Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:08

LOGOUT.hu

Pokémon Go témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5301) Hunbeast87 válasza Sordoran (#5297) üzenetére


Hunbeast87
senior tag

Ohh, csak vicceltem ám! ;]

Amúgy nem, nem vicceltem:
Direkt visszakerestem, a székesfehérvári zárt csoportban aug. 21-én írták délután 4 óra magasságában. Többen nem hitték el, de az írásos megerősítés után ketten képet is raktak fel a csoportba bizonyíték gyanánt.

[ Szerkesztve ]

http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/

(#5302) TazLeacher válasza Hunbeast87 (#5301) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Be tudod tolni a képeket?

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#5303) Hunbeast87 válasza TazLeacher (#5302) üzenetére


Hunbeast87
senior tag

Három képet csináltam, a paintes satírozós dologért elnézést kérek, mert siettem vele. :D Illetve annyi még a baj, hogy albumba rakva megkavarodott a sorrend, de szerintem mindenki eligazodik 3 képen.
Ha kell, akkor simán a két pokémonról is tudok nagyobb képet csinálni, bár szerintem ez is eléggé hihető így.
Farfetch'd Székesfehérváron

[ Szerkesztve ]

http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/

(#5304) TazLeacher válasza Hunbeast87 (#5303) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

A szöveget el sem olvastam, mert ez megint semmi más, csak csalás. FakeGPS. Ha valakinek jön egy ilyen, akkor csinál róla egy képet ott, ahol fogta. De érdekes módon ez valahogy lemaradt....megint egy csaló brigád.

Nem azt mondom, hogy lehetetlen, hogy hiba csússzon a rendszerbe, mert volt ilyen, fogtak Articuno-t is. De azért na, ha valaki ilyet fog, akkor csinál képet róla, mert tudja, hogy le lesz csalózva.

[ Szerkesztve ]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#5305) Hunbeast87 válasza TazLeacher (#5304) üzenetére


Hunbeast87
senior tag

A két pokémonról itt a kép: [link] és [link]
Olvasd el azt is, amit írtak. Nem hisznek elsőre a posztnak. Aki kiírta, az azért írta ki, hogy más is elkaphassa. Ketten is ugyanott fogták, a két képet két különböző személy töltötte fel, pontosan leírták a helyet is. Emellett köszönjük a csoportban nevében, hogy lecsalóztál minket. :(

[ Szerkesztve ]

http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/

(#5306) TazLeacher válasza Hunbeast87 (#5305) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Nézd, itt meg 3-ról:

Tehát akkor ez azt jelenti, hogy nekem van mind3? Ha most azt írom, hogy a Hősök terén fogtam őket, majd valaki ide jön, beírja, hogy ő is ott fogta, akkor rendben vagyunk?

Az meg, hogy magadra vetted a csaló kifjezést...nem tudok rá mit mondani. Én nem egy csoportot csalóztam le, hanem azokat, akik ilyet csinálnak.

Ilyenkor sajnálom, hogy kivették alulról a térképet.

[ Szerkesztve ]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#5307) Hunbeast87 válasza TazLeacher (#5306) üzenetére


Hunbeast87
senior tag

"megint egy csaló brigád." ha ezt azokra értetted, akik kirakták a képeket, akkor nem veszem magamra. De nem volt eléggé egyértelmű hogy ezt az egész csoportra értetted-e avagy sem.
Nem kötöttem beléd, te kezdted el az egészet, ezt pedig nyugodtan be lehet fejezni. ;) Kértél képet, raktam fel képet arról, amit én is csak olvastam a székesfehérvári csoportban. Ha megnézed a két képet a pokémonokról és az FB beszélgetést, akkor láthatod, hogy azok vannak fent, amiket ott kiraktak és ott fogtak. Emiatt ajánlottam, hogy olvasd el a kommenteket is, ahol lecsalózták azokat, akik befogták ezt a pokémont.
Mit szeretnél még? Vegyünk fel a csoportba, hogy ott is láthasd a beszélgetést és ott is lecsalózd őket? Nem kell mindenben egyből a rosszat látni...

A Niantic pedig sosem erősítette meg a hírt, hogy ezek régió specifikus pokémonok lennének, de ha mégis, azt légy szíves linkeld be nekem.

[ Szerkesztve ]

http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/

(#5308) TazLeacher válasza Hunbeast87 (#5307) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Te most konkrétan miről beszélsz?

Nem kötöttem beléd, te kezdted el az egészet, ezt pedig nyugodtan be lehet fejezni

Én beléd kötöttem? Bántottalak, megjegyzést tettem rád, vagy most mi fáj?

Mit szeretnél még? Vegyünk fel a csoportba, hogy ott is láthasd a beszélgetést és ott is lecsalózd őket?

Ki mondta, hogy szeretnék valamit? Írtam olyat, hogy ezt vagy azt szeretném? Te látsz valami hozzászólást tőlem, amit nem én írtam, vagy milyen elképzelt dolgokra reagáltál?

Nem kell mindenben egyből a rosszat látni...

Annyira érdekes, hogy az egész világon csak Magyaroszágon fordul elő mindig olyan, hogy régiózáras pokémon esik tojásból vagy jön szembe az utcán. USA-ban több ezres fórumok vannak csak ebben a témában, és érdekes módon még senkinél sem fordult elő (É-Amerikában jött Taurus). De nálunk itthon tömegesen jön. Bocsánat, de amíg egy régiózáras pokémonról van szó, és azt MONDJA, hogy itt vagy ott fogta, had kételkedjek már. A tegnap beköszönt csaló is elég gyorsan elhúzta a csíkot. Attól,hogy betolt egy képet arról, hogy van ilyenje, semmi nem akadályozza meg abban, hogy ne FakeGPS-el fogdossa össze őket. Te vagy egy kicsit naív.

És mint korábban írtam. Elhiszem, hogy előfordulhatnak kirívó esetek. Articuno-t is láttak Gym-ben, el is ismerték, hogy nem Fake volt. DE érdekes módon itthon elég gyakoriak ezek, és valahogy senki sem tudja bizonyítani.

[ Szerkesztve ]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#5309) MaciG válasza TazLeacher (#5308) üzenetére


MaciG
addikt

De ha meg beteszi a képet ahol látszik, hogy hol fogta, akkor meg ráfogod, hogy photoshop :D

Újra él a Poketérkép, kíváncsiságból ránéztem, de ha igaz amiket megjelenít, pl. a városligetben 11 bulbasaur-t számoltam, akkor oda vajon hány ultra ball-al kell készülni? :)

Ma fogtam egy 100%os eevee-t, majd evolvoltam és lett egy durca kis jolteon a legjobb skilekkel. :)

BANZAII

(#5310) joergie válasza TazLeacher (#5308) üzenetére


joergie
őstag

Megjegyzem, elég agresszíven, idegesen fogalmazol. Rádbizonyítani nem lehet, de a szóhasználatból egyértelműen kihallik, hogy támadólag lépsz fel. Konzekvensen, majdnem minden hozzászólásban. Van ilyen, hogy az ember feszült különböző élethelyzetek, vagy pl munkahelyi konfliktus végett. Csak vedd észre magadon. Én észre szoktam venni magamon(bár ritkán állok le).

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#5311) Hunbeast87 válasza TazLeacher (#5308) üzenetére


Hunbeast87
senior tag

Maradjunk annyiban, hogy mindkettőnknek más számít kötekedésnek. Emellett viszont egy dolog miatt bocsánatot kell kérnem, ott volt a szerkesztett hozzászólásban, hogy nem a csoportra értetted a kijelentést.
Az elejéről: a székesfehérvári (gondolom mint sok másik) FB csoport kirakjam ha látnak ritka pokémont vagy szerveznek lure partyt. Ez a Farfetch'd is így került ki, amit sokan nem hittek el. Mindez látszik a beszélgetésben is, ahogy az is, hogy régió specifikus pokémonnak tartják. Két különböző ember rakott fel képet oda, hogy elfogták, ez alapján pedig nem lehet még kijelenteni azt, hogy csalók.
A Niantic valóban nem erősítette meg, hogy az a négy pokémon régiózáras vagy régió specifikus lenne. Inkább mondanám őket régió specifikusnak, ugyanis ha megnézel több külföldi fórumot is, többen is kaptak el olyan pokémont, amit nem lehetett volna (csalás nélkül).
Én csak jóhiszeműen beraktam a beszélgetést, ami ezek szerint már arra ment ki, hogy csalónak titulálhasd őket. A beszélgetést nem olvastad, pedig pont emiatt lett az is rajta a képen.

Azért mert találkoztunk már mindannyian csalókkal, még nem lesz mindenki az.

[ Szerkesztve ]

http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/

(#5312) TazLeacher válasza joergie (#5310) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

De mivel nem róla van szó, így miért fáj? Csak ez a kérdés, semmi más. Én azt mondom csalók, ő meg megsértődik rajta, és visszatámad. Miért?

Nem más élethelyzet miatt vagyok ilyen, hanem az ilyen parasztok miatt, mint a tegnapi is. Csal bmeg, és még büszke is rá. Igen, az ilyen emberekkel szemben nem tudok szépen beszélni. Nem is akarok. Legalább lenne annyi esze, hogy befogja a pofáját, és lapít.

Szerk.:

Konzekvensen, majdnem minden hozzászólásban.

Most direkt visszaolvastam. Tudnál idézni (természetesen nem ezt a témát érintve, hiszen majdnem minden hozzászólásomban....) Most vagy te vagy túl érzékeny, vagy tényleg én nem veszem észre, vagy nem tudom...

[ Szerkesztve ]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#5313) TazLeacher válasza Hunbeast87 (#5311) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Később elolvastam, de semmi nem változott. Vagy szerinted igen? Min változtat bármit a szöveg?

Azért mert találkoztunk már mindannyian csalókkal, még nem lesz mindenki az.

Nem is mindenkiről írtam. Ha valaki ilyet dob be, amiről virít, hogy csalás, de van 1:1000000-hoz esélye, hogy nem, akkor bizonyítsa az ellenkezőjét. Ugyan ez, amit ide írt valaki. Valaki 1 nap alatt lépett 29-ről 31-re. Hihető? Nem. Reális? Nem. Lehetséges csalás nélkül? Igen. De ha ennyire sántít, és beteszi egy fórumba, hogy ő mekkra májer, akkor szerintem minimum illik eloszlatni a kételyeket. Ha meg nem, akkor ne lepődjön meg, ha lecsalózzák. (Az említett ember nem rajoskodott, csak a példa kedvéért mondtam.)

Addíg, amig eddig 100-ból 100 csaló volt, had gondoljam már azt a 101-ről is, hogy csaló, hacsak nem bizonyítja az ellenkezőjét.

[ Szerkesztve ]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#5314) TazLeacher válasza MaciG (#5309) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Egyszer voltam kint, fogtam 6-ot, elment kb. 40 ulra.

Én épp most Lucky-zom, csinálni akaratam egy Flareont, de nem jött be az irányított, Vaporeon lett belőle. 87%-os 726-os. Még nem néztem meg.

Szerk.: 87%, Water Gun + Water Pulse

De az vagány. Azt szeretnék én is, majd egy 800+-osból.

[ Szerkesztve ]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#5315) Hunbeast87 válasza TazLeacher (#5313) üzenetére


Hunbeast87
senior tag

Emlékszem rá, 17 Magicarp mellett elfogott csak úgy 3db Gyaradost. :DDD Amiről virít a csalás, az érthetően mindenkit felbosszant. Ez a szintlépős dolog sem hihető értelemszerűen.

Én az FB-s dolognak hiszek (én hiszek, nem muszáj másoknak is ;) ), hiszen az az ember aki megosztotta folyamatosan oszt meg Székesfehérváron felbukkanó ritka pokémonokat, ha a közelében van egynek. Itt pedig nem írta ki a srác, hogy ő mekkora szerencsehuszár, azért osztotta meg, hogy mi is el tudjuk még kapni a jószágot, ha a közelben vagyunk.

(#5314) jer1cho: A névadás dolog az nem csak az első alkalommal jön be minden típusnál?

[ Szerkesztve ]

http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/

(#5316) freezer922 válasza MaciG (#5309) üzenetére


freezer922
aktív tag

Ne használj rájuk ultrát. A Városliget egy nest, s mint nest a benne levő pokék sosem a legerősebbek (szintedhez mérten, én lvl26ként max. 600-650est kaptam mikor 870 körül lenne a max). És annyi van belőlük, hogy inkább fusson el 10ből 4 mint sem, hogy ultra labdákkal dobáld őket. Én ilyen 500asokra használok maximum great labdát. Berry az amit folyton tolok és forgatom a labdát :x ha nem hadonászik az indáival akkor közel van és könnyű eltalálni :D

A régió lock pokékról meg...akármennyire is hinni akar az ember, állítják páran külföldi fórumokon is, hogy "ismerős mutatta a kacsáját egy hagymával", de valahogy ez sosem jött bizonyítékkal. Persze tény, hogy rá lehetne fogni arra is, ha egy lespawnolt kacsára valaki fotózna, hogy fake de ilyen még csak nincs is.
Igazából nekem semmivel sem rosszabb, hogy valaki egy Mo-s kisebb városban farfetch'd-et szerzett akár legit akár csúnya módon, de per pillanat amíg niantic nem szól valamit addig inkább arra hajlik a dolog, hogy az utóbbi az igaz.

(#5317) TazLeacher válasza Hunbeast87 (#5315) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Nekem eddig többször működött már. Nem tudom. Többen írták, hogy nem, többször működik, meg azt is, hogy de csak egyszer. Nálam eddig egyszer volt hiba, de ott benne volt, hogy lehet, hogy tettem utána egy közt. Most már tényleg nem tudom. Nem csináltam annyit, hogy levonjak hosszútávú következtetéseket.

Evolve közben megfagyott a játék. Csak 73.000 jött össze. :(((

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#5318) TazLeacher válasza freezer922 (#5316) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Nekem legutóbb jött egy elég jó a szintemhez képest. Jó nagy sz@r volt (már nincs meg, eltrasfereltem), valami 23-37%-ig lőtte be. De a szintje elég korrekt volt. Azt hiszem 26-oson 26-ös volt. De pont a labda visszajön, nem? Bulbasaru nincs minden sarkon, laba meg úgyis esik. Ha valaki pesti, megteheti, hogy kidobálgatja a többi labdát, így elég gyorsan fel lehet nyomni az ultrát.

[ Szerkesztve ]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#5319) #33253120 válasza Hunbeast87 (#5311) üzenetére


#33253120
törölt tag

Eddig olvastam a topicot, majd olvasom még tovább.
De.
Ha a Niantic nem nyilatkozott, hogy milyen régiózár, vagy régiókorlát van egy(több) adott pokemonon, akkor mi a francról folyik itt a vita? :)
Ha nem régiózár van, hanem régiókorlát adott százalékkal, vagy ezrelékkel az előfordulási gyakoriságra, akkor bizony lehetnek olyan szerencsések akik belefuthatnak.

Van két telefonom, két accal, inscense alatt néha jönnek olyan (a visszább lévő kép alapján) very rare zsebszörnyek, hogy csak pislogok, annak ellenére, hogy olyan helyen lakom ahol semmi sincs. Se lureolható stop, se gym, de egy rohadt pokemon sem bukkan fel sosem. Akármikor lesem a kijezőt jobb alul üres a fehér csík. Ha ide tud adni very rare pokemont, akkor a népszerű helyeken simán el tudom képzelni, hogy negyedévente előjön valami régiókorlátos.

(#5320) TazLeacher válasza #33253120 (#5319) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Azt hiszem, hogy reddt-es fórumot, ahol 40.000+ tojás alapján jelentették ki, hogy nem kelhet tojásból, tekinthetjük reprezenetívnak.

Ezen felül, én olvastam, hogy meg van erősítve, csak a jó isten emlékszik már rá, hogy hol. Valamelyik updatnél volt, fel volt sorova, hogy ez történt az update-be, az történt, és hogy megerősítették a régiós pokémonokat.

Ettől függetlenül továbbra is úgy gondolom, hogy szinte 0 az esélye, hogy nem kamu.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#5321) zolisx4


zolisx4
őstag

Sziasztok
Honnan vannak a pokémonok olyat nem is láttam,nem tudom a hozzászólást nem tudom valamiért olvasni telefonon mert ,valamit elállítottam ezen a szaron, de a képeket látom olyan kell nekem is,hol fogtad???
A bolond bohóc azt a térképen látok 4 db is .

(#5322) #33253120 válasza TazLeacher (#5320) üzenetére


#33253120
törölt tag

Előre szeretném kijelenteni, hogy most kicsit az ördög ügyvédjét játszom innentől.

Azaz ugyanúgy nem tudsz te sem bizonyítékot felmutatni, hogy nem történhet meg. <-> 'Ismerős mutatta a hagymás kacsáját....'*
Egykutya.
Most akkor az egyszeri topiclakónak mit kellene hinnie?

*Mobilnetről vagyok, nekem csak az van. Nem fogom visszakeresni a pontos idézetet.

Szerk.:
Nem akarom védeni a csalókat, de ha pár rajzfilmelemet átemeltek a játékhoz, akkor simán működhet.

[ Szerkesztve ]

(#5323) TazLeacher válasza #33253120 (#5322) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Ezt abszolúte értem. (Korábban írtam is, hogy még esély is van rá lásd Aricuno, meg kenguru É-Amerikában). De ha kétes helyzetbe keverem magam, és olyan szituba, ami megkérdőjelezhető, akkor próbálom bizonyítani az ellenkezőjét. Pl..: már az is tompított volna a dolgon, ha látszik az elkapás dátuma, és megegyezik. Akkor se mondtam volna, hogy frankó :D de azért jelentősen javított volna az esélyeken. Illetve, ha nem lehetne faegps-el csalni, akkor senki nem kételkedne. De lehet, több ezer emebrnek van kacsája, meg a többi, és ennek a 99,99999%-a csaló.

[ Szerkesztve ]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#5324) freezer922


freezer922
aktív tag

Nem tudom miként fogják beüzemelni, meg tudom, hogy ezerféle visszaélési lehetőség lesz vele de jöhetne a trade.
Ha lenne trade akkor nem szórakoznának konkrétan azért fakegps-el, hogy meglegyen embereknek mind. Csak találni kéne trade-elhető pokékat és kész.

Itt persze besegítene, hogy egy szállodában dolgozom ahol az emberek 99%-a külföldi többek között ázsiai illetve amerikai országokból is, de ez másodlagos ;]

(#5325) TazLeacher válasza freezer922 (#5324) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Te meg majd szépen elhozod nekünk a fölösleget. :D

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#5326) torik


torik
senior tag

Miskolc felé vitt ma az utam, miután elrendeztem dolgaimat gondoltam járok egyet. Lényeg a lényeg, 4 gym-ben is volt üres hely ahová be tudtam pakolni suttyomban a saját monjaimat :U szóval nem kell itt trükközni hogy gyorsan bepakolni más előtt amikor kiüti az ellent és szürke a gym :D biztos vagyok benne hogy nem egyedi esetről van itt szó :DDD

[ Szerkesztve ]

All that and a bag of chips

(#5327) SpongyaBob válasza torik (#5326) üzenetére


SpongyaBob
veterán

Hol volt ez? :D Melyik Gym?

[ Szerkesztve ]

i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7

(#5328) torik válasza SpongyaBob (#5327) üzenetére


torik
senior tag

Kettőt és könnyebbet :D amelyek feltűntek a mapon, rámentem és volt hely. Odamentem, onnan már ráláttam a következőre, és így tovább. Igaz kb. az egész belvárost lefedtem. Ez volt olyan 6 óra táján, a négyből három még mindig benn van :P kíváncsi leszek 21 óra elteltével lesz-e majd mit kiszedni :) egyébként meg szerintem mindegy is hogy melyikek voltak, nem az számít, bármikor változhat. Menni kell és figyelni hol van hely, ennyi :)

Itt a kis településen egyébként ahol lakok ha be is rántjuk a gym-et a pirosok szinte egyből visszaveszik :D nyakam rá hogy az egyik közvetlenül a gym mellett lakik :D vagy csítel, de nem gyanúsítgatunk :DDD

[ Szerkesztve ]

All that and a bag of chips

(#5329) freezer922 válasza TazLeacher (#5325) üzenetére


freezer922
aktív tag

Már előre tervezem, hogy csinálok egy kis Mr. Mime-os kitűzőt ami nem kirívó de aki felismeri tudni fogja miért van ott :D

(#5330) MaciG válasza freezer922 (#5316) üzenetére


MaciG
addikt

Nem Pesten lakom, jövő héten megyek fel ha minden igaz pár napra egyéb ügyben , és nézelődök merre lenne érdemes szabad időben vadászni. Bár inkább a dragonite érdekelne a candy miatt vagy a charmander meg a lapras. :)

BANZAII

(#5331) csasaKKP


csasaKKP
senior tag

A Pokémon Buddy rendszerről egy kicsit több részlet: [link]

Remélhetőleg nem kell sokat várni.

torik: Busszal járok rendszeresen, van olyan, hogy menetközben rakok be egy Pokét, elég jó arányban. :D

[ Szerkesztve ]

"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"

(#5332) lm83


lm83
őstag

Írtátok már a Geodude nestet a Millenárison?

(#5333) torik válasza csasaKKP (#5331) üzenetére


torik
senior tag

Na ezt jó tudni. Átlagban 250 km-et kell majd megtenni hogy két evolve-ot be tudjon ütni az ember (mínusz a meglévő cukorka ugye) plusz még akármennyi ha tápolni is akarja az ember utána. Nem keveset kell majd menni hozzá de legalább nem ingyen fogja mindenki felhúzni xy szörnyét :D

A méret meg mit befolyásol? Mekkora lesz majd ha megjelenik mellettünk? Ennek van valami lényege a külcsínen kívül?

[ Szerkesztve ]

All that and a bag of chips

(#5334) Imy válasza torik (#5333) üzenetére


Imy
veterán

Érdemesebb lesz elkapni, mert azért 3 candy-t kap az ember. A gyaloglásból amit kap, az édeskevés...

(#5335) TazLeacher válasza torik (#5333) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Nem fog megjelenni melletted. Mármint a térképen nem. A karakterképernyőn látszani fog, meg ott lesz a "feje", a tiéd mellett az alsó sarokban, de a térképen nem fog veled sétálni. Kétlem, hogy a méretnek bármi szerepe lenne a grafikus megjelenítésben.

[ Szerkesztve ]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#5336) SpongyaBob válasza Imy (#5334) üzenetére


SpongyaBob
veterán

Azért nem olyan rossz dolog ez, pl. Charizard-ra esélyem sincs, így legalább meglesz.

i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7

(#5337) Imy válasza SpongyaBob (#5336) üzenetére


Imy
veterán

Mármint a candy-jére?

(#5339) mike1334 válasza gyurkikrisz (#5338) üzenetére


mike1334
veterán

Tessék.

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#5340) TazLeacher válasza Imy (#5337) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Nem a candy-jére, hanem a Charmander candy-jére, így pedig tud csinálni Charizard-ot.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#5341) SpongyaBob válasza Imy (#5337) üzenetére


SpongyaBob
veterán

Pontosan, ahogy jer1cho mondja.

i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7

(#5342) Imy válasza TazLeacher (#5340) üzenetére


Imy
veterán

Igazából arra a candy-re ami az user mellé állít be, nem?

(#5343) csasaKKP válasza gyurkikrisz (#5338) üzenetére


csasaKKP
senior tag

Khm, hacket kerülni!!!

torik: Ahogy jer1cho írta, a térképen melletted nem fog megjelenni, csak a karátérképernyőn. Olyan Pokét lesz majd érdemes választani szerintem, amely igazán ritkaságszámba megy, vagy amikből érdemes többet is tartani (pl. Eevee).

[ Szerkesztve ]

"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"

(#5344) -Faceless- válasza gyurkikrisz (#5338) üzenetére


-Faceless-
őstag

Ha már annyi nincs benned, hogy tisztességesen játssz, akkor legalább a fórum szabályzatot elolvashattad volna. Ezt a bejegyzést nyugodtan lehetne törölni, és mehetne neked a figyelmeztetés.

(#5345) TazLeacher válasza csasaKKP (#5343) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Mondjuk Eevee-t biztos nem. 12 km séta kell 4 candy-hez. 12 km alatt nem egy Eevee-t fogok...

Elég könnyű megjegyezni, hogy melyikhez mennyi séta kell. 2-es tojásosokhoz 1 km, 5-ös tojásosokhoz 2 km, 10-es tojásosokhoz 3 km. Ez alól egyedül a 3 alap pokémon kivétel, ők az 5-ös kategóriába tartoznak. (szerintem 5-ösből is kéne jönniük, de mind1.) Ami kicsit érdeke lehet, hogy a Pikachu is 1 km/candy-s.

Dratini a 3 km/candy-jével nem a legjobb, de több, mint a semmi. Én Magikarpal fogok kezdeni (ha addig nem lesz meg). Napi 6 km simán meg van, e mellé általában fogok naponta kettőt-hármat. Napi 14-18 candy-vel gyorsan összejön a maradék. Aztán Pikachu, Bullbasaur és Dratini.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#5346) torik válasza TazLeacher (#5345) üzenetére


torik
senior tag

Én Rubbival egyetemben kihúzok egy Charizardot, aztán jöhet egy Blatoise is :D utána meg majd alakul, az első is messze van még, nemhogy a harmadik :D

(#5343) csasaKKP

Akkor végképp nem vágom mi értelme van ennek a közepes/nagy/váll dolognak.

All that and a bag of chips

(#5347) csasaKKP válasza TazLeacher (#5345) üzenetére


csasaKKP
senior tag

Hm, igazad van, de itt a környékünkön nincs Eevee, csak Miskolcon sikerült párat fognom. És, tényleg, Magicarp-al valóban érdemes kezdeni, 400 Candy-t kell összeszedni.

"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"

(#5348) TazLeacher válasza torik (#5346) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Azt én a végére hagyom. 1 db jött tojásból, van 10 candym. Tehát 115 candy kell, ami 230 km...úgy, hogy nincs mit evolve-olni, mert az az egy is 236-os. Majd akkor megyek neki, ha valami normálisat legalább fogok.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#5349) torik válasza TazLeacher (#5348) üzenetére


torik
senior tag

Én egyet fogtam eddig, az viszont pont 89%-os, 350 körüli cp-vel, relatíve közel jár a félkör végéhez, szóval elég jó. Gondolkoztam én is hogy feltápolom inkább a döglötthalpikacsut de Miskolcon (sőt itt is) láttam már Gyarados-t Charizardot viszont egyet sem.

All that and a bag of chips

(#5350) TazLeacher válasza torik (#5349) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

És egy 1000-es Charizard-al mit akarsz kezdeni?

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.