Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
-
james001
veterán
válasz
Imre9211
üzenetére
Ez kb 10 percig jó,utána ugyanúgy driftelni fog tovább. Nem mindig a kosztól lehet a driftelés oka,hanem attól hogy vannak ott az analógon belül valami kis négyzet alakú cuccok amik elkopnak egy idő után (nemtom már mi a pontos nevük
) és tök mindegy mit tisztítgatsz vagy tekersz rajta,az úgy marad. Ezért szokták a HAL effectes analogra cserélni ami már ilyen mágneses és nem tud elkopni. Ez direkt így van megcsinálva amúgy hogy elkopjon,és vehess egy újat,szerinted miért van 35 féle színű Dualsense már? 
-
-
Imre9211
aktív tag
Szétszedés mentes megoldás driftelésre [link]
Nekem a Yoteiben már kezdett előjönni a bal oldalon sajnos. De majd megnézem ezt a módszert. Gondolom azért nem mindenhol válik be, bár a videoban egész szépen meg lett oldva a drift. Mondjuk már úgyis érik egy új dualsense vétel is.
-
Imre9211
aktív tag
Nocsak...Tegnap óta elvitt a cica innen néhány hsz-t...
Mind1 a lényeg az lett volna hogy aki szeretne tud gyakorlatilag bármilyen háttérképet beállítani ps5-ön, csak kell hozzá az App meg valaki akinek elküldöd a képet amit aztán lementesz meg kicroppolsz tetszőlegesen.
Mondjuk a ps belső szerkesztője nem az igazi, de jobb mint a semmi. -
-
Ertem
Lehet ennek amugy barmi koze h elotte eves elofizetes es sbbol is premium illetve most is eves elofizetes es premium van?
Arra gondolok h "megkoszonik" az eves elofizut es vagy a premium ot?!🙄 -
Értem, én a full randomra írtam azt amit, nem tudom, hogy meddig kötelesek tartani a mentéseket a felhőben...de mondjuk nem értem, hogy miért nem marad meg örökre, mint például az Xboxnál és ott még fizetni sem kell ezért a "szolgáltatásért"🙄
Tavaly valamikor volt Xbox nálam, és gondoltam nosztalgiázok kicsit x360 játékokkal, és még azok mentései is megvoltak, amikkel kb 15 éve játszottam, tök kellemes csalódás volt😳 -
Az normalis h tobb mint masfel evig nem volt ps plus elofizetesunk es most ujra van.
Az osszes mentes az osszes edfigi jatekhoz megmaradt.
Ugy tudtam h kb fel ev utan torlodnek ha nincs elofizetes.... -
Szoke1982
senior tag
válasz
ribizly
üzenetére
Ez így igaz, anno a Tomb Raider miért is tetszett mindenkinek?
Természetesen nem csak azért, de kb Ő volt a Laránk meg minden is kb anno..(Még poszterek is voltak a falamon .) 
Na és idén még visszatér jee!
(legalábbis remélem nem csúszik)TBT : Stellar Blade 2 meg még jobb lesz majd figyeld meg. Az Eve a mostani generáció Larája lesz majd szerintem. Ha trilógia lesz netán.
-
ribizly
veterán
Nekem épp az volt a "magyarázat", hogy túlidealizált külsőt kapott, hogy a lehető legjobban elkülönüljön a világban található többi lénytől.
A lore szerint mesterségesen létrehozott harci entitás, nem biológiai értelemben „ember”, hanem optimalizált test. A külseje egy idealizált emberi forma, amely: - fizikai tökéletességet, - esztétikai harmóniát, - „felsőbbrendűséget” sugall. Ebben az értelemben a nőies, szép külső szándékos tervezési paraméter a világon belül: az emberi ideál megtestesítése. Nekem így méginkább indokolt volt az, hogy hogyan is néz ki. Hogy a nevéről már ne is beszéljünk.
Persze ettől még ott van egy kultúrális, trendekkel szembemenő oldal is, de az már csak hab a tortán a mai világban.
-
Wlac
Ármester
-
Szoke1982
senior tag
Na most legalább itt látszik nem mindig nyerő a mell és fenék kombó, hiába akarták úgy eladni! (Kivétel S.B Eve)
Az X tele van panasszal. Jah és valami 2 óra 45perc és vége xD Belenéztem te jó ég... Pedig én anno azt hittem jó lesz még jó, hogy rám szóltatok itt !
Spoiler! -
Imre9211
aktív tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére

Ezt nem is tudtam vagy elkerülte a figyelmem
De többször gondoltam rá amúgy hogy hívhatnák Musashinak is
Akkor viszont nem is akarom legyőzni "Takezo-t" az iránta érzett tiszteletem végett
Az a lényeg hogy legördült a jó hosszú stáblista és beteljesítettem a bosszúm.Megvan. Van a Baki c. manga és onnan volt ismerős az egyik dupla katanás teknika amit végül nem tudott bevinni Yujiro Hanma-ra mert a pöcs Motobe közéjük ugrott XD -
lmno
őstag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Igen, ő az.
-
válasz
Hbalazs0601
üzenetére
Köszönöm
.
Nem zavar egyik karakter sem, csak azt hittem olyan, mint az Odyssey. -
pzstm
titán
Érkezik ide is az Avowed, tavalyi év egyik pozitív nagy meglepetése volt nekem, azóta meg mégtöbb patch volt benne és anniversary update is jön épp PS5 megjelenéssel együtt.
https://www.obsidian.net/news/obsidian/avowed-is-coming-to-playstation-5
-
Imre9211
aktív tag
Pedig csinálgattam én mindent mer fejlesztettem Acu-t ezerrel és tele van tennivalóval a map.
Jókat virulok azokon akik ezt dlc-nek nevezték X'DD Nyilván 0 gamplay mellett XDTakezónál már jártam a hegytetőn...Hát őt úgy sz*rom le ahogy van. Szerintem tudod mire gondolok XD Tartsa csak meg a nyüves fegyverkészletét

-
lmno
őstag
válasz
Imre9211
üzenetére
Szerintem olyan sok tennivaló nincs benne a vége után, persze ha nem nagyon csináltál side questeket közben, akkor lehet. Remélem lesz majd valami sztori DLC hozzá pár éven belül. (Bár ugye ez is csak egy DLC volt egyesek szerint
)Addig Takezoval lehet szenvedni különböző nehézségi fokozatokon 
-
Imre9211
aktív tag
Yotei letudva. Az utolsó forintig megérte az árát. Végén még egy kicsit el is érzékenyültem bevallom férfiasan.

Érdekes hogy a ps 45órát ír, az app meg 51et de ezen nem fogok rugózni
Tengernyi tennivaló akad még a fősztori után is. Tele lett a térkép új küldetésekkel/feladatokkal is.10/10
-
Hachiko95
aktív tag
Minden felskálázó eljáráshoz kell CPU idő. Nem CPU "heavy", de kell extra a futtatáshoz.
Ha pedig alacsonyabb "belső" felbontáson akarja futtatni, hogy több fps-t érjen el, akkor szintén könnyebben fut CPU limitbe. Azt a minimális extra CPU teljesítményt amivel a Pro jobb pedig az extra GPU teljesítmény teljes mértékben elviszi.
Valós képkockákkal nem fogja tudni jelentősen gyorsabban futtatni a Pro bármely játékot a sima PS5-nél, csak ha a PSSR opciónál butítanak valamilyen CPU intenzív beállításon. Gyakorlatilag csak felbontás növelésre lehet használni, de szerintem ezt láttuk eddig is. -
Bencus88
nagyúr
Aki rendelt már alzaról digitális feltöltő, kredit kártyát, mennyi iső után küldik az emailre?
-
PROHARDVER!
A politizálás helye nem a szakmai topik. Köszönjük.
-
Mindegyik hirdetésükben ki van emelve, hogy hivatalos Sony garanciát és számlát adnak, telefonos elérhetőség is van és cím, igen biztos át leszel verve és simli van ja, b*szki frankón ezért tart itt ez az ország ahol...
bmakszim- Ok, de utána a másik hsz-nél pedig mindent leírtam, ennyi...
-
bmakszim
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Erre a hozzászólásodra gondoltam, mert ha nem kérdezek rá, sose tudjuk meg, hogy hol árul a "Konzolstúdió" 200-ért lemezes gépet.
A témához egyébként: el tudom képzelni, hogy a Sony megszabja, hogy már csak az új 2116-os modellt árulhatják a hivatalos viszonteladók, azért kell ezeket "pult alól" adni. Vagy valami hasonló lehet a dologban. -
PTM
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
A weboldalon van rendes bolti ára mint bárhol máshol. A név nélküli netes hirdetésben pedig kizárt, hogy ne legyen valami simli.
-
james001
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Sajnos igen,öregszünk
Sok régi játék van nekem is amit bármikor előveszek attól még,hát a Far Cry nem lesz közte úgy néz ki 
-
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ezt is írtam ha figyelmesen fentebb olvasol, hogy nem kaptam felhatalmazást tőlük, hogy itt vagy bárhol elmondjam miért van ez, plusz engem egyáltalán nem érdekel ki hol vesz gépet, ők 100% megbízható és korrekt üzlet, én tudom és rajtam kívül még elég sokan, és ez a lényeg a többi nem számít! Akinek meg nem szimpatikus, nos adva van ezen kívül elég sok alternatíva, mondjuk jóval drágábban 🤷 Amúgy pedig onnan indult az egész, hogy mennyire normális árban adják a gépeket a platinumshop, nos én csak egy másik alternatívát javasoltam, ahol ténylegesen normális árban van gép, elnézést, hogy segíteni akartam annak, aki olcsóbban akar gépet vásárolni biztos helyről 🙄 Törölje az admin akkor az összes hsz-t ami ezzel kapcsolatos, ha valakit ennyire zavar...
-
Sziasztok!
Ha klasszikusok AC vonalat kedvelem inkább, akkor melyik karakterrel érdemes elkezdeni az AC Shadows-t? Vagy nincs is választási lehetőség?
Még csak feltelepítettem, nem indítottam el, csak előre érdeklődöm.Köszönöm
. -
TBT
addikt
Az év első rossz játéka már be is futott.

Code Violet - PS5 exkluzív cím. A Sony (megint) jó vásárt csinált.
-
VTom
veterán
válasz
Hachiko95
üzenetére
Nem, a PSSR GPU heavy process, nem CPU.
A PS5 Pro GPU-jában a ML részeket fejlesztették (az RT magok mellett) a legjobban, ezért tudja a PSSR-t, az alap PS5 pedig ezért nem. Illetve lehet, hogy tudni tudja az alap PS5 is, csak gondolom nem olyan sebességgel, hogy érdemes legyen bekapcsolni.Egyébként a jövő mindenképpen az AI felskálázás és frame generálás útja lesz. A csíkszélességet már nem nagyon lehet csökkenteni.
-
RobexX10
aktív tag
Aki most venne PlayStation 5 Digital Edition Emagon kuponnal 150e
-
Farkassacred
őstag
Ejha, "kicsit" kiakasztott ez az Expedition 33.. Talán a közepénél lehetek a játéknak, de már most úgy érzem, hogy elegem van belőle. Az egyetlen dolog ami megérdemli a Goty-t benne az a sztori, az tényleg mesteri.
(és a zene)
De a gyenge gameplay, a párbeszédek kifárasztása (még a soulslike játékoktól is siralmasabb/butább), a , a tárgyakban elakadás folyamat menet közben ( mintha a környezet és a karakter nem is passzolnának egy világba..), az open world ami nagyon, de nagyon nem tett jót ennek a játéknak.kapcsolatok szintjének számokkal való ábrázolása
A sztori miatt viszont muszáj végigvinnem, mert borzasztóan kíváncsi vagyok rá, de nem hittem hogy ennyire nem fogom majd élvezni a játékmenetet. A Controll után elővéve úgy érzem nagyon félresiklott szegény. Úgy hogy én az év játékát utólag a South of Midnight-nak adom, a sztorit leszámítva mindenben űbereli az Expedition 33-at.
Ha gyönyörű is lesz a sztori a végére, többet biztosan nem veszem elő újra. -
nincsnév007
addikt
válasz
james001
üzenetére
múlik az idő, öregszünk. sajnos. én is imádom a régi játékokat meg néha jó retrozni de ezért se volt kedvem már végigjátszani az rdr1-et mert már nem akarok 20 éves játékkal játszani ps5-n,és nem vonz már annyira főleg rdr2 után.
meg hát soha egy játék nem üt akkorát mint a legelső végigjátszás. emlkészem mikor kijátszottam a witcher 3-at min 1 hétig játszani se volt kedvem 
mondjuk kár hogy a far cry grafikát nem húzták fel csutkára ps5-n. -
F-ECT$
titán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Kezd a piac arra menni, hogy az új vga-k raszterben alig gyorsabbak az előző szériánál, cserébe a felskálázással (dlss / fsr) és a (mult)i frame gen-nel érnek el gyorsulást. A PS5 Pro-ra jön a PSSR2, de a sima PS5-re nem.
Ha a fejlesztők még ennyit se fognak optimalizálni az ilyen vga-k elterjedése után (mert a frame gen majd úgyis megoldja), akkor lépnie kell majd a konzoloknak is. A frame gen már 2022 óta elérhető az nvidia kártyákban és a multi frame gen is már lassan 1 éves lesz, szóval 1-2 év és jönnek azok a játékok, amik már erősen fognak erre támaszkodni.Szóval nyers erőben lehet nem lesz egy nagy szám a PS6 (főleg a PS5 Pro-hoz képest), de tudni fogja ezeket a technológiákat (Project Amethist).
Szóval ha jósolnom kellene 2028-ra, akkor szerintem az lesz egy random játéknál, hogy:
PS5 - 30 fps
PS5 Pro - 30 / 60 fps (utóbbi PSSR-rel)
PS6 - 30 / 60 / 120 fps (utóbbi frame gennel)Aztán majd kiderül, hogy mennyire jól fog öregedni ez a hozzászólás

-
válasz
bmakszim
üzenetére
Oda írtam, hogy ők azok csak itt is hirdetnek( az ITT jelen esetben a PH-t jelenti) és linket is tettem be, ami nem az oldalukra irányít hanem a HA-ra, mit kellett volna még írjak, aki ennyiből nem tudja értelmezni vagy látni a dolgokat, nos azt csak sajnálni tudom, és ki az arrogáns, mert akkor nem vagy tisztában a szó fogalmával, vagy nem volt dolgod igazán arrogáns emberrel 😳
-
-
válasz
vargalex
üzenetére
Semmilyen simli nincs benne, legrégebbi és legkorrektebb konzol bolt a mai napig, ugyan úgy kapsz számlát jótállási jegyet, és hivatalos Sony garanciát, ha itt veszed vagy a boltban, csak itt olcsóbb, ennyi...
Az, hogy a hardveraprón olcsóbban árulnak gyakorlatilag mindent, nos hívd fel őket, mert ott a telefonos elérhetőség, és kérdezd meg miért van ez, biztosan fognak válaszolni, én tudom, de helyettük nem fogom ezt megtenni, mert nem vagyok rá felhatalmazva, de amúgy sem tenném
-
james001
veterán
Napokban jött rám egy érzés,hogy újráznám már a Far Cry 3-at,mert hát ugye ez a legjobb rész,legalábbis a nosztalgia így szólt belőlem,de most ahogy végigvittem újra,és újra ki is platináztam valahogy nem ütött akkorát,mint anno PS3-on. Unalmasabb volt,sztori csalódás a néhány megoldásával,bugos is volt sokszor,pedig ez már a javított verzió elvileg... Kissé keserű szájízt hagyott bennem,kissé csalódott vagyok. Lehet pár nap múlva leülepszik jobban gondolok majd rá,de egyelőre nem igazán mondanám a kedvencnek
Újrázom a többi részt is majd,de a 4 után már csak lefele lejtő volt ez a sorozat is mint az AC...
-
vargalex
félisten
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Érdekes, mert a hivatalos oldalon 230k. Ha a HA-s hirdetés is valóban az övék, akkor azért valami simli biztos van benne... A honlapon már az új CFI-2116 van, míg a hirdetés képein a CFI-2016.
-
-
ribizly
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PS5 fat konzol
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és tök mindegy mit tisztítgatsz vagy tekersz rajta,az úgy marad. Ezért szokták a HAL effectes analogra cserélni ami már ilyen mágneses és nem tud elkopni. Ez direkt így van megcsinálva amúgy hogy elkopjon,és vehess egy újat,szerinted miért van 35 féle színű Dualsense már? 
PS4 játék mentést azt hiszem lehet, de a Ps5 játék mentéseket nem engedi külső adathordozóra menteni😔
Természetesen nem csak azért, de kb Ő volt a Laránk meg minden is kb anno..(Még poszterek is voltak a falamon .)
(legalábbis remélem nem csúszik)

De többször gondoltam rá amúgy hogy hívhatnák Musashinak is

Sok régi játék van nekem is amit bármikor előveszek attól még,hát a Far Cry nem lesz közte úgy néz ki

RangerFox