- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
addikt
válasz
X3B6O0X #3501 üzenetére
Az a baj -és lassan lesefogomszarnieztafost- hogy megint új gumi megint változhat az erősorrend.Most mindenki azt mondja Lotus és Ferka a meleg miatt de lehet az új gumival a melegben az RBR is jó lesz vagy a Merci a jó időmérős tempónak köszönhetően -és mivel nehéz előzni- nem fog visszaesni a 15. helyig.Már is nem biztos ,hogy érdemes kikapni a csapatból.Szóval ja random az egész.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
X3B6O0X #3221 üzenetére
én nem vagyok ilyen optimista. a két top csapatomnál (ferrari, lotus) csak egy-egy versenyzőtől várhatok érdemi teljesítményt, de ők sem pilótaként, hanem csapatként vannak benn, ami még inkább csökkenti az értéküket. egyedül abban bízhatom hogy a toro tudja tartani magát a középmezőnyben, és hogy sutil végre villant valamit.
McCartman: csak ott pont nem volt benn nálam
előbb utóbb muszáj leszek megvenni egy top pilótát
-
Armando_19
őstag
válasz
X3B6O0X #2663 üzenetére
Anitának idén annyira nem adja...
Betli Betli.
de van ez így.
Viszont én annyira nem állok rosszul, gondolkodok is a következő lépésen. A Williamset el kéne adjam igazából... Csak várni, és várni, hogy hoznak valami pontot.. Toro Rosso többet fialt eddig...
Vagy az lesz, hogy Williams- >Force India
vagy marad a Williams, és Pic>Sutil.(Én vagyok a Vizibursi.)
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
X3B6O0X #2492 üzenetére
Ha valaki nem értené, mit írkáltam hajnalban: Én idén két külön csapat szerkesztését vállaltam. Sajnos egy hiba folytán a másodszámú csapatomat nem tudtam már elmenteni. Írtam egy e-mailt a modiknak, hogy ez így nem jó. Elküldtem a csapatbeállítást. A modi szépen az IP-címemet, amiről az e-mailt küldte, összepárosította a ligában azonos IP-című csapattal, de nem vette figyelembe, hogy ugyanazon IP-címen két csapat is van. Így a mentett csapatomat írták át, a nem mentett pedig maradt ugyanúgy mentetlenül. Így idén kapásból vesztettem kb. száz, százhúsz pontot.
-
törölt tag
válasz
X3B6O0X #2459 üzenetére
Sztem is, szal igazán egy jó húzás van, aki emailban 1 órával az időmérő előtt leadta a nevezését, max +10perc, azt jóváírni, aki nem azt nem.
rendszerhiba lehet, és előfordulhat....viszont az orvoslása csak akkor vihető végbe, ha van mit orvosolni, azaz van nevezési lista.
...és nyilván aki 1 órával az időmérő előtt nem észlelte a problémát, az amúgy is bukott volna.
a +10 perc azért kell, ha kikeresi az elérhetőséget, képet akar csinálni, visszadobja a levelet...probléma van...a höbörgést nem lehet orvosolni.
De ez elvárható lenne, és remélem így is lesz. -
Qorthral
őstag
válasz
X3B6O0X #1703 üzenetére
Mint azt már leírtam, nem támogatom a FER -> MCL vagy MCL -> FER cserét, mert kb csak a szerencsén múlik, hogy melyik hoz többet, így felesleges pénzkidobás a csere. Egyébként esőben gyenge a Meki, szóval ha ez a prognózis, a Ferrarit javasolnám amúgy is. Esetedben mindenképp jobbnak érzek egy FI, Caterham -> Sauber, torpedók cserét a FER -> McL (+ Pic -> Maldonado) váltásnál.
-
Qorthral
őstag
válasz
X3B6O0X #1250 üzenetére
A múlt heti csapatod alapján fogsz pontokat kapni.Mondjuk nem sokat, úgy 100 pont körül tippelem.
Nagy szerencsém volt Perezzel. Maldonado piszok gyorsnak tűnt a 3. szabadedzésen, de Perezben bíztam inkább a jobb gumikímélés és így taktika illetve a biztosabb pontszerzés miatt - Maldonado túl sokszor dobja el a vasat. Mondjuk a mai nem az Ő hibája volt. Tavaly óta nagyon jónak érzem Perezt, rengetegszer volt a csapatomban, de jellemzően ütközött, kiesett, stb. De volt pár eredménye, ami mutatta, hogy érdemes benne bízni. Most meghálálta a bizalmat! Persze szerencsés volt, főképpen az 1. körös esőgumira váltással, de aki figyelte a Live Timingot, az láthatta, hogy nem elsősorban amiatt lett 2., hanem azért, mert pokoli gyors volt végig. Sorra szórta a leggyorsabb köröket és nem csak Alonsonál volt gyorsabb. Alonso utolérése még érthető is lenne, hiszen a Ferrari nem túl acélos idén eddig, de a szintén légüres térben autózó Hamilton, Vettel, Webber, Raikkönen négyesnél is jobb volt Perez tempója. Ez a hihetetlen, pláne látva az időmérős időkülönbségeket.
Egyébként senki ne keseredjen el. Végignéztem az első 50 csapatot F1ligában és senkinél nem volt bent Perez. Az arányok kb:
60% Maldonado
30% Williams
8% nem változtatott Melbourne óta
2% KobayashiNa és persze mindenkinél maradt a McLaren. Szóval semmi sincs veszve, mert ugyan nyilván leszünk elöl páran Perezzel, de sokkal, sokkal kevesebben, mint gondolnátok.
Másfelől pedig 80-100 pont hátrány lazán behozható, hiszen nincs állandó szerencse pech nélkül plusz más is húzhat nyerőt bármikor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Nintendo Switch 2
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged