- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
Üdv

Jóváhagyásra várok
Lassan meglesz a teljes F1 mezőny! -
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
A ligák átlagpontszámát kiírja a cucc, sőt sorba is lehet rendezni őket aszerint. De nem tudom, hogy van-e tabellájuk vagy ilyesmi.
De én nem is tartom jó ötletnek, mert nagyon sok liga van 1-2 taggal és azok egyértelmű előnyben vannak.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Enyém a Top10. Merjünk nagyot álmodni.

-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
21

-
SzalaiG
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Miért én vagyok az utolsó előtti?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pá
addikt
Aki esetleg szeretné, hogy minden futam előtt 1 nappal emlékeztessem a csapatösszeállításról, az itt a topicban jelezze és akkor majd minden határidő előtt egy nappal küldök egy köremailt a PH!-n regisztrált email címetekre.
Csak annak küldök, aki külön kéri, mert nem akarok spammelni.
-
Pá
addikt
Ne felejtsétek el összeállítani a csapatot szombat délelőtt 11-ig!!!
-
-Mike-
addikt
Red Bullra ne tegyetek szar renault motor elfog füstölni.

-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Ja, akkor jó.

Igen, vagy spórol az ember és lesz egy tuti elem, vagy minden középszerű lesz. Szvsz úgyis a szerencse fog érvényesülni.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nem néztem én még senkiét se. Az F1Ligának van fóruma, ott említette valaki, hogy bespórolta a Red Bullt.
Az indulótőke rendben van, mindenki ezzel kezd és egy kis pontszerzés után már lehet is jobb csapatokra, versenyzőkre pályázni. De amúgy sem garancia a sikerre, ha az ember bekonfigurálja magának a papírformát, mikor már van is rá pénze. A legnagyobbat mindig azzal lehet szakítani, ha még azt is megérzed, hogy ki fog rossz napot kifogni a nagyok közül és arra a futamra megválsz tőlük.

-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Ne kémkedj, b+! Különben meg milyen spórolás? Ennyi jön ki egy százasból meg az idióta szabályokból.

-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Én már láttam olyan összeállítást, ahol feltűnt a Red Bull, annyira spóroltak a többi elemmel.

-
Pá
addikt
válasz
venember83
üzenetére
kérelem jóváhagyva
-
venember83
nagyúr
Kérelmem jóváhagyásra vár.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Hmm, én már amikor 12-en voltunk azt hittem már nem nagyon leszünk többen.
De láttam ma is reklámoztad.
-
proof88
addikt
Köszi, csatlakoztam hozzátok.
Majd este átolvasom a hsz-eket meg megnézem a dolgokat. 
-
hunnylander
őstag
http://f1liga.hu/node/760 Direkt link a PH! ligához.
-
hunnylander
őstag
Nem, annál sokkal egyszerűbb. Összeállítod a csapatodat (a rendelkezésedre álló összegből) és lesed, hogy mit alakítanak a tényleges nagydíjon. (Két pilóta külön csapatokból, illetve effektíve még 3 csapatra építkezel futamról-futamra. a pontozás súlyozva van a pilóták felé, de a csapatokat tekintve kettő szállíthatja a relatíve kevésbé súlyozott pontokat.) Illusztráció
Van egy mai beharangozó cikk. Kapott a dolog egy kis Bwin szponzorációt is az elmúlt napokban.
-
zolynet
veterán
ez olyan mint a gpro.se?

-
proof88
addikt
Üdv,
regeltem, proof88 vagyok ott is.
-
attisx
addikt
Üdv mindenkinek!

Pá: ezen az avataron lehet még csiszolok majd egy kicsit, mert ahogy látom a rendszer automatikusan átméretezte 100x100-ra és így még mindig nem az igazi...

-
Pá
addikt
új tagunknak attisix-nek hála lett rendes PH!-s avatarunk

-
Peat;)
veterán
Jelentkeztem, majd átfutom a szabályokat. Gondolom nem egyformán hozzák a hasznot a különböző részek (pilóta, motor, kasztni) hanem valami szorzóval.
A keret eléggé lekorlátoz mindenkit, ami biztos, hogy sauber komponens az lesz a teamemben, mert elég olcsóak ahhoz képet amit nyújtottak a teszteken. -
Deathjay^
tag
Jelentkeztem én is. Nevem ugyan az mint itt.

-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Ne izgulj nekem tökéletes stratégiám van, csak az zavar, hogy szépen lassan kifecseged a felét.

-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Én mondjuk egyik csapatban sem látok sok lehetőséget, azok közül amikre futja a keretből.

-
Xirtam
veterán
Xirtam Xirtam
jelentkeztem énis -
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csak arra kell figyelni, hogy Olivér mit választ, ha azokat elkerülöd akkor van esélyed.

Pl. ilyen B.Sennát és Buemit messze kerüld el.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem futja. Örülhetsz, ha vehetsz valami force indiásat, sauberest úgy hogy maradjon még keret minden másra. Igazából az első futam előtt azzal lehet a legnagyobbat szakítani, ha a majd legjobban teljesítő középcsapatos cucc(ok) mellé a legkevésbé szerencsétlenkedő kicsiket választod.
Pl. a HRT-ből én nem nézem ki a futam befejezését, még lehet, hogy a zöld teknősbéka hoz majd leginkább egy kis pénzt, mert a Virgin se egy megbízható autó, de állítólag kijavították a hibát.
De a szabadedzéseket megnézhetjük kiokosodni, amennyire lehet. Időmérő előtt 1 órával zárul a futamra való nevezési lehetőség.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A két pilótára meg egy matchbox-ra.

