Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenmukk
tag
Ricciardo vagy Hulkenberg? Melyiket lenne érdemesebb berakni pilótának?
-
werszomjas
addikt
Melyik hoz többet hosszú távon, egy Hamilton győzelem, vagy Merci 1-2?
Nem tudom eldönteni, hogy a Mercedest beáldozzam-e Hamiltonért?
-
törölt tag
válasz
venember83
üzenetére
Feldobták. Nem sokat.
Megint sima Ham győzelem lesz. A RB a második leggyorsabb, a Ferrari, a Williams, a Mclaren és a FI egymás hegyén-hátán, utóbbi két csapat tök egyforma tempóval.
Én a magam részéről még mindig reménykedem egy jó eredményben Massától, úgyhogy ő marad+Mer+FI+töltelék. -
callmeakos
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Viszont Hulk ott settenkedik a legjobbak közt. Számolni kell vele a hétvégén is

-
venember83
nagyúr
Nem lettünk okosabbak sokkal.
Williams plusz Kvyat vagy simán csak Ricciardo? FI és Merci marad. Érdemes erre aludni egyet. -
venember83
nagyúr
Nem lenne rossz, ha a Williams is feldobná a lágyat, hogy lássuk, mit tudnak azon.
-
Atlantis
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Mindenképpen több van az ausztrálban, mint amennyi most ára. Rizikós, az tény, de kit érdekel? Nincs tétje a dolognak.
-
echterion
nagyúr
Tegnapelőtt este a meccs szünetében pontosan ugyanezt a felállást találtam ki, mint az előttem szólók, hogy kicsit eltérjek a kézenfekvő dolgoktól. Ezek szerint nem csak én szeretnék kockáztatni.

-
callmeakos
veterán
válasz
Atlantis
üzenetére
Szögre ugyanezt a felállást alkottam meg én is

Próbáltam sakkozni hogy vagy Hami, vagy a Merci beférjen, de sajna mind kettő rizikós. Hami azért, mert simán kieshet, és ugrik a jobb összetétel az eredetihez, a Merci meg kb. felzabálja a büdzsém felét, annyit meg lehet nem érnek meg összességében.
Kár hogy Ricciardo büntit kapott,de tényleg nagyon jó áron van, ahhoz képest, hogy a későbbiekben akár dobogóra állhat többször is. -
Atlantis
veterán
válasz
SzalaiG
üzenetére
Vettelt én sem.

Szerintem FI. Jelen pillanatban pilótákra építek, Bottas mellé vettem egy Ricciardót, amíg "akciós", így most ugrott a Ferrari, helyette van FI+TR+CAT. Aztán ez még változhat.
Még az is lehet, hogy Bottast is cserélem Kvyat-ra és a Williams csapatként kerül be. -
IreN!CuS
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Annak ellenére hogy itt ezen a pályán teszteltek kétszer is , itt lesz a legkeszekuszább minden szerintem!
Későn indul a futam , így nagy lehűlés lesz ez kedvezhet a Mekinek , kevés tempós kanyar van Meki itt szenvedett a leginkább a meleg mellett ergo javulást várok tőlük.
Kemény féktávok és kigyorsítások vannak ez hátrány a Ferkának a motorerő mellett.
A sok egyenes miatt nagy kérdés a Renault és a Ferrari ereje ,mennyivel fognak elmaradni a Mercitől , illetve egymástól ezt azért pénteken már látni fogjuk.
Merci szerintem egyértelmű fölényben lesz/lehet nem szabad elfelejteni ,hogy szerintem sokan ugyan azt a motort használják amit eddig használtad Ausztráliában és Malajziában így egy technika hiba könnyebben előfordulhat (nem mintha mindegyik gép atombiztos lenne)
Williams / FI lehet a "sötét ló " a dobogóra főleg hogy nem várható eső( mi meglepő
) ami a Williamsnak nagyon nem jön jól , viszont Meki nálam kérdés dobogót nem hiszem ,hogy elérnek de 4-8 között bent lehet mindkét autó.
Én voltam az elsők között itt a fórumon akik elkezdtek filózni egy Merci + RBR csapaton , viszont egyre jobban kezdem lebeszélni magam róla. Kétlem hogy RBR 1-2 lenne a futamon így ha most befér következő verseny előtt is beférhet.
Szerintem én ezzel fogok indulni ha csak nem lesz valami iszonyat változás a szabadedzések alatt :V. Bottas, M. Chilton, Caterham, Mercedes, Force India -> V. Bottas, Vergne, Caterham, Mercedes, Force India
-
venember83
nagyúr
RB - tízhelyes rajtbüntetés Ricciardónak, viszont egyre jobban felzárkóznak.
Merci - hosszú egyenesek a sakhiri pályán, ahol érvényesülhet a plusz motorerő.Vajon hogy fognak teljesíteni a Force Indiák, Williamsek? Feltételezem, hogy a Merci most is toronymagasan első lesz, de a közvetlen következők sorrendje az igazán kérdéses.
-
Popes
őstag
Ezt a pilóta kérdést egyelőre nagyon rizikósnak tartom, például a szabadedzés után majdnem elcsábultam hogy Raikkönen jól ment de a verseny elején már vertem volna a fejem a falba ha megveszem. Mondjuk egy jó pilóta választás sokat tud hozni a konyhára de igy hogy a két kiszemelt akit betettem volna (Raikkönen vs Vergne) rávilágított hogy csúnya bukás lehet belőle, ami valjuk be igy az elején nem nagyon hiányzik. Viszont Hamilton most jól hozott annak aki bevállalta a rizikót.

-
hoffman_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
az új kiszemelt upgrade verzió nekem is 300k-n múlik, bosszantó

erős kezdés után, kis visszaesés, 193 pont, most csak 170 körüli...
Bottas - Chilton - Mercedes - Torro rosso - Caterham kombóval indultam, és meg tudom lépni a Hamilton váltást, ahogy terveztem. kicsit rizikós, még ha jónak is tűnik komolyan a merci, felteszem rá az egészet.
a következő hétvégén már így fog kinézni
Hamilton - Kobayashi - Force India - Torro Rosso - Marussia
kicsit félek azért, mert most 364 pontom van, ezzel a kombóval kezdve pedig csak 331-nél tartanék... de tény, hogy Hamilton egyszer nullázott.
szerintem meglépem

következő kitűzött cél Ricciardo, utána pedig a Marussia helyére a Williams. majd meglátjuk, hogy sikerül

-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Lehet még nem variálok.Biztosabb ha nyugton maradok és nem is költök fölöslegesen.Mert most 2 helyen kéne változtatnom,ha RB-t akarok.Ha szerencsém lesz akkor a következő futamon már csak 1 csere is elég lesz.
MASSA-Ferrari-TR biztosabb megoldás most így Bahreini futamra.Megtehetném csak Hamiltonra építek mindent,de ha kiesik akkor bukta és a többieket sem hozom be.
Azért választottam Massa-t mert belefért a költségbe és mindenki Bottas-ra vokoslt.Én meg direkt árral szemben megyek hátha megtalálom az aranyhalat
-
kukamatyi
tag
Ennyire tré helyen még nem álltam,az elmúlt idényekben

-
Tomi0703
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez így van. Meg is fogadom a nagyok tanácsát, úgyhogy nagy pilótába nem igen rakok most még pénzt.
Szerintem vagy az Ericsson/Koba-Chilton-TR-Merci-RB vagy a Vergne-Chilton-RB-Merci-Caterham lesz. Hacsak a szabadedzéseken ki nem derül valami váratlan.
-
Delerium
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Elméleti síkon végigpörgettem, hogy ha az RB kasznit és a Merci motort összekombinálnák akkor Hamiltonnal és Vettelel a volánnál mekkora előnyt tudnának kiautózni? Szerintem vidáman adnának kört a mezőny nagy részének
A Bull vagy inkább a szerelők megint megszivattak a ligában, lassan behozhatatlan hátrányba kerülök. Mennyivel egyszerűbb lett volna ha a biztosra megyek és nem kockáztatok

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Atlantis
üzenetére
Én el is hiszem nekik, hogy kaszni terén övék a legjobb. Eddig is így volt, Adrián se felejtett el autót tervezni, szóval reálisan nézve most is ők vannak az élen, csak most az új szabályok visszafogták kicsit az aero-t, a Renault meg nem kicsit a motort, így a Mercinek áll a zászló, akik motorikus téren alkottak nagyot. Viszont én legjobb esetben is csak a második helyre bárom a RB-t csapatként, ráadásul Bahrein még most is az a pálya, ahol a Ferrari tipikusan villantani szokott, szóval Alonso ronthat egy kicsit a RB helyezésein. Räikkönenre egyelőre nem lehet számítani. A Lotusnál is sokáig tartott az összeszokás.
A fent említettek miatt talán lehet még egy esélyt adni a vörösöknek, de szerintem egész évet tekintve a 3. hely a legjobb, amiért küzdhetnek. Sajnos megint nem a legnagyobb hibaforrást cserélték a csapatban, és egyelőre esélyt se látni annak cseréjére.
(#4474) grabber: Én Massát meg se vettem volna, mert Bottas-hoz képest indokolatlanul drágább. Nálam a TR mint "legkisebb csapat" van bent, és nem szívesen adnám el őket, de lehet, hogy Vergne-ért megérné... Massa és TR erősen középmezőny, viszont együttesen hozhatnának annyi pontot, amennyit a RB egymaga. Persze mindez attól függ, hogy célba érnek-e a gépek, mert arra még most sincs garancia. Pusztán statisztikailag nézve a Massa+RT felállás 3 autó, míg a RB csak 2. KEvesebb hibaforrás, viszont az egyik autó ugye +10 rajthely. Forgalomba kell autózni, és a 10 helytől fölfele erős ellenfelek isl esznek. Hülkenberg, a Ferrari-k, a McLarenek, a Williams... Át kell rágnia magát mindenkin, és ehhez eléggé ki kell majd taposnia a motor lelkét, de mindenképp nagyobb terhelés, mintha csak 2-3 pozíciót kéne fognia. Közben persze eszi a gumikat, időt veszít, stb...
(#4477) Tomi0703: És még mindig megeshet bármelyikükkel, hogy lerohadnak a sivatagi hőség és por hatására. A maláj monszun is szedte áldozatait rendesen, de még Ausztália is, pedig ott az eső miatt nem is tudták kitaposni a gépek lelkét.
-
Tomi0703
addikt
Én is nagy gondolkodóba vagyok. Lehetne egy TR-Merci-RB csapat, de az utolsó pilótákkal.
Vagy esetleg Bottast cserélni Ric-re (de ugye az a rohadt 10 helyes büntetés) és maradna a TR-Merci-Cat, Chiltonnal. Vagy mondjuk Bot-Ham-TR-Mar-Cat (bár ez nagy rizikó), esetleg Ric-Ver-Mar-Cat-Merci felállás. Akár a Caterhamet is lecserélhetném a FI-ra (Bot-Chi-TR-Mer-FI).
Fogalmam sincs mit tegyek majd, de való igaz, hogy akár 1 órát is el lehet szöszölni vele. -
Atlantis
veterán
válasz
grabber
üzenetére
Nálam fontos a szimpátia is, elvégre ennek a játéknak különösebben nincs tétje. Olyat rakni a csapatomba, akinek a kieséséért drukkolok verseny közben, eléggé fura lenne.

Amúgy tudom, hogy kevesen vagyunk így vele, de nekem tetszik az új motorhang, a visszaváltások, turbó fütyülése és hogy nem visít a motor, mint a nyakon szúrt disznó, hanem kellemesen, mélyen morog.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ezen gondolkoztam én is,de addigra fel mehet az áruk és Massa-t illetve a TR-t áldoznám csak be.
Massa+TR=RB
pontban most melyik fog többet hozni?Atlantis: Én meg szeretem a Ferrari-t és nézd meg mire jutottam
Utálat,most nem zavar.Főleg,hogy megint ratyi az F1-Merci dominancia,unalmas,hang se jó.Már nem is érdekel annyira ki nyer,mert nincs akkora tétje mint régen. -
Atlantis
veterán
válasz
grabber
üzenetére
Igazad lehet. RB-vel egy bajom van: utálom őket, mint a szart.
De szerintem is az év közbeni fejlesztési versenyt meg fogják nyerni.Csodát várni...nem tudom, eléggé vérszegény a vörös paripa, de a két kedvenc pilótám terelgeti őket, ezért is kezdtem velük az ésszerűbb Mercedes helyett.
TESCO_zsömle: nekem most nem tűnt olyan gyengének az a Renault-motor, bár a fogyasztási adatok alapján hajtották őket, ahogy lehet. A RB aerodinamikailag azért nem kicsit jó már most is. Ricciardo még a rajthely-büntetés ellenére is jó helyen végezhet.
-
válasz
Atlantis
üzenetére
Hamilton-t tudnám berakni,de akkor sauber csapatom lesz mellé míg másoknak egy williams van.Ráadásul nekik 10 millióval több a pénzük is.Sokat nem nyerhetnék vele csak a lépést tarthatnám miközben végig csak hátrányban lennék.
Ha viszont nem rakom be Hamiltont és kiesik,sokat hozhatok a többieken akik pl Merci illetve Hamiltont választották.RB jobban fejleszt évközben.Ha már beraktad te is a Ferrari-t vagy eladod és kullogsz a többiek után(előnyben vannak,akik egyből Mercis komonens választottak) vagy megtartod és várod a csodát
Én utobbi mellett döntöttem,mert ha nem lesz csoda,akkor már nem is fogom nézni az F1-et,játék is értelmét veszti. -
Atlantis
veterán
Én se nagyon tudom, mit csináljak a Ferrarival. Egyik oldalam hagyná, a másik meg nem. Igazából most már csak top pilótával tudnék lépést tartani a ligával, de ahhoz meg fostaliga csapatok férnének csak mellé.
Lehet inkább 3 jobb/közepes csapat kéne és mellé olcsóbb pilóták.
-
Megint 125 pont.
Bevállaltam egy Ferrari+RB párost.Merész,de ha bejön nyerek,ha nem már többet nem nagyon veszíthetek

-
bobace
addikt
Szerintem meglépem a héten, hogy valamelyik kis csapat helyére meg egy TR komponens, aztán Bahrein után meg jöhet egy RB (vagy Ferka) komponens. HAM nem fér már be sajnos, hiányzik párszázezer hozzá értelmes komponensek mellett, szóval egyelőre marad a csapaton építkezés, aztán mire EU-ba jönek, szerintem már sokat tisztul, hogy kire érdemes tenni.
-
Popes
őstag
Szépen visszacsúsztam hogy nem raktam be a kézenfekvő választásnak tűnő FI-t, de még most sem vagyok biztos benne hogy a jelenlegi felálásomban megéri egy TR-FI csere. Lehet most nem cserélgetek csak a következő versenyen egy nagyobbat ha gyűlik elég pénz.
Remélem addig nem esek nagyon vissza a TR-MER-Will csapattal. -
venember83
nagyúr
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Jó is lenne egy FI-MER-RB hármas, de sajnos nem fér be, kb. 350k hiányzik, így vagy Bottast cserélem Ricciardóra, Chiltont valamely TR-esre avagy a Caterhamet TR-re. Esetleg még szóba jöhet egy Kvyat/Vergne - Chilton - FI - MER - Williams mix. Ricciardo mellett szól a gyors RB, ellene pedig a tíz rajthelyes büntetés.
-
IreN!CuS
őstag
Bottas Chilton Caterham Merci FI helyett
Sony-Ericsson Chilton TR Merci RBEgész megfontolandó...kár rííícsárdó büntetésért.
-
callmeakos
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igazad van. Ricciardo ára szerintem most jóval alacsonyabb, mint amennyi benne van a srácban. Igaz hogy a tegnapi versenye kuka, de ha összejön neki a lapjárás, ott zsizseghet a dobogó környékén, (igaz nem Bahrain-ben a büntetése miatt), de hosszú távon szerintem megérheti. Legalábbis ha a Red Bull ilyen ütemben fejleszt.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ezek szerint van ez így. De őszintén szólva még így sem bántam meg. Williams tovább erősödött, míg a FI-nak még mindig nagyon fáj Perez kiesése. TR-t egyértelműen nem bántam meg, árukhoz képest még mindig nagyon jól szerepelnek. Sajnos a Sauberről ez nem mondható el...
Nehéz döntés lesz. Hétvégén Bahrein. Ferrari és RB pálya. Csak abban bízhatok, hogy a nagy hőség miatt valamelyik bika szíve megint megáll, vagy eltörik a lába, mert ha nem, akkor igen nagyot fognak drágulni...
Közben látom, a nyelvtan kicsit megsínylette a szerkesztést...

Multiregeknek én sem látom az értelmét. 1-2 még csak-csak, de 50-100?

-
Pá
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ez egyértelműen csalás, ráadásul valóban pont az élvezetet veszi el az egész játéktól. Gondolom azért megengedett a játékban, mivel a tiltást úgysem lehetne betartatni. +mivel ugye alapvetően díj vagy nyremény sem jár az első helyért, ezért feltételezhető lenne, hogy mindenki csak az élvezetért játszik....
De hát, ahol sok ember játszik, ott csalás is van, sajnos ez már csak így megy.Vígasztaljon a tudat, hogy a ligában viszont, (elvileg) mindenki 1 nickkel játszik, szóval itt kell jónak lenni, ennek van presztízse.

-
FireKeeper
nagyúr
amúgy csak engem zavar ez a sok klónreg a játékban? most nézem az egyik összetett elsőnek van vagy 60 csapata, de a negyedik helyen meg valami faszinak bennvan 4 csapata is a legalább 100-ból... mi értelme van így az egésznek? pont az lenne a lényege a játéknak szvsz, hogy döntéseket kell hozni, és utána viselni a következményeket, valamint a legjobbat kihozni az adott helyzetből. abba semmi kihívás nincs, ha szinte minden értelmes variációt lefedsz egy-egy csapattal, aztán az egyik úgyis optimális lesz
banhammer kéne az összes ilyen multis rohadéknak 
TESCO-Zsömle: nekem is csak 900k kéne a Bottas-Ric cseréhez
-
TESCO-Zsömle
titán
240K hiányzik van egy tiszta Williams->Red Bull cseréhez...

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
hamilton sem életbiztosítás. idén senki sem az. meg úgy egyáltalán.
én nem raknám be hamit, legalábbis pont most nem. kapásból drágult 15%-ot.kár hogy nem tetted be a mercit erre a futamra, most már jóval drágábbak mint voltak kezdésnél vagy az első futam után.
ami szerintem most neked értelmes upgrade lehet, az Bottas pilótának, esetleg Ricciardo, ha már nagyon kockáztatni akarsz. csapatból meg FI, Red Bull.
szerk: na, amit most bepróbáltál az jónak tűnik.
Alonso meg úgy lehet drágább, hogy bejött mindkétszer egész jó helyen, Hami viszont először kiesett ugye.
-
callmeakos
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én első körben beteszem Hamilton (vagy Ricciardot) Chilton mellé. Williams helyére a Toro Rossot, Meki helyére pedig a FI-t. Hulk ma is bizonyította, van a FI-ben kraft, és egyszer talán végre Perez is megtalálja a fonalat. És még talán jövedelmezőbb is lehet, mint a Williams. Aztán meglátjuk. Az biztos hogy javulás kell pilóta terén, mert Vergne nem életbiztosítás.
Egyébként Hami hogy olcsóbb mint Alonso?

