Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Armando_19
üzenetére
RBR nélkül nehéz lehet a végső győzelem.
-
Armando_19
őstag
Massa jó volt tavaly Monzában. Sőt az egész Ferrari nagyon jó volt, kár Alonso akkori hidrauliakai meghibásodásáért. Én szerintem maradok annál a variációnál, hogy a mostani
Sutil-Alonso-Tor-Lot-Mer helyett
Vergne-Alonso-Mclaren-Lot-Mer.
Perez is jó volt tavaly itt, Button is, a Mclaren is.(azt leszámítva, hogy a Jenő kieset..)
Későbbiekben könnyen vissza tudom rakni Sutilt, ami nem a legjobb biznisz, hogy már 2x megfordult nálam, és 3. alkalommal is vissza fogom vásárolni,de eddig nagyon jól bejöttek a megérzéseim, szép lassan evickélek a végső győzelem felé. -
qgetata
csendes tag
Hát sajna csak 211 pontocska lett. Nem raktam be a Lotus helyett a Mercit...
Jelenlegi csapat: Sutil, Ricciardo, Ferrari, Lotus, RB + 13,9 misi
Opciók:
- Sutil, Ricciardo, Ferrari, Merci, RB
- Vagy marad a jelenlegi és várok egy futamot, akkor már esetleg befér egy Merci Gro párosMás értelmes opciót nem nagyon látok...

200 ezer hiányzik a Alonso, Raikkonen, Torro rosso, Marussia, Caterham csapathoz

Majd meglátjuk az edzések után, mi lesz a helyzet.
-
jpm
senior tag
válasz
Qorthral
üzenetére
Jól látod.
Az első mellett csak az szól hogy senki más nem rakná be az élmezőnyből Massát.
Massa meg olyan kis érzelgős/hangulat emberke aki brazilban meg olaszban jól szokott menni ha jól rémlik.
A másik meg full biztonsági játék. Ez a legkényelmesebb. Nem túl sokat de biztos hogy vesztenék vele rövidtávon. -
Qorthral
őstag
Nem látom, hogy mi a forradalmi az első variációban. Lényegében egy Massát raksz be a Ferrari helyett egy Williams kedvéért, mely túl sokat nem mutatott fel eddig idén. Én a másodikat választanám, majd vDG helyére egy Sutil/DIR amint lehet. Az első mellett egyedül az szól, hogy a nagy többség inkább a másodikhoz hasonlót rak majd össze, te pedig rosszabb anyagi helyzettel kénytelen leszel rizikót vállalni.
-
jpm
senior tag
Egy elég korrekt kis csapatot dobtam össze. Van benne meglepi is és papírforma összetevő is.
D. Ricciardo, F. Massa, Red Bull, Williams, Mercedes
vagy ha nagyon sablonos akarok lenni akkor:
G. vd Garde, D. Ricciardo, Red Bull, Ferrari, Mercedes
vélemények?
-
bobace
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hát nem
De olyan 6-6 misit drágult a FER és a MER is. Szóval akkor nem 8 pont, valamivel biztosan több.De mondjuk akkor meglett volna a WIL, az meg hozott volna annyival több pontot mint a MAR. Pontos szintig nem mentem le ,de nem sokon múlt a dolog, az a lényeg na
Ha valakinek van kedve, kiszámolhatja 
-
bobace
addikt
válasz
Qorthral
üzenetére
Hát annyiból bánom, hogy 8 ponton múlt, hogy a következő futamra betegyem az RB-FER-MER kombót, valszeg az meglett volna, ha maradok a Mercinél.
Így most kicsit tanácstalan vagyok, mert a Ferkát Monzára szerintem bent hagyom, de a Merci is biztos pontforrás. Annak semmi értelme, hogy visszacserélem Mercire, mert bukok egy vagon pénzt. Elgondolkoztam még azon, hogy eladom a Redbullt, elég jól lehet vásárolni belőle. Ki tudja, mi lenne a jó.. -
Qorthral
őstag
Még mindig bánod azt a cserét? Mondtam, hogy simán benne van az elrontott kvali ellenére is egy erős szereplés

Persze a Merci még mindig jobb választás volt a hétvégére, de nem sokkal.DemonDani: Nem értem, a Meki hogy jöhet szóba a Ferrari alternatívájaként. Erősödtek, de messze nincsenek ott, ahol a vörösök. Az első variáció meg nettó hülyeség, ennyi pénzt nem befektetni a harmadik varihoz képest, mikor a futam után úgyis ugyanaz a felállás lesz a cél? Egyértelműen a harmadikat javaslom.
-
DemonDani
addikt
Mit gondoltok:
RIC + FI + 39 misi > következő után meg meglenne a Ferka kb. FI helyére
RIC + Meki + 16 misi
BIA (vagy VDG?) + Ferka + 2 misi > következő futam után meg vissza RIC BIA helyett? -
DemonDani
addikt
Én továbbra is remekelek, igaz visszafogottan.
Már most be akartam tenni a mekit de utolsó pillanatban hagytam a FI-t ami végülis hiba volt. Bár nem tudom mennyi pontot vesztettem ezzel (én nem szoktam számolgatni) de így is lett 245

megint négy helyet javítottam, így már 32. öszettett, ligában maradt a 3.
-
jpm
senior tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Massa az elterelö hadmüvelet
Egyébként meg olaszba jó is lehet, Alonsot meg ugyse raknám be. -
jpm
senior tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Innen sztem már nem lehet nagyot zakózni.
Meglepő módon még előrébb is léptem összesítettben
Az első helyezetten is hoztam. Az előző fordulóban 46pont volt a különbség most "csak" 33. -
bobace
addikt
Elment egynek a hétvége. -1 hely ligában, -18 amúgy. Ez még belefér.
-
Armando_19
őstag
Hát bakker, 150.000 pénzen múlik, hogy nem fér be a Ricciardo-Mclarenes felállás. Vergne beférne, de az annyira nem pálya. na majd még matekozok rajta kicsit. Amúgy összetett 7. hely szerintem nem annyira rossz. Remélem versenyben maradok a végéig.

UI: sutil helyett perez játékos lehetne esetleg. Könnyebben tudnék a Gombjenőreugrani ideje adtán talán.
-
netpeti98
addikt
Nem voltam itthon, így nem tudtam elmenteni a csapatot.

Üdv netpeti98
-
jpm
senior tag
válasz
Armando_19
üzenetére
ilyen felállással már csak te cseszheted el!

-
Armando_19
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én meg újraszámoltam, és jó az 248-nak is
alig várom már az éjfélt, hogy meglássuk ki, hogy merre mozog a tabellán.
Meg is van, hogy min fogok változtatni, Sutil ki, Ricciarcdo be, Toro el, Mclaren be. -
Motion_Blur
félisten
190 pont körül vagyok, 40-50 pont bukta ismét az közvetlen ellenfeleimhez képest.
Hurrá

-
venember83
nagyúr
Nem számolgatok, de kétlem, hogy túl sokra mennék.
-
törölt tag
225. Lehet előre lépek pár helyet.
-
IreN!CuS
őstag
229 egész jó Alo bepofátlankodott kár érte
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
X3B6O0X
aktív tag
Nekem 192 a kiscsapatok nélkül, talán meglesz a 200.203 pont lett a vége. Picit büszke vagyok magamra

-
FireKeeper
nagyúr
194, ugyan az élmezőnytől elmarad, de nem panaszkodhatok.
-
Armando_19
őstag
Nekem ez 245-nek tűnik így elsőre. Nagyon kár Kimiért...

-
jpm
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Úgy gondolom bármi lehet, káoszt várok legalább 5-6 autó kiesésével.
REmélem a mostani 1-4 marad a helyén
meg legalább 1 ferrari meg 1 lotus megy a levesbe ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FireKeeper
nagyúr
49 pont, nem is rossz. csak félek a futamon borul minden, aztán megint nem megyek semerre

-
törölt tag
Így igaz. Ha jó a pont az időmérőn akkor általában a futam nagyon xar, de ki tudja, én reménykedem, eddig semmi szerencsém nem volt az évben, hátha majd most
. Mellesleg mindig lutri. Lehet filozofálni, hogy így jó ezen a pályán az egyik csapat, úgy fejlesztett a kocsin a másik, így fekszik ennek a pálya, úgy van formában a másik, a végén úgyis a szerencse dönt. Mert nincs elég információnk, nem tudjuk azt amit a csapatok tudnak. És van amit senki nem tud előre, pl. időjárás, technikai meghibásodások, pilóták hibázása stb. -
törölt tag
Ne haragudj, a jelenlegi pontszámom mellett hogy jövök én ahhoz hogy beszóljak Neked, de Grosjean-t lecserélni Perez-re nagy hülyeség volt.
Amúgy diRestát is csak akkor vehetted volna Sutil helyett ha Perez helyett meg Hulkenberg-et veszed, ami mindenképpen jobb kombináció lett volna így utólag (hisz még Hul is elverte Perezt), de tegnap még senki nem fogadott volna erre nagy tételben. De gondolom Perez rajongó lehetsz, vagy legalábbis túlértékeled őt.
Minden esetre sok sikert a holnapi versenyhez! Nekem, önmagamhoz képest kinéz egy jó hétvége, eddig 51 pont. -
Qorthral
őstag
Simán benne volt egy erős Ferka szereplés, ne hibáztasd magad. Még mindig benne van, hozzáteszem. Az autó jó, esőben sem volt gyenge, csak így jött ki a lépés. Szerencséjük sem volt. Sztem most nem volt hiba Ferrarira váltani / bent hagyni őket. Persze attól nem lesz több pontunk, hogy elvileg "jót" léptünk

-
bobace
addikt
De jó, hogy cseréltem MERciről FERkára... Ez van, amikor az ember nem tudja nézni a futamokat, csak az eredményeket..

-
jpm
senior tag
55pont, felemás érzésekkel.
Konkrétan minden összetevőt lecseréltem, pénzügyileg ez rossz lépés volt, de mindenképpen kockáztatni akartam. Sajnos nem diRestát választottam hanem Sutilt
Reméltem hogy a Ferka meg a lotus gyengélkedni fog. A redbull meg a merci megvétele jól jött.
Holnap sztem káosz lesz
Vakra aláírnék 200pontot
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lassan mindenkinek mindegy

Azért liga 4.helyről ne adjuk már fel.Totál bukta volt az előző futamos Merci -> Ferrari csere nálam is, most is szívok miatta, bár ez jórészt csak pech, mert szárazon ma Alonso nagyon erős volt. Holnap száraz idő esetén (ami nem annyira sanszos) még feljöhetnek, de már kb mindegy, Mercire kellett volna (vissza)váltani. Grozsi remélem alakít valamit holnap, bár itt általában egy első körös kiesés szokott lenni a max a részéről...

Érdekes mekkora lutri volt a mai IM, simán lehetett volna DIR pole, vagy ROS pole, miközben Vettel tizedik. -
X3B6O0X
aktív tag
42 pont, ejj, ha még egy köre lett volna Rosbergnek, több pont is lett volna...
-
Pá
addikt
oopsz, hát ezt lekéstem
nem mintha idén nem lenne teljesen mindegy...olyan hosszú szünet volt, hogy teljesen kiestem a ritmusból
-
venember83
nagyúr
Ferrari csak visszakerült, Merci nem tűnik acélosnak, Lotus sem, hátha alakítanak valamit az olasz srácok, főleg Alonsoban bízok.

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
ric-web-mar-mer-fi lett a vége, de kövi futamra jó lenne valahogy visszapaszírozni grózsit. remélem holnap jól kiesik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FireKeeper
nagyúr
nálam chilton-sutil-ferrari-mclaren-mercedes a felállás, de a további szabadedzések tükrében még lehet belenyúlok.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Én csak is RBR + Merci kombinációban gondolkoznék , nálam ami biztos RBR Merci többi elválik

-
venember83
nagyúr
Sut-Bot-RBR-LOT-TOR plusz tizenegy millió. Megköszönném, ha valaki valamilyen érdekes ötlettel szolgálna, ami be is jön mondjuk.

-
qgetata
csendes tag
Na, újra itt a hétvége.

Nektek mi a tervetek?
Eléggé káosz időjárás lesz a hétvégén Spa-ban.
A Meki jónak tűnik, így első blikkre.
Jelenlegi csapatom:Sutil, Chilton, Ferka, Lotus, RBR + 12,8 misi.
Nagyon gondolkodom, hogy be kéne rakni a Mekit, csak nincs rá zsé vagy túl nagy áldozattal jár.

Opciók:- Sutil, Ricciardo, Ferka, Lotus, RBR
- di Resta, Chilton, Ferka, Lotus, RBR
Na és itt jönnek a variációk:
- Rosberg, Chilton, FI, Lotus, RBR
- Sutil, Rosberg, Toro, Lotus, RBR
- Sutil, Massa, Sauber, Lotus, RBRButton csak nagy áldozattal lehetne berakni, Perezben meg nem nagyon bízom...
Lehet, hogy várok, és majd a következőre rakom be a Mekit...

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
azt hiszem a FI-t el kell felejteni erre az idényre, az új gumikon nevetségesen mennek. a Merci nálam még sötét ló, három hete látványosan szenvedtek, most meg... mondjuk az beszédes, hogy a kiesése előtt nem igazán ment jól Rosberg pl, ellenben Hamilton behúzta a győzelmet, bár ehhez az is kellett hogy a mögötte lévők bedarálták egymást. a képzeletbeli erősorrendemben a Lotus egyértelműen átlépte a Ferrarit egyelőre, és a RB-t tartom a legjobbnak még mindig. a Meki lett a legjobb középcsapat, csak drágák mint a dög. FI-TR-Will-Sau-Mar-Cat meg kb osztoznak a maradékon, a szerencsétől eléggé függő arányban.
amúgy Belgiumra nálam is sanszos a Web-Gro-TR-McL-Mar csapat
kár hogy te előrébb vagy és több a pénzed is 
így jobban belegondolva lehet be sem rakom a Toro-t. a váltás csak a pénzt viszi, de extra pontot alig hoz. -
DemonDani
addikt
Grosjean büntetése ellenére is feljöttem mint a talajvíz
Pedig most nem lett sok pontom, de másoknak sem ahogy nézem, a 219-em egész jónak számít...Liga Top3
Összetett 36. -
venember83
nagyúr
SUT-BOT-RBR-LOT-TOR nem sok jót hozott, buktam helyeket, ráadásul egyértelmű előrelépési lehetőség ismét csak nincs a tizenegy millióval. Webber és Grosjean betételével befér még a csapatok közé a McLaren, marad a TR és újonc a Marussia. Még úgyis van elég idő agyalni a belga futam előtt, bár ott elég jól szokott menni a Ferrari, ha nem tévedek.
-
bobace
addikt
Tudom megmondtam a avalyi után, hogy Grozsit nem rakom be, de mégis megérte. Ligában nem változott az helyezésem, de összetettben +70 hely. Jó volt a hétvége.

-
Zoza24
senior tag
193 pötty,nem túl rózsás...Grozsi 2. lett volna akkor jobban nézett volna ki,kíváncsi vagyok hány helyet bukom összetettben és ligába egyaránt...

-
jpm
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
legfeljebb majd megelőz

meglátjuk, annyira nem izgat már mint az elején.
-
jpm
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
közben a pontot is elszámoltam jó lesz az 192-nek is

de ahogy látom max10-15 helyet esek vissza. elől nagyon senki nem vitézkedett. -
X3B6O0X
aktív tag
157 pont, de persze Grosjean-t meg kellett büntetni, gratulálok FIA...
-
attisx
addikt
Sutil, Rosberg OFF -> "csak" 202 pötty...

(De most valahogy nem izgat a dolog, lényeg, hogy Lewis futamot nyert....)
-
T0rnad0
addikt
154 pont...Mercedest muszáj lesz visszatenni valahogy

-
FireKeeper
nagyúr
közepesen szar hétvége, 185 pont, ha nincs a Grozsi büntetés és Webbe időmérős hibái, lehetett volna sokkal jobb is. a Mekit egyelőre megtartom, a FI terített betli az új gumikon.
egy Webber->RB cserén erősen gondolkozok. hiába jó az autó ha folyton kiszop technikai/vezetői hibák miátt. Massa v2.
a Merci meg sötét ló, a múltkori látványos szevedés után a fene se gondolta volna hogy Hami ilyen simán behúzza (jó, a simaságért sokat tett pl Button). mondjuk Rosberg elég OFF volt.
liga szempontból viszont az év második fele szerintem szopó lesz, mert a mostani kép alapján csak a drága komponensekkel lehet érdemi pénzt/pontot csinálni (FI, Toro gyengült most, az eddigi best-buy-budget csapatok).
-
Motion_Blur
félisten
206 pont, Sutil DNF miatt a pilótáim semmit nem hoztak....
-
jpm
senior tag
194 pont. sz*r.
-
FireKeeper
nagyúr
Grosjean-t megbüntetik az év előzéséért? Nevetséges. Nehogy Vettel megizzadjon...
Nem baj, Grozsit nem bánom, jó vétel volt, jól küzd eddig, ez a bünti nem az ő hibája. Webbó is szépen megy, bár nem hiszem hogy az első helyekbe bele tudna szólni. A Mekit viszont nem bántam meg, a Toro/FI kombó valszeg kevesebbet hozott volna, mint a Meki fog. -
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Erre ezt tudom mondani : [link]
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Massa Gro a két pilótám szerinted most ebben az előzésben mi zajlott le bennem ?

-
Motion_Blur
félisten
Sutil OFF, alakul a FOS hétvégém...
-
FireKeeper
nagyúr
Webber ******, nem azért fizetek érted 83 milliót, hogy ki se gyere a Q3ban!

-
jpm
senior tag
érdekes hogy mindig Webber van szopóágon

-
Armando_19
őstag
62 pont ha jól számolok. Elég jó első napnak, reméljük holnap is kasírozás lesz.
-
IreN!CuS
őstag
Jól megszívom a Gro-t hátra dobják...pedig eddig jó hétvégének tűnik Webbot leszámítva.
-
X3B6O0X
aktív tag
35 pont, de a vicces az, hogy pár órával ezelőtt még azt mondtam, Grosjean rossz döntés, most meg ő hozta a legtöbb pontot

-
T0rnad0
addikt
Kiraktam a Mercit és a Ferrarit, hogy meglegyen a Lotus mellett a Red Bull. Remélem holnap nem mennek ilyen jól Hamiltonék, mert akkor visza kell rakni őket
FI eddig gyenge 
Webber megint megszívta, versenyen jó lenne, ha feljönne... -
Qorthral
őstag
válasz
netpeti98
üzenetére
Szerintem nem éri meg FI és TR komponenseit cserélgetni, csak bukod vele a pénzt. Ha nem tudsz valami nagyobb változtatást eszközölni, akkor várj szsz.

Firekeeper: A Meki elvileg javult, bár nem fejlesztenek, így ez gyanús kissé. A helyedben a második varit választanám, de ha kockáztatni akarsz, akkor tedd be nyugodan Buttonékat, mert akár jól is kijöhet nekik itt a lépés.
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én a helyedben elgondolkoznék Grosjean helyett a Lotuson. Grosjean nem olyan pontbiztos.
-
FireKeeper
nagyúr
szerintetek mi lenne a jobb kombó?
webber-gro-caterham-marussia-mclaren
vagy
webber-gro-marussia-toro-FI
-
netpeti98
addikt
Jelenlegi csapat: C. Pic, A. Sutil, Toro Rosso, Red Bull, Lotus
Szerintetek melyik irányba kellene elindulni?
Esetleg C. Pic, Ric, Force India, Red Bull, Lotus? Vagy inkább pilóta vonalon kellene fejlődni?Üdv netpeti98
-
qgetata
csendes tag
Megszületett a döntésem: Sutil, Chilton, Ferrari, RB, Lotus csapattal indulok. Szvsz a Merci most nem lesz olyan jó. Nagy volt a hőség odakint, és a hétvégén ilyen lesz végig.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Armando_19
üzenetére
alo helyett webber? olcsóbb, és szerintem legalább olyan jó esélyekkel vág neki a futamnak, ha nem jobbakkal (RB>Ferrari sajnos).
-
Armando_19
őstag
Én is elkezdtem kicsit matekozni,
Esélyesként jelent meg nálam a:
Sutil-Alonso-Mar-Lot-Mer helyett egy GRO-Alo-Mar-MClaren-Merci felállás. Még morfondírozok rajta kicsit, groejan és a lotus az elmúlt 2 évben jól mentek a ringen, viszont Kimi potenciális győztes esélyesként kiesne a Lotus eladásával. Várom a sugallatot, ilyenkor egy kis bringázás sokat szokott segíteni.
Mod:
A másik variáns az Sutil-Alonso-ToroR-Lot-Merc. Ez tán a legesélyesebb, és a legerősebb pontátlaggal rendelkező felállás. -
IreN!CuS
őstag
válasz
X3B6O0X
üzenetére
Az a baj -és lassan lesefogomszarnieztafost- hogy megint új gumi megint változhat az erősorrend.Most mindenki azt mondja Lotus és Ferka a meleg miatt de lehet az új gumival a melegben az RBR is jó lesz vagy a Merci a jó időmérős tempónak köszönhetően -és mivel nehéz előzni- nem fog visszaesni a 15. helyig.Már is nem biztos ,hogy érdemes kikapni a csapatból.Szóval ja random az egész.
-
X3B6O0X
aktív tag
Közeledik a hétvége, a Merci biztosan repül, csak az a kérdés, hogy Ferrari, vagy Lotus? A Ferrari mellet az szól, hogy ha most megveszem, akkor hosszútávon jól járhatok, viszont most a Lotus erösebbnek tűnik, olcsóbb (bár most semmi olyat nem tudok venni, ami jobb lenne a jelenlegi csapatnál), de később lehet, hogy érdemesebb lesz Ferrarira váltani, és akkor már túl drága lesz esetleg...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De olyan 6-6 misit drágult a FER és a MER is. Szóval akkor nem 8 pont, valamivel biztosan több.De mondjuk akkor meglett volna a WIL, az meg hozott volna annyival több pontot mint a MAR. Pontos szintig nem mentem le ,de nem sokon múlt a dolog, az a lényeg na
Ha valakinek van kedve, kiszámolhatja
Egyébként meg olaszba jó is lehet, Alonsot meg ugyse raknám be.