Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#63051) Mercutio_ válasza Balinov (#63050) üzenetére


Mercutio_
félisten

Whatsup tud beszélgetéseket menteni és az új telon megtalálja, vissza tölti ,de viber nem tud ilyet, most pedig jól beintett, hogy voice activation majd legközelebb 24 óra múlva :O

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#63052) zolka78 válasza *Ropi* (#63019) üzenetére


zolka78
senior tag

Igazából nem kakkuktojás, hiszen ő is, mint ismert ember ebben az évben halt meg. Ráadásul a történelmünk, vagy legalábbis a 20. század történelmének nagy alakítója volt, még akkor is ha ez leginkább negatívumokban jelenik meg. A többi halott leginkább az érzelmeinkre tudott hatni, vagy igy vagy úgy, de szinte mindenkinek vannak velük valamilyen, leginkább érzelmi emlékei velük kapcsolatban. De ha valaki hiányzik a sorból, akkor az William Salice. Ő róla egyből szinte senkinek nem jut eszébe semmi. De ha tudjuk, hogy ő találta ki a kinder tojást, akkor egészen más a helyzet. Biztos vagyok benne, hogy ő is "okozott" már öremet mindannyiunknak, ha más nem, amikor adtunk kindert valakinek.

[ Szerkesztve ]

Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!

(#63053) Studi válasza Mercutio_ (#63049) üzenetére


Studi
addikt

Régi üzenetek? Vesszenek, még asszony megtalálja... :DDD

(#63054) gorgo válasza Studi (#63053) üzenetére


gorgo
őstag

Fetrengős smiley :-))

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#63055) Fandango válasza gorgo (#63054) üzenetére


Fandango
veterán

(#63056) madgie válasza Mercutio_ (#63051) üzenetére


madgie
titán

Viber kőbaltás program sajnos, tapasztalataim szerint képtelen bármilyen értelmes restore-ra :(

(#63057) Mercutio_ válasza Studi (#63053) üzenetére


Mercutio_
félisten

Úgy vélem egész más életpályát jártunk be ;]

madgie : az sux , bár talán a telón a képek/ videók ott vannak és nem kódolva.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#63058) Studi válasza Mercutio_ (#63057) üzenetére


Studi
addikt

Jó, hát nem mindenkinek jut Miata a midlife crisishez! :(

Ja, egyelőre neked sem. :DDD

(#63059) t_a_m_a_s válasza Studi (#63053) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Egyébként én tényleg nem értem mi szükség rájuk... Anno én is mindig visszapakolgattam őket, de magam sem tudom miért. A legutóbbi két telefon cserénél már mentek a levesbe.

A Viber engem még úgy is szopatott, hogy másik kártyát raktam a telefonba, direkt kilőttem és el sem indítottam, majd amikor visszament a régi kártya, újra kérte a kódot, meg mentek az üzenetek a tökbe.

Holnap majd jól beletépünk...

(#63060) Balinov válasza Studi (#63058) üzenetére


Balinov
félisten

Jajj, tussé! :C

[ Szerkesztve ]

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#63061) gorgo válasza Studi (#63058) üzenetére


gorgo
őstag

Toszod, a midlife-crisis kurvára nem vicces... Ne akard megtudni.

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#63062) Freddy76


Freddy76
addikt

Megnéztük a Zsivány Egyest, nekem nagyon bejött. Nem a klasszikus Star Wars, nem annyira a saga része, de egy nagyon fontos eleme a teljes történetnek. Az Ébredő erőnél klasszisokkal jobb, számomra az Új remény és a Birodalom visszavág után a Jedi visszatérrel van egy szinten. Ezt követi a Klónok támadása, legalul pedig a három sz@r:
- Baljós árnyak: midikloriánok, Jar Jar, szűznemzés, kereskedelmi szövetségi blokád, miafasz???
- Ébredő erő: hisztis tini sithféleség (Ren lovagjai????), csillag erejét elszívó szuper bolygóromboló, régi történet új köntösben, menjenekapicsába.
- Sithek bosszúja: a filmtörténet egyik legikonikusabb gonoszának "keletkezéstörténete" egy hisztis picsa nyűglődése. Nem hiteles, elbaszott az egész. A film jó lenne, de az, ahogy Anakinból Vader lett, abszurd, hiteltelen.

A Zsivány Egyesnek van pár nagyon fontos jelenete, különösen Vader két jelenete. Az egyik amikor mutatják levágott végtagokkal a gyógyítótartájban, kiszolgáltatva, sérülten, csonkán, egy komornyikra utalva - ez a pár másodperc jobban segít megérteni a Jedi visszatér végi "átállását", mint a teljes Sithek bosszúja. A másik jelenet pedig végre megvillantja, hogy mire is képes Vader, miért rettegnek tőle. Ahogy lekaszabolja a felkelőket, epic. Nekem ez a két rövid feltűnés sokkal jobban bemutatja Vader énjének kettősségét, mint a Sithek bosszúja és a Jedi visszatér.

A Sithek bosszúja el lett cseszve, de egy jó Vader filmmel ezt helyre lehetne billenteni. A Disney tervei szerint minden második évben jön egy film a storyline-ban (jövőre az Ébredő erő folytatása), a közbülső években pedig egy sztori az univerzumból, most a Zsivány Egyes, két év múlva az ifjú Han Solo története. Szerintem Vader megérne egy filmet. Hogyan éli meg a legerősebb Jedi, hogy átáll, de a célja, amiért ezt megteszi, meghiúsul, és Padmé meghal? Hogyan éli meg, hogy erős harcosból egy lábak nélküli, szétégett, egykezű, gépek nélkül élni képtelen valami lett? Egy olyan Sith nagyúr, aki a vállpáncélja miatt nem tudja felemelni a kezét víváskor, nem tud villámokat szórni, és csak egy kezével tudja használni az erőt? Az uralkodó mennyire volt elégedett, hogy a reménybeli tökéletes tanítvány helyett egy emberi roncsot kapott, akit bár átjár az erő, de fizikailag súlyosan korlátozott? Hogyan lett ez a két ember a Birodalom ura? Szerintem ezekre a kérdésekre egy bitang filmet lehetne készíteni. Persze el is lehetne cseszni az egészet, nagyon.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#63063) Fandango válasza Freddy76 (#63062) üzenetére


Fandango
veterán

Ügyvéd Úr ezt jól leírta! :R

(#63064) *Ropi* válasza Mercutio_ (#63049) üzenetére


*Ropi*
félisten

Az biztonsági okokból, az idén bevezetett titkosítás miatt van: egyedi kulcsot generál mindenhez, így ha bármi változik a rendszerben törlődnek az üzenetek.

(#63052) zolka78: Persze, a negatív hírhedtsége miatt írtam, hogy kakukktojás, mert egyébként valóban beleillik a képletbe. A Kinderes William Salice-ről nem hallottam: megint tanultam valamit, köszönöm!

(#63062) Freddy76: Ezt elküldhetnéd a Lucasfilmnek: tanulhatnak belőle! :))

[ Szerkesztve ]

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#63065) Mercutio_ válasza *Ropi* (#63064) üzenetére


Mercutio_
félisten

Kapják be!
És az egyén döntési lehetősége hol van?
Vagy legalább egy költöztetési segéd/menü lehetne benne valami spéci kulccsal létrehoz egy pakkot amint az új telón importálhatok. Ez így egy vicc amikor egy olyan eszközről van szó amit finoman szólva se örök időre vesz a user .

Freddy: Érdekes ez az egész sw kánon, tegnap véletlenül belefutottam az animációs sorozatba ahol skyvaker már tábornok és ashoka a padavanja :Y (Padme még él, sőt saccra még nem jöttek össze)

Studi(ó): bocs, de még nincs mlc, szerintem majd 50 után esélyes;]

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#63066) spanyoll


spanyoll
addikt

Drága Uraim (&hölgyek?)!

