- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
A Merci szerintem most erősebb lenne csapatként mint egyébként, de sajnos ha megbontom a jelenlegi felállásomat, sokkal rosszabbul jövök ki az egészből, úgyhogy ezt a felállást véglegesítem. Vagy bejön, vagy nem
HAM-RAI-MAR-RB-TR
-
callmeakos
veterán
Na ezek után tippelje meg valaki a reális erősorrendet
Annyi látszik hogy az RB nagyon ott van, a Ferrari is erősnek tűnik, kérdés nem e fogynak e el idő előtt. A Merci tuti altatott, Hamilton lassabb időt is ment mint tegnap. A Williams meg..... -
M3oH
addikt
válasz
FireKeeper #5397 üzenetére
Én is azt lesem, egész észhez tértek FP3ra. Lehet maradnak nálam is.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #5396 üzenetére
lehet visszaszívtam, a harmadik edzésen egyelőre jól állnak a williams-esek is.
-
netpeti98
addikt
N. Rosberg, D. Ricciardo, Ferrari, Force India, Williams csapaton érdemes módosítani valamit erre a hétvégére? Az utóbbi pár hétben nem követtem a híreket.
-
bobace
addikt
Ejj, hová tűnt Bottas... reméltem, hogy előállt a nyerő csapatom, erre most megint gondolkozhatok, hogy szórjak-e el kb 15 misit arra, hogy kicseréljem Bottas-Mercit, Hamilton-Williamsre... Vagy teljesen másra, akár Torora az eddig iteljesítményük alapján..
-
Motion_Blur
félisten
Annak fényében hogy mi várható ezen a pályán Alonso-tól (szerintem a dobogó sem elérhetetlen erőből), nem jó ötlet berakni Kimit, mert - bár fájó ezt leírni - idén sokkal inkább benne van egy DNF vagy egy szenvedős verseny mint egy bravúr. Ez nem az ő éve. Alonso viszont nagyon ott van ezen a pályán, mindig is nagyon erős egy körön és versenyen is. Ezért szerintem jobb ötlet a Ferrarit bent tartani.
-
callmeakos
veterán
A Williams ijesztően hátul. Ha így muzsikálnak holnap, vasárnap nem sok lapot fognak osztani nekik. Lehet meg is válok Bottastól. Helyére betenném örömmel Riccet, de iszonyatosan felment az ára. Most egy ilyen kombóban gondolkodok:
HAM-RAI-FI-McL-MAR
-
FireKeeper
nagyúr
lehet bepróbálok egy kockázatos, de akár-még-jó-is-lehet, magnussen-raikkönen-FI-RB-merci csapatot a hétvégére.
-
Atlantis
veterán
Ez csak edzés...Ferrari sem valószínű, hogy ilyen jó lesz...legalábbis meglepne.
-
-Mike-
addikt
Williamsek harmat gyengék.
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #5384 üzenetére
Beférne a Red bull csak kérdés, hogy a Ferrari vagy a McLaren helyett tegyem-e bé. A pilótám ismét Massa lenne.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #5384 üzenetére
Nekem most befért RIC, be is tettem, mert félek, hogy egy vasárnapi jobb eredmény után már nem fog beférni, és most következő pályákon feltehetőleg erősebb lesz a RB, gyengébb a Williams.
FI és McL között nincs nagy különbség, nincs kizárva, hogy egy HAM-RIC pilótapáros bőven ellensúlyozza azt, amit az FI miatt veszítek a McLarenhez képest.
Amúgy is előttem vagy, kénytelen vagyok más felállással menni, ha meg akarlak előzni.
-
Motion_Blur
félisten
Nem írsz hülyeséget: Mostantól rajtelsőségre hajt a Renault
HAM-RIC-MCL-FER-WIL lenne az ideális felállás, akinek bent van HAM + RIC nekik most nagy fórjuk van.
Nekem HAM-BOT-RB-FER-MCL van és marad is, mert nem tudom betenni RIC-et változatlan komponensekkel.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
callmeakos #5382 üzenetére
én azt a Vettel-Massa duót erősen átgondolnám a helyedben, főleg mivel a Hami-Bottas duóról váltottál
tudjuk hogy Vettel még Ricciardo-nál is cefetebbül áll motor terén, Massa meg hát... Massa -
-Mike-
addikt
Változatlan felállással megyek neki a hétvégének (most így gondolom) nem rakom be a RB-t sem egyik pilótájukat sem (lehet pénzem sem lenne rá v. a mostani csapatot kellene hozzá meggyengítenem)
Szerintem ki fognak esni > tehát mindenki RB-t rakjon, qualy első sor és rajt cél győzelem -
venember83
nagyúr
Hohó, HAM-BOT-FI-MCL-FER után most beférne a HAM-RIC-FI-WIL-FER, mindenképp meggondolandó, főleg figyelembe véve Vettel elhasznált hajtóműegységeit.
-
Zoza24
senior tag
327 pont,Alonso kiesése nem jött túl jól...ahogy az előttem szólok említették,fejlesztési szempontból kb vége,most az jön,hogy ki találja el jobban a pilótáknál az élmezőnyt...ami persze nagy lutri is
-
Motion_Blur
félisten
324 pont lett, mint nagyon sok mindenkinek. Innentől fejlesztési lehetőség nincs.
Esetleg annyi hogy a RB-BOT párost WIL-RIC-re kéne cserélni mivel Vettelnél sanszos hogy a következő 6 futamból legalább 2-n, de inkább 3-on büntetni fogják + most jönnek az "RB pályák".Cél a top100, ligában top5.
-
M3oH
addikt
válasz
callmeakos #5374 üzenetére
Az idegesítő. Nekem nem rég ~15ezrem múlott vmi csere. De ha nincs annyi, akkor nincs
-
bobace
addikt
Nekem is marad minden így. Muszáj voltam eladni HAMit, mert akkor vége lett volna az évnek fejlesztés szempontjából, így legalább megint gyűjthetek, ha akarok a Mekire
De amúgy nem is tudom, hogy van-e értelmes fejlesztés még, a FI-MCL csere még hozhat versenyként pár pontot, de amúgy tényleg vége az évnek ilyen szempontból.. Ha Hami marad (és ezzel már lenne Mekim), valamint szerez nekem egy vagon pontot (
), akkor meg csak ülhetnék karba tett kézzel és várhatnám az év végét
-
callmeakos
veterán
1 misi hiányzik hogy a Ferkát lecseréljem az RBre, úgy hogy a FIt ne kelljen eladni. Pech.
-
Atlantis
veterán
Hja, már látom én is. Akkor marad a 288.
Sajnos következő versenyre sem tudom visszatenni a RB-t a McL helyett. Ferrari helyett beférne, de azok meg akár maradhatnak is...Még egy versenyt kénytelen leszek ezzel a csapattal tolni...mindegy, ez az év már veszett fejsze nyele, első évem a játékban, tanulóévnek elment,
-
venember83
nagyúr
Végre háromszáz pont fölött, így talán nem csúszok tovább lefelé. Viszont nagy a dilemma, hogy a Ferraritól vagy a McLarentől mondjak búcsút, mindkettő alaposan leszerepelt a szabadedzések után...
-
attisx
addikt
válasz
Atlantis #5370 üzenetére
Magnussennek az 5 sec stop&go kiszabásakor már nem volt hátra több tervezett kiállása, ezért a verseny leintése után adtak hozzá 5 másodpercet az összidejéhez (Szujóék megint levizsgáztak szabály ismeretből), így lett 7.-ből 10.
Amúgy, ha minden igaz nekem is 312 pöttyöt hozott a hétvége.
-
Atlantis
veterán
288 pont jelenleg, de szerintem Magnussen miatt kevesebb lesz. Nem vágom, a büntetésével mi lett.
-
Tomi0703
addikt
312 pont. Nem is rossz.
Főleg, hogy Alo kiesett...
Még jó, hogy végül nem szórtam ki Hamit.
-
callmeakos
veterán
258 pont. Egész jó, kicsit rosszabbra számítottam
(#5366) FireKeeper
Az biztos hogy ezek után repül a Ferrari ki a francba. Nem hagyom magam megtéveszteni többször -
bobace
addikt
Úgy számolom, hogy 295 pont a vége, ez körülbelül egy szinten tartásra lesz elég, ha nem lettem volna nyuszi, akkor 27 ponttal többet szerezhettem volna, megérdemeltem természetesen. Remélhetőleg hosszabb távon kijön jobban. Gratula azoknak, akik meg merték tartani Hamit. A futam elején még volt tenyérdörzsölés, de csak kijött a végére, hogy ő a jobb.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #5356 üzenetére
hogymegmondtam
de legalább a rajtnál történt baki miatt nem idegeskedtem annyit
mindent összevetve lehetett volna még csinosítani a futamon egy-két helycserével, de összességében nem volt olyan rossz (293p)nowxill: utólag lehet úgy tűnhet hogy hiba volt, de alonso kiesését nem lehetett előre látni, sem azt, hogy raikkönen tempója így bezuhan az időmérőre és a futamra (az első két szabadedzésen elég jól ment). szóval emiatt ne magadat hibáztasd, sztem teljesen logikus döntés volt.
-
and1ao
őstag
válasz
callmeakos #5364 üzenetére
Nem úgy volt hogy Nasr hozz egy cirka 18 milkót és megkapja az Massa helyét?
De akkor ezek szerint lemaradtam -
and1ao
őstag
Egyébként figyeljétek meg eljött a szezon második fele Massa-nak nincs szerződése, és megint elkezd menni hihetetlen.
-
callmeakos
veterán
Hiba volt a Ferrarit betenni. Nagy...nagy hiba
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #5360 üzenetére
Sokan mentek Bottas - Hamilton pilótafelállásal. Mit is kívánhatnék ilyenkor. Hajrá Nico.
-
Atlantis
veterán
68 pont...eddig nem is rossz.
-
bobace
addikt
válasz
FireKeeper #5356 üzenetére
én is így számoltam!
de legalább lement rólam az a mérhetetlen teher, amit hétről-hétre okozott
-
FireKeeper
nagyúr
kiraktam hamiltont, úgyhogy számítsatok rá hogy a hétvégét dominánsan behúzza
-
Atlantis
veterán
válasz
callmeakos #5354 üzenetére
Hja, Kvyat-ot így ki kell raknom, ez el is döntötte, hogy visszaveszem-e a RB-t a MCL helyett. Rosseb egye, 1 versenyt még kibírhattak volna. No mindegy.
-
callmeakos
veterán
Kvyatnak kinéz egy 10 helyes bünti motorcsere miatt úgyhogy a Toro Rossót el is lehet felejteni
-
echterion
nagyúr
Én maradok a mostani felállásnál. Meglátjuk, hogy jön ki. Papírforma szerint viszonylag jól kell hoznia. Aztán majd meglátjuk.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #5349 üzenetére
Engem a zeső nem szokott (meg)zavarni a tervezésben.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #5347 üzenetére
Eddig a pontig elakartam adni Button-t...
-
venember83
nagyúr
A McLarenek már megint (magukhoz képest) jól mennek az első edzésen...
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #5344 üzenetére
Lehet nem csak LH, ha ennyit töketlenkednek. Az milyen már hogy Niconak egy győzelemmel van több, mint Ricciardonak egy lesajnált Renault motorral. Lewisnak meg "csak" 2-vel.
-
Atlantis
veterán
válasz
venember83 #5344 üzenetére
Lehet, bár nem feltétlenül fog mindig Hamilton rosszul kijönni a nézeteltérésekből.
-
Atlantis
veterán
válasz
venember83 #5339 üzenetére
Szerintem nem lesz fegyelmezés, meg ha lesz is, tojnak rá nagyot a fiúk. Az autót elvégre ők vezetik, amint elindul a verseny, ott folytatják, ahol abbahagyták, már ha pozícióban lesznek. Két ilyen mentalitású embert féken tartani ilyen helyzetben...nos, Toto Wolf felkötheti a gatyáját is a törött keze mellé.
Szóval szerintem "B", esetenként "C".
-
bobace
addikt
válasz
Hát én is ezeken filózok.. Most egyelőre visszatettem. Mert bár elbukom minden pénzem egy Ham-RB->RIC-MER cserével, de igazából már nincs szükségem egyéb komponensekre, szóval megy az agyalás.. (MCL-t nem tartom jobbnak az FI-nél, max versenyenként 3 ponttal kb..)
-
Tomi0703
addikt
válasz
Cseréltem Hamit úgyhogy remélem a C.
Amúgy szvsz pár futamig most nyugi lesz, utána úgyis lesz valami. -
Pá
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #5338 üzenetére
sorry, akkor jelentkezz újra légyszi és felveszlek
-
venember83
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #5338 üzenetére
Annyi a probléma, hogy Hamilton eladásával és a Mercedes beszúrásával már nincs pénz normális pilótára.
Három opciót látok a jövőben:
a) valami komoly fegyelmezés lesz, mindenki lenyugszik, jönnek az kettős győzelmek;
b) a továbbiakban is az várható, hogy pofozkodik a két mercedeses;
c) Hamilton továbbra is komoly és szükségtelen kockázatokat vállal, amivel saját magát és elsősorban minket szop@t.Ti melyik opciót látjátok a legsanszosabbnak?
-
Pá
addikt
Kicsit tisztogattam a ligában, 5-6 inaktív tagtól megváltunk.
Ha esetleg valakit tévedésből tettem ki, nyugodtan jelezze és visszavesszük.
-
bobace
addikt
Emberek, eladtam Hamiltont, innentől senkinek nem kell kitennie, mert tuti, hogy most fog újra nyerni, és eddig csak azért nem nyert, mert megvettem anno
-
echterion
nagyúr
Nah, nem volt ez rossz, kár, hogy Rosberg nem tudta behúzni ezt, nem számítottam ekkora RB feltámadásra. Durván gyorsak voltak, na.
-
callmeakos
veterán
Sejtettem hogy ezzel a hétvégével buktam, de az az összetetti543 hely bukás, azért az kicsit detronizáló
Szerencsére a PH ligában "csak" 1 helyet vesztettem.Annyit tudok most csinálni, hogy visszacserélem a McLarent RB-re oszt reménykedek hogy Hamilton pechsorozatának most már tényleg vége. Bottast nem teszem ki, mert Monzában még jó lehet a Williams.
-
netpeti98
addikt
354 pont!
Öszetett 79. hely. PH 3. hely. Lassan már nincs mit fejleszteni RIC és ROS rendszeres dobogósok, a többi komponens is benne van a konstruktőri top 5-ben (Ferrari, Williams, FI) -
attisx
addikt
Wow! Újra a PH! top 10-ben vagyok...
-
Atlantis
veterán
269 pont...nagy baromság volt a RB-MCL csere, de erre páran rájöttünk közben. Most annyira fussa, hogy következő versenyre visszateszem a RB-t, így marad Kvyat versenyzőnek, ami nem is nagy baj, FI-s pilótát kár megvenni, más meg nem elérhető anyagilag.
Egyébként RAI-t én is eladtam, de Bottas jött, így végülis nem nagy baj. Ezt a pályát tudtuk, hogy szereti Kimi, de ettől még Alonso simán elveri most is, ha nincs a rajt miatti büntetés.
-
322 pont.A legtöbb pont ha jól láttam 365 volt,Rosberg felállással.Ric-Bot,Ferr,Merc,MC 355 hozott.
-
T0rnad0
addikt
318 pont, nem rossz...Perezt lehet cserélnem kellene, Magnussen vagy Hülkenberg fér be
-
Tomi0703
addikt
Hoppácska. Valamit nagyon elb@sztam...
Az előző felállásommal indultam neki a Nagydíjnak. Szombaton még mobilról állítottam be a csapatot és minden rendben is volt de úgy tűnik baszakodott a mobilnet. 40-50 ponttól estem el.
-
X3B6O0X
aktív tag
279289 pont, pedig kidobtam a Red Bullt McLarenre, mondván szenvedni fognak. -
-
Zoza24
senior tag
válasz
venember83 #5319 üzenetére
Magnussent megbüntették,lehet újra számolni,főleg a Force Indiánál Hülkenberg jött sokat előre...
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #5317 üzenetére
Mondjuk a nagyszerű csere miatt nekem is maradt 19 millám, meglátjuk, tök jó most csinálhatom vissza.
-
venember83
nagyúr
Nekem a RB-McL csere miatt lett 14 milla plusz, így elvileg bele kellene, hogy férjen. Nem számolok pontosan utána, holnap reggel majd megnézem, hogy lehetséges-e. Másik opció a Ham-Merci váltás, de azzal sok helyet nem javítok, hisz várhatóan mindenki azt fogja csinálni, akik körülöttem vannak.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #5313 üzenetére
Ez bennem is megfordult, de már most spa előtt 128millába fájt Rosberg, megnéztem én is de már most drága volt nekem, nem még ezután...
-
Gyerekek.Nem variálltam semmit.Hagytam Ric-et és Bottast
Hamiltonra meg mondtam,hogy nem éri meg.
-
venember83
nagyúr
Én is csapkodok még magamban, valahogy az ember hozzászokik a jó döntésekhez szezon elején, aztán ilyenkor nagyon-nagyon fájnak ezek a durva mellényúlások. Német nagydíj volt még ennyire trutyi, mily meglepő, Hami akkor is balf@szkodott. Ideje lenne megmondani a merciseknek, hogy egymásra azért vigyázzanak már.
Rosberg érettebbnek tűnik, nem zárok ki egy Ham-Ros cserét se, ha belefér.
-
Popes
őstag
válasz
FireKeeper #5310 üzenetére
Hamilton eladása mindenképpen sokba fáj, én is csak azért nem akartam lecserélni.
De az is benne van a pakliban hogy ha a Mercit rakod be úgy kiütik egymást hogy mindkettő kiesik.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83 #5303 üzenetére
asszem én is meglépem a Ham-Mer cserét, max akkor nem, ha hami ára úgy bezuhant most hogy buknék rajta. persze úgyis az lesz hogy monzát behúzza majd kérdés nélkül
-
Popes
őstag
Lassan olyan ez mint a rulett,
számolgatunk esélyeket latolgatunk de úgyis a nagyobb százalékban a szerencsén múlik.
-
Zoza24
senior tag
én is mit szívok már Hamival...nah meg a Meki is beerősített,Torot hiba volt meghagyni...Massa meg bazz....no comment,ez a futam kuka...
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #5303 üzenetére
Pérez lesz az, mást nincs kit betenni, bár a FI se jó semmire.
-
-Mike-
addikt
Bármi áron eladom Massa-t.
egyébként meg: fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck -
Tomi0703
addikt
válasz
callmeakos #5302 üzenetére
Nekem mondod? Hungaroring elott tettem ki.
Most szerintem kirakom Hamit (amugy sem birom annyira, meg igy sem tudok neki szoritani
) azt a Merci meg megy be. Bottas-Ricsardo meg megy pilotanak.
-
venember83
nagyúr
Hogy én mennyire utálom most már Hamiltont és a semmirekellő McLarent.
236 pont. Hamilton repül, FI helyett Mercedes, aztán meglátjuk, milyen pilóta fér be Bottas-Mercedes-McLaren-Ferrari kombóba ötödik elemnek.
-
callmeakos
veterán
Akkor most tanuljuk meg: Ricciardót nem szabat kitenni!
186 pont. Na köszi Rózi hogy nulláztad Hamit
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!