- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X3B6O0X
aktív tag
Lassan hétvége, itt az ideje, hogy felpörögjön a topik: egyre inkább kacérkodok a gondolattal, hogy veszek egy Alonsot (egyébként is őt érzem a hétvége fő esélyesének), mivel most lehet utoljára még megvenni, ahogy a topikban többen is említették. Német futamra jönne egy Williams -> Force India upgrade, aztán... Az a baj, hogy utána nem tudom.
-
bobace
addikt
Én is full kétségbe vagyok esve. Jó lenne elmozdulni valamerre, de nem tudom megéri-e..
Most van a SUT-RIC-FER-WIL-MER kombóm.
Amikre gondoltam (sajnos mindegyikben visszajönnek a kis csapatok, de 2-3 verseny alatt ki lehet őket kukázni megint, ha jól hoz az új felállás):
ALO-RIC-MAR-CAT-MER - előnye Alonso megléte, talán most utoljára lehet betenni.
SUT-RIC-RB-CAT-MER - nincs Ferka, de van RB, ami még ha nem is top1 lesz, de top5-ben szerintem mindkét pilóta benne lesz, amíg Ferkától nem várom, hogy ez sikerül.
MARpilóta-CATpilóta-FER-LOT-MER - elég sok anyagi áldozattal járó csere-bere az erős csapatokért.
SUT-RIC-FER-SAU-MER - haladjunk a kevés cserés építkezős sztori vonalán.
Szerintetek? (Jó persze tudom, szabadedzések mutatnak majd ezt-azt..) -
werszomjas
addikt
válasz
FireKeeper #3295 üzenetére
Az a baj én úgy látom a Lotus előnye eddig tartott a gumik terén, már a többi csapat is kiismerte, és nincs már akkora előnye a Lotusnak.
Most van Lotus, Merci, és TorroRosso, egy biztos, a Ferrarit beteszem, mert meg tudom venni, csak azt nem tudom Lotus vagy Merci helyére, de akkor lehet a szabadedzések alapján döntök majd.
-
Armando_19
őstag
válasz
Motion_Blur #3293 üzenetére
Igen, a Lotus-os téma nekem is feltűnt már, de megmondom az őszintét, kicsit félek tőlük. Az a helyzet, hogy szenvednek mint malac a jégen, és ez 2 dolog miatt lehet:
1. iszonyat szerencsétlenek...
2. Lemaradtak az évközi fejlesztésekben. Amiben jók voltak az idény kezdetekor, abban a többiek jobbat fejlődtek. Lásd most is mit csinált a PDR a gumikkal.
Mint a 2 dolog cumi. Sokat gondolkodtam, hogy Pdr helyett berakjam e Gro-t, de végül úgy döntöttem, hogy cat-mar csere lesz most csak. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3293 üzenetére
kezdeti duzzogásom után én is úgy döntöttem, hogy még egy futamra bennhagyom a lotust, hátha az elvileg nagyon jó gumikezelés az európai futamokon érhet valamit. sőt, lehet megrizikózom grosjean-t.
werszomjas: elég lutri, de szerintem (ha nem lesz eső) az erős versenytempó+gumik miatt összességében jobban hozhat a lotus (plusz jobban is fog drágulni, mert a merci valszeg kvalin lesz erős). én a lotusra tennék, de ha silverstone-ban is szenvedni fognak akkor viszont lehet h instant ban lesz a sorsuk nálam is...
-
qgetata
csendes tag
válasz
werszomjas #3289 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek. Épp ezért nem egyszerű a döntés.
A kérdésedre: én a Mercit választanám. -
Motion_Blur
félisten
válasz
qgetata #3283 üzenetére
Nekem egyértelmű:
- Alonso, Chilton, Mercedes, Force India, Torro Rosso
Szvsz ha bent van Alonso akkor legalább még két futamot meg kell tartani. Ha nem lesz eső, akkor erős futamokat (győzelmeket) várok tőle. Illetve a Lotusoktól várom azt hogy szintén erősek lesznek, Kimi dobogó, Gro TOP 6-8.
Ezért is gondolkozom egy Alonso-Lotus-Merci felálláson, csak így a Lotushoz el kell adnom Sutilt és a Torro Rossot. Meglátjuk mit mutatnak Kimiék.
-
SzalaiG
addikt
Megvan a McLaren személyzet.
Amikor meglesz a Ferrari, akkor jön Button és még Webber kell a tutihoz.
-
McCartman
őstag
válasz
werszomjas #3289 üzenetére
Australia
Malaysia
China
Bahrain
Spain
Monaco
Canada
Great BritainErre gondolhatott.
Amúgy a pálya karakterisztikája alapján a Red Bull fog szenvedni, akárcsak Kínában és Spanyolországban.
-
qgetata
csendes tag
válasz
FireKeeper #3286 üzenetére
Na pont ezért vacillálok. Csak a sorminta alapján Alonsonak most egy gyenge hétvége jön...
-
qgetata
csendes tag
válasz
FireKeeper #3284 üzenetére
Csak ne lenne annyira hívogató az a RB Ferrari FI trió....
-
qgetata
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri a következő átalakítás?
Jelenlegi csapat: Alonso, Gutierrez, Mercedes, Maruissia, Torro Rosso
Amiben gondolkodom:
- Alonso, Chilton, Mercedes, Force India, Torro Rosso
- Webber, Chilton, Ferrari, Force India, Torro Rosso
- Chilton, Ricciardo, Mercedes, Ferrari, Lotus
- Chilton, Pic, Red Bull, Ferrari, Force India
Szerintetek? Maradjon Alonso v. legyen erős csapat v. esetleg Webber?
Az a baj, ha eladom Alonsot vlszeg soha nem fogom tudni újra megvenni. -
Armando_19
őstag
Nekem a jelenlegi:
P. di Resta, F. Alonso, Caterham, Toro Rosso, Mercedes helyett gondolkodom a következőn:
R. Groejan, F. Alonso, Marussia, Toro Rosso, Mercedes.
A Marussia csere néhány pontot, és pár milliót hoz mindenképpen, főleg G. vd Garde GP2-es rajtpozíciója folytán mindenképp meglépem.
Viszont a Francia srácban annyira nem vagyok biztos, viszont közelebb kerülnék vele egy jó top pilóta kombóhoz. 9. helyről rajtolt tavaly, 6-nak ért be, elvileg fekszik neki a pálya. Viszont a Lotus hanyatló teljesítménye miatt elég bizonytalanul állok hozzá a dologhoz, P. di Resta olcsóbb, és eddig több pöttyöt fialt.
Ez egy ilyen első megérzéses dolog, eddig mindig bejött, lehet berakom a srácot, és pont most fog 1-et villantani. Ha legalább 12-nek beérne, legalább pénzt nem bukok rajta.
Egy kis összesítés:
R. Grosjean Lotus 225 € 39 760 000
P. di Resta Force India 248 € 30 370 000Perez-Button párossal nem is számolok, Webber meg akkor férne csak be, ha eladom a Mercit, amire elég kicsi a valószínűség.
-
jpm
senior tag
Gondban vagyok. Azon kívül hogy apránként de csúszok lefele, a fejlődést se nagyon látom a csapatomban..
jelenleg ez van: M. Webber, A. Sutil, Toro Rosso, Marussia, Ferrari +14M
ki mit gondol, vagy jobb ötlet esetleg?
1., J. Bianchi, A. Sutil, Toro Rosso, Red Bull, Ferrari
2., R. Grosjean,A. Sutil,Toro Rosso,Mercedes,Ferrari -
M3oH
addikt
válasz
FireKeeper #3277 üzenetére
Hat igen. Ezert is valtottam Alonsora, mert a pilotak piszkosul dragulnak mar. De lassan a csapatok sem lesznek olcsobbak, 3-4 verseny alatt, azok is emelkedhetnek jo par misit, ha jol mennek. A fene tudja, hogy jar jobban az ember.
-
McCartman
őstag
válasz
FireKeeper #3274 üzenetére
Silverstone is olyan pálya ahol az első gumik jelentik majd a szűk keresztmetszetet így a Red Bullok elvileg szenvedni fognak újra, a Merci sötét ló.
-
M3oH
addikt
válasz
Qorthral #3265 üzenetére
Jol osszefoglaltad a dolgot
Nekem most Alo/Sut paros van, TR/CAt/Mar nem tul acelos trioval megtamogatva. Igazabol ertelmes fejlesztest ezen a teren nem tudok eszkozolni, esetleg egy Sutil->Fi cseret. Most el kell dontenem, hogy ezen a vonalon megyek tovabb, es kivarva 3-4versenyt, mire ertelmes csapathoz jutok. Vagy a pilota parost bevaltom-> FEr/Mer/FIre + Pic/Chilton dreamteam. De akkor is ugyanugy varnom kell jo nehany versenyt, hogy ertelmes pilotat beszerezek. Viszont az eros csapatos tema talan a biztonsagibb. Ordogi kor
-
-Mike-
addikt
válasz
FireKeeper #3274 üzenetére
A Lotus technikai igazgató szerint több oka is volt a gyenge szereplésnek, ilyen volt pl Kimi fékgondja a versenyen meg pár apróság de a fő ok, hogy nem voltak gyors kanyarok a pályán, ahol a Lotus nagyon erős. Silverstoneban tudjuk milyen kanyarból van több, Kiminek is fekszik, Grosjean sem megy ott rosszul, egy erős dobogó szerintem kinéz ott, kérdés esik-e az időmérőn, mert akkor az utolsó bal kanyarban Gro megint eldobja.
De a gyenge qual után erős versenyt futott.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
McCartman #3273 üzenetére
grozsin én is gondolkoztam, de pont emiatt, amit te is mondasz, tartom rizikós vállalkozásnak. a technika meglehet alatta (már ha az elmúlt két hétvégén csak a pályák jellege miatt estek vissza a lotusok), és gyors is, de elég nagy rizikó, ahogy a ferrarinál Massa is. de persze bármikor bejöhet, ahogy Webbó vagy Rosberg is. az a baj, hogy még mindig nem teljesen tiszta nálam a kép gumikezelés terén, eddig rossznak tűnt a red bull és a merci, jónak a ferrari-lotus-FI, de az elmúlt két hétvégén ez teljesen felborult, nem tudom európában visszaállnak-e az erőviszonyok.
-
McCartman
őstag
válasz
IreN!CuS #3272 üzenetére
Gro, RB, Ferrari
A 2 nagy mellé pont beférne RoGro a csapatba mint Lotusos top komponens Sutil és Pic kárára.
Bár az utóbbi 2 futam alapján inkább tűnik a Force India top komponensnek semmint a Lotus meg Grosjeanra építve fejleszteni eleve merész vállalkozás.Más alternatíva a fejlesztésre a Marussia helyére a Williams lehetne, de az per pillanat a szarnak egy pofon kategóriának tűnik.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
FireKeeper #3269 üzenetére
Simán ,Webboig bezárólag kijönne ,de én ezt nem érzem jónak(jobban) az említett 3 top csapatos kombinációval szemben.Ha nem lesz nagy bukta a dolog utána egyből jöhet vissza Sutil a csapatba és akkor Ric Sutil Ferka Lotus Merci ,nem rossz a szezon fele előtt.
És ha ez a kombináció hoz 2(inkább 3
ha csak Webbo nem nulláz kettőt) jó futamot jöhet Webbo is a csapatba és szinte le van fedve minden
Qorthral Egy rúgóra jár az eszünk ,megnyugtató
-
McCartman
őstag
válasz
FireKeeper #3269 üzenetére
Trágya? Több tiszteletet.
-
IreN!CuS
őstag
Nálam pont kijönne egy Ric Pic Ferka Lotus Merci , Sutil Pic Ferka STR Merci helyett.
Szerintetek?
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper #3255 üzenetére
Most már nagyon drága lett ALO, nem biztos, hogy megéri megvenni. Persze anyagilag erős fejlődése várható, de talán túl nagy áron. Bár ennyire gyenge Lotus mellett ki tudja. Az a gond, hogy Sauber és Williams nem ér semmit, a McLaren pedig nagyon túlárazott (eleve is az volt + mindig célbaérnek...), így nagyon nehéz fejleszteni. Mindenki a Ferrari / RBR / Merci / Lotus négyest akarja egy FIvel (esetleg Toroval) kiegészítve, de ezek baromi drágák, így közülük vagy 2 csapat vagy Alo/Webbo/Rossberg + 1 csapat fér be és ülhetünk a hátsónkon 3-4 versenyt, mire a 3. értelmes komponensre összejön a pénz... Az ALOra váltással az a baj, hogy elölről kezdődne a várakozásod.
De sokkak jobb lehetőség sajnos nincs.
A tapasztalat nagyon kell ebben a játékban, anélkül szinte nem lehet hosszútávon is jól szerepelni. A nagy baj az, hogy önmagában viszont nem elég... Lásd előző évi ligadobogósok mind Liga TOP30-on kívül jelenleg
venember: Szerintem nem igazán éri meg. Hogy érzékeltessem: Most Sutil + RIC helyett lenne egy RIC + FI. Csak az eddigi pontszámok alapján a Sutil + RIC 310 körül, a Vergne + FI 370 körül van. Azaz kevesebb, mint 10 ponttal erősebb kombót raktál össze úgy, hogy pénzt buktál a cserélgetéssel. Ráadásul ebbe nem vettem bele, hogy Sutil eddig sokkal pechesebb volt, mint DiR, bár a legutóbbi hétvége kivétel. A Sutil + TR eset hasonló, csak ott még kisebb a nyereség. A gond az, hogy értelmes fejlesztés nálad sincs, mert kb az lenne az, ha be tudnád tenni a Lotust a Ferrari és Merci mellé és az egyelőre elég reménytelen. Esetleg próbálkozhatsz Rosberggel, hátha megint kifog egy nagy hétvégét.
-
bobace
addikt
válasz
DemonDani #3259 üzenetére
Én is rittig két olyan csapat pilótáját futtatom, nyilván anyagi okokból is, akik pont az ellenkező eredményt hozzák, mint kéne. A TR meg a FI csapatban szerintem jobb, mert nem tudni kinek lesz náluk nyerő napja. A Merci ugyanez. Én ezt a 3 csapatot szeretném, meg mondjuk még egy ALO-t, hogy legyen pilóta is. De hát így megbolygatni a csapatom pénzkidobás lenne egyrészről, másrészt nincs is rá cash...
-
venember83
nagyúr
Sutil - Ricciardo - Ferrari - Mercedes - Marussia (és 12 millió) helyett Chilton - Ricciardo - Ferrari - Mercedes - Force India, esetleg Sutil - Chilton - Ferrari - Mercedes - Toro Rosso attól függően, hogy a TR vagy FI van előrébb az edzéseken. Vélemény? Chilton úgyis kukázható, de a TR és FI esetében vicc, hogy mindig egyik vagy másik pilóta hoz több pontot, pilóta szinten nemigen éri meg rájuk költeni, ahogy nézem.
-
Strauss
senior tag
Sziasztok!
Most
Vergne -- RB )---- lehetne : (Massa -- Merci )
Sztetek meglépjem , vagy a RB a favorit ??? -
DemonDani
addikt
221-et pontot sikerült felmutatnom, az a fránya kékzászlós büntetés nem kellett volna Sutilnak...
Bianci > Hülk csere megérheti a 17 milliót?
és
Ricciardo > Vergne? (itt Ric mellett kardoskodok, de egyre stabilabban túlnőni látszik rajta Vergne)Nálam ezzel a folyamatosan javuló FI-val lehet hogy már fixen marad a Merci, RBR, FI kombó, ameddig nincs kilátás egy Ferkára. Kérdés, hogy a Merci gumibaja mennyire oldódott meg. Lehet hogy csak most a hűvösebb idő tett nekik jót?
-
attisx
addikt
Basszus... Gyerekek, valaki nem adna kölcsön 900k-t, 3 hét múlva megadnám... Ennyi hiányzik ugyanis a Ferarri-Lotus-Mercedes trióhoz...
-
M3oH
addikt
válasz
FireKeeper #3255 üzenetére
Hat igen, nem olyen egyszeru ez, kell taktikazni, meg persze nem art egy kis szerencse. En is zoldfulo vagyok. de jovore mashogy kezdek neki az biztos
En kanadara leptem meg pont azt, amit Te most. Alonso+Sutilert bealdoztam a Fer+Mercit. Pontban igy kevesebbet kaptam ~35tel, viszont "ertekben" meg igy is erosodtem, Alonso +10m er. Pilotara epiteni biztos kockazatosabb, de penzugyelg hosszabb tavon jobb befektetesnek tunik. Alonsot megtartom, Sutil lehet becserelem FIre.
-
FireKeeper
nagyúr
kész, leszarom hogy még tovább drágult, muszáj vagyok megvenni alonsót... súlyos milliókat spórolhattam volna ha ezt már előbb meglépem, de hát ez van, első idény... gondolkoztam rosbergen is, és akkor csapatként maradhatott volna a ferrari, de alonsó várhatóan jobban fog drágulni, mint amennyi extra pontot hoznék velük.
látszik hogy ebben a játékban sokat számít a tapasztalat, hiába viszonylag egyszerűek a szabályok, ha most kezdődne az idény, valszeg jobban állnékna majd jövőre reszkessetek
-
Armando_19
őstag
válasz
Motion_Blur #3253 üzenetére
Már nincs is olyan messze a cél, sőt, eredetileg egy top 10 liga, top 100 összetettet céloztam meg, bár hogy most így elnézem... bilibe lóg a kezem, de össze okoskodjuk valahogy
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Armando_19 #3244 üzenetére
-
M3oH
addikt
164pont a vege. Igazabol tegnapi utan nagyabol ennyire szamitottam. Ciki, hogy ha nem nyulok bele, akkor olyan 200p kornyeke jott volna. Ez egy ilyen jatek. Mercit bent kellett volna tartani.
-
McCartman
őstag
válasz
FireKeeper #3245 üzenetére
Lehet bennük potenciál, viszont épp ezért a pilótáikban is. Csak hát az a bizonyos szerencse általában a másik felet pártolja.
Viszont a Ferrari hozta a(z el) várt versenytempóját így Massa is szépített, ahogy vártam.
Nyertem is vele, nagyon szép szorzót kínáltak rá, hogy az első tízben végez és száraz pályán, balesetmentes futamon hozta is a kötelezőt szépen. -
bobace
addikt
200 pont környéke. Elégedett vagyok összeségében. Úgy számoltam, hogy vagy 2-4 ponttal lett volna hosszabb, ha RB-t berakom, így nincs full ideg a végén
-
jpm
senior tag
válasz
Motion_Blur #3247 üzenetére
Gondolom szurkálgattad a woodoo bábut rendesen
-
SamuraiKenji
aktív tag
Nekem olyan 140p körül, elég nagy félrenyúlás volt ez a hétvége részemről.
Mercit kár volt kihagyni és helyette a Lotust berakni, nagyon nem jött ki nekik....Toro Rossoval én is így jártam betettem Ric-et erre Vergne villantott
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Jah, én is ezt néztem. De várjuk vele, hátha jöttek hátulról is erős csapattal.
Annak örülök hogy csere nélkül sikerült ennyi pontot elérni, így lesz több mint 23 millám. És szépen megy fel Alonso árfolyama...jpm: figyelgettem Webbót egész versenyen
-
jpm
senior tag
válasz
akkor ez már árvíz...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
McCartman #3242 üzenetére
a toro csapatként jó lehet, és a FI is - mindkettőnél tök változó hogy melyik versenyző fut jól. a potenciál mindkét kocsiban megvan (már főleg a ligás áraikhoz képest).
viszont a lotusban nagyot csalódtam ma. kb azonos taktikán kikaptak a FI-tól, raikkonen nagyon OFF volt, grozsi meg ugye a mezőny seggéből indult.
a red bull erős volt, gumikkal sem volt gondja, és a merci sem szenvedett annyira, mint vártam. alonso meg alonso, a dobogóra vártam, be is hozta. kár hogy egyelőre még drága nekem, nagyon sajnálom hogy az elején nem vettem meg. -
McCartman
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ezekkel a Torro Rossos versenyzőkkel hadilábon állok, ha Vergneről ha Ricciardoról van szó mindig pont az a pilóta esik ki / bukja el aki épp benn van.
Lehet akkor csapatként kellene betenni őket de tartok tőle akkor jönne egy Force India-féle dupla DNF, megszívtam már azzal is.
-
netpeti98
addikt
133 pont. Hát lehet inkább bent kellett volna hagyni a Mercedest.
Üdv netpeti98
-
IreN!CuS
őstag
194 pont közepes , több volt benne.
-
X3B6O0X
aktív tag
173 pont, még jobb is, mint számítottam. Majd holnap megnézem, mit alakíthatok...
-
jpm
senior tag
válasz
Motion_Blur #3233 üzenetére
jössz fel mint a talajvíz
-
Zoza24
senior tag
válasz
grat nekem csak 188 pont körül lesz sajnos...vissza fogok esni jó pár helyet...
-
Armando_19
őstag
válasz
Én 235-öt számoltam magamnak. . Szerintem nem vesztettél semmit, csak most indul a bugi.
-
FireKeeper
nagyúr
148 pont, közepesen szar hétvége, de nagyon mérges vagyok, mert sokkal többet vártam. logikusnak tűnő cseréket léptem, de gyakorlatilag egyik sem akart működni.
-
Armando_19
őstag
válasz
Motion_Blur #3231 üzenetére
Én gyorsba cseréltem még tegnap P. di Resta-ra...
-
Motion_Blur
félisten
231 pont
Összetettben not bad, Ligában Sutil balf*szkodása miatt 1 pozíciót veszítek, de annyi baj legyen
-
FireKeeper
nagyúr
a jó büdös picsába elmegy ez a futam mostmár
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #3230 üzenetére
Áthajtásos - Sutil, te gyökérállat, adlak is el
-
Motion_Blur
félisten
válasz
FireKeeper #3229 üzenetére
Az idiótája....
-
FireKeeper
nagyúr
ezt a Sutil-t mostmár komolyan nem hiszem el
-
M3oH
addikt
31pont jott ossze, Alonsot picit elobbre vartam. Versenyen remelem jobban osszejon neki
-
Zoza24
senior tag
38 pont,nem rossz,meglátjuk holnap hányan bontják le a verdát...
-
McCartman
őstag
válasz
FireKeeper #3224 üzenetére
Sutil már villantott Monacoban.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
X3B6O0X #3221 üzenetére
én nem vagyok ilyen optimista. a két top csapatomnál (ferrari, lotus) csak egy-egy versenyzőtől várhatok érdemi teljesítményt, de ők sem pilótaként, hanem csapatként vannak benn, ami még inkább csökkenti az értéküket. egyedül abban bízhatom hogy a toro tudja tartani magát a középmezőnyben, és hogy sutil végre villant valamit.
McCartman: csak ott pont nem volt benn nálam
előbb utóbb muszáj leszek megvenni egy top pilótát
-
jpm
senior tag
40pont örülök.
jó hogy nem raktam vissza a lotust. Webbert is jó döntésnek tartom, a mercik sztem ha holnap száraz lesz visszaesnek.
Sutilt is csak megléptem .. -
IreN!CuS
őstag
Gyors számolás : 42 egész jó
-
X3B6O0X
aktív tag
32 pont, nem világmegváltó, de holnap akár 120-130 pont is jöhet hozzá, és azzal együtt kellemes kis hétvége lehet ez...
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #3217 üzenetére
Nem igazán Alonson múlott, bár kicsit talán mehetett volna jobb kört (+1-2 hely). A Ferrari képtelen olyan jól menni vizes pályán idén, mint a Red Bull és a Merci, ez már Monacóban is látszott, most pdig ismét bebizonyosodott. Ha száraz idő lesz, akkor holnap egész más erősorrendet látunk majd.
Bottasnak örülök, máris hozott 8 pontot a Williams nekem.
-
bobace
addikt
52 pötty. Ilyenkor szokott a futam elmenni valamin
Eredeti terveimben megvettem a RB-t, aztán a végső változatban mégis visszaállítottam, kíváncsi leszek a holnapra, melyikkel jártam volna összeségében jobban.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #3216 üzenetére
második legsz@rabb időmérőm kőkemény 26 ponttal... viszont talán a futamra jobbak az esélyeim.
-
Motion_Blur
félisten
48 pont, ami nem rossz, de Alonso-tól többet vártam
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3215 üzenetére
sutil még játszik, és a toro rosso-k is megmentették a seggem
viszont Bottas kezdi megérni a pénzét.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
FireKeeper #3214 üzenetére
Sutil még játszik
mod: Marussia kivételével minden komponensem a Q3-ban
-
FireKeeper
nagyúr
Grosjean, Sutil, Massa... picsába ez az időmérő nagyon szarul alakul eddig.
-
Armando_19
őstag
válasz
FireKeeper #3210 üzenetére
Én is 20 fajta változtatási lehetőséget meg vizsgáltam már, de lehet, hogy az előző versenyes felállás lesz a befutó...Annyi OUT-om van, és még sem merek nagyot kockáztatni.
-
McCartman
őstag
válasz
FireKeeper #3210 üzenetére
Az időmérőn mindenképp.
-
FireKeeper
nagyúr
hojajj, erősen át kell gondolnom mi legyen... a nyilatkozatok alapján lehet hogy mégis erős lesz a merci?
-
McCartman
őstag
válasz
FireKeeper #3208 üzenetére
A dolgok jelenlegi állása szerint esős időmérő, száraz futam várható.
-
FireKeeper
nagyúr
Di Resta, Button, Grosjean... hát ezt se tippeltem volna meg. de rohadtul utálom az ilyen hétvégéket... azt lehet tudni hogy szombat vasárnap várható-e eső, és ha igen, mennyi?
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper #3205 üzenetére
Tavaly viszonylag hamar kialakult egy baromi erős csapata (sokáig összetett első volt) többek között a Ferrari, McLaren, Mercedes csapatokkal, melyeket majdnem minden lehetséges sorrendben kipróbált az évad során.
-
attisx
addikt
válasz
FireKeeper #3200 üzenetére
Annyival kevesebb pénzed van a Torro eladása, majd visszavásárlása miatt (5%-os eladási veszteség ugyebár...)
Pá: Nem akartam gonoszkodni, de ha már beírtad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!