Kellemes ünnepeket mindenkinek utólag is, előre meg boldog új évet. Valószínűleg mostanában sokat nem fogtok látni belőlem, mert egyrészt van új munkahelyem, ahol napi szinten vagyok (és szeretem nagyon hálisten), másrészt az egyetem utolsó félévét végig kéne már szenvednem "vén fejjel", az meg plusz idő. Este már csak hazaesek, a szokásos köreimre sincs erőm (fórumok, yt, fb, insta), hanem kaja és dőlök, de jól esik most ez a rendszeresség.
Úgyhogy majd érkezem nagy ritkán (legfőképp ha megint lesz szorgalmi időszak és hétfőnként bent kell lenni egyetemen előadáson :D ).

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#63067) *Ropi* válasza Mercutio_ (#63065) üzenetére


*Ropi*
félisten

Egyébként a Viber beállításaiban lévő biztonsági mentés / visszaállítást próbáltad? ;] Vagy úgy túl egyszerű lenne? :DDD

[ Szerkesztve ]

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#63068) Mercutio_ válasza *Ropi* (#63067) üzenetére


Mercutio_
félisten

Nem látok ilyet a beállítások között: ( feltehetően ezért kérdeztem amit ...
Igaz nem a legfrissebb, hanem egy korábbi verziót használtam, viszont mivel már kivettem a simet és így feldobta a viber a régi telón a "helló add meg a számod és küldjük sms-ben a kódot " tartok tőle, hhogy már a régi telón frissítés hátha az újabb verzióban van ilyen menüpont se működik.

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#63069) *Ropi* válasza Mercutio_ (#63068) üzenetére


*Ropi*
félisten

Így van nekem is, csak Magyarul. Google Drive-ba ment egyébként.

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#63070) Mercutio_ válasza *Ropi* (#63069) üzenetére


Mercutio_
félisten

Fokozódik a nemzetközi helyzet, de ezt már privátban inkább.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#63071) eeXaa


eeXaa
addikt

;]

(#63072) konyi79 válasza eeXaa (#63071) üzenetére


konyi79
addikt

még úgy 8 órát örülhetsz neki :DDD

[ Szerkesztve ]

(#63073) aleister


aleister
veterán

JohnyBlue kolléga engedelmével közkincsé teszem ezta,,,ezta...ööö...eu domaines oldalt, amit leginkább csak a fejlécben szolidan feltüntetett foto és visual szavak képesek jellemezni.

Monnyuk ez bazdmeg:
"Minőségi foto, videó és webcast szolgáltatás.

Több mint 10 éves szakmai tapasztalat.

Nálunk a képek életre kelnek !" :DDD

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#63074) Novics válasza Fandango (#63039) üzenetére


Novics
senior tag

Mivel jó eséllyel én sem olvastam volna el őket, ezért az első próbálkozás után fel is adtam, de köszi.

Boldog Újévet az uraknak!

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#63075) Mercutio_ válasza aleister (#63073) üzenetére


Mercutio_
félisten

KékJános nehezen viseli a konkurenciát? :DDD

BuKÉ mindenkinek!

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#63076) aleister válasza Mercutio_ (#63075) üzenetére


aleister
veterán

Mitagadás, ez a fránya irigység engem is nagyon kerülget az ilyenek láttán. :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#63077) konyi79 válasza aleister (#63073) üzenetére


konyi79
addikt

Demostmér :O
Rákattintottam! Nem elég dolgozok éjjel, még ez is? Így kell búcsúztatni az évet?
Már az esküvői képek kiégették a retinámat, de a beltéri rendezvény.... :W

(#63078) aleister válasza konyi79 (#63077) üzenetére


aleister
veterán

Az lópikula! Nézd meg a családot! A szelektív színes tábortűz kemény, mint a kád széle.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#63079) fi:zi'k válasza aleister (#63078) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

BÚÉK Urak! De legalábbis jobbat, mint az idei volt. :)

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#63080) aleister válasza fi:zi'k (#63079) üzenetére


aleister
veterán

Boldogat srácok! :) :))

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#63081) Balinov


Balinov
félisten

BUEK!

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#63082) atok666 válasza aleister (#63078) üzenetére


atok666
őstag

Kimaxolta a Sony DSC-H7-et :)

Atok

(#63083) t_a_m_a_s


t_a_m_a_s
őstag

BÚÉK cimborák!

Holnap majd jól beletépünk...

(#63084) TayRol


TayRol
veterán

Buek! :)

(#63085) konyi79 válasza atok666 (#63082) üzenetére


konyi79
addikt

Nálunk most volt a gyerek szalagavatója. Felkért az OF hivatásos, valami nagyon profi ismerős videóst. Már az gyanús volt ballal hónaljból lóbálja a HDR-AX2000-et, de amikor jobbal közben elkezdte a lányoknak a képébe nyomni felcsapott vakuval az oly SP-UZ590-et, hálát adtam az égnek, felállítottam a félemeleti fordulóban felvenni a táncot a gépet.
Hát, ha el tudom csórni a gyerektől a DVD-t, majd felteszek egy snittet, milyen fasza 576i anyagot kaptak, lényegében az imént linkelt oldal fullos esküvő árának környékén... valójában el se merték mondani mennyit fizettek érte :DDD A csávó szerintem rá volt kattanva a GTA4-re, kamera drunk fix nélkül... (1:15-től)

Ja, és BUÉK!

(#63086) spanyoll


spanyoll
addikt

'ztat!

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#63087) Byk01


Byk01
senior tag

HNY meg BÚÉK mindenkinek

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#63088) jjeahh


jjeahh
nagyúr

Búék! Martini rosso + epres pezsgő + mulatós mellékhatásaira ki milyen gyógyírt javasol? :DDD

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#63089) rbalint88 válasza jjeahh (#63088) üzenetére


rbalint88
addikt

Sok viz+aspirin+ket ora metal.

(#63090) zool1


zool1
őstag

Buék! :C

(#63091) madgie válasza jjeahh (#63088) üzenetére


madgie
titán

Csiki sör, szilvapálinka, normális zene :D

[ Szerkesztve ]

(#63092) Mercutio_ válasza jjeahh (#63088) üzenetére


Mercutio_
félisten

2x10 alkalmas kezelést sokkolóval :D

'szt legalább megvolt a jutalma ennek a pocsék kombinácinak?

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#63093) Freddy76 válasza jjeahh (#63088) üzenetére


Freddy76
addikt

Semmit. Aki ilyen kombinációt tol, megérdemel minden szenvedést.

Emlékszem, én is sötétzöldet hánytam 1994. január 1-én. Megérdemeltem. Aki olcsó borra hubertust és ouzo-t, majd olcsó édes pezsgőt iszik, mint én tettem, megérdemli.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#63094) jjeahh


jjeahh
nagyúr

rbalint, madgie, Mercutio_, Freddy76: Kösz! :DDD Nem olyan vészes a helyzet, vagy csak hozzászoktam már :DDD . Egy pocaknyi csorba, aszpirin kávéval és a háttérben egy kis halk svéd jazz megtette a regeneráló hatását, még okádás sem volt.
Nektek milyen volt a szilveszter? Semmi horror story?

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#63095) Freddy76 válasza jjeahh (#63094) üzenetére


Freddy76
addikt

Sok zabálás, némi pezsgő, Star Wars a tévében (episode VI, ha már két napja láttam a Zsivány Egyest), közben befejeztem a karácsonyra kapott Lego-t, éjfélkor koccintás, utána tévézés. Hátránya a puccos környéknek, hogy sokan vannak gazdagék, nagyjából ötpercenként indult egy tűzijáték éjjel kettőig. Kettőkor elaludtam, majd háromtól kb. fél ötig hasmenésem volt, reggel hétkor pedig keltem, és Én kicsi pónimat néztem, persze nem önszántamból.

Átlagos 40-es apukás szilveszter.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#63096) aleister válasza jjeahh (#63094) üzenetére


aleister
veterán

Én Szilveszter előtt 1 nappal csúnyán széthullottam. Igazán remek ötlet volt berúgni. Szóval a lényeg, hogy békésen filmet néztem otthon, miközben a panelrengetegben a polgártársak világháborús szintű arzenált lőttek az égbe.

A másnapról annyit, hogy nemigen van tuti módszer. Én a sok féléből-keveset híve vagyok. Normális, rostos narancslé, kenyér, húsleves, jó a csemege uborka és az alma is, egytálételek (főzelékek, paprikás krumpli, stb). Nem árt bevinni némi c-vitamint, mert ilyenkor erősen vitaminhiányos a szervezet.
A lényeg, hogy 2-3 korty/falat, vársz 5-10 percet, és ha ismét tudsz enni, akkor jöhet a következő adag.

Sajna nekem már a több mint 20 éves tapasztalat sem segít. A legnagyobb odafigyelés ellenére (lefekvés előtt sok folyadék, kiadós kajálás) is cefetmód szarul tudok lenni. A másnap általában a felhalmozódott méreganyagtól van, ami azt jelenti, hogy szar minőségű volt az elfogyasztott alkohol. Normális HP-től, töménytől rendszerint akkor sincs bajom, ha nagyon durván szétcsaptam velük magam. A baj, hogy ilyenkor rendszerint elmegyünk egy kocsmába, és ráiszunk valami ottani szart.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#63097) Freddy76 válasza aleister (#63096) üzenetére


Freddy76
addikt

"Normális HP-től, töménytől rendszerint akkor sincs bajom, ha nagyon durván szétcsaptam velük magam. A baj, hogy ilyenkor rendszerint elmegyünk egy kocsmába, és ráiszunk valami ottani szart."

Ez nálam is így van, szerencsére már eljutottam odáig, hogy a szar piára tudok nemet mondani. Amúgy ennek komolyabb jelentősége is van: az EU-ban vezetjük az alkoholfogyasztásra visszavezethető betegségek statisztikáját, nem nagy dicsőség. Érdekes módon a franciák nagyjából ugyanennyit isznak, sőt többet, mégis sokkal jobban állnak. Ennek persze több összetevője is van, de az egyik legfontosabb, hogy ők szinte csak minőségi piából isznak sokat, míg az átlagmagyar minden szart megiszik.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#63098) qnadam válasza aleister (#63073) üzenetére


qnadam
veterán

Helyes képekkel megjutalmazni a családot kiváló érzés. Alapjában véve a családi fotózás a legvidámabb fotós tevékenység. Duzzadó érzelmek az arcokon, fokozott figyelem a másikkal szemben, egy-egy elejtett kacaj.

hujuj.

[ Szerkesztve ]

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#63099) Byk01 válasza Freddy76 (#63097) üzenetére


Byk01
senior tag

"Ennek persze több összetevője is van, de az egyik legfontosabb, hogy ők szinte csak minőségi piából isznak sokat, míg az átlagmagyar minden szart megiszik."

A másik, hogy az átlagmagyar töményet iszik, míg a franciák borból tolják azt az alkoholmennyiséget. Nagyon nem mindegy, hogy lórúgásként éri a szervezetet az alkohol, vagy kis adagokban többször. Plusz azért a legrosszabb (de még szőlőből készült) borban is jóval több értékes anyag, nyomelem marad meg, mint a legjobb pálinkában is akár.

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#63100) j.bravo válasza Byk01 (#63099) üzenetére


j.bravo
addikt

Calvados, konyak...?

Whatever.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.