- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
callmeakos #5898 üzenetére
azért én még nem kukáznám a mercit rögtön egy ferrari győzelem után.
-
Zoza24
senior tag
válasz
venember83 #5897 üzenetére
úgy 400.000 pénz fog hiányozni hozzá,de ne legyen igazam...be lehet majd tenni a Ferkát,de mást is adni-venni kell...persze ez azokra vonatkozik,akiknek ugyan az a kombójuk mint nekem...
-
callmeakos
veterán
Az biztos hogy Stevenst kukázom. Ha kell, beáldozom a Mercit a Ferkára, sőt még a Lotust is száműzöm a fenébe.
-
Zoza24
senior tag
válasz
FireKeeper #5895 üzenetére
kiszámoltam,Lotus helyére nem fog beférni sajnos...
-
Atlantis
veterán
válasz
FireKeeper #5893 üzenetére
Szintén 157...elvileg. Hát, idén se leszek élvonalban, de ennél nagyobb bajon ne legyen.
-
FireKeeper
nagyúr
157, köszi ericsson. mondjuk ha nasr-al kezdek akkor se lettem volna most előrébb, legalább ez vigasztal.
-
and1ao
őstag
Gyenge kezdés után erős visszaesés 152 pont mert Ericsson-nak parádézni kell
és ahogy néztem elég necces lesz kigazdálkodni a Ferrarit pedig nagyon kellene.
-
dafko90
tag
174 pont - ha minden igaz. Jó lett így a hétvége.
-
venember83
nagyúr
Egyik szemem sír a borzasztó hétvége miatt, másik meg nevet a Ferrari teljesítménye miatt. Csúnyán elbaltáztam ezt a hétvégét, a Lotus repülni fog, mert ennek így semmi értelme.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur #5888 üzenetére
Nem olyan biztos az , szépen feljött
-
Motion_Blur
félisten
Ahogy megmondtam, a Ferrari árát majd fékentartja Kimi. Ez már vicc kategória...
-
ROBERTOH
őstag
válasz
venember83 #5884 üzenetére
Nasr-Kvyat csere azért nem lett volna rossz, legalábbis jelen állás szerint. Persze ki tudja, hogy mit hoz a futam
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #5882 üzenetére
Ha Ausztráliában nem is tűnt úgy, mostanra már eső ide, eső oda nagyon úgy fest, hogy a Ferrari tényleg második erő!
-
qgetata
csendes tag
Én viszont láttam értemét változtatni, bár nem kicsi kockázatot rejt magában. Remélem bejön. FP3 megnyerte Rosberg.
-
venember83
nagyúr
Ahogy látom, legtöbben maradtunk ugyanannál a konfigurációnál. Sok értelme valószínűleg nem is lett volna a váltásnak, nagy előrelépést nemigen lehet elérni ennyi pénzből.
-
Qorthral
őstag
Miért, mit kellene alapul venni? Eddig egyetlen verseny volt idén, így nincs jobb kiindulási alap, mint az. Egyetértek azzal, hogy AUS amúgy nem reprezentatív, de amíg nincs jobb, azt tudjuk csak nézni.
Amúgy meg:
Motion azt sugallta, hogy a Ferrari második erő marad.
Ebből én azt a következtetést tudom levonni, hogy szerinte, illetve valakik szerint eddig is az volt.
Szerintem viszont nem, mivel az egyetlen lényegi eseményen (AUS 2015) ez nem látszott. Emiatt támadtam meg a véleményét, ne lássatok többet mögé.Motion: Igen, közben tájékozódtam, és így már egyértelműbbnek tűnik, hogy legalábbis itt Malajziában most jobbak lesznek. Ugyanakkor a szabadedzéseknek továbbra sem szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani. Az viszont biztos, hogy elég biztatóak!
-
-Mike-
addikt
válasz
Qorthral #5880 üzenetére
Aus-t nem kellene alapul venni, itt malájban jön ki az igazi erősorrend, sector 1 és 3-ban a motorerő, sc2-ben az aero. Melbourne-t szerintem kár idekeverni, valamit mutatott a sorrendről de nem a valósat. A meleg még befolyásolhat sok mindent, láttuk már hogy egy bizonyos érték felett mennyire belassul egy-egy csapat.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #5879 üzenetére
Tudom
Viszont nyilván a Williams sem fog tétlenkedni. Továbbá AUS alapján nekem nem egyértelmű, hogy a Ferrari tisztán második erő lenne. Az egyik (a jobbik?) Williams rajthoz sem állt, a másikat az egyik Ferrari épphogy verte. De majd kiderül.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #5877 üzenetére
Azért én még várnék ezzel a hurráoptimizmussal.
Nem lesz olyan egyszerű stabilan verni a Williamst szerintem. -
Motion_Blur
félisten
válasz
IreN!CuS #5876 üzenetére
Szerintem várni kell és következő futamra mehet a Ferrari.
Kimi úgyis kiesik valami miatt, szóval nem fog drágulni a csapat.Mercire nem hinném hogy veszélyes lehet (max. az extrém hőség és gumikopás miatt), de stabilan második erők lehetnek, az meg nem rossz hogy 2 futam után bent van a két legerősebb csapat.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur #5874 üzenetére
Na most vagy az van ,hogy a Ferka kurva jó...vagy a Merciben van még olyan 7-8 tized.
De lassan be kell rakni a Ferkát is a csapatba nem kérdés.Kvyat jól ment de nagy risk berakni pilótának rbr nem a legmegbízhatóbb
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Motion_Blur #5874 üzenetére
Nagyon jó a kép a 2. szabadedzés szektor idejeiről. Nincs valahol fent az első szabadedzésről is ilyen?
-
-Mike-
addikt
Valami okos tipp jöhetne
Sainz > Kvyat? -
ROBERTOH
őstag
válasz
zulu_mester #5868 üzenetére
Merci nélkül nehéz lesz.
(max. ha kiesik valamelyik mercis)
-
zulu_mester
tag
Nekem ez a kezdés elég gyérre sikeredett. Remélem a hétvégén már több pontot tudok gyűjteni, mert jó lenne valami komolyabb fejlesztés is.
-
and1ao
őstag
válasz
KurtCobain #5864 üzenetére
Hát nekem sokkal inkább tűnik egy Saintz stabil pontszerzőnek mint a jelen állapotába lévő FI-vel egy Perez annak ellenére hogy Renault motor.
Nekem is azért ilyen gondolkodós a dolog mert Sepang után mindenképp befér egy Ferrari valahova vagy valamelyik Merci pilóta a legjobb esetben mindkettő. -
and1ao
őstag
Én is nagyon gondolkodom egy Ericsson Kvyat cserén, de félek hogy lerobban az RB és akkor megy a levesbe más most nekem se fér be.
vagy ülök egy kört a zsetonon és meglátjuk mi lesz sepang után. -
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Motion_Blur #5858 üzenetére
Én is erre hajlok. No persze érdemes még kivárni a történéseket: Pl. hogy mi lesz a sauberrel stb.
-
Pá
addikt
válasz
FireKeeper #5852 üzenetére
Neki ész helyett szorgalom jutott.
Tavaly így sem tudott nyerni, szóval hajrá, ha ennyire ráér, legalább ez az öröme legyen meg. -
EmberXY
veterán
válasz
FireKeeper #5852 üzenetére
Az ilyet miért nem vágják ki? Mert akkor tizedannyi user maradna?
-
ROBERTOH
őstag
Valaki tudja, hogy mi ez a Formula-BSSM liga? 1165 tagja van, és olyan, mint ha az egész egy ember multija lenne. Vagy csak én képzelgek?
-
-
EmberXY
veterán
Az mitől van, hogy bizonyos ligákban látszik a helyezésem, bizonyos ligákban pedig a névsor végén vagyok helyezés nélkül, de a pontszám stimmel? A csapathoz már hozzányúltam...
-
callmeakos
veterán
Én egyenlőre kivárok. Kihúzok még egy futamot Stevensel, mert érdemben nem tudok fejleszteni.
-
callmeakos
veterán
Jól elszámoltam magam, 199 pontom lett. WTF?
-
-Mike-
addikt
1.hely, nem vagyok meglepve.
-
IreN!CuS
őstag
Most megy az oldal , pontok is vannak .
800k kéne hogy beférjen Hamilton
-
dafko90
tag
22 pilótára/11 csapatra számolták a pontrendszert. Biztos most vették észre a kicsi buksiukkal. Most megy az agyalás mi legyen.
-
TESCO-Zsömle
titán
Most kajak megint szar van a szusiban?
-
EmberXY
veterán
Szerintem ennek már annyi.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur #5835 üzenetére
Akkor jól emlékeztem , csak csodálkoztam a kevesebb pontszámon.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur #5833 üzenetére
Milyen összeállítással mentél ?
-
Motion_Blur
félisten
Éjfél után még ment az oldal, összetett 1. helyezett voltam
211 ponttal (215 helyett), szerintem mindenkinek elszámolták a pontokat ezért kapcsolták le az oldalt. Nem tudom hogy rendezik a helyzetet mert többen már új csapatot állíthattak össze és nevezhettek
-
venember83
nagyúr
A piac most zárva van, csapatot összeállítani hétfő 0:01-től tudsz.
Vajon melyik hétfőre gondolnak?
-
ROBERTOH
őstag
-
kukamatyi
tag
ajjjaj....karbantartás miatt zárva az oldal...ez már ismerős tavalyról....
-
and1ao
őstag
válasz
FireKeeper #5819 üzenetére
Na kitöltöttem az ESPN-es sorrenddel is így már 180 pont
Nem is rágom magam rajta tovább éjfél után kiderül. -
EmberXY
veterán
válasz
FireKeeper #5819 üzenetére
Jó kis statisztika, ez használható.
Ezek szerint Bottas számít 12., és Kimi a 18. helyezettnek (Lotus 15-16, Toro pedig 17)?
-
EmberXY
veterán
válasz
FireKeeper #5817 üzenetére
+ and1ao:
Akkor itt a bibi, én a kiesettek helyére nem írtam be semmit, most hirtelen nem is emlékszem, milyen sorrendben estek ki...
Hozzá kell ehhez még szoknom. -
FireKeeper
nagyúr
én ez alapján töltöttem ki a doksit.
-
and1ao
őstag
válasz
FireKeeper #5813 üzenetére
hát annyi hogy nekem Motor= Lotus karo=Merci személyzet=Manor és pilóta ugyanaz és nálam ez csak 169 pont.
De megnézem pontosan a tied is mindjárt. Igen ez nálam still 169 pont :S
Nem tudom hol a hiba én is azért kérdezem
De éjfél után biztos megtudjuk. -
EmberXY
veterán
válasz
Strauss #5810 üzenetére
Azzal néztem én is, de valójában azzal nem vagyok tisztában, hogy a csapatok (motor, karosszéria, személyzet) közül a kiesők szamitanak-e a versenyen, vagy csak azok, akik célba is értek... Az f1liga fórumán olvastam valami hasonlót, mármint hogy a versenyen a kieső is számít, de a logika azt diktálná, hogy nem, ezért bizonytalanodtam el.
Majd ha jóváírják a pontokat, megvilágosodom. -
and1ao
őstag
válasz
FireKeeper #5808 üzenetére
Az hogy jött ki nálad vagy más a pontosztás a motor karosszéria és a személyzet között úgy tudom hogy ugyanaz?
-
FireKeeper
nagyúr
185, rohad meg ericsson (illetve grat Nasr)
-
EmberXY
veterán
Nálam 140, ha jól számolom (?), valahol el kell kezdeni...
-
callmeakos
veterán
Félkómás fejjel számolva 182 pont.
Nem láttam a futamot, de pacsi a Lotusnak!
-
TESCO-Zsömle
titán
Ha jól számoltam, akkor 201 pont.
-
jpm
senior tag
196pont lehetett volna jobb is.
-
IreN!CuS
őstag
~215-el kezdeni az évet nem rossz.
-
and1ao
őstag
No ha jól számoltam 169 pont perpill, ha nem lesz semmi egyéb kavarodás eléggé szomorú és gyenge kezdés
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- LEGO klub
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!