Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz Omateee #90260 üzenetére
Nekem is az volt az első ilyen játékom. Először megpróbáltam magamtól ismerkedni vele, de nem túl felhasználó barát a játék. Aztán elolvastam 1-2 guide-ot, azzal már el tudtam indulni, és néhány boss után már értettem és élveztem a dolgot.
Szerintem rétegjáték, de ha van benned elhatározás, hogy megcsinálod, akkor pár óra szívás után már menni fog. Az eleje nehezebb, mint a vége egyébként, 1-2 spike-ot leszámítva.[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
LÁZ
addikt
válasz Omateee #130629 üzenetére
ugyanúgy dugdosni fogod vele, mert nem tudja a dual wirelesst a kollega által linkelt 7p+ sem
ps. a 7p-nél sztem egyszerűbb, ha csak az audio kábelt dugod a kontrollerbe, és akkor maradhat a wireless a pc-n, vagy ahol van, az audio kábel hossza sztem egyáltalán nem para...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
pils00
tag
válasz Omateee #143966 üzenetére
Reggel fél kilenc körül rendeltem öt felttöltő kártyát egymás után.
Az első kettő azonnal megjött, a maradék három miatt kilenc körül írtam a "személyes aszisztensemnek".
Rendelési számot kért és pár perc múlva írt, hogy megsürgette az illetékes kollégáknál.A három lemaradt kódot 11 óra körül rendben megkaptam.
-
MODERÁTOR
válasz Omateee #147975 üzenetére
Látatlanban sajnos nem tudom. De ha a kapott kód azt a digitális változatot váltja be, ami elérhető a Store-ban is, akkor az PS5 és PS4 is egyben. Ellenben ha egy különálló változatról van szó, akkor az csak PS5. Mindkettőre van példa, de mostanában már inkább ez utóbbi volt.
-
MODERÁTOR
-
spleenszuru
őstag
válasz Omateee #153951 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek!
Tehát tulajdonképpen fizetek, lesz úgymond sok dolgom, de mégse, mert ha lejár, annyi volt.
Gondolom a játékok mentése azért megmarad?Mi a véleményetek, melyik éri meg?
A prémiumot overkillnek tartom, régi játékok nem igazán érdekelnek, az előzetes kipróbálások jól hangzanak, de nem tudom, ér-e annyit.Malaka!
-
bod101
aktív tag
válasz Omateee #154202 üzenetére
Hűtés gond volt Pókember alatt jelezte, hogy túlmelegedett nem egyszer. Ezért vettem. Miért változtatná meg a levegő útját csak segít szerintem de lehet nincs igazam. PC-nél a ház hűtő kárt okoz?
Krx21: Hangosabb mint volt de nem olyan vészes mint a PS4Pro[ Szerkesztve ]
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
-
bod101
aktív tag
válasz Omateee #154286 üzenetére
PC-t csak példaként írtam mivel jöttek a hozzászólások, hogy elrontom a hűtést (habár még mindig nem értem hogyan rontom el), ezért írtam. Szabadon szellőzik, meg látni, érezni hol szívja be a levegőt illetve fújja ki.
A szétszedés a venti kiszedését borda tisztítását jelenti nem csak az oldalát.
Szerény meglátásom, hogy a Pókember vagy rosszul van megírva vagy ez az első játék ami izzasztja a PS5-öt. A 3 év alatt nem volt még ilyen mint amit a Pókembernél művelt a konzol pedig kánikulától kezdve minden volt az eltelt időszakban.1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
bod101
aktív tag
válasz Omateee #154331 üzenetére
Ha Google-n kerestek a Pókember túlmelegedésre nem úgy néz ki, hogy egyedi hiba lenne.
Nálam se mindig csinálta csak egyes részeken a játékon belül és más játéknál soha nem volt ilyen, ezért nem gondolnám, hogy a konzolnak lenne baja.1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
senior tag
válasz Omateee #154484 üzenetére
Az évi többszöri akcióra amikor a plus olcsóbb csodálatos módon nem először csak azokra vonatkozik akiknek nincs aktív PS Plus előfizetése!
Black Friday-kor és jelenleg is kb 4 napig 17-ig. Ha neked ez után jár le pld 1 héttel akkor veheted teljes áron! Ehhez csak gratulálni tudok nekik! Így kell a vásárlót megtartani! -
-
-
-
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Omateee #155547 üzenetére
A nyelvi AI-kat az Ubisoft is használja már, meg több kisebb indie stúdió is. Pl. amiatt volt hiszti pár hónapja, hogy a Myst készítőinek új játékában a benne lévő sztoris leveleket és könyvoldakat a ChatGPT-ével íratták meg a fejlesztők . Grafikai AI-kat meg artworknél sok stúdiónál használnak már, mert baromi gyorsan lehet iterálni velük, nem kell várni fél napot, míg csinál pár variációt a 2D artist.
www.adventuregames.hu
-
spleenszuru
őstag
válasz Omateee #155583 üzenetére
Nem igen választottam jó játékot kezdésnek. Ez a Ghost of Cusima sem könnyű így nekem. PC játékosként sokat hallottam róla, ezért kíváncsi voltam rá, milyen.
Tegnap leszedtem a Miles Moralest, mivel csak az van benne a Plusban, bár jó lenne előbb a Peter játékát letolni, egyből leesett az elején.
Eszméletlen élmény mindenesetre, amúgy is Pókember a kedvenc Marvelem.
A Horizon már megvan Steamen, azt tuti nem húzom le PS-re is már.
FPS játékot amúgy abszolút nem tervezek PS-en tolni, arra ott a PC.#155584Sefter
Rendben, nekiesek.#155585Wlac
Jó, hogy ezt leírtad, neten is néztem easiest to hardest soulslike játékok listát, egyértelműen ez a Demon's Souls van az elején mindenhol, és még viszonylag szép női karaktert is lehet építeni.
Tuti nekiesek, amint képes vagyok irányítani a kontrollerrel.Bónusz kérdés: a játékbeli kamera forgatási sebességet nem lehet felülbírálni valahogy rendszerszinten?
Malaka!
-
-
Wesder
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest