdeklődés esetén szerintem tudunk váltani időpontot. Szerver elérhetőség privátban küldöm. Majd szólj, ha felmész, mert akkor felmegyek én is.
-
KaraDani
addikt
válasz
JColee #17374 üzenetére
Ejj, mindenki ebben a cipőben jár, nálunk is ez van, mint láttad
Kb. hány ember, amúgy? A Vasárnap meg sajnos üti a BMW M1 Procar futamunkat
De, ha hétközben szoktatok esténként lenni szerón, felnéznék gyakorolni, ha kérhetek elérhetőséget? A mod telepítési infói megvannak.
-
JColee
őstag
válasz
KaraDani #17373 üzenetére
Hi!
Sajnos kevesen vagyunk, de most vasárnap lesz egy fun futamunk amire mindenkit várunk. A bajnokságban a 2006-os szezont futnánk (annak megfelelő versenynaptárral). A futamok vasárnap esténként (quali 19:50-kor, futam utána) voltak, ez most is így lenne, ha más igény nem lép fel. A szabályzatot az előző szezon óta nem frissítettük, de a futam hossza, törés, stb nem változik. -
KaraDani
addikt
Sziasztok!
Van valamerre valami összefoglalás a szükséges infokról, a bajnoksággal kapcsolatban? Kicsit visszaolvasgattam, meg megnéztem az első hsz.-t is, de az nem túl aktuális
-
zodo
nagyúr
-
cila1
aktív tag
Én nem bízok a liga indulásába.
Senki nem akar nyilatkozni csak én tépem a szám. -
cila1
aktív tag
-1?
Valójában mennyien leszünk? -
proof88
addikt
Ma reggel megszületett Sziszifeca kislánya!
-
ma ismét teszteltem offline vagy 200 kört.
egyre inkább ugy érzem,nem akarok ezzel a mod-al menni.
ahogy fentebb is irtam,amikor először mentem akkor tetszett.ugyhogy sztem ne számoljatok velem a szeptemberi indulásnál.
vszinü a fun futamra sem jövök. -
zodo
nagyúr
Végül jót tett neki hogy újra tettem az egészet.
Nem tettem fel semmilyen plugint csak a logi driver megy és kb. pont olyan mint ahogy eddig megszoktam/használtam.
Ebben a módban igen részletesen lehet konfigurálni a játék alól is a kormány és azon belül az ffb értékeit is de mindent alapon hagytam.Viszont jó lenne némi segítség pl.:
Mit takarnak a gumik számozásai, melyik-melyik? (01hot -től 10hot-ig elnevezéssel)
7. sebesség az amolyan motor kímélő (vagy mindig épp dombnak mentem) hogy visszaesik a fordulat és a sebesség ha beváltom?
Csak a TC van alacsony állásban plusz a Kuplung be, kézi váltó és csak a végáttételt toltam arrébb. -
proof88
addikt
még annyi van hogy nekem egyszer valami bekavart az rfactorba, de nem tudom hogy csak abba vagy minden más játékba is ahol ffb van, mert mással nem játszottam, mert nem olyan volt az ffb, mint ami addig volt hanem erősebb. A megoldás az volt hogy szerverre fellépés után kocsiba ülés, vissza garázs, alt+tab, vissza a játékba, kocsiba ülés, vissza garázs, és kocsiba ülés és így már jó az ffb.
Utóbbi fél évben kb mindig így játszottam már rfactorral. És minden alt+tab után az volt hogy először kocsi aztán garázs aztán kocsi és úgy jó. Valami bekavart neki mert természetesen régebben nem kellett ez. Igazából odáig már nem jutottam el h újrarakjam az rfactort.
Szabesz amúgy VLSUI-féle loaderre gondolt. asszem.
szerk.: egyébként rakd újra az egészet szerintem, érdemes tiszta lappal kezdeni a szezon elejét.
-
zodo
nagyúr
válasz
Szabesz #17350 üzenetére
Nem, nem is tudom hirtelen milyen "loaderre" gondolsz.
Ha a Logitech Profiler-re akkor is is mert abban csak egy profil van ami eddig minden módhoz megfelelt és az automatikusan töltődik a win-el.
Ezen belül is állítgattam az értékeket a játékon belüliekkel párhuzamban de sehogy sem lett elfogadható.Horcsa!
Köszi az ellentétes irányú beállítási lehetőséged, de ezen már rég túl vagyok.
Ma ismét egy órát bajlódtam vele mármint a különböző beállítási lehetőségekkel de sikertelenül.
Az ajánlott Leo FFB Tuner 1.01-ről még nem hallottam de lehet kipróbálom. Köszi.Egyenlőre ott tartok hogy újrateszem a módot egy Lite kiadásra egyéb pluginek nélkül.
proof88
Akár az is lehetett volna mert igazából nem érezni nagy különbséget a két állás közt a mostani állapotban. Nagyon érdekes amúgy mert ha játékon belül felteszem az ffb erősségét akkor úgy érzem hogy csak az effektek erejét emelné de pl a kormányzás ugyanolyan "erőtlen". Középre húzás bekapcsolása kissé segít a ffb lyuk eltüntetésével de akkor is korrigálni próbál és így kihúzza az adott oldalra a kormány kereket.
Teljes káosz.
Lehet hogy a régi rF (amire a módot tettem) lesz a ludas amit már agyonhasználtam a kipróbált plugin sereggel a nyakában. Talán a friss telepítés segít majd. -
HorCsa
csendes tag
Próbáltad ellentétes előjellel az ffb erősséget a játékban? (ha most pozitív akkor negatívval, ha most negatív akkor pozitívval). Tehát pl.: -100% most, akkor 100% legyen. Vannak olyan modok ahol fordítva működik.
Vagy még próbálkozhatsz a LeoFFB tunerrel. Még az is lehet, hogy van benne alapból ehhez a modhoz beállítás. -
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Feltettem kipróbálás céljából a módot de valamiért nem tudom normálisan beállítani a kormányom ffb-jét ami minden más mód alatt elfogadható számomra az most annyit jelent hogy szinte a pályán sem tudok maradni.
Amúgy szuper klassz a mód csak hát jelenleg élvezhetetlen számomra.
Próbáltam külön profilt létrehozni driverben ezeregy féle képen állítgatva az erősséget, játékon belül állítgatni az értékeket de annyira kitér a kormányzás hogy vezethetetlen vagy örült nagy a ffb lyuk esetleg ha úgy ahogy az előbbiek közel normál állapotba kerülnek akkor meg szétrázza a régi force ex kormányomat még minimum erősségi szinten is.
Ha bekapcsolom driverben a középre húzást akkor meg az a gond.Elvileg csak a Leo ffb van fent.
Gondoltam esetleg hogy játékon belül a kocsi beállításai közt kellene keresgélnem de eddig nem jöttem rá mi lehet a gond.Ha valakinek lenne valamilyen segítő ötlete azt szívesen fogadom.
-
Amint hozzányultam a váltón a fokozatok beállitásához,
az automata nem váltott felfelé.
ez csak nálam van igy,vagy másnál is ? -
Mentem ma pár kört.
engem másik sorba rakott a hotlaps.
gondolom ez már a patch miatt van.a pálya nem igazán tetszik.
hétvégén még majd megyek rajta,aztán kiderül mi lesz. -
JColee
őstag
válasz
JColee #17340 üzenetére
Szerver újra fut, de szükséges egy patch telepítése. A patch javítja a Hotlapsban a csapat és autóneveket (pontosabban most már kiírja azokat).
Patch 1.2Telepítési sorrend:
- elrakod a CTDP 06 modot (letöltés)
- megcsinálod az itt leírtakat
- felrakod a pályacsomagot
- patch 1.2Nem kell feltenni az 1.1-es patchet, mivel az 1.2-ben benne van az is, ami az 1.1-ben volt!
-
JColee
őstag
Szervert lekapcsolom egy kicsit, nem fogtok tudni felmenni.
-
cila1
aktív tag
Nem találom a modot amit Jcolee linkelt de,én innen töltöttem le.
-
Speedg
csendes tag
Helló mindenkinek!
Akkor mit kell honnan letölteni? -
proof88
addikt
mivan srácok
-
cila1
aktív tag
A //callvote.... beírással még most sem tudom tovább rakni
-
Jönne pár ember kipróbálni majd a mod-ot.
Nincs mindenki regsiztrálva a honlapon.
igy nem tudhatja a jelszót.hogyan tovább ?
-
cila1
aktív tag
A kormány erősségén melyik csuszkán kell állítani?Mert most kis újjal lehet tekergetni.
-
proof88
addikt
szimezni akarok
-
jozsi252
veterán
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
amúgy azt vizionáltam h újra bajnok leszek.
DE NEM MA!
-
jozsi252
veterán
válasz
proof88 #17301 üzenetére
Viszont minél gyorsabban mész annál nagyobb a leszorítóerő így ugyanúgy vagy ha nem jobban stabilabb a gép nem? tehát lehet hogy a gumi nem tapadna annyira mint írtad nagy sebességnél, viszont, a leszorítóerő miatt mégis jobb a tapadása nem?
(#17297) Frenky89
Én arra értettem hogy mit csinál ha ellenkezőleg állítom az ffb-t tehát - állásba. alulkormányzott lesz az autó? vagy mitkéne érzékelnem a kormányon belül?
És te amúgy hogy használod a kormányt? szereted ha nehezebben lehet elforgtani, vagy pedig szereted ha könnyen lehet mozgatni?
-
proof88
addikt
válasz
JColee #17300 üzenetére
na akkor még1x. Én úgy gondolom, persze a tapadása a gumiknak nem változik, viszont nagyobb sebességnél könnyebben megcsúsznak. Mert ha nem így lenne akkor 300-zal is be lehetne venni a 100-as kanyart. Minél gyorsabban mész annál kevésbé képes a gumi tapadást biztosítani -> könynebben megcsúszik -> könnyebben forog a kormány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Futás, futópályák
- Megjelent a OnePlus 13T
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen notebookot vegyek?
- Fűnyíró topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest