- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
"Aki nem, annak nagyjából annyi volt az év, mert a hátrányt már nem tudja behozni."
Pont ez az, ami baromira nem tetszik nekem ebben a játékban.
Többek között ezért is találtam ki egy alternatív játékot, ahol nem számít az indulás, ellenben minden futam előtt agyalni kell, hogy milyen csapatot rakj össze.
Aki nem látta az F1 topikban, itt olvashat róla.
Ha elég érdeklődő van, elindítom. -
FireKeeper
nagyúr
jó, a szezonom a szezonnyitón elment, de most már az is veszélyben van hogy legalább a liga első felében maradjak. első szezon ide, oda, azért az minimum elvárás volt magammal szemben hogy ne a második traktusban végezzek. (persze gondolom a hátsó felében vannak inaktívok is bőven, szóval valószínűleg már a második felében vagyok
).
-
Qorthral
őstag
Persze, azért is írtam, hogy ezek kockázatos befektetések.
Néha arra is szükség lehet, főleg h az ember sokkal erősebb anyagi háttérrel rendelkező csapatokat akar befogni.
venember: Ricciardo szerintem is jó döntés Pic helyett, de mostanában Gutierrez is kezd javulni. Majd nézz rá a szabadedzések eredményére. Illetve érdemes megfontolni a Pic -> RIC (vagy GUT) csere helyett a MAR -> TR cserét is. A Toro stabilabb és olcsóbb, mint az egyes pilótái és kb ugyanannyi pontot hoz (sőt, hosszútávon várhatóan többet is). Ugyanakkor Pic kicsit talán gyengébb a Marussiánál, miközben drágább.
Mindenesetre Kanada után jó eséllyel okos csere lenne nálad a Merci -> Lotus, feltéve, hogy előbbinek nem oldódnak meg teljesen a gumigondjai. -
FireKeeper
nagyúr
én az elsőt vagy a másodikat lépném meg (inkább a másodikat) illetve lehet hogy elgondolkoznék egy lotus-ferrari cserén is. a lotusok gyenge qual tempója itt nagyon visszaüthet, és ha a ferka+merci kombó fut egy jó futamot, akkor lehet hogy már kanadára meglehetne egy ferrari+lotus kombód, ami a futamokon jól hoz, és később valszeg viszonylag olcsón mellé tudod csapni a mercedest hogy a qual is jó legyen pontban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest