Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
PS6 Specs based on latest RDNA5 Leaks...
3.5x Raster > PS5
3x Ray Tracing > PS5 Pro
4x AI GPU Compute > PS5 Pro
RT and AI performance could be even higher! RT is estimated, advancements of Radiance Core design is unknown, PT targeted. AI number is based on RDNA4 Metrics. -
tboy93
nagyúr
Napokban autós játék hiányom volt, feltoltam az NFS Unbound-ot. Szenvedtem vele, fél órákra köt le. Aztán kölcsönkértem öcsémtől a GT7-et szombaton, vasárnap felmászott az a 130GB délutánra a gépre, egy 5.5 óra azonnal bele is szaladt. Fájó szívvel tettem le este, baromi jó cucc lett
Nagyon jók a hangok, a kontrolleres irányítás, a feedback, imádom ahogy váltásnál visszarúg és érezni. -
markknight
nagyúr
Ebben a Yotei-ben nekem nagyom zavaró, hogy minden az orromnak van nyomva. A kamera szerintem nem optimális, hogy ilyen közel van a karakterhez, (persze, futásra normalizálódik) meg van pár cutscene ami olyan mintha 2x nagyítás lenne rajta, élvezhetetlen monitoron, pedig csak 27 colos.. más játéknál nincs ez az érzetem.
-
rene85
aktív tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Koszi a valaszokat! Nem melegszik. Wifi 6 router beszerzes alatt, de a hibat produkalja akkor is, ha minden mast lekapcsolok a halozatrol... a mi box usb-s lan donglejat hasznalom es a kapcsolat atom stabil, pingeltem a ps-t es a routert is es 10ms korul van atlagban. Hdr ki van kapcsolva a ps-en es a psplayben is, a tv egyszeruen nem hagyja h kikapcsoljam. A fix bitratat meg nem probaltam, csak az opciokat allitgattam, egy probat meger, koszi!
-
ProEvoFan
nagyúr
Tavaly február elején/közepén volt PS+ akció.
Szerintem várd meg + eneba akció kóddal vedd meg. -
Imre9211
aktív tag
Szemezgetek most ezzel a Banishers: Ghosts of New Eden-el...
Nem perfekt az Angolom közel sem, de lehet elboldogulok vele. AC Shadowsnál se zavart anno pl mert világos volt minden, bár ez teljesen más műfaj és nem tudom mennyire történetmesélős központú....Mind1 ingyé van ps plus mellé. Egy próbát megér.(Egyébként a Sonynak vajon megfordult már a fejében a régiók szerinti Ai fordítás támogatása és implementálása?
Bár elég macerás lenne szerintem mert ugye ez nem pc hanem egy zárt rendszer) -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Annyira nem néz ki rosszul Youtuben
Nioh3 ba a narrátor hangja nem Tomb Raider?
-
Plus-ra van most valami olcsositas?
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
rene85
üzenetére
Nem melegszik túl? Régen használtam Mi boxot, de emlékeim alapján tud forrósodni. A lant USB átalakítóval használod? Lehet, ott van a bibi. Szerintem vegyél egy Wifi 6-os routert, ha nincs még, és Wifi-n keresztül próbáld meg a dolgot.
A Psplay-nél meg nézd meg, hogy manuálisan állítód a bitrátát olyan max 25 megabitre. HDR-t kapcsold ki, annak durva sávszél kell.
-
rene85
aktív tag
Sziasztok. Van aki hasznalja a xiaomi mi boxot (3.gen) pxplay-jel jatek streamelesre? Agyverzest kapok, hogy elvileg a vas tudna a roccenesmentes streaminget, de mindig meg-megakad. A ps5 es a box is vezetekes lanon van, wifivel is akad. Ezer beallitasi kombinaciot kiprobaltam mar.
-
válasz
Imre9211
üzenetére
Erre nincs garancia, beszéltem vele...pár hónaposan ki lehet fogni már 250-260 környékén, de hirdet egy ember 240-ért egyet az 1 éves és garis, csak nagyon vidék és utalás esetén küldi postázva...amúgy pedig ha makulátlan ez a 220-as gari nélkül is simán megér 220-at, mert gyakorlatilag 5 éves agyon használt sima FAT gépeket akarnak emberek eladni 160-170-ért és felette, ugyan úgy gari nélkül 😂 Azért ez egy újabb gép és Pro, mi baja lehet egy digitális gépnek őszintén 🤷
-
Atomgeszi
nagyúr
Ez a Call Of Duty Cold War mennyire fut jól PS5Pro-n?
Kizárólag a kampány érdekelne, mivel a COD már egy ideje kimaradt, szeretném pótolni őket.
Illetve mi a különbség, ha én lemezes PS4 verziót teszem be, ha a PS5 lemez helyett?
-
Imre9211
aktív tag
Itt egy Pro jóárasítva akit érdekel
[link]Mondjuk ha hírdetek valamit arról bekapcsolt állapotban is készítek képet, plusz megemlítem a garit meg hogy mikor hol vettem, de ne vesszünk el a részletekben XD
De 220-ér megérheti ha számlák és a gari rendben vannak meg ki is lehet próbàlni. Én viszont ilyen hiányosan nem dobnék fel hírdetést.
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Hol érdemes jobban megvenni a Ps5 konzol világ vagy euronics? -
Raga
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Rendben majd igyekszem beszámolni majd és köszönöm.

Más...
A FAT gépem már el is lett adva ma délután jönnek érte. Google szerint az alábbiak szerint kell törölni...aki tudja megmondja, hogy helyes e?A PS5 teljes törléséhez (gyári visszaállítás) lépjen a Beállítások > Rendszer > Rendszerszoftver > Beállítások alaphelyzetbe állítása > Konzol alaphelyzetbe állítása menüpontba. Ez törli az összes felhasználói adatot, játékot és mentést.
Eladás előtt érdemes a PlayStation Network > Rendszer aktiválása alatt deaktiválni a konzolt.
A PS5 törlésének lépései (Gyári visszaállítás):
A kezdőképernyőn lépjen a Beállítások (fogaskerék ikon) menübe.
Válassza a Rendszer lehetőséget.
Válassza a Rendszerszoftver opciót.
Kattintson a Beállítások alaphelyzetbe állítása menüpontra.
Válassza a Konzol alaphelyzetbe állítása lehetőséget.
Fontos teendők a törlés előtt:
Deaktiválás: A Beállítások > Felhasználók és fiókok > Egyéb > Konzolmegosztás és offline játék menüpontban deaktiválja a konzolt.Mentés: Ha szükséges, készítsen biztonsági mentést a játékok mentéseiről a felhőbe (PS Plus) vagy USB meghajtóra.Értesítések: Az értesítési központban az opciók gombbal törölhető az összes értesítés. -
Lacielvtárs
nagyúr
szia majd ird meg kérlek a véleményed hogy érzel e különbséget a sima fat és a pro telejsitménye között alap felhasználó szinten

én is egy ilyen cserén agyalok, de nem birtam magam még rávenni
amúgy gratula a szerzeményhez
én magam a ram mizéria és ssd balhé miatt gondolkodom a cserén, lassan olcsóbb lenne cserélni mint tárhelyet bőviteni

-
Raga
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Yotei azért bőven van olyan szép
-
Wlac
Ármester
válasz
Imre9211
üzenetére
Felesleges előre felhúzni magad, mert ahogy haladunk az időben előre, és egyre közelebb kerül az új generáció, úgy fognak a különböző lapok és portálok egyre több és nagyobb légből kapott hülyeséggel egymásra licitálni.
A "lehet", "?" és egyéb bizonytalanságot sugalló című híreket érdemes ignorálni, ha valami fix infó lesz, úgyis caps lockos kijelentő mondatokkal fogják lehozni.És csak hogy hozzak egy "hazai" példát...
-
Raga
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Mint írtam fentebb egyre több helyen olvasom, hogy szinte biztos a generáció váltás elhúzódása.
Bízom abban, hogy a jövőbeli játékok és a közeli frissítés miatti technológia még jobb élményt kínál számomra.
Plusz egy nyomós ok, hogy most van is pénzem rá. -
Raga
senior tag
Nem bírtam magammal remegett az ujjam a gombon.
Megrendeltem az Alzáról a Pro modellt.
Mennyit ér most a lemezes FAT?
Megjelenés utáni évben vettem március hónapban.
Kifogástalan állapotú.
Gyári kontrollerrel. -
nincsnév007
addikt
válasz
markknight
üzenetére
ez hagyomány
van ilyen a spiderman2-ben és a cyberpunkban is. -
Raga
senior tag
Ha mégis esetleg úgy döntenék, hogy veszek egy Pro modellt (nem érzem szükségét, de már egyre többet hallani a 2030-as genváltást) akkor mi a teendő?
Értem ezalatt, hogy az eddig játszott és félbehagyott játékaim hogyan maradnak meg?
Jelenleg 16% van a Yotei, az onnan lesz folytatva ahonnan abbahagytam?
Megveszem az újat bejelentkezek rajta és ennyi?
Minden marad ahogy volt?
Sosem csináltam ilyet bocsánat ha láma a kérdés.Valamint a mostaniban van egy 1 terrás SSD. Ha azt kiveszem akkor be tudom tenni a Pro-ba?Az is bővíthető?
-
LÁZ
addikt
válasz
undercover
üzenetére
topikkereső

-
Scholes9
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Mint egy festmény
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Beegabor81
üzenetére
De nem az összes cég dolgozik, csak néhány.
-
Imre9211
aktív tag
Mivan? O.o
[link]Gyártson egy rétegnek a Sony ha akar, de ne ez a f#szság legyen már a sztenderd elképzelés. ..dzsízösz...
-
undercover
őstag
Valaki tud valahol wallet feltöltéshez kedvezménykódot?
-
undercover
őstag
Jaja nekem is bejött a Yotei.
A Sony meg bekaphatja
Nekem se dob fel soha kedvezmény PS tagság hosszabításra. -
Imre9211
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
Jó volt
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Ugye? 60fps módban játszok. A 40fps mód szebb, de zavaró a 40fps...majdnem annnyira, mint a 30fps.
Ha netán lesz prom (várom az akciót), akkor kíváncsi leszek a változásra. A Jótej ps5 slim quality 30fps módja ugyan ebben a minőségében pron elmenne 60fpsel, az nekem bőven elég lenne.
-
itldj
aktív tag
Vajon a kontrollerek esetében ez csak design, vagy van valami "érdemi" változás is?
[link] -
markknight
nagyúr
Az szép, grafikailag nagyon toppon van ez a yotei. Háttérben horses.png különböző variációi
-
törölt tag
válasz
Beegabor81
üzenetére
Oké de ez hogy és mi szállít szombaton?
-
Beegabor81
tag
válasz
Beegabor81
üzenetére
Hátha valakit érdekel a mérete , 75,12 Gb a vége és egy 5,5 Gb patchet is letöltött

-
Beegabor81
tag
Most érkezett. Szerintem valamit benéztek a dátumnál

-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi már elengedtem, kezdeményeztem a visszaküldést, ez nem az én termékem, ennyi 👍
-
-
válasz
KaitouP
üzenetére
Tisztában vagyok vele, ez nem ordít hanem szimplán baromi halk, ami bizonyos játékoknál hátrány és nem előny+közel a 60-hoz már nem igazán érdekel a hallás károsodás, szemem az szar, de a hallásom tökéletes hála istennek, de köszönöm az "aggódást" 😁
Ezért nem erőltettem eddig sem ezeket a füleseket, mert amiket eddig próbáltam, nos egyik sem győzött meg, ami meggyőzött régebben amikor még aktív hifista voltam, az meg annyiba került, hogy annyit sajnáltam érte, el kell engednem ezt a vonalat
-
Amúgy aki használ Nova5-öt az elég hangos és jó játékoknál, mert azt még nem bontottam ki, de ha az is hasonló akkor azt is vissza küldöm ki se bontom
-
Most jobban rámentem a témára, így hétvégén több időm van, szóval volt az applikációban egy hang limit opció azt kikapcsoltam, mert az fogta vissza a hangerőt, plusz EQ-tam egy kicsit rajta, na így azért már 80% hangerőn is elég jó, már ami a zenéket illeti Spotify-on, tehát az elégséges, viszont Ps5 -nél a játékok sokkal jobbak/hangosabbak nem igazán lettek sajnos, és én leginkább ott használtam volna, az üzemidő pedig ettől függetlenül jobb nem lesz gondolom, hogy kisebb hangerőn használom
De még tesztelgetem aztán meglátom, van 30 napom a vissza küldésére 🤷 -
LÁZ
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
biztos, hogy [jól használod] ? pl az inzone bud-omat sem csak simán be kell dugni, hanem forditani is kell rajta valamennyit a megfelelő pozicóba, hogy jó legyen, meg aztán azért is vannak a különböző méretű gumiharangok pluszban
ettől függetlenül van olyan hogy maga a forma nem kompatibilis az ember fülével, és emiatt nem tökéletes a 'zárás', de ez meg nem a bud hibája...
javaslom, hogy nézd végig a videót, mert ő is inkább hangosnak mondja, minthogy halk lenne, és kb az összes bud tesztelve van nála több mint korrekt módon.
-
LÁZ
addikt
válasz
Xaels
üzenetére
ntom, de az inzone bud-om már 50%-on is kellően hangos nálam, és kb mindenhol is használom folyamatosan (pc-mobil-ps5pro), melegedésről meg végképp nincs tapasztalatom, pedig az inzone bud előtt is volt 2-3 fajta amit kipróbáltam...
persze ez meg az én fülem, de hogy az összes halk lenne...
-
Xaels
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ez is benne van, meg kell próbálni az illesztékeket mindkét fülre külön-külön is, mert akár lehet a 2 hallójárat között is eltérés méretben, formában. Az is lehet gond, ha túl nagy az illeszték.
-
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Nekem az a tippem nem jól használod, vagy nem elég nagy a dugasz rajta és nem alakul ki a megfelelő "vákum/légmentes zárás" a füljáratodban, azért érzed úgy hogy nem szól elég hangosan és jól.
(vagy épp túl nagy és nem tudod eléggé belenyomni a füledbe, de úgy hogy zárjon is)Én az előbbi kolléga által említett Sony következőjével jártam így először, (XM5), nem volt még ilyenem pont előtte és azt hittem a kicsi-közepes méretű dugasz a jó, pont belement a fülembe, nem esett ki stb, minden jónak tűnt, de olyan furcsán tompán szólt, basszus se volt igazi... aztán valahol olvastam, hogy másnak is ez volt a gondja vele, és oda írta valaki ugyanezt, hogy bizony a nagyobb-legnagyobb dugasz kell akkor amit rendesen bele kell "paszírozni" a füljáratodba, teljesen kitölti és "légmentesen zárja"... és valóban, utána ég és föld, minden megjavult, minden olyan lett mint kell/vártam. És tényleg az egyik legjobb ilyen füles, kis EQ hangszínállítás után. Szvsz (meg azért elég sok netes szakreview alapján is).

-
Xaels
félisten
válasz
vargalex
üzenetére
Szubjektív. Mindenkinek más formájú a füle, más méretű a hallójárata és máshol van az ingerküszöbe. Nekem nem ütik meg a szintet. Van akinek elég a fél hangerő ugyanazon az eszközön míg másnak kevés a full. Például párom simán elvan a saját cuccával félkakaón, nekem az még EQ után is csak épp megüti a szintet és ugyanez volt a bajom a Sony WF-1000XM4-gyel... Most annak az árából egy külső DACAMP-ot használok egy Sennheiser IE200-zal, 3/4 hangerőn már elég és az élmény, a dinamika fényévekkel jobb. Persze a külső cucc kényelmetlen, és kábelezés van, jobban merül a telefon és van amelyik majdnem forróra melegszik a kisebb DAC-ok közül.
-
-
Triathlete
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Az összes TWS rohadt halk
szimplán azért mert benne kell legyen abban a kis házban a DAC, az akku és valamennyire bírnia is kell, erősítésről meg inkább ne is beszéljünk. Egy normális DAC-AMP melegszik és szopja az akkut, az ebben a méretben nem móka, pláne ha közvetlenül a füledbe van dugva. -
Na valahogy "rendbe jött" ez az Arctis Gamebuds, de ez komolyan ennyire halk? Elég jó a fülem tehát nem vagyok nagyot halló, de ez maximum hangerőn is elég gyalázatos, ehhez képest a Sony Pulse 3D leszakitja a fejedet 70% hangerőn 😳 Ja és ez a 10+ óra üzemidő jó nagy kamu, 100%-ról 4 óra alatt full lemerült
Szóval ha tudom vissza fogom küldeni, mert ez nagyon gyatra, csak állandóan hibát dob a SteelSeries oldal amikor a visszaküldést akarom kezdeményezni
-
lmno
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Jó az irány a Power Packkel, de a GT8-ban jobb lenne ha nem ilyen fix versenyek lennének, hanem dinamikusabb. Pl. csak a kategóriát választanád ki, de változnának a pályák, ellenfelek. Illetve lehetnének rendes bajnokságok több versennyel pontrendszerrel, ugyanígy időmérőkkel. Van egy tök jó alap a GT7-ben, de még mindig nincs rendesen kidolgozva a single player rész.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Helyes döntés.
A legutolsó patch (nemtom melyik, mikor jött ki???) ami javított a fizikán, na azóta sokkal jobb lett a vezetési élmény kontrollerrel is. Nem mintha előtte rossz lett volna....
A fizetős Power Pack DLC meg remélem az új GT irány lesz. No nem az hogy pluszban fizetni kell, hanem a következő részben csak olyan versenyek lesznek, mint a Power Packban, csak minimum 10x annyi.
-
bmakszim
őstag
Szerintem meg az általad linkelt, már a képeken át is kínai fröccsöntött műanyagtól bűzlő, bazári ledes környezetszennyezés néz ki igénytelenül.
Én se vennék hozzá talpat, max a gyárit, de magában is stabilan áll.
#211294 pzstm Ez a handheld spec vajon milyen erőt képvisel mondjuk az alap PS5-höz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ettől márcsak az lenne nagyobb macera, ha egyenesen a készítő tenné bele.
Nagyon jók a hangok, a kontrolleres irányítás, a feedback, imádom ahogy váltásnál visszarúg és érezni.

Sok jót írnak róla mondom ránézek.
Bár elég macerás lenne szerintem mert ugye ez nem pc hanem egy zárt rendszer)

De még tesztelgetem aztán meglátom, van 30 napom a vissza küldésére 🤷
-biztos így volt
Kendek
RangerFox