- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tboy93
nagyúr
válasz
czanga
üzenetére
Fú, azok a részek annyira bénák egy Uncharted / Tomb raiderhez képest, hogy nem igaz. Ott haltam a legtöbbet kb, frusztrált
Az Outlaws kapott hideget, meleget. Én is megvettem használtan lemezesen 5.000Ft-ért (a híre miatt tökre beesett az ára) és egyáltalán nem bántam meg. Szerintem aki szereti a Star Warsot annak nagyon tetszeni fog. Én mint a kisgyerek ámuldoztam minden apró kis fan service hülyeségen, amit itt most nem fogok lelőni neked, majd belefutsz Te is. Egy 30 óra körül tartotta fenn a figyelmem, azután elkezdtem unni és utána egy 5 óra volt még a vége, aztán a platinára már nem hajtottam rá. Amit én kifogásolnék, az a technikai része, szerintem nem fut jól alap PS5 gépen, a quality mód túl instabil volt nekem, nem volt emg az a sima 30fps mint pl egy HFW esetében, a performance meg egyszerűen csúnya.
Jedi Survivor meg itt van nekem is, ahhoz meg még én nem nyúltam.
-
TCr
veterán
válasz
czanga
üzenetére
Köszi, közben osztottam-szoroztam, és megvettem bankkártyával a PSN store-on a CP-t, nem volt 8.000 Ft sem. Párszáz Ft volt a különbség úgy, hogy az eneba még úgy 600 Ft kezelési (?) költséget rá akart számolni, és ott el is engedtem a dolgot.
Holnap lejár az akció, nem akartam lemaradni.
Már "csak" gép kell.
(Majd használtan vadászok itt vmit a HA-n)
-
válasz
czanga
üzenetére
Az akció előtt, a lemezes Slim gépet 235K-ért lehetett kapni, a digitális verziót pedig 195K-ért, nos az akció időtartama alatt, a lemezes Slim 185K volt a digitális pedig 145K, szerinted
A lemezes Slim ugyan úgy vissza ment 235-re, mert ezekkel nem variált a Sony, maradt 1Tb, viszont a digitális verzió nem maradt 1Tb hanem 825Gb lett, így az most csak 175K-ra ment vissza... -
balintka
addikt
válasz
czanga
üzenetére
Úgy tudom, h a 2116-osok mind így készülnek már. Nézzél bele a YT-on Luke Evans videójába, mintha abban is mondta volna. De amit linkeltél, abban is az van, h a 2116-osok ilyenek. Én emiatt és a matt burkolatok, új kontroller miatt is cserélek az új Slim Digital-ra, a Pro mellé kiváló "játszós" gép lesz, főleg a mostani akciós áráért.
-
czanga
őstag
válasz
czanga
üzenetére
Mivel elkezdtem keresgélni CFI-2116 témakörben: Elég friss infó, miszerint a Sony módosított a LM hibák miatt a hűtési konstrukción, hasonló lett az APU körüli terület mint a Pro modellben. Azt viszont egyértelműen nem tudtam belőni, hogy a tegnap vásárolt gépre vonatkozik e. Minden esetre érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000, 17,3 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De sok helyen 295-re lőtték be decemberben...

(Majd használtan vadászok itt vmit a HA-n)
A lemezes Slim ugyan úgy vissza ment 235-re, mert ezekkel nem variált a Sony, maradt 1Tb, viszont a digitális verzió nem maradt 1Tb hanem 825Gb lett, így az most csak 175K-ra ment vissza...
Kendek
RangerFox