Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Teljesen jogos. Viszont nekem mindenképpen lesz 2 gyenge komponensem, Gro, Merhi és a Sauber gyenge, mindenkit nem tudok kukázni. Williams pilóták és csapat tekintetében drága, Renault-motoros autók komoly kockázatot jelentenek, Buttont nem merem betenni Gro helyett, mert akkor ugyanúgy marad Merhi, és Button kiesése esetén nagy szívás. Vettelt meg nem akarom kihagyni, maradjon csak meg a Ferrari, míg esetleg befér Vettel pilótaként.
Remélem, hogy Rosberg nem esik ki, s akkor talán megszerzi az első két hely valamelyikét.
De jó, hogy a PH!-Ligában ennyiféle kombinációt próbálunk ki, nem ugyanazt az utat követjük mindannyian.

-
Qorthral
őstag
Miért, mit kellene alapul venni? Eddig egyetlen verseny volt idén, így nincs jobb kiindulási alap, mint az. Egyetértek azzal, hogy AUS amúgy nem reprezentatív, de amíg nincs jobb, azt tudjuk csak nézni.
Amúgy meg:
Motion azt sugallta, hogy a Ferrari második erő marad.
Ebből én azt a következtetést tudom levonni, hogy szerinte, illetve valakik szerint eddig is az volt.
Szerintem viszont nem, mivel az egyetlen lényegi eseményen (AUS 2015) ez nem látszott. Emiatt támadtam meg a véleményét, ne lássatok többet mögé.
Motion: Igen, közben tájékozódtam, és így már egyértelműbbnek tűnik, hogy legalábbis itt Malajziában most jobbak lesznek. Ugyanakkor a szabadedzéseknek továbbra sem szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani. Az viszont biztos, hogy elég biztatóak!
-
-
FireKeeper
nagyúr
-
Qorthral
őstag
Aki kedvet érez valami ilyesmire, jelentkezzen!

De sztem elsőre így is jó lesz/lehet. Ha elég jelentkező lesz, akkor megy majd, aztán lesz saját topikja, később talán szép felülete is, stb.
Ez egyelőre egyszerű és praktikus nekem, plusz ha két érdeklődő van, akkor egyébként sincs miért több időt ölnöm bele.
Na, szóval meglátjuk!
-
FireKeeper
nagyúr
kíváncsi leszek hogy lövik majd be az árakat. főleg a mekire, ami ugye nagy nevű csapat, és az elemzők szerint aero-ban nagyon jó lett a gép, de egyelőre jóval többet állt a garázsban mint ment a pályán... illetve arra is kíváncsi leszek melyikek lesznek a jó ár/érték arányos "budget" csapatok, van egy olyan érzésem hogy ez ismét a Toro/FI duó lesz, talán kiegészülve a Lotus-szal.
-
Motion_Blur
félisten
Nem írsz hülyeséget: Mostantól rajtelsőségre hajt a Renault

HAM-RIC-MCL-FER-WIL lenne az ideális felállás, akinek bent van HAM + RIC nekik most nagy fórjuk van.
Nekem HAM-BOT-RB-FER-MCL van és marad is, mert nem tudom betenni RIC-et változatlan komponensekkel.
-
venember83
nagyúr
Nekem a RB-McL csere miatt lett 14 milla plusz, így elvileg bele kellene, hogy férjen. Nem számolok pontosan utána, holnap reggel majd megnézem, hogy lehetséges-e. Másik opció a Ham-Merci váltás, de azzal sok helyet nem javítok, hisz várhatóan mindenki azt fogja csinálni, akik körülöttem vannak.
-
venember83
nagyúr
Én is csapkodok még magamban, valahogy az ember hozzászokik a jó döntésekhez szezon elején, aztán ilyenkor nagyon-nagyon fájnak ezek a durva mellényúlások. Német nagydíj volt még ennyire trutyi, mily meglepő, Hami akkor is balf@szkodott. Ideje lenne megmondani a merciseknek, hogy egymásra azért vigyázzanak már.
Rosberg érettebbnek tűnik, nem zárok ki egy Ham-Ros cserét se, ha belefér.
-
venember83
nagyúr
Spa és Monza jön, ott a Williams valószínűleg jó lesz, nem engedhetem meg, hogy most kitegyem őket. Viszont a TR-t már nagyon ideje, és Vettel feltámadásával már a RB is jó opció csapatként.
Igen, a McLaren az, amelyik jelenleg még bezavarhat, és Pérez a csapat leggyengébb pontja feltehetőleg. De az is lehet, hogy Hamilton kiesik, s akkor ez a hétvége is bukó.

-
venember83
nagyúr
És ez erre a hétvégére is érvényes. Itt kotlok már jó ideje a kombináción, de hiába, TR-t csak komoly átrendezés árán tudom kitenni. Szerintem marad ez a HAM-PER-WIL-RB-FER, aztán majd idővel cserélem Pérezt Magnussenre vagy ilyesmi, és ezzel le is van tudva minden idénre, bízhatok a szerencsében, hogy nem csúszok borzasztóan hátra. A TR-rel már nettó hátrányban vagyok a mögöttem lévőkkel szemben is sajnos, szóval valamit változtatni kell.
-
venember83
nagyúr
Ezen gondolkodtam én is (Merci-LH csere), a válasz a kérdésedre meg határozottan igen, mivel eleve veszítenél az eladásnál, és feltehetően drágulna is a pilóta, akit vissza akarsz tenni.
Nagyon együtt van ez a mezőny, fogalmam sincs, hogyan módosítsam a csapatot. Tiszta lutri az egész, főleg ha vasárnap eső is lesz.
-
Atlantis
veterán
Szerintem sokat javult a Williams gumikezelése szezon kezdete óta, nem hinném, hogy emiatt esnek vissza. Massa-t ettől még eladhatod, az az ember nincs egyben fejben. Ha jól menne neki, akkor is tuti elbaltáz valamit. Hétvégén is ha el bír rajtolni normálisan, akkor már rég nincs a közelben Kimi balesetekor.
-
venember83
nagyúr
Annyira benne voltam, hogy már nem kellett több információ, az túl sok lett volna. Pont így volt meg a megfelelő egyensúly a tájékozottság és a megérzés között.
Amúgy igen, részben neked adok igazat, tényleg a szerencsén múlik sok minden, pl. ha az elején nem tudsz kiemelkedőt alkotni, utána szinte esélyed sincs a legjobbak közé verekedni magad. Idén jobban sikerült a szezonkezdés, meg is lett az eredménye.

-
-
FireKeeper
nagyúr
azért ez kissé erős, igaz hogy piszok nagy része szerencse, de azért nem teljesen, aki az erőviszonyoknak megfelelően állítja össze a csapatát, azért az jó eséllyel szerepel erősen a hétvégén. persze ilyenek mint ez a Kanada, mindig becsúszhatnak, de sok helyen épp ellenkezőleg, a papírforma érvényesül.
-
bobace
addikt
Hát azért nem egészen. Nyilván mint egy tippelésben itt is vannak dolgok, amikre nagyobb az esély, másokra kisebb. De azért tudnak emberek egészen elképesztő kombókat is összehozni, pillanatnyi forma és a múlt tapasztalati alapján elég jól lehet prognosztizálni a dolgokat, ha valaki próbál egy kis taktikát is belevinni.
-
FireKeeper
nagyúr
versenytempójuk jobb lesz talán.
a red bull (ricciardo) benn tartása viszont azért lenne jó, mert pár eredményes futammal nagyon elszállhat az ára. viszont ha pont maximalizálásra megyek, akkor sztem egy williams-es pilóta fog jobban hozni. nem igazán tudom még hol van az a váltópont a játékban ahol a pontok fontosabbak mint az árfolyam.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Popes
őstag
Az sem lenne túl korrekt megoldás, de ha a pontokat és a pénzt vissza tudták állítani csak meg lehet oldani hogy ne nullázodjon visszaállítás után.
De ha ezt nem tudják megoldani akkor simán benne van a pakliban hogy bármikor újra borulhat minden és így értelmetlen az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)