-
FireKeeper
nagyúr
nyitva a piac.
Bottas-Vergne-caterham-FI-mercedes érdemes upgrade-nek tűnik.
de befér a Vergne-Chilton-caterham-red bull-merci is... a Williams-ektől nem ájultam el eddig, bár teljesen száraz hétvégén még nem láttuk őket.
-
echterion
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ő nem lesz partiban, mindig Vettel mögött fog végezni. Majd egy-két év múlva, mikor elmegy Vettel, akkor jön el az ő ideje. Addig marad másodhegedűsnek. Van egy olyan érzésem, hogy ezt meg is mondták neki, azért tud ennyire vigyorogni még mindig mindenen.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Qorthral
üzenetére
az a baj amúgy, hogy úgy tűnik a merci (egyelőre) pályától függetlenül gyors, úgyhogy tényleg csak a kiesésben vagy valami baki/baleset miatti hátracsúszásban lehet "reménykedni"...
amúgy gondolkoztam hogy be kéne préselni valahogy ricciardo-t pilótának, de félek ő lesz a új Webber (oh te jó ég, tavaly a fél idényben végigszívatott az ember...
) -
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Elég, ha egy futamon kiesik a köv 3-ból mondjuk és máris jó eséllyel előttük vagyunk. Persze, ha mindet behúzza, az gond.
Egyébként most elég kicsi a diff, a Merci is nagyon jól hozott és drágult. -
Atlantis
veterán
118 pont: ez a hétvége szánalmasan rossz volt. Jövő héten valamit kell változtatnom, mert ez így kevéske. A Ferrari nem ló, hanem egy vemhes víziló...
-
Qorthral
őstag
Nem volt ez rossz. A Hamiltont bekockáztatóknak grat, én csak Sauberrel tudtam volna meglépni, úgy meg végképp nem érte volna meg. De FI-vel jó volt így, hogy tarolt. RBR kicsit lutris, de érdemes majd vmilyen formában betenni hamarosan. Mögöttük kusza a mezőny és várhatóan a FI/FER/MCL/WIL négyes erősorrendje futamról futamra változni fog, így nem lesz egyszerű jól eltalálni a kisegítő komponenseket.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
na itt valami szerkesztési baki történt... a hsz második fele neked megy IreN!CuS. és valahogy úgy akart volna kezdődni a mondat, hogy az ár/érték arányt is vedd hozzá

-
IreN!CuS
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
TR minden évben jól kezd aztán mennek a lecsóba...FI kérdéses de egyenlőre Perez nem villog így elég egy csapatos.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
amúgy lehet be kellett volna rizikóznom hamiltont :S több mint 10 ponttal jobban hozott volna (183 vs 199)
az ár/értéket hoz. időmérőn eddig a toro abszolút partiban volt a McLarennel, futamokon valamivel gyengébbek, de kevesebb mint fele annyiba kerülnek. a FI pedig azért nem mérvadó még, mert Perez alatt láthatóan szar a technika, jobb ő ennél sokkal. ha ezeken a problémákon felül tudnak emelkedni, szerintem kb ott lesz teljesítményben mint Hülkenberg (nem hiszem hogy előtte, de nem ennyivel mögötte). szóval ők meg kb hasonlóan erősek mint a meki, cserébe meg olcsóbbak 10 misivel. nagyon nem mindegy az.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tíz rajthelyes büntetéssel max. lassan megtérülő befektetésnek jó.

-
M3oH
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
FI akkor is jó választás ennyiért. Perez autóját kellene összelapátolniuk, mert ennél sokkal többre képes a pilóta.
RBvel egyetértek, talán ők vannak a legközelebb a mercihez. -
DemonDani
addikt
180 pontocska. Visszaesés, de jó lesz ez még így is azért
(MAS-CHI-MER-TOR-CAT) -
echterion
nagyúr
A fene,hogy nem mertem Hamit berakni pilótának.

-
TESCO-Zsömle
titán
ERI-CHI-MER-WIL-TR - 175 pont egy beragadt (Bottas) és egy kiesett (Vergne) pilótával. Nem is rossz. Igazolódni látszik, hogy Hülkenberg jó pilóta, de Perez csapat szinten béklyó.
RB-t minél előbb érdemes lesz megjátszani, és ha így megy tovább, akkor Hamiltont is mellé, még mielőtt elérhetetlen távolságba kerül.
-
X3B6O0X
aktív tag
174 pont, gondoltam, hogy vissza fogok esni

-
Delerium
senior tag
113 ha jól számoltam, Ric kiesése nem hiányzott a Williams visszaesésével együtt.

-
Tomi0703
addikt
173 pont ha jól számolom. Maradtam a BOT-CHI-TR-MER-CAT felállásnál.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én mekit előrébb tenném igaz ,hogy nem gyorsak viszont stabil 5-10 között lehetnek folyamatosan.
-
Motion_Blur
félisten
183 pont, nem rossz azért. Minél előbb be kell tenni a RIC-et.
-
callmeakos
veterán
112 pont összesen a hétvégén, és 5,6 misi bevétel. Hát nem ezt vártam

-
IreN!CuS
őstag
Mennyire megakartam lépni Hamiltont nem mertem..így egy gyengébb versenyem lett mint az idénynyitó

-
venember83
nagyúr
183 pont, kevesebb, mint múlt hétvégén, de Mekivel még jóval kevesebb lett volna, fene gondolta, hogy Perez ennyire alulteljesít.
-
callmeakos
veterán
Hát jó, ez a verseny elég kuka a számomra

Azt hiszem a Williamstől megszabadulok csapat szinten. Valami nem kóser náluk....
-
kukamatyi
tag
Na ez zsír....Maldonado és Vergne volt a két "ászom"

-
DemonDani
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nekem is 34 pontra jött ki a Massa-Bottas csere után, csak én hagytam a TR-t FI helyett...
-
echterion
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én végül nem vállaltam be, csak a Sutil - Bottas cserét. Ez most annyira nem jött be, de hosszú távon biztos, jobban megéri majd.
Amúgy sztem hülyeség volt ezért Bottast megbüntetni, gyors körön volt, nem is értem, mit vártak volna el tőle a buzi zöld asztalos emberkék...
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Volt, de most nem ugrik be hirtelen, hogy ki. Mindenestre semmivel nincs elorebb mint eddig. A Hamiltonos csapat rizikoja a verseny, a nagyon jo IM boritekolhato volt. Meg ha be is huzza, de kov futamon kiesik, azzal is csak szivnak. De persze jol is elsulhet.
-
-Mike-
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem is bent van a Mercedes, nem is azért mondom, de várjuk meg a kockás zászlót, a pontok zömét a vasárnap után kapjuk, ezek még csak pontocskák.

-
Atlantis
veterán
21 nyomorult pont...ez nem indul jól.
-
M3oH
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Legalább nem kell számolgatnom
Igen, remélem holnap száraz körülmények és Bottas úgy megy, ahogy az első futamon.TESCO-Zsömle: Várjuk ki a végét, múltkor is borítékolható volt időmérő után a merci 1-2, azt mi lett vége. TEchnika bármikor megviccelhet bárkit.
-
callmeakos
veterán
Megint nagyon jól jártunk időmérőn a Williamsel

Na holnap majd domborítanak (kivéve akkor, ha megint lesz zuhé
) -
-Mike-
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Várjuk meg az első kört.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
KOB-CHI-MER-WIL-TR - 28.
Aki megjátszotta Hamiltont, most nagyot szakíthat.

-
FireKeeper
nagyúr
bottas-chilton-caterham-force india-mercedes 34 pont.
Bottas gyengélkedése nem jött jól. -
bobace
addikt
Hát ez izgi volt. Q1 és 2 alapján az FI még jobb döntés volt, a végére kábé 2 ponttal van előrébb az FI a TR-hez képest plusz 7 misiért. Meglátjuk, holnap hogy alakul. Hamiltonos váltók egyelőre jó lóra tettek.
A RB-t meg mihamarabb meg kell venni
-
Delerium
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ki kellene küldeni a safety, medical és kiszolgáló kocsikat versenyezni, hogy legalább lássunk valamit. Még Sutil b.nőjét sem mutatták.
-
M3oH
addikt
Az eső megkavarja a dolgokat megint, az biztos.
-
FireKeeper
nagyúr
Na szuper, eső. Ennyit a williamsről? :S
-
DemonDani
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Tényleg vízözön van utánad...

-
Delerium
senior tag
Ééééés esik a Malájoknál.
-
TESCO-Zsömle
titán
Bevállaltam. Utánam a vízözön.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ez a FP3 a gumispórolásról és autókímélésről szólt, a Merciken kívül senki nem javított kb.
Ennek ellenére be kell rakni a FI-t, nincs mese.
-
DemonDani
addikt
Én vagyok az egyetlen aki az élen meglépte a Bottas>Massa cserét?

Hát erre kíváncsi leszek, nem bánnám ha bejönne, hogy stabilan veri Massa Bottast és nem lesz több szárnyaló Lotus...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Autós topik
- Fogyjunk le!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciókamerák
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Williams plusz Kvyat vagy simán csak Ricciardo? FI és Merci marad. Érdemes erre aludni egyet.

) ami a Williamsnak nagyon nem jön jól , viszont Meki nálam kérdés dobogót nem hiszem ,hogy elérnek de 4-8 között bent lehet mindkét autó.

)