- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomi0703
addikt
Az igen. Ha Rai az összes edzést megnyerte volna, akkor sem raktam volna be Riki helyett.
Igaz, ha hátul van az ember akkor kockáztatni kell, na de ilyet.Egy Vergne-nyel is jobban jártál volna aki a töredéke lett volna Rai árának (persze, utólag könnyű okosnak lenni). Gondolom Rai még az elején ráfizetés is volt Rikihez képest.
-
FireKeeper
nagyúr
a spanyol nagydíj előtt nem kellett hogy rendelkezzenek semmilyen mentéssel. megvoltak az eredmények, megvoltak a játékosok csapatai, csak azt kellett volna megtalálni hogy miért jönnek ki rossz pontszámok.
a nagydíj után meg már veszett fejsze nyele hogy van-e mentés vagy sem, mert a nevezések igazságtalanul mentek le. -
venember83
nagyúr
Annak én meg kifejezetten örülnék ha végre a csapaton már nem lenne mit fejleszteni és a pilótákat lehetne cserélgetni.
S egy FI-MER-RB csapat mellé kit teszel be? McLaren és Ferrari pilótáinak az ára vicc, maradt a Williams meg a TR, akik néha esetleg majd elcsípnek több pontot hozó helyet, de pilótának se árt olyan, aki dobogó-közelben van folyamatosan, RIC pl. ilyen, ha nem jár úgy, mint Webber, mert látszólag megvan benne a tudás és az autó is komolyan fejlődik. Legalábbis ez az én véleményem, amit tükröz is az összeállításom.
-
Tomi0703
addikt
Na most nézegetem, hogy milyen lehetőségeim lennének. HAM-CHI-TR-FI-CAT volt Bahreinben.
3 lehetőséget néztem ki:
HAM-BOT-TR-FI-CAT
HAM-CHI-WIL-FI-CAT
HAM-CHI-TR-RB-CATA futam előtt bíztam egy Ricsárdó kiesésben (a liga szempontjából szigorúan), valamint egy rossz RB szereplésben, de ezek nem jöttek össze. A Caterham helyére a Williams 200k híján nem fér be. Persze, még megvárom a szabadedzéseket, de a Bottasos vagy a Williamses lehetőség tűnik a legjobbnak. Minél előbb meg kellene szabadulnom a sereghajtóktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Apple Garanci
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Eladó komplett Gaming PC Szett Jó Áron!
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest