Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Tudom, sajnos...és érthetetlen, hogyan lehetnek ennyire balf...ok. Talán mégsem kellene ezt erőltetniük.
-
EmberXY
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Vagy éppen azt programozzák le, hogy a motor komponenshez ne lehessen beválasztani, elvégre minek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Atlantis
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Áh, csak altatnak.

-
-Mike-
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Profizmusomat jellemzi, hogy beakartam rakni Vettel-t, de kb az utolsó utáni pillanatban váltottam Kimire.
Ő majd holnap esik ki.
nemválaszakartlenni -
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ezt asszem eldöntötte az élet...

-
jpm
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Jól fel fog menni Hamilton ára

-
KurtCobain
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Dettó.
Szerintem nekem ez volt a kegyelemdöfés, és offolom az idei évet.
-
Popes
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hogy örültem hogy végre Palmert lecserélhettem, Sainz-ra.

-
EmberXY
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nekem is kuka a többi, de Hamiltonnal akkor is lehet villogni.
Így is 137 helyet zuhantam a szakadék felé, de ezzel együtt most szereztem az eddigi idei legtöbb pontot, valamilyen szinten haladás. 
Ha hozza az első helyeket, a csapat komponensnél többet ér, főleg, ha Rosberg hátrébb végez.
Mindenesetre az ára jól felment, ezután már keményen a zsebbe kell nyúlni, ha be akarja tenni valaki. -
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hamilton hibátlan hétvégéje ellenére sztem jól döntöttem, hogy a Merci + Ferrari kombóra voksoltam. Kicsit jobban hozott ez gy pénzben (árfolyam) és pontban is. A liga eleje viszont kemény, és vannak, akik hasonló kombóval tolják, csak mellete erősebb a csapatuk picit... meglátjuk hogyan tovább.

Az összetettben mindenképpen előrelépést várok.
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Jah, én is így vagyok ezzel, feltehetően elég jól jártunk a Red Bull döntésével. Remélem Max hamar felveszi a tempót.
-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Verstappen jelenik már meg Red Bull pilótaként, bár eddig Kvyat volt nekem beállítva, sőt, az előző futamon is Verstappen volt a csapatomban a csapatösszeállítás alatt látható táblázat szerint.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Annyi, hogy elég gáz lenne, ha Verstappen red bullosként, továbbra is a toro rossonak gyűjtené a pontokat

(A játék motor valószínűleg úgy működik, hogy mindig az előző heti ponthoz adja hozzá az aktuális verseny pontjait. Ha csak a pilóta neve után írnák a csapat nevet, akkor továbbra is a korábbi csapatuk kapna utánuk pontokat. Ha meg átrakják őket a másik csapatba, akkor az eddig szerzett csapat pontok is átkerülnének. (mivel a pilóták helyezéseiből számolják) A megoldás, hogy a mostani csapat pontokat fixálják, átteszik a versenyzőket, és a fixált csapatpontokat növelik a következő futamtól.)
A felálláson a szabályzat miatt kellene változtatni. -
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Az kevés, mert a toro rosso és red bull csapat pontjai később már nem lennének jók. Szerintem nem jelenthet problémát a versenyzők másik csapatba átrakása (csak kicsit kéne belenyúlniuk a rendszerbe). Az viszont igen, akinek pl. toro rosso és kvyatja van együtt. Nekik kötelezően változtatni kéne a felálláson (ehhez mondjuk egy eladást -5% helyett veszteség nélkül csinálhatnának).
-
Feherfy
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ha nem is így lenne, akkor is gondot okozna azoknál akiknél az egyik pilóta Verstappen, és valamelyik komponensük Red Bull.
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Na végül mégsem jártál te sem olyan rosszul, Verstappen kiesett.

-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hasonló cipőben járok, csak én Sainzot cseréltem le.

-
and1ao
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én még Alonso-val vagyok így hogy most is fene olcsó viszonylag és Mc jól néz ki minden futamon egy pontszerésre pláne Alonso-val, de a középmezőny most nagyon ingoványos talaj mikor kinek hogy megy lásd most FI a mezőny végén kullogott, pedig azért annál ők jobbak.
-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Oké, de akinél bent van a Haas, nem biztos, hogy megéri váltani Gutiérrezre.
-
EmberXY
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
32... Én állok a legszarabbul.

-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
De legalább kiegyensúlyozott a liga szempontjából.

-
EmberXY
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Jelentkeztem is, itteni névvel.

-
Pá
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
köszi!
itt egy [link], azoknak, akik nem találnák, vagy lusták

A csoport zárt, neked kell majd elfogadni egyesével minden jelentkezőt. Én azt szoktam, hogy csak olyan jöhet, akinek van PH!-s nickje. Legtöbb ember már ismerős elmúlt évekből, de ha van egy új név, akkor szoktam kérni, hogy írjon egy privit vagy ide a topica, hogy lássuk, hogy PHs. Illetve admin jogot is tudsz adni másnak is, akkor ő is tud felvenni embereket.
Ez pedig a hagyományos "csapatcímer", fel lehet tölteni képként.

-
Pá
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Holnap elutazom hosszúhétvégézni, szóval ligát leghamarabb jövő szerdán tudok csinálni.
De ha bárki kedvet érez itt a topicban, nyugodtan megcsinálhatja addig, nem bánom. Akár promozhatjátok is.
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igen, így igazán otthonos marad a játék

Az Excelért AttisX a "felelős"
, én csak egy egyszerű moderátor vagyok itt általában. 
Na jó, indulok, tényleg minimál időben tolható, főleg, hogy itt akkor sincs nagy para, ha elfelejt az ember 1x-2x foglalkozni vele.
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Csináltam e-mail értesítőt direkt emiatt. Bármelyik kérdőíven be tudod jelölni, hogy mostantól kérsz pár nappal a futam előttre emlékeztetőt

Remélem így kevesebben hagynak ki futamot!Ami az F1Ligát illeti, én idén először nagyon bizonytalan vagyok. Nem szívesen maradnék le, de már tavaly is szinte csak rutinból ment, félgőzzel (se). Még meglátom, hogy indulok-e, de más játék valószínűleg nem játszik (hacsak nem nagyon jó).
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem volt időm variálni,de így is pont eléd kerültem

-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Az nekem csak jó.

-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Kb. Most már megvan az irányvonal, még egyszer váltani túl költséges.
-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nekem 67, és bizony én is örülnék egy Rosberg győzelemnek, ha Hamilton második, és Vettel dobogós vagy negyedik.

-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Pontokat sem számítok inkább.

-
-Mike-
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem marad, csak ma esett. Elvileg. De szerintem szárazon is hasítani fog a toro.
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Na igen. Jól éreztem, hogy a Williams altat és ott lesznek a közvetlen üldözők között. Hogy 2. legjobbak lettek az időmérőn, csak bónusz. A csere így, hogy Vettel nem kvalifikált túl előre, meg kell, hogy érje. Remélem holnap nem jön fel az első ötbe... Mondjuk Kvyat csalódás, de az áráért elmegy. Többet vártam a Red Bulltól.
Ricciardóban is gondolkoztam, de túl drága volt, nem fért volna be mellé a Ferrari és a Williams is.
Jó ez így, többet nehéz lett volna ebből kihoznom.Mondjuk az FI-t kicsit sajnálom (de tudtam, hogy így lesz, viszont a Williams helyett nem akartam betenni őket - helyesen), plusz hagyhattam volna a Lotust a Sauber helyett, de GRO büntetése és MAL szokásos eszetlensége elriasztott. Sokat mondjuk nem számít, Monzára úgyis ment volna helyettük is a Force.
-
bobace
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én balga szokás szerint. Pazaroltam a pénzt Verstappenre, Sainz se lett volna rosszabb, ha marad.
Nem nagyon volt időm összerakni a csapatot, csak szabadedzéseket gyorsan megnéztem, ha tudtam volna, hogy kijön a HAM-VET kombó, szerintem is érdemes lett volna meglépni az év további részére, most a jó eredmény miatt nem férnek be szerintem.
Még így is lesz vagy 290 pont, azért elégedett vagyok
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Reméljük a versenyen jobban fog neki menni. (mellesleg ugyanaz a felállásunk
) -
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
mégse ez lett benn hagytam a williamst, ami jó döntésnek bizonyult, viszont pilótának beraktam verstappent, én hülye, hát ilyet soha többet...
legutóbb monacoban is megszívtam vele, jól ment az autója, jó formában volt aztán csak kipukkadt a végére. -
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem bukunk Rosbergen.

-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ja, alakult a várt szívás. Mindegy, majd huszonnyolc-harminc millióval a zsebben valahogy majd javítunk a felálláson Kanadára. A kérdés az már csak a hogyan.

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
pff na ennyit rosbergről...

-
Pá
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Monacoban mindig is csütörtökön tartották a szabadedzéseket, itt ez a megszokott.
Időmérő és verseny szombat és vasárnap kettőtől. -
EmberXY
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nálam 237, ha jól számolom, így hoztam rajtad 5 pontot, csak így tovább.

ROBERTOH: Sainz nekem is fájna...
-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ez minden évben megvan, a kezdés hatványozottan fontos, és elég komolyan szerencse kérdése is a dolog.
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Maldinak motorgondjai voltak.
Kimi meg tudja-e verni végre Vettelt?Hát nem.

-
IreN!CuS
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Engem jobban idegesít a Williams és Ric "feltámadása" mivel Kimivel megyek...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én meg nem.
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Kimin és Rosbergen is el lehet gondolkodni komolyabban, majd meglátjuk... Egyelőre úgy fest én maradok a két nagycsapatos felállásnál.
-
bobace
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Majd a spanyol nagydíj után összeállítjuk visszamenőleg a tökéletes setupot

-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Komolytalan az egész így...
-
EmberXY
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Majd a spanyol nagydíj után megtartják megint, ilyen apróságokon ne akadjunk fent.

-
callmeakos
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Jogos, de azért nem ennyire

Ha Kvyat bent lesz az első 10-ben, nekem az elég.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Van olyan játék, ahol még napokkal később sincs eredmény, úgyhogy én nem izgulok. Mellesleg még mindig nincs eredmény

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
és a tökömért van kiírva hogy 0:01-től nyitva a piac amikor negyed egykor még nincsen? ez egy tök jó játék lenne de látszólag akik csinálják szarnak bele magasról.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Az élen már sokaknak bent van Hamilton, szerintem ők innentől már akkora előnyre tesznek szert amit nem lehet a csapatokra építéssel behozni.
Amúgy engem se érdekel már annyira a dolog.
-
and1ao
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ugyanebben reménykedem én is hogy a ferka megfogja a két Will-t és bejönnek 3-4-be futamom és a RB-s betyárokon lehet fogni pár pontot.
-
EmberXY
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem állok valami jól, a Lotus helyére raknám be, akárhogy számolom, necces lesz, ha egyáltalán lesz...

-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igen, úgy befér szerencsére.
Sőt, a Nasr-Merhi-Mercedes-Lotus-Ferrari is...
Kérdés, hogy az Ericsson + Sainz vagy a Nasr + Lotus kombó éri-e meg jobban. Nekem az előbbi tetszik. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Gondolod olyan lesz a Ferrari, mint pár éve a Sauber volt Csekával?
-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Oké, hogy jók, de egyetlen pilótára alapozni az egészet elég komoly bukást eredményezhet, ha mondjuk neki lesz defektje Kimi helyett.
-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
197, majd 159 pont.
Sainz-Merhi-Mercedes-Lotus-Sauber kombóról Ericsson-Merhi-Mercedes-Lotus-Ferrarira javítható a felállás.
A Lotus sajnos marad a következő futamig.
-Mike-: Azért az elég komoly kockázat volt a szabadedzések után.
-
callmeakos
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem azért kukáznám a Mercit mert a ferka feltámadt, hanem hogy megszabaduljak Stevenstől meg a Lotustól. Lehet ezek helyett valami érdelmes döntés kompenzálná a Merci hiányát.
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Miért nem? Egyszer élünk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zoza24
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
kiszámoltam,Lotus helyére nem fog beférni sajnos...

-
Atlantis
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Szintén 157...elvileg. Hát, idén se leszek élvonalban, de ennél nagyobb bajon ne legyen.
-
Pá
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Neki ész helyett szorgalom jutott.

Tavaly így sem tudott nyerni, szóval hajrá, ha ennyire ráér, legalább ez az öröme legyen meg. -
EmberXY
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Az ilyet miért nem vágják ki? Mert akkor tizedannyi user maradna?

-
and1ao
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Na kitöltöttem az ESPN-es sorrenddel is így már 180 pont

Nem is rágom magam rajta tovább éjfél után kiderül. -
EmberXY
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Jó kis statisztika, ez használható.

Ezek szerint Bottas számít 12., és Kimi a 18. helyezettnek (Lotus 15-16, Toro pedig 17)?

-
EmberXY
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
+ and1ao:
Akkor itt a bibi, én a kiesettek helyére nem írtam be semmit, most hirtelen nem is emlékszem, milyen sorrendben estek ki...

Hozzá kell ehhez még szoknom. -
and1ao
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
hát annyi hogy nekem Motor= Lotus karo=Merci személyzet=Manor és pilóta ugyanaz és nálam ez csak 169 pont.
De megnézem pontosan a tied is mindjárt. Igen ez nálam still 169 pont :S
Nem tudom hol a hiba én is azért kérdezem
De éjfél után biztos megtudjuk. -
and1ao
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Az hogy jött ki nálad vagy más a pontosztás a motor karosszéria és a személyzet között úgy tudom hogy ugyanaz?
-
bobace
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
jogos, erre nem is gondoltam
legalább azt a 2 pontot üzembiztosan hozni fogják. -
Motion_Blur
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Úgy, hogy valszeg 5 percet szántak az egészre... viszont ha nem tudnak idényes munkát végezni, akkor adják át másnak.
-
attisx
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Jaja... A hírek szerint a Manornál is vetésforgó lesz az egyik autóban (R. Merhi - J. King)... Csak úgy vagyok vele, hogy legalább az első futamra legyen már oldalhelyes a tábla...

-
attisx
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Készül (gondolatban), egyelőre arra várok, hogy mi lesz a van der Garde - Sauber meccs vége. De legkésőbb péntek estére meg lesz...

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Alonso
Rohadt jó pilóta, évekig a legjobb volt a mezőnyben, talán még most is az, de sajnos irdatlan hype övezi.
(#5666) FireKeeper: Vastag a hype, nem fog egyhamar elkopni. Meg merem kockáztatni, hogy a jelenlegi pilóták közül neki van a legmasszívabb rajongótábora.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Megy már, bent van a Manor.
Kvyat és a Merci pont nem fér be, pedig erős kezdő lett volna..
-
M3oH
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Első versenyre nagyon nem is fog más összejönni. 1 erős komponens és 4 fika. Vagy 2 közepes, 3 fika . Aki az elején belenyúl 23 versenybe, az tud már építkezni. Aki nem, annak nagyjából annyi volt az év, mert a hátrányt már nem tudja behozni.
-
-Mike-
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Tavaly sem a Red bull volt a legolcsóbb annak ellenére, hogy a teszt időszakban mentek összesen 20 kört. Még így is a 2. legdrágább komponens volt ha jól emlékszem. Egy Mercedes, RB, Ferrari, Mclaren, Williams sorrendet elképzelhetőnek tartok.
-
-Mike-
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Reméljük.
-
Tomi0703
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igen, hezitáltam is rajta, de végül Rózsi lett, gondoltam tuti nyer, Vettel meg majd az uccsó Bullos versenyén nagyon megmutatja. Hát nagyon nem így lett. De a Massa-Hami párossal a Liga top 10-be meg topp 100-ba talán befértem volna.

-
Atlantis
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Elvileg semmilyen büntetést nem szoktak itt figyelembe venni, nemde? 10 rajthelyesek sem számítanak...
-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ugyanez Alonsóval, meg nem igazán tudtam dönteni Vettel és Ricciardo között.
-
Atlantis
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ez is igaz.
-
Zoza24
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hosszu etapon jok voltak penteken es meg csak 4 komponenst hasznaltak fel a motor egysegeit illetoen igy adott volt a kockaztatas
annak nem lattam ertelmet hogy az elottem levokhoz hasonloan mekinel maradjak en is
kovetkezo ket futamon is hasonlo lesz a taktika... -
callmeakos
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ami most van nálam az közel sem az, amit akarok majd Suzukára. Megfordult több variáció is a fejemben ami működhet, de még van idő, alszom erre párat

-
Tomi0703
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Akkor itt már hozzá van adva az idejéhez a +5 mp?
-
T0rnad0
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Gyorsan kiszámoltam, ha minden igaz csak kb 10 millióval került többe.
-
M3oH
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ja, jó csere volt a WILL helyére, remélem versenytempóban jobb lesz az FI.
-
M3oH
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én is azt lesem, egész észhez tértek FP3ra. Lehet maradnak nálam is.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
lehet visszaszívtam, a harmadik edzésen egyelőre jól állnak a williams-esek is.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
hogymegmondtam
de legalább a rajtnál történt baki miatt nem idegeskedtem annyit 
mindent összevetve lehetett volna még csinosítani a futamon egy-két helycserével, de összességében nem volt olyan rossz (293p)nowxill: utólag lehet úgy tűnhet hogy hiba volt, de alonso kiesését nem lehetett előre látni, sem azt, hogy raikkönen tempója így bezuhan az időmérőre és a futamra (az első két szabadedzésen elég jól ment). szóval emiatt ne magadat hibáztasd, sztem teljesen logikus döntés volt.
-
bobace
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
én is így számoltam!
de legalább lement rólam az a mérhetetlen teher, amit hétről-hétre okozott 
-
Popes
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hamilton eladása mindenképpen sokba fáj, én is csak azért nem akartam lecserélni.
De az is benne van a pakliban hogy ha a Mercit rakod be úgy kiütik egymást hogy mindkettő kiesik.

-
callmeakos
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Jól megszívtuk a Red Bullt.
Én főleg Ricciardot hogy kitettem. Most úgy menő az ázsiója hogy öröm lesz nézni
-
Motion_Blur
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Kibérelt magának egy hétvégére egy F1-es autót a világ legjobb versenypályáján.
Ennyi történt. -
-Mike-
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
És Rossi mintha Chilton érte volna el... vajon a nevek cserélődnek és ugyanannyi pontja lesz a két újoncnak mintt akikre lecserélték?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
jávoll
-
Tomi0703
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én is átváltottam erre, annyi különbséggel, hogy nekem TR helyett FI befér (pedig mögötted vagyok pár helyezéssel
)
De gondolkozom a Perez-Bottas-Merci-RB-Ferrari felálláson is. -
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hamilton időmérőjét rontottam el. Valóban 282.
-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Mást nemigen tehetünk, csak nem tarthat örökké a pechsorozat, meg csak nem kizárólag őt fogja sújtani...

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Jackson elektromos gitár
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, én csak egy egyszerű moderátor vagyok itt általában.