-
Pá
addikt
a pénzedből összeállítasz egy ratyi csapatot, azok pontot szereznek -- > profit --> összeállítasz egy ütősebb csapatot --> több pont --> több profit --> aki a legtöbb ponttot szerzi --> győzelem, dicsőség
A pontokat a valós versenyek alapján kapod, bővebben a szabályoknál le van írva.
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Előléptetlek marketing managerré, rögtön kettővel nőtt a létszám.

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mibaj?
-
Oliverda
félisten
Én is én is.

-
-Mike-
addikt
Ennyi? 9 tag?
-
Plutor
aktív tag
Hali!
Én is csatlakoznék.
Itt is ott is Plutor néven vagyok. -
Pá
addikt
nah, felvettem mindenkit, bővülünk

van még egy "mivf1" nickü jelentkező, Őt nem sikerült beazonosítani, ha PH!-s és látja ezt az üzenetet, valahogy jelezzen és akkor Ő is jöhet!
-
hunnylander
őstag
Én még megvárom a szabadedzéseket a csapatom összeállításával.
-
brownus
veterán
mire elég az a rongyos 100milla...

-
hunnylander
őstag
Jöttem.

Hunnylander nickkel jelentkeztem a ligába.
-
!Overdose!
őstag
Írtam privátot!

-
brownus
veterán
én is jöttem játszani
küldtem a privit isbiztos láma vagyok, de nem találom a ph ligát....
-
SzalaiG
addikt
Mi lesz az USF1-et választókkal?

Kevés a zs. Nem tudom a szívem szerinti csapatot megfizetni...

Schumi - Senna. Ferrari motor, Lotus kaszni, Mercedes személyzet (Ross Brawn miatt).
-
SzalaiG
addikt
Reggeltem.

-
Pá
addikt
Akinek van valami jópofa f1-es és/vagy PH!-s képe az küldje el és akkor azt beteszem Ligaképnek!
Ezek a követelmények:
Maximális fájlméret: 20 MB
Támogatott kiterjesztések jpg jpeg png gif
A képnek 80x80 és 800x800 pixel méret között kell lenni -
Pá
addikt
Sziasztok!
Akinek van kedve egy forma1-es fantasy league-hez, regisztráljon itt és mehet a móka!
A regisztráció után csatlakozzatok a "PH!antasy F1" ligához.
A szabályok pofonegyszerűek, de akinek kérdése van, itt a topicban felteheti.
GYIK
Mi ez az egész?
Forma1-es fantasy liga. A lényeg, hogy összeállítasz magadnak egy F1-es csapatot (2 versenyző, motor, karosszéria, személyzet) és a csapatod aszerint kapja a pontokat, hogy a valós F1-es versenyeken hogyan szerepelnek az összetevőid. Hogy ne legyen ilyen egyszerű a dolog: a csapatod összeállítására adott pénzösszeg áll rendelkezésre. Értelemszerűen minél erősebb egy komponens, annál drágább. Minden futam után az elért eredményeid függvényében a pontjaid mellé pénzt is kapsz, így futamról futamra fejlesztheted a csapatod. A játék célja, hogy az évad végére neked legyen a legtöbb pontod. Részletes szabályok.Hogyan tudok csatlakozni?
Regisztrálj itt. Majd a ligáknál keresd meg és csatlakozz a PH!antasy F1 ligához. Itt csak PH-sok vannak így közvetlenül összehasonlíthatjuk az eredményeinket egymással.
Arra kérlek, hogy ha csatlakozol a ligához, vagy itt ebben a topicban jelezd, vagy küldj nekem egy PM-et, amiben megerősíted, hogy PH-s vagy, különben nem fogom elfogadni a jelentkezésedet.Mennyi időmbe kerül ez?
A bajnokság hossza értelemszerűen minden évben egybeesik az aktuális F1-es idénnyel. Hogy mennyi időt szánsz a csapatod összeállítására, az kizárólag rajtad múlik. Fordulonként kb 5 perc is elég, de ha szeretsz elmerülni a részletekben és kipróbálni minden kombinációt, akkor akár 1-2 órát is elszöszölhetsz vele.Inaktivitás
Ha 3 egymást követő fodulóra sem állítasz össze csapatot magadnak és ezt előre nem is jelzed nekem, akkor törölni foglak a ligából. Feledékenyeknek: az oldalon a saját adatoknál kérhetsz e-mail értesítőt, ha 1 nappal a határidő előtt még nincs érvényes csapatod elmentve.Szezon közben is be lehet szállni?
Mindenképp ajánlott az első verseny előtt csatlakozni, mert minden kihagyott fordulóval egyre nagyobb hátrányba kerülsz. De bármikor be tudsz szállni. Egyébként indulnak külön ligák azoknak, akik később csatlakoztak, ahol egyenlő feltételekkel mérhetik össze magukat a többi későn ébredővel.Mi van, ha kihagyok egy versenyt
Ha nem adsz meg új csapatot a következő futamra, akkor automatikusan az előző fordulós csapatoddal nevezel, utána innen folytathatod a játékot.Erről a linkről letölthetsz egy excel táblát, amiben apróbb kényelmi funkciók vannak a játékhoz. A táblázat folyamatosan frissül, ezt a topicban mindig jelezni fogom.
Örökranglista
2010 - Teljes lista
1. b-type - 3013 pont
2. Qorthral - 2967 pont
3. madster - 2830 pont[ Módosította: Oliverda ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)