Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz X3B6O0X #1250 üzenetére
Lejárt a szerk.
A legnagyobb poén, hogy 2 ponttal még így is jobban jártam ."...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
Qorthral
őstag
válasz X3B6O0X #1250 üzenetére
A múlt heti csapatod alapján fogsz pontokat kapni.Mondjuk nem sokat, úgy 100 pont körül tippelem.
Nagy szerencsém volt Perezzel. Maldonado piszok gyorsnak tűnt a 3. szabadedzésen, de Perezben bíztam inkább a jobb gumikímélés és így taktika illetve a biztosabb pontszerzés miatt - Maldonado túl sokszor dobja el a vasat. Mondjuk a mai nem az Ő hibája volt. Tavaly óta nagyon jónak érzem Perezt, rengetegszer volt a csapatomban, de jellemzően ütközött, kiesett, stb. De volt pár eredménye, ami mutatta, hogy érdemes benne bízni. Most meghálálta a bizalmat! Persze szerencsés volt, főképpen az 1. körös esőgumira váltással, de aki figyelte a Live Timingot, az láthatta, hogy nem elsősorban amiatt lett 2., hanem azért, mert pokoli gyors volt végig. Sorra szórta a leggyorsabb köröket és nem csak Alonsonál volt gyorsabb. Alonso utolérése még érthető is lenne, hiszen a Ferrari nem túl acélos idén eddig, de a szintén légüres térben autózó Hamilton, Vettel, Webber, Raikkönen négyesnél is jobb volt Perez tempója. Ez a hihetetlen, pláne látva az időmérős időkülönbségeket.
Egyébként senki ne keseredjen el. Végignéztem az első 50 csapatot F1ligában és senkinél nem volt bent Perez. Az arányok kb:
60% Maldonado
30% Williams
8% nem változtatott Melbourne óta
2% KobayashiNa és persze mindenkinél maradt a McLaren. Szóval semmi sincs veszve, mert ugyan nyilván leszünk elöl páran Perezzel, de sokkal, sokkal kevesebben, mint gondolnátok.
Másfelől pedig 80-100 pont hátrány lazán behozható, hiszen nincs állandó szerencse pech nélkül plusz más is húzhat nyerőt bármikor.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
válasz X3B6O0X #1703 üzenetére
Mint azt már leírtam, nem támogatom a FER -> MCL vagy MCL -> FER cserét, mert kb csak a szerencsén múlik, hogy melyik hoz többet, így felesleges pénzkidobás a csere. Egyébként esőben gyenge a Meki, szóval ha ez a prognózis, a Ferrarit javasolnám amúgy is. Esetedben mindenképp jobbnak érzek egy FI, Caterham -> Sauber, torpedók cserét a FER -> McL (+ Pic -> Maldonado) váltásnál.
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
törölt tag
válasz X3B6O0X #2459 üzenetére
Sztem is, szal igazán egy jó húzás van, aki emailban 1 órával az időmérő előtt leadta a nevezését, max +10perc, azt jóváírni, aki nem azt nem.
rendszerhiba lehet, és előfordulhat....viszont az orvoslása csak akkor vihető végbe, ha van mit orvosolni, azaz van nevezési lista.
...és nyilván aki 1 órával az időmérő előtt nem észlelte a problémát, az amúgy is bukott volna.
a +10 perc azért kell, ha kikeresi az elérhetőséget, képet akar csinálni, visszadobja a levelet...probléma van...a höbörgést nem lehet orvosolni.
De ez elvárható lenne, és remélem így is lesz. -
X3B6O0X
aktív tag
válasz X3B6O0X #2492 üzenetére
Ha valaki nem értené, mit írkáltam hajnalban: Én idén két külön csapat szerkesztését vállaltam. Sajnos egy hiba folytán a másodszámú csapatomat nem tudtam már elmenteni. Írtam egy e-mailt a modiknak, hogy ez így nem jó. Elküldtem a csapatbeállítást. A modi szépen az IP-címemet, amiről az e-mailt küldte, összepárosította a ligában azonos IP-című csapattal, de nem vette figyelembe, hogy ugyanazon IP-címen két csapat is van. Így a mentett csapatomat írták át, a nem mentett pedig maradt ugyanúgy mentetlenül. Így idén kapásból vesztettem kb. száz, százhúsz pontot.
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
Armando_19
őstag
válasz X3B6O0X #2663 üzenetére
Anitának idén annyira nem adja... Betli Betli. de van ez így.
Viszont én annyira nem állok rosszul, gondolkodok is a következő lépésen. A Williamset el kéne adjam igazából... Csak várni, és várni, hogy hoznak valami pontot.. Toro Rosso többet fialt eddig...
Vagy az lesz, hogy Williams- >Force India
vagy marad a Williams, és Pic>Sutil.(Én vagyok a Vizibursi.)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz X3B6O0X #3221 üzenetére
én nem vagyok ilyen optimista. a két top csapatomnál (ferrari, lotus) csak egy-egy versenyzőtől várhatok érdemi teljesítményt, de ők sem pilótaként, hanem csapatként vannak benn, ami még inkább csökkenti az értéküket. egyedül abban bízhatom hogy a toro tudja tartani magát a középmezőnyben, és hogy sutil végre villant valamit.
McCartman: csak ott pont nem volt benn nálam
előbb utóbb muszáj leszek megvenni egy top pilótát
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
válasz X3B6O0X #3299 üzenetére
ezt, hogy "most lehet utoljára megvenni", nem igazán értem. bármikor előfordulhat, hogy önhibáján kívül kiesik egyszer, kétszer, aztán máris ott a "jóáras" alonso. de tény, hogy én is esélyesként számolok vele a hétvégén.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
válasz X3B6O0X #3423 üzenetére
talán megpróbálhatod a rosberg-lotust is. szerintem a futamon jobbak lesznek mint a ferrari, és olcsóbbak is, így több pénzed lesz a többi komponensre.
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz X3B6O0X #3465 üzenetére
Hmm, elszámoltam magam... mondjuk nem zavar a plusz 8 pont . Kövi futamra beteszek egy Sutilt.
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
IreN!CuS
őstag
válasz X3B6O0X #3501 üzenetére
Az a baj -és lassan lesefogomszarnieztafost- hogy megint új gumi megint változhat az erősorrend.Most mindenki azt mondja Lotus és Ferka a meleg miatt de lehet az új gumival a melegben az RBR is jó lesz vagy a Merci a jó időmérős tempónak köszönhetően -és mivel nehéz előzni- nem fog visszaesni a 15. helyig.Már is nem biztos ,hogy érdemes kikapni a csapatból.Szóval ja random az egész.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
FireKeeper
nagyúr
-
X3B6O0X
aktív tag
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz X3B6O0X #5232 üzenetére
Ezt megérdemeltem, nagy volt a pofám, mint Czollnernek
260(?) pont.
-
X3B6O0X
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs