Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
Az Arc Raiders-szel kapcsolatban van valakinek PC-PS5 crossplay tapasztalata? Minden flottul megy, vagy van esetleg olyan aspektusa, ami nem működik?
-
ribizly
veterán
válasz
Xaels
üzenetére
+1
Vannak aprón többen is, akik vállalnak ilyen cserét. Kb. olcsóbb, mint két új gyári stick és utána gondmentes lesz.
Az elején még volt egy próbléma, hogy nem lehetett kalibrálás után elmenteni a kalibrált állapotot, de van rá fizikai áthidalás, amivel utána ez az akadály is elhárul, amit szerintem már alapból megcsinálnak.Én is csak azért nem csináltam meg, mert még jó. De amint bármi gond lesz vele, egyből intézem a cserét.
-
Mr X
veterán
válasz
undercover
üzenetére
[link] Itt esetleg? Vagy amazon? Ott is találtam készleten.
-
Xaels
félisten
válasz
undercover
üzenetére
Kicsit fordíts rá többet és cseréltesd ki HE vagy TMR analógra és nem kell többet kivenned
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
valami olcsó polcos szekrenyt a ps5 vizszintes tarolásához tudna ajánlani valaki?
csak a ps, kontroller ha van polc akkor meg jatekok mennenek ra -
undercover
őstag
Megbízható forrásból lehet kapni valahol Dualsense edge kontrollerhez controller stick modult? Tehát maga a joystickot amit kilehet szedni. Mindenhol készlethiányos vagy bizonytalan forrás amit találtam.
-
Scholes9
nagyúr
Köszönöm szépen a segítséget, beállítom az appot

Persze, megvannak a backup kódok
-
-
Scholes9
nagyúr
Nem kapok SMS-t amikor be szeretnék lépni a fiókomba. Másnál nincs gond? Pár napja kezdte. Már megpróbáltam mindent, amit tudtam
-
tboy93
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Én sima fat gépen toltam, performance módban. Nekem nagyon kilógott a lóláb, gyenge minőségű texturák, maszatos kép, kb PS4 időket idézett.
-
LÁZ
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
dettó, fat-en toltam végig balanced 40fps-ben, teljesen rendben volt
-
ProEvoFan
nagyúr
Szerintetek mennyiért lehet eladni egy első kiadású digitális ps5öt, ami táphibás?
Gondolkodom hogy javítás helyett eladom és veszek egy prot. -
bmakszim
őstag
válasz
tboy93
üzenetére
Switchen próbáltam az Outlawst, megcsináltam az első pár küldetést, de a 30fps engem zavart.
Viszont most nézem a Star Wars kánont időrendben és abban benne van ez is, meg a Jedi játékok is, szóval tervezem majd beszerezni őket PS5-re (szerencsére Outlaws esetén van cross-saving).
Nekem az jött le, hogy tipikus Ubisoft open-world. A-ból B-be kell rohangálni, cuccokat gyűjteni és NPC-ket ölni közben. De a hangulat elviszi szerintem, annyit megér, amennyiért manapság megy. -
tboy93
nagyúr
válasz
czanga
üzenetére
Fú, azok a részek annyira bénák egy Uncharted / Tomb raiderhez képest, hogy nem igaz. Ott haltam a legtöbbet kb, frusztrált
Az Outlaws kapott hideget, meleget. Én is megvettem használtan lemezesen 5.000Ft-ért (a híre miatt tökre beesett az ára) és egyáltalán nem bántam meg. Szerintem aki szereti a Star Warsot annak nagyon tetszeni fog. Én mint a kisgyerek ámuldoztam minden apró kis fan service hülyeségen, amit itt most nem fogok lelőni neked, majd belefutsz Te is. Egy 30 óra körül tartotta fenn a figyelmem, azután elkezdtem unni és utána egy 5 óra volt még a vége, aztán a platinára már nem hajtottam rá. Amit én kifogásolnék, az a technikai része, szerintem nem fut jól alap PS5 gépen, a quality mód túl instabil volt nekem, nem volt emg az a sima 30fps mint pl egy HFW esetében, a performance meg egyszerűen csúnya.
Jedi Survivor meg itt van nekem is, ahhoz meg még én nem nyúltam.
-
czanga
őstag
Azért a Fallen Order-ben a jégleejtőn kanyarodva csúszkálós, ugrálós részek még így másodszorra is fel tudnak baxxxxni.

Közben holnap este elkezdem az Outlaws-t. Bármennyire nincs jó híre én megvettem lemezen, és szerencsére spoiler mentesen vágok majd neki. Magam se értem, hogy sikerült a spoiler mentesség, de konkrétan nem tudok semmit még a game-ről.
Jah és még ott a Survivor is amit végig kéne tolni újból, mivel PC-n próbáltam meg végig játszani kb 8 pixeles grafikával, 20 FPS mellett. Diavetítés, fagyásokkal. Remek élmény volt.
-
Moby
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Deeee remélem nem az aláírásodban szereplő vga-hoz gondoltad megvenni, mert az totálisan felesleges pénzkiadás.
-
Moby
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Van egy csomó klónja az aliexpressen, megvehetd bármilyek, tökugyanaz, mint az eredeti.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Akartam venni egy PS VR2 PC adaptert, de azt látom, hogy mindenhol készlethiányos.
Mit lehet erről tudni? Lesz még? -
Brian_GT
őstag
válasz
bmakszim
üzenetére
Köszönöm, hogy ezt leírtad mert kissé hülyének voltam nézve, tény elég kaotikusan sikerült leírnom, de nagyon felhúzott a dolog.
Valóban ez van vele, hogy minden ami 1x beállításra kerül minden amint kicsit is megmokkolod az ökoszisztémát megy a levesbe minden.
Most sikerült a reset után, aztán frissített a konzol és megint semmi.
Most sikerült kiderítenem, hogy a game mód-tól megy el a kép, amint kikapcsolom visszajön a kép. Ami azért fura, mert most a factory reset után betudtam kapcsolni és VRR mindent írt is a támogatott listán. Újraindítás után már megint nem.
Ahh ehhez ma én már fáradt leszek + ha nem gond megkereslek privátban lehetséges ott több értelme lesz. -
bmakszim
őstag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Sajna a Samsung "okos" tévéknél nem ilyen egyszerű. Nem tudsz konkrétan csatlakozót választani. Ha rákötsz valamit, akármelyik bemenetére, akkor azt hozzárendeled a tv-hez és onnantól elmenti, mint forrást. Aztán, ha valami miatt kihúzod a kábeleket és nem ugyanoda dugsz vissza mindent, ahol előtte volt, vagy mondjuk te a korábbi PS5-öd helyére most már az új PS5 Pro-dat kötnéd, na ott kezdődik a bonyodalom. Mert te csak azt választhatod ki, hogy PS5, tv box, vagy erősítő, minden elmentett beállításával együtt. Aztán, ha újra akarod konfigurálni, akkor barangolhatsz a menüben, meg a beállításokban.
Nehéz ezt elmagyarázni annak, aki nem látta, de tényleg egy katyvasz az egész és túl van bonyolítva, könnyen össze lehet benne zavarodni. -
Brian_GT
őstag
Köszi a válaszod tőled is.
Sajnos híresen rossz ez a része a Samsungnak, hiába mondja más nem, pedig ez ismert tény hogy a konzolokat annyira nem szereti, aztán megszereti és onnantól semmi baja nincs
Lehet a tizen, lehet a külső hdmi interfész végett, de nem én találtam ki.
Amit te is találtál, hogy az external device managernél mit hogy azt próbáltam leírni másnak, csak szerintem aki még nem találkozott a hibával nem ismerte, pedig tudtam miről beszélek
Alapvetően amúgy a PShez kapott saját 2.1-vel próbáltam de ha kell lakik itthon 2db ugreen kábel is ami kb az egyik legmárkásabb kábel és eddig nagyon bevállt mindenre.
De a factory reset a tv-n megoldotta, azt pont nem hittem volna onnan fúj a probléma szele, de ezek szerint ott valami lehet sok volt neki mivel foglalt alapból minden hdmi port és lehet már nem tudta mi legyen a friss jövevénnyel.
Sikerült, ez a lényeg. Köszi még1x neked is. -
LÁZ
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
lehet tv-t kéne váltani...nekem ilyen parám soha az életben nem volt, amióta konzoljaim is vannak (ps3-4-4pro-5-5pro)...mondjuk egyiket sem samsung tv-vel használtam (LG-TCL)...
mindenesetre
A "no signal" issue with your PS5 Pro on a Samsung S95D often stems from incorrect settings or cable problems; try power cycling both devices, ensuring you're using a high-speed HDMI cable in an HDMI 2.1 port (like HDMI 3 or 4), and disabling Input Signal Plus and Game Mode temporarily for the PS5's port in the TV's External Device Manager to resolve compatibility conflicts.
Disable Input Signal Plus:On your Samsung Remote, press Home > Settings > Connection > External Device Manager > Input Signal Plus.Turn it Off for the HDMI port your PS5 is connected to.
illetve a ps5 saját kábelével próbálod, vagy az otthon lévő valamilyen hdmi kábellel?
-
Brian_GT
őstag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Megcsináltam és tökéletesen megy. A fene enné meg.
Ha kissé kaotikus volt amit írtam és hülyének mutatkoztam, akkor ez abszolút nem így van, csak egyrészt nem értettem mi a fene baj lehet, másrészt kissé nehéz napok voltak mögöttem és még ez is itt cseszekedett velem.De köszönöm a tanácsot jó tipp volt, nem gondoltam volna egy factory reset ezen bármit megold, de lásd vannak még csodák.
Ez a hdmi ki-be húzkodás ez kb 5 alkalommal volt, abból 3x kikapcsoltam a tvt szóval én sem jó szándékból tettem azt a 2-t sem, nem usb hogy szeresse tudom, deee nem volt jobb ötlet. -
válasz
Brian_GT
üzenetére
Én még ilyet nem hallottam ne haragudj, mint Lackooo84 is írta, amelyik portba van dugva az adott eszköz, arra kell rányomni és kell, hogy legyen kép, ha nincs kép akkor tényleg lehet, hogy a sok ki-be dugdosás tönkre tette a HDMI csatlakozót, elég neki még 1x-i kihúzás is bekapcsolt eszközök mellett, még akkor is tönkre mehet simán, nem, hogy annyitól mint amit írtál 😳
Tehát nem valamelyik készülékkel lesz ott a baj, hanem user error ami a jobbik eset...vagy a rosszabbik, nos lehet ezzel haza vágtad az imádott tévédet🤷 -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Brian_GT
üzenetére
Ne haragudj, de fogalmam sincs miket keresgélsz a tvn. Megnézed melyik portba dugod be, mondjuk HDMI1, akkor odakapcsolva ott kell legyen kép. Ha nincs, akkor ott más gond van. Tv-n is elszállhatott a HDMI port, ami a bekapcsolt állapotú ki-be dugdoséskor nagy eséllyel megtörténik.
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa lennék egy PS5 Pro-nak a mai naptól, de helyette csak a falkaparás és a hajtépés sikerült eddig.
Van egy Samsung S95D tv-m.
Szeretem, imádom a tv-m, előtte is Samsungom volt, de ismerem azt is hogy egy pokol amit a hdmi kezelés terén csinál a Samsung.
Most sem kellett csalódnom.
Összedugtam a PS-t és lám természetesen nincs jel.
Beadja ugye középre a keresést, kis idő múlva kiadja hogy megtalálta-felismerte mint PS5, majd vált a kép bejön a tv főmenüje hogy rakjam el a ps5 ikont vhova. Rányomok oké és nincs kép. Bármit csinálok nem tudok képet varázsolni.
1x sikerült úgy megoldani 200 kibe húzogatás után...remélem jót is tett neki menet közben... hogy mikor így beadja a keresést akkor sokáig keres és kiírja manuális válasszam ki a jel típusát, ott ha mégsét nyomok azonnal bejött a kép és minden faszányos volt. Csak épp nem voltak a kábelek elpakolva semmi, kikapcsoltam-kihúztam szépen helyére raktam mindent majd vissza és ennyi, megint nincs kép.
A PC-m is össze van kötve a tv-vel ott ugyan ez a hercehurca megy, amíg eljutok oda, hogy sokáig keressen és kiírja manuálisan nyomjak rá, ha az megtörténik tökéletesen megy a 4k a pc-vel is, mikor ő maga azonosítja be PC-nek akkor ugyan úgy nincs jele neki.
Ez a Samsung idióta szoftvere nem tudom, mellette egy csoda a tv deee ez a része a szoftverének mindenki akinek köze van hozzá golyót érdemelne.
Azt is tudom kell vagy lehet játszani azzal, hogy az Anynet CEC vagy mifene be van e kapcsolva nincs, meg a külső eszközekelő vagy hdmi plus melyik tvn mi a neve is hogy on vagy off. Kapcsoltam én 200x így is úgy is...semmi.
A poén, kihúzom a hdmit meg a tápot átviszem a lassan 10 éves még sima ledes samsung tvmre, összedugom és elsőre működik minden tökéletesen.
Most akkor???!!!
Tudna valaki tanácsot adni mit tegyek mert egyszerűen kifogytam az ötletekből.
Köszönöm szépen előre is. -
LeventeV
őstag
válasz
Mezcal
üzenetére
Remélem a 6-ot kicsit kipofozzák progress és tartalom minőség szempontjából mert most én is inkább mással játszom (Motorfest).
Az 5-ös szerintem a leggyengébb része a sorozatnak, találó szó rá a "sótlan". Ez a rész már mintha nem autórajongóknak, hanem Fortnite rajongóknak készült volna. -
Lackooo84
nagyúr
Sony megint változtatott vmit? Haverokkal körbe vagyunk osztásban, 1-1 acc töb gépen is meg van osztva, és eddig aki használta mindig csak beaktiválta magának és kész tudott játszani. De most egy ideje nem lehet addig aktiválni, amíg az előző gépen nincs deaktiválva, eddig működött frankón, hogy ha egy gépen vki beaktiválta, akkor a másikon magától deaktolta.
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Én aztán tényleg minden sz*rt megveszek, aki ismer tudja ezt, de erre még én is azt mondtam, na jó még ingyen sem
-
james001
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ha ez neked jó játéknak tűnik kíváncsi lennék mit tartasz rossznak

-
F-ECT$
titán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Jók? A 0.3 pont
-
szarnyasdino
tag
válasz
Szoke1982
üzenetére
Pedik jók az értékelései
Sikeresen hozták azt amit az előző játékuknál. Sajnálom hogy kihagyja a pc-t és előző játékukból adodóan még ps plusba se fog kerülni
-
Omateee
tag
válasz
Imre9211
üzenetére
Van benne kb. 150 órám, simán egy nagyon szórakoztató open world árkád autós játék, tele tartalommal, akár solo akár multi eventekkel.
Korábban én is sokat játszottam PC-n Forza-kat FH3 óta. Szokni kell a Motorfest-et, fizika és az autók irányítása más, de pl. nekem jobban tetszik, mint akár a FH5.
-
ribizly
veterán
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Én PC-n nyomtam le az story-t és az egyik hatalmas pozitív meglepetés volt számomra. Pont olyan volt, mint vártam. Nem könnyű, sokszor nagyon elborult, látványos és nem túl jól optimalizált. Kb egy időben toltam a Dead Island 2-vel meg a High on Life-al. Nem állítom, hogy ez a három játék egy kategória, mert a DI2 szerintem toronymagasan veri a többit, de egyáltalán nem kellett szégyenkeznie. Nekem nagyon bejött ez a futurisztikus ruszki vonal.
-
Atomic Heart vélemény, aki játszott is vele, most az is 15K a Gold verzió, ami amúgy 43K lennne...
-
-
Imre9211
aktív tag
Ez a Crew Motorfest Deluxe edition vajon megéri? Játszott màr vele itt valaki? Most csak 6198pénz.
FH5-öt már sokat nyúztam amikor még volt pc-m. Az aránylag bejött pl csak ezt nem ismerem semennyire. Ez is ilyen free roam állatkodás? -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Tudom, hogy valamilyen szinten szubjektiv a válasz, de megérhet 22K-t az Indiana Jones premium edition játék? Olvastam sok jó véleményt, de lehet elég lenne Nekem egy alap verzió is, félek, hogy jön lassan rá akció is, Így nehezebb a döntés.
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! A knowledge is power benne van a könyvtáramba a plus által. Tudom, hogy a store-ba már nincsen. Az lenne a kérdésem, hogy amiatt nem látom a letöltés gombot ,mert nincs aktív plus -om vagy plus-al se érhető el? Köszönöm
-
raaay
tag
Nálunk 2 kontroller van lassan 5 évesek.
Akksikat már cseréltem dupla kapacitásúakra, mert kezdtek teljesen behalni 3-4 év után.Mindkettőn az egyik oldali driftel. Jövő hónapban cserélem házilag TMR-re.
Biztos nem várom meg míg még szarabb lesz. Az a baj, ha újat vbesz az ember akkor is benne van. Így is spórolok vele és jobb is lesz.
-
ProEvoFan
nagyúr
Absolum [link]
Eddig local coopban 4 órát játszottunk vele. Jó kis roguelike beat 'em up játék. Kihívás is van benne, nem könnyű, ahogy a tesztekben írták. Történet sem annyira gáz, pl a pályákon vannak interaktív pontok, ahol infókat kapunk a világról.Irányitas nagyon pontos, grafika, tálalás hangulatos.
Ez és a Ball X Pit [link] igazi indie gyöngyszemek. 10/10 mind a két játék. -
Imre9211
aktív tag
válasz
unreg1
üzenetére
Sajnos így cirka fél év után előjött az már a Yoteinél hogy pl lopakodásnál olyat csinált hogy magától előbújt a magas növényzetből, magától leesett a karakterem a szakadékba meg ilyenek. Térképen a marker elkezdett jobbra vándorolni, stb. Aztán volt amikor meg semmi baja nem volt épp de azt már tudtam hogy a driftmanó így is, úgy is beköszönt csak még pályakezdő.
Mondjuk leginkább az ea fc 26 lehet a főkolompos szerintem a maga eddigi 142órájával mert ott komolyabb meccseken van ám olyan analóg rángatás hogy csak úgy füstöl. De ez sportjáték ezt nem lehet finoman már egy bizonyos szint fölött.
Köszi szépen a tippet neked is meg james-nek is. Nem tudtam mi ez a hall dolog.
-
unreg1
tag
válasz
Imre9211
üzenetére
Mondjuk már úgyis érik egy új dualsense vétel is.
Szerintem ezért ne vegyél újat, érdemes kicseréltetni Hall-ra, nekem innen egy kedves kommenttárs cserélte ki mindkét szenzort 9 ezerért, azóta is tökéletesen működik. Ha nincs nagyon lestrapálva a kontroller, akkor így évekig biztos jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kendek