Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#59451) TayRol válasza Mercutio_ (#59439) üzenetére


TayRol
veterán

Most vettem egy új 440 literes Thule tetőboxot, de Zegre mentünk egy hétre es fullra volt minden pakolva. Igaz vittem éjjeliszekrenyt, tv szekrényt, babakocsit, biciklit, plusz gyerekülés, cuccok, stb... :)

(#59452) Real_Necro válasza TayRol (#59451) üzenetére


Real_Necro
veterán

De Merci valószínűleg így szeret utazni:

Szerk.:

Egyébként igazad van, az éjjeli szekrényt én sem hagynám itthon. :DDD :P

[ Szerkesztve ]

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#59453) Mercutio_ válasza fi:zi'k (#59449) üzenetére


Mercutio_
félisten

Swift szedánnal a fürdőkádon kívül mindent hazavittünk a lakásfelújításkor, hagyjuk már a "kell a batár nagy kombi " mantrát.
Legyetek férfiak, írjatok le, hogy azért "kell", mert megtehetem. Pont.

Dustert nem én választottam, és mosógépet konkrétan kényelmetlen vele szállítani, mert magasabbra kell emelni.

TayRol: Mi lett volna 30 éve, amikor még a bálna merga és a barkas volt csak opció ennyi cucchoz :DDD

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#59454) *Ropi* válasza Mercutio_ (#59453) üzenetére


*Ropi*
félisten

Csak nem a Tiéd a LEICA-1 rendszámú Duster, amit tegnap láttam? :D

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#59455) Studi


Studi
addikt

Fél napig nem figyelek, és már arról beszéltek, hogy szűk résen rossz cuccolni? :Y Hát hova kerültem én? :F

:P

(#59456) TayRol válasza Mercutio_ (#59453) üzenetére


TayRol
veterán

Barkas.:D

A bútorok feleslegesek voltak itthon, muteréknél meg elfér, és pont be tudtam tenni a kocsiba.
Amúgy nekem utastérileg nem kell nagy autó, csak a csomagtere legyen óriási.:)

(#59457) Lassú Víz válasza TayRol (#59456) üzenetére


Lassú Víz
őstag

A kamion pont ilyen.

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#59458) Studi válasza TayRol (#59456) üzenetére


Studi
addikt

Fiatalkoromban anyám 306-os Sedanját nyúltam le mindig. Na annak a hátsó ülése nagyon hiányzik. :K Vagy a fiatalkorom. :DDD

(#59459) Mercutio_ válasza Studi (#59458) üzenetére


Mercutio_
félisten

Vagy akik hátul ültek ;]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#59460) spanyoll


spanyoll
addikt

Nincs gyerek, így nem releváns a véleményem, de szerintem túl van lihegve ez. Pár bútorral, meg minden szarral kipakoltam az egész lakásom új helyre a golffal, pedig az minden, csak nem rakodós kocsi. Ha vásárolsz ikeában vagy valami nagyobbat kell vinni a-ból b-be (hűtő, ilyenek), akkor vagy van mindenkinek legalább egy dobozos kocsis ismerőse, vagy 1-2 évente talán ki lehet köhögni azt az 5-10K-t, amikor most több milliós autókról van szó, mint kényelem.
Persze gyerekkel biztos más a téma, ezért mondom, arról nem tudok nyilatkozni, de attól eltekintve én ha tehetném kb smarttal járnék városban, mivel én nem pakolászok, parkolót keresni viszont azzal a szappantartóval lehet kényelmesen.

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#59461) Real_Necro válasza spanyoll (#59460) üzenetére


Real_Necro
veterán

Legszívesebben 3-4 autót tartanék otthon.

2 sportos kicsit munkába járásra
1 csámborgósat családdal kevés cuccal
1 böhöm nagy kombit

Költözésnél kinek mennyi cucca van... 50m2-es lakásban annyi cuccunk volt, hogy megtöltöttük vele a jóval nagyobb családi házat... kb 8x fordultam kocsival ami plafonig volt pakolva úgy, hogy hátsó ülések le voltak hajtva, ezzel szemben kellett még költöztető cég, akik kb 6-7 óra alatt cuccoltak át 3. kerületből Maglódra 1 fordulóval egy nem kicsi teherautóval. (igaz minden bútort gondosan befóliáztak)

De Mercinek van igaza. Megvesszük, mert kényelmesek vagyunk és megtehetjük... ;] :DDD

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#59462) kátú válasza Byk01 (#59435) üzenetére


kátú
őstag

10 éves a kicsike :D és nem is olyan kicsi :D

It still works!

(#59463) aleister válasza Studi (#59455) üzenetére


aleister
veterán

:DDD
Senkiháziak kezében van a popszakma. :)

Anno, amikor felújítottunk a Matizba befért minden. Csak érteni kell hozz. :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#59464) Studi válasza aleister (#59463) üzenetére


Studi
addikt

Ezekbe a ledönthető ülésű aszfaltpattanásokba félelmetes mennyiségek beférnek egy puttonyos Sedanhoz képest. Persze hűtőt nem lehet vele cuccolni, de az apróbb cuccok mehetnek plafonig.
Egyszer apámhoz Seicentóval hoztak / vittek cuccot, na azt úgy megraktam hátulról (sajnos nem a tulajt :DDD), hogy az első kerék alig érte a földet. :D Nagyon jó kocka formája van, virsli gumik miatt kis kerékdob, puritán, kevés plusz burkolat van belül, nagyon jól pakolható. :K

(#59465) t_a_m_a_s válasza Studi (#59464) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Mi a hétvégén cuccoltunk hűtőt, a malac passat kombiba nem fért be állítva, viszont az astrával felnyitott csomagtartóval el tudtuk vinni. Főnököm anno csapott seggű 1-es swiftel cuccolt betonkeverőt! :Y

Mi elég racionálisan tudunk/szoktunk pakolni, eddig a fityó + tetőbokszba is elfértünk, most az astrához nem kellett box a nyaralásnál. de azért anno a kombi céges astrát is meg tudtuk pakolni :) Nekem a nagy(obb) autó egyértelműen a hosszú utazásokhoz kellene (mint Rolinak vagy Necronak, szülőkhöz mászkálás 2-300 km-re), amúgy helyköziben csak szívás.

Holnap majd jól beletépünk...

(#59466) aleister válasza Studi (#59464) üzenetére


aleister
veterán

Ugyehogyugye? Olyanok, mint valami fekete lyuk. :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#59467) Studi válasza t_a_m_a_s (#59465) üzenetére


Studi
addikt

Mi az ötös Golfot fullra tudjuk pakolni hárman. Mondjuk a gyerek alapból annyi plüssállatot berak, ami térfogatra nem tréfa. :F

Anno egyszer elindultunk két napra valahova, talán a Balatonra, abszolút pólós-fürdőruhás időszakban. Az akkori párom fogta a vasalót, és berakta a táskájába, mert arra szüksége lesz. :Y Én meg amikor indultunk, fogtam a bőröndöm, hónóm alá bevágtam a vasalódeszkát, és mondtam, hogy akkor indulhatunk. :K Nem mondott rám szépeket. :DDD

(#59468) Freddy76 válasza TayRol (#59456) üzenetére


Freddy76
addikt

Én is ezen vívódok most. Adva van egy eszméletlen gyönyörű szedán, és egy gyönyörű kombi. A szedánnal az a baj, hogy ennek a csomagtartója még a Passaténál is kisebb (az 560 l, ez 480 l). Igaz, hogy évente csak pár alkalommal kellene nagyobb csomagtartó, de pont akkor elég idegesítő, hogy a jobb egy ülés előtt is táska van, meg alig bírom a cuccot belegózni a csomagtartóba. Ez van, amikor megyünk nyaralni, síelni, vagy éppen a nagyszülőkhöz hosszabb időre, és visszük a gyerek biciklijét is. A szedán szebb, és az esetek 96 %-ában elég, a kombi viszont 100 %-ban. De akkor is ott van, hogy qrva dögös a szedán... Szerencse, hogy a Mazda 6 kombi is szép, nem a hagyományos tervezés volt (azaz meghosszabbítanak két vonalat, és ahol összeér, ott az autó sarka), hanem tényleg sportosra faragták a kinézetet.

Persze nyílván tudnék élni kisebb autóval is, én két okból veszem: nekem úgy alakult az életem, hogy a két legnagyobb ügyfelem siófoki, illetve győri, ezen a héten kétszer megyek Siófokra, egyszer Győrbe, múlt héten fordítva volt. Szeretnék egy kényelmes, automata, tempomatos, holttérfigyelős, HUD-os autót. A másik pedig, hogy éppen megtehetem, a cégben elfér, a költség lejön, és ténylegesen munkára használom 80 %-ban...

[ Szerkesztve ]

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#59469) TayRol válasza Freddy76 (#59468) üzenetére


TayRol
veterán

én elfogult vagyok, szebb-jobb a kombi. semmi nem szól a sedan mellett. legalább ugyan olyan dögös a kombi is.

(#59470) spanyoll válasza Freddy76 (#59468) üzenetére


spanyoll
addikt

Na ezek azok viszont amik hiányoznak a négyes golfból: automata (amikor használom, akkor bp, és a dugózás meg tökörészéshez praktikusabb lenne az), holttérfigyelő, radarok mindenfelé (semmi helyekre is beférjek jól), tempomat (mert amikor nem bpen dugózok a belvárosban, akkor járkálok Siófokra én is, pályán meg jól jönne).

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#59471) madgie válasza Freddy76 (#59468) üzenetére


madgie
titán

Pont tegnap láttam egy piroshatost, kombiban. Eszméletlen dögös :)

(#59472) Freddy76 válasza madgie (#59471) üzenetére


Freddy76
addikt

Tény, hogy a piros szín nagyot dob rajta. Kollégám racionálisabb volt: mivel a lakás az Asszony nevén van, ha hirtelen kidob, a kombiban tudok aludni.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#59473) kátú válasza Freddy76 (#59468) üzenetére


kátú
őstag

Szerintem csak a kombi, pláne ha van bele kérhető 4 kerék hajtás

It still works!

(#59474) Byk01 válasza t_a_m_a_s (#59443) üzenetére


Byk01
senior tag

Nem azt írtam, hogy mindig megfelelő választás, de vidéken is elég lenne, ha nem a szomszéd településre jársz át melózni, és napi 30 km lenne az oda-vissza út (meg nem olyanok lennének az ilyen települések közti buszjáratok, hogy ha lekésted a buszt, hamarabb érsz haza gyalog, mint hogy a következő jönne).
Egyébként meg, ha úgy számolnád, hogy a napi másfél óra plusz munkába/ból járással megvan a a szükséges testmozgásod is, akkor már nem is olyan egyértelmű az autózás előnye.

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#59475) aleister válasza Byk01 (#59474) üzenetére


aleister
veterán

Erre vidéken a biciklit használják. :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#59476) Real_Necro válasza t_a_m_a_s (#59465) üzenetére


Real_Necro
veterán

150 lityós Hajdu hőtárolós tartályt vittem Astrával úgy, hogy le volt csukva a csomitartó. Persze lábam kb a nyakamban, úgy vezettem le a 10km-t. :D Lényeg, hogy befért.
De anno a panelkecó felújításakor a 265cm-es bútorlapokat is beraktam. Eleje a műszerfalon, hátulja a csomagtartónál... anyósülés teljesen hanyatt döntve.

Freddy:

Én a Mondeónál vagyok úgy, hogy nekem a ferdehátú tetszik jobban (a sedan abból csúnya). Ellenben pont a pakolás miatt lesz kombi... Szerintem Mazdából meg mindkettő nagyon zsír, de abból is a kombit választanám. (panorámatetővel) :B

[ Szerkesztve ]

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#59477) Byk01 válasza aleister (#59475) üzenetére


Byk01
senior tag

Én is azt szoktam használni, csak lassan be kellene fektetnem némi pénzmagot az esővédő ruházatba ... feltéve, hogy kapok egyáltalán a méretemben, mert a boltokban jellemzően azt hiszik, hogy minden biciklis "hegyimanó" testalkatú, és már a 2XL-es méret is a szentségtörés határát súrolja.

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#59478) Freddy76 válasza kátú (#59473) üzenetére


Freddy76
addikt

No, pont annak nem látom sok értelmét plusz egy millióért...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#59479) kátú válasza Freddy76 (#59478) üzenetére


kátú
őstag

hatalmas előny hóban, tempós kanyarokban valamint jobb a rajt egy lámpától, kellemesebb az utánfutót húzni és nem kell megijedj, ha egy baleset miatt le kéne mej egy földútra hogy ne kelljen órákat várj

Én pusztán csak azért nem venném meg ezt az autót, mert lapos, nekem az SUV a minimum

Én most apámékét hajtom egy ilyet
De jövő télre egy ilyet szerzünk be nekem is

[ Szerkesztve ]

It still works!

(#59480) Real_Necro válasza kátú (#59479) üzenetére


Real_Necro
veterán

Ja, csak a SUV-ból sok a játékszer, ami terepnek tűnik csak éppen nem az. Nagy lomha dög egy "laposhoz" képest.

Kollégám most vett 2012-es Kia Sportage-et. Kívülről még okés, de nekem a belseje nem tetszik. Biztosan nem adnék érte 4-4,5 millát.

[ Szerkesztve ]

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#59481) kátú válasza Real_Necro (#59480) üzenetére


kátú
őstag

lomha? mi számít lomhának? a 230 az lomha?

It still works!

(#59482) TayRol válasza kátú (#59479) üzenetére


TayRol
veterán

szerintem te kicsit más életvitelt folytatsz a havas hegyekben miközben rajtolsz a lámpától.

nekem az első kerék meghajtás az évi 2 max 3 síelésre eddig mindig elég volt, a fogyasztás több, rajtolni nem szoktam olyan módon, hogy szükség legyen rá, szóval nem annyira előny...

itthon az utakra nem kell 4x4.

[ Szerkesztve ]

(#59483) kátú válasza TayRol (#59482) üzenetére


kátú
őstag

jó, az igaz, hogy nálunk nem ritka mikor az utánfutón 23 mázsa van és azt is el kell húzni a 15 cm mély homokban

amúgy meg eszméletlenül jó érzés, mikor érzed azt, hogy elkezdenél csúszni kifelé, de a rendszer áttolja a hajtást arra a két kerékre ami tökéletesen tapad és visszarántja az autót

[ Szerkesztve ]

It still works!

(#59484) TayRol válasza kátú (#59483) üzenetére


TayRol
veterán

captivával jártam ami 4x4 volt. azon kívül, hogy nagyobb kanyarsebességet tudsz elérni vele, és ez jó érzés, nem tudom, megér-e a felárat. hangsúlyozom, idehaza és egy átlag embernek/családnak.

(#59485) Studi válasza kátú (#59479) üzenetére


Studi
addikt

"hatalmas előny hóban"

Igen ám, csak sokan elfelejtik, hogy bár a gyorsulásuk valóban sokkal jobb lesz a hóban, a lassulás oldalán bizony semmit sem segít a négykerékhajtás.

(#59486) kátú válasza TayRol (#59484) üzenetére


kátú
őstag

egy japán 4x4 teljesen más :D ott már 2006 ban volt aktív nyomaték elosztás és teljes vezérlés minden egyes keréknek a kanyar sebesség csak a combi szedán nak előny, a suv ugye a magassága miatt erősen korlátozódik, de lakókocsit húzni nagyon jó, véletlenül ha belecsúszol egy árokba egy esőzés miatt, mert mondjuk lejtős helyen álltál meg, és az eső lemosta a földet az autónál, akkor ott egy első kerék hajtásúval sosem jössz ki, de egy 4x4 essel simán, egy lapossal persze sokkal nehezebb

It still works!

(#59487) m3ss válasza TayRol (#59484) üzenetére


m3ss
veterán

4 kerek hajtastol nem lesz nagyobb a kanyarsebesseg, esetleg hoban.

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#59488) kátú válasza Studi (#59485) üzenetére


kátú
őstag

hóban nem a gyorsulásra gondoltam, út tartásban sokkal jobb, ha minden kerék dolgozik. De ha még kap téli gumit is akkor meg atom stabil

It still works!

(#59489) kátú válasza m3ss (#59487) üzenetére


kátú
őstag

egy lapos autónál van előnye a 4wd nek kanyarban de suv nál nemigazán

It still works!

(#59490) Ear001 válasza Freddy76 (#59468) üzenetére


Ear001
addikt

Várj egy kicsit. Épp most jelentették be a 2017-es Mazda6 érkezését. Ha kell neked G-Vectoring Control, ami azért nagy sütés, meg szebb belső, jobb HUD, csendes(ebb) dízel, jobb LED-es lámpa, akkor arra gyúrj, ha meg nem, akkor a kifutó modell árkedvezményére, bár tudom, ilyen a hazai Mazdánál nem nagyon akad, de hátha.

Amúgy mi a családi Yaris II-vel hoztunk el Ikeából nem szétszerelt fotelt, felnőtt méretű ágyat, mindenféle méretű szekrényeket, sőt tölcséres hangszórókat is, szóval ez kevéssé racionális érv, a nyaralásnál meg mindig pont annyi cuccot kell elvinni, ami befér, mindegy, hogy milyen autó mekkora raktérrel.

(#59491) rbalint88 válasza m3ss (#59487) üzenetére


rbalint88
addikt

Azert ez nem igaz, az egyenletes vonoero miatt nagyobb kanyarsebesseg erheto el. Volt ugyanolyan tipusbol fwd es 4wd autom, jobban fordul a 4wd, stabilabb. Mondjuk jobb helyeken megoldjak jo futomuvel (passziv hatsokerek kormanyzas). Persze ez csak tartott gazas vagy gyorsitasos kanyarodasra ertendo, belefekezve mindegyikkel leesel az ivrol. De ugye a fek a buziknak van, meg kanyar kozben eleve nem illik fekezni. Ami a passziv hatso kormanyzasos futomuveket illeti, abban az a nehez, hogy amikor mar azt hinned sok lenne, nem elvenni kell, hanem meg melyebbre nyomni a gazt. Es tenyleg kijon akkor ugyesen. Mindez fwd mellett ugye.

Katu: atlagembernek mind a suv, mind a 4wd az ev 360 napjan csak szopas. Tobbet eszik, szarabbul fordul (a suv), dragabb megvenni, dragabb szervizelni. Az egyetlen elonye, hogy az elso gumikat kevesbe eszi. Sima szemelyautoval meg nem a 4x4 lesz a donto folduton, hanem hogy felakad-e. Ezutan meg az utcai gumi sarturese es csak utana a 4wd.

Freddy: azt vedd, amelyik jobban tetszik. Max veszel melle tetoboxot.

(#59492) kátú válasza rbalint88 (#59491) üzenetére


kátú
őstag

5,5-6,5 között van a fogyasztása a Rav4 nek a legangyobb motorral az szerintem egyáltalán nem sok, persze a szervíz drágább, több a helyed az autóban, biztonságosbbnak érzed a magasságát

Ha meg futózol akkor hiába nem akad fenn az autód, vagy sártűrő a gumid, de az elsőkeréj elkabar ha a futó elsüllyed

[ Szerkesztve ]

It still works!

(#59493) Freddy76 válasza Ear001 (#59490) üzenetére


Freddy76
addikt

A beltér ugyanaz, legalábbis első látásra. A 2015-ös ráncfelvarrás előtti beltér volt olyan, mintha a '80-as évekből felejtették volna itt, emellett az az autó olyan kemény volt, hogy csak tükörsíma aszfalton nem rázta ki a lelket. A mostaniban már szép, egyedi a beltér, és a futómű is puhább. Egy változás lesz a műszerfalon tudtommal, a kormánykonzol három kijelzője közül a baloldalira ki tud vetíteni más információt is. Azért sem akarok várni, mert:
- Ez most jó modell, a Mazda sajnos képes rá, hogy az eltalált vezetési élményt elrontsa;
- Komoly árengedményt adtak (közel egy milla);
- Mostakarom.

Kátú: relatíve ritkán kell 23 mázsát vontatnom mély homokban. Ha mégis ilyen helyzetbe kerülök, dobok egy privit.

rbalint88: azért ennél kicsit árnyaltabb a kép. Ha mondjuk egy olaszországi nyaralásra fel kellene szerelnem a tetőboxot, máris jönne a rosszabb vezethetőség, több zaj, amit rühellek a boxban. Emellett nem sok hangulatom van fel-le szerelni a csomagtartót, boxot.

[ Szerkesztve ]

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#59494) aleister válasza Byk01 (#59477) üzenetére


aleister
veterán

Az a baj, hogy egy ilyen kotonba annak rendje-módja szerint bele is izzadsz, nem? Vagy létezik megfizethető áron légáteresztős megoldás?

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#59495) kátú válasza Freddy76 (#59493) üzenetére


kátú
őstag

Nyugodtan :D

Amúgy én nem akarok senkit rábeszélni semmire, én azt írtam le hogy miket csinálok vele, hogyan tudom használni és az én életem elkébzelhetetlen lenne egy legalább 20 cm es hasmagasság és 4 kerék hajtás nélkül :DD

It still works!

(#59496) Mercutio_ válasza rbalint88 (#59491) üzenetére


Mercutio_
félisten

Tetőboxban nem jó aludni ;]

Studi: plüss állat----> súgd meg neki, hogy buzis :D

necro: ja,hogy te ilyen "jó lesz még valamire ", gyűjtögető típus vagy? Pedig egy költözés pont jó apropó, hogy egy csomó olyan cuccot kiselejtezz / eladj / lepasszolj ősöknek amiről kiderűlt, hogy évek óta nincs rá szükség és ha majd egyszer igen, akkor 5 perc alatt újat veszel.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#59497) fi:zi'k


fi:zi'k
nagyúr

[link]
A szar zenét meghagyom másnak.

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#59498) Ear001 válasza Freddy76 (#59493) üzenetére


Ear001
addikt

Beltér: Másik kormány, másik ülés, új HUD, más anyag-kombinációk, más műszerfal
Külső: Adaptív LED egyes felszereltségi szinteken
Motor: Újra hangold dízel, motor vezérlés szabályozásával módosított ideális súlypont és vészhelyzet megelőzés.

Az 1 milla viszont már alighanem a régi készlet kifuttatásából származó ár, ha tetszik, nosza rajta.

(#59499) rbalint88 válasza kátú (#59492) üzenetére


rbalint88
addikt

Nekem meg 9-12 kozott volt a Passate kozmetika nelkul. Persze tudott az is 6,5-et enni, csak nem azert van az embernek 170-180 loeros sportfutomuves autoja, hogy a fogyasztasra gyurjon vele.

Freddy: akkor kevesebbet kell csomagolni :) nekem a 380 literes csomagtarto fele foglalt alapbol a segitsegnyujto eszkozok (bikakabel, vontatokabel, porolto, stb), bevasarlokosar es kutyas cuccok miatt es eddig meg mindig befertunk az autoba. Ha a felesleges cuccokat kivennem, meg lotyogne is a csomag :) igaz mi keveset pakolunk, tengerpartra telikabatot nem viszunk, meg hegyre se furdoruhat. Plusz minden ruhadarabbol csak plusz egyet a szuksegeshez kepest, azert civilizaltsbb helyeken lehet mosni valahol.

(#59500) TayRol válasza rbalint88 (#59499) üzenetére


TayRol
veterán

a feleségemmel ketten 2 hétre egy sporttáskába beférünk. plusz egy hátizsák szokott lenni esetleg. szóval az nem nagy tudomány. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.