Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz Lassú Víz #35542 üzenetére

    Neeem, én teljesen hülye vagyok.. :U (Viszont a golyó nem én vagyok, hanem az engem letoló állat. Én nem szoktam sem dudálni sem anyázni a tücsökpöcsökre, inkább próbálom megjósolni a viselkedéséből, behúzza-e elém vagy sem. Ha úgy gondolom igen, motorfék, aztán 110-120 körül az utolsó 10 méteren eldől, kirántja-e elém (amit megtehet, előzékeny vagyok) vagy marad a helyén (ezt is megteheti és köszi akkor). :) )

    Amit utálok, az az uccsó pillanatban behúzás elém. Tükör minden nélkül. Amikor egyértelmű, hogy b+ csak satuval jövök le százötvenről a megengedettről 90-re..

    m3ss: múltkor egy ilyen nagyvad ért be mögém, de csak szép lassan. Úgy 20-al lehetett több benne, nem nyomta neki nagyon, de azért tekintélyesen terpeszkedett a nagy LED lámpáival meg a xenonnal a visszapillantómban. Itt én is azt játszottam, hogy beálltam mögé vagy 20-30 méterre, mikor hogy, ő sepregetett előttem nagy fék-gázzal (néha közelebb kerülve hozzám, néha távolabbra), én meg egyenletesen mögötte. Egy fél centivel kellett a gázpedált lentebb nyomni, de legalább tartósan jöhettem így végig :D és no para. A kocsi elejét meg k*ra féltem, mióta nagyon ritka a jó állapotú, törésmentes első lökös, szal a követési táv általában megvan, még rá is hagyok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés