Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomi0703
addikt
Az igen. Ha Rai az összes edzést megnyerte volna, akkor sem raktam volna be Riki helyett.
Igaz, ha hátul van az ember akkor kockáztatni kell, na de ilyet.
Egy Vergne-nyel is jobban jártál volna aki a töredéke lett volna Rai árának (persze, utólag könnyű okosnak lenni). Gondolom Rai még az elején ráfizetés is volt Rikihez képest. 
-
FireKeeper
nagyúr
a spanyol nagydíj előtt nem kellett hogy rendelkezzenek semmilyen mentéssel. megvoltak az eredmények, megvoltak a játékosok csapatai, csak azt kellett volna megtalálni hogy miért jönnek ki rossz pontszámok.
a nagydíj után meg már veszett fejsze nyele hogy van-e mentés vagy sem, mert a nevezések igazságtalanul mentek le. -
venember83
nagyúr
Annak én meg kifejezetten örülnék ha végre a csapaton már nem lenne mit fejleszteni és a pilótákat lehetne cserélgetni.
S egy FI-MER-RB csapat mellé kit teszel be? McLaren és Ferrari pilótáinak az ára vicc, maradt a Williams meg a TR, akik néha esetleg majd elcsípnek több pontot hozó helyet, de pilótának se árt olyan, aki dobogó-közelben van folyamatosan, RIC pl. ilyen, ha nem jár úgy, mint Webber, mert látszólag megvan benne a tudás és az autó is komolyan fejlődik. Legalábbis ez az én véleményem, amit tükröz is az összeállításom.

-
Tomi0703
addikt
Na most nézegetem, hogy milyen lehetőségeim lennének. HAM-CHI-TR-FI-CAT volt Bahreinben.
3 lehetőséget néztem ki:
HAM-BOT-TR-FI-CAT
HAM-CHI-WIL-FI-CAT
HAM-CHI-TR-RB-CATA futam előtt bíztam egy Ricsárdó kiesésben (a liga szempontjából szigorúan), valamint egy rossz RB szereplésben, de ezek nem jöttek össze. A Caterham helyére a Williams 200k híján nem fér be. Persze, még megvárom a szabadedzéseket, de a Bottasos vagy a Williamses lehetőség tűnik a legjobbnak. Minél előbb meg kellene szabadulnom a sereghajtóktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Okos Otthon / Smart Home
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)