Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sracok, 1,5honapos, term. garis O+2 extra hatlappal 200€korul kollegatol megeri, annak fenyeben, hogy most vittek le az arat 319€-re?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #57255 üzenetére
Az első mondat alapján azt hittem azt írod, hogy "Ha elromlok, az sz@pás..."
-
Balinov
titán
válasz fi:zi'k #57254 üzenetére
term gari az azt jelenti, hogy oneplus.net/ie/oneplus-2-n keresztul, hivatalosan lett veve, adja az eredeti szamlat, fules kivetelevel minden tartozekot, szoval a gyari 2ev garibol meg jocskan lesz hatra.
MA-s tesztet nagyjabol atfutotam, meg par hete mar el elkerem tapicskolni. az a 4GB LPDDR4/64GB dualsimmel nagyon vonz. jo nem a 820as snapi van benne, de a 810-esben is van eleg kraft booven.
Ha jol latom. 6.0.1-re epulo OyxgenOSbol mar van ra beta, szoval valszeg hamarosan lesz ra nem beta MM is
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz rbalint88 #57258 üzenetére
szerzodessel? barcsak...szolgaltatomnal az egyetlen epkezlabo HTC-t (A9) a jelenlegi aru dijcsomag mellett (nem tudnam atvinni a regi csomagot, pedig abban 3GB 4g van, a legolcsobb ujban meg csak 1) 299€-ert hozhato el.az samu S6 meg 399...sztem ez ennyiert, plane nem ismeretlentol kb nobrainer
-
Balinov
titán
válasz fi:zi'k #57260 üzenetére
igen, azaz. a topikot meg lassan elkezdtem atfutni az elejetol. a melegedesrol hallottam, fogyasztasrol nem tul sokat. Sracnal, sajat bevallasa szerint intenziven hasznalja,jatek, videozas,stb, 1,5 napot kibir, az nekem boven jo, M8 neha mar este 7 korul 10% korul all, ugy, hogy reggel 6.40kor, keleskor veszem le a toltorol
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Balinov #57261 üzenetére
Hát, az elejétől nem hiszem, hogy megéri, hacsak nem annyira rövid a topik. Az utolsó pár száz hsz-ből szvsz nagyjából megtudhatod mi az aktuális helyzet a telefonnal, esetleg előtte/utána kérdezz is rá.
Ez így kicsit kevés infó. Inkább Srceen on Time (SoT) a fontos és egy lista, hogy milyen appok/folyamatok mennyit futottak mellette. Bár vélhetően az M8-on mindenképpen túltesz.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Balinov
titán
válasz fi:zi'k #57262 üzenetére
velhetoen. a topikkal meg szerintem ugy kezdek,hogy a nyitohsz-t atragom, aztan az utolso 4-5 oldalnyi hsz-t
-
aleister
veterán
Srácok, tudtok valami fehérnemű boltot a Deák közelében? H&M megvan. Esetleg más?
Egész pontosan szimpla, fehér, női hálóinget szeretnék venni. A legtöbb helyen csak ilyen extra, szexisnek vélt cumók vannak.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz *Ropi* #57266 üzenetére
Is-is.
Barátnőmnek lenne ajándékba, de van egy régóta tervezett fotó, aminek a megvalósításához is szükséges. Ezért a konkrét elképzelés.
Sajnos valamiért az ilyen ruhaboltok azt hiszik, hogy a sok csipkétől meg a "vad" színektől majd állati szeeeeksziii lesz valami, ezért normális cumót alig találni.(#57265) szuszinho
Tudod, szeretem, ha szellőznek a dolgok.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Byk01
őstag
-
Byk01
őstag
-
t_a_m_a_s
addikt
Srácok, akinek van prémium tagsága: nálatok is kerülnek automatikusan tiltólistára emberek?
Csak random ránéztem, és volt lista, pedig én soha senkit nem tiltottam le...Holnap majd jól beletépünk...
-
Balinov
titán
válasz t_a_m_a_s #57271 üzenetére
nem, de en meg nem raktam senkit tiltolistara, meg azt sem, aki megerdemelte volna
Jobban vagy mar? Kiderult mi volt?
-
Studi
veterán
válasz t_a_m_a_s #57271 üzenetére
Talán nem kellene ittas állapotban fórumozgatni!
Nem tapasztaltam még ilyet, hogy véletlen valaki odakerülne. Direkt már dobáltam rá egyéneket, de rájöttem, hogy marhaság, mert egy folyamatos társalgás nagyon olvashatatlan lesz a kimaradó hozzászólások miatt. Szóval most elvileg üres a listám.
Bár nem tudom, hogy ezt most látod-e?
-
-
t_a_m_a_s
addikt
Kösz srácok, igazán jó arcok vagytok, hogy kapásból alkesznak néztek...
A legjobban én örülnék egy kis ittas fórumozásnak, de úgy néz ki hogy ez a hajó elment, mostanában nem nagyon lesz piálás...
Holnap majd jól beletépünk...
-
aleister
veterán
Miközben tavaly mindenki temette a Wayward Pines-t, időközben szép csendben itt a 2. évad belőle. Szóval mégsem kaszálták el.
Kb jó is lesz a Blindspot helyett, ami most pihen. Btw ez utóbbiban eléggé megkeverték a matériát.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Mercutio_
félisten
válasz t_a_m_a_s #57285 üzenetére
Fail.
Egész jól beindult mostanra a blindspotGoT-ban is kíváncsi leszek miket kavarnak, különösen az eredetileg nem létező megoldások terén.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Mercutio_ #57288 üzenetére
Ja, kíváncsi vagyok mi lesz a nyári szünet után...
A GoT-ban - rajongás ide vagy oda - lassan nem marad cselekményszál ami érdekelne Még a Tyrion vonal is ellaposodott. Dany és Bran kínlódása nem túlzottan érdekel, a Lannister vonal is uncsi, még Kisujj kavarására leszek kíváncsi. Eddig elég gyenge az évad szvsz.
-
Mercutio_
félisten
válasz t_a_m_a_s #57289 üzenetére
Lehetnek még meglepetések:
ott van ugye Tyrionéknál a 2 sárkány (képzelt el az egyiken a törpét, a másikon a pókot ) és egy vörös varázslónő, havasgéza is ki tudja mit talál ki hugival, aztán kisujjszállás se hiszem, hogy csak úgy átmegy szemlélődőbe, a megpattant vasszigeti bandában is látok potenciált, és ott figyelnek a falon belülre engedett vadak is. Persze, nincs kizárva, hogy elqrják a forgatókönyvírók
Közben elkezdtem nézni a Daredevil-t, nyugtassatok meg, hogy lesz némi jellemfejlődése a srácnak, mert momentán a kopasz pszichopata közelebb áll hozzám, mint az eszetlenül sebeket begyűjtő spontánhero
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
t_a_m_a_s
addikt
Srácok, a tegnap esti mozi nálunk ez volt: Whiplash. Nekünk bejött... Látta valaki?
-
Mercutio_
félisten
válasz t_a_m_a_s #57298 üzenetére
Akkor ezt is ajánlom figyelmedbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest