- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Motion_Blur #5667 üzenetére
Az lehet, de a Mercedest csak shit-tier csapatokkal és pilótákkal lehet összehozni. Pontra ugyanannyira jön ki kb, de itt van fejlődési potenciál, plusz stabilabb. Ha a Mercinek nem jön össze egy jó nap, akkor meg kb. bukta az első hétvége. Szvsz nem érdemes egyetlen erős csapatra alapozni.
-
X3B6O0X
aktív tag
Nem tett jót az induló csapatoknak a Caterham kidőlése, így nincs elég komponens, amin pénzt lehet spórolni. Az élpilóták megszerezhetetlenek például, nem csodálkoznék, ha Kínáig nem venne senki sem Hamiltont vagy Rosberget.
Elsőre szerintem egy Kvyjat-Ericsson-Williams-Lotus-Manor nem hangzik rosszul. Két erős komponens, és egy sötét ló.
-
X3B6O0X
aktív tag
Na, megvettem Hamiltont, hogy Rosberg tuti nyerjen vasárnap
-
X3B6O0X
aktív tag
279289 pont, pedig kidobtam a Red Bullt McLarenre, mondván szenvedni fognak. -
X3B6O0X
aktív tag
68 pont, oh yeah
Kezd kifizetődni, hogy átálltam Rosbergre (tudom, teljesen mázlista vagyok).
-
X3B6O0X
aktív tag
Már az időmérő után fogtam a fejem, hogy miért nem tettem be Bottast, de a futam után olyan hangosan káromkodtam, hogy a himnuszból semmit sem hallottam
~250 pont -
X3B6O0X
aktív tag
56
De jó megérzés volt a Williams eladása, és most nyereségesen tudtam átállni Rosbergre -
X3B6O0X
aktív tag
260, remélem egy-kettőt lépek előre ismét. Ahogy elnéztem, előttem többnyire Hamiltonnal indultak a mai futamon.
Következő futamra szerintem megpróbálom bepréselni Rosberget Ricciardo mellé.
-
X3B6O0X
aktív tag
Szerintem top 100-ba ugrok, ~250 pontom van, ha jól számolok.
-
X3B6O0X
aktív tag
54 pont, de Massa Q3-as szereplése ha jobban sikerül, 60 pont fölé is benézhettem volna...
-
X3B6O0X
aktív tag
193 pont, Hülkenberg visszaesése a végén nem jött jól. Ma meg ha Rosberg Hamilton előtt végez, nem lennék hátrányban a Hamiltonosokhoz képest. Ez van.
-
X3B6O0X
aktív tag
174 pont, gondoltam, hogy vissza fogok esni
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
FireKeeper #4123 üzenetére
Elvben az időmérő kezdése előtt egy órával, csak tavaly hamarabb lezárták. Én meg megvártam a harmadik szabadedzés végét direkt, hátha összetudok rakni egy jó csapatot
.
-
X3B6O0X
aktív tag
51 pont, nem is rossz.
-
X3B6O0X
aktív tag
Nekem 192 a kiscsapatok nélkül, talán meglesz a 200.203 pont lett a vége. Picit büszke vagyok magamra
-
X3B6O0X
aktív tag
42 pont, ejj, ha még egy köre lett volna Rosbergnek, több pont is lett volna...
-
X3B6O0X
aktív tag
157 pont, de persze Grosjean-t meg kellett büntetni, gratulálok FIA...
-
X3B6O0X
aktív tag
35 pont, de a vicces az, hogy pár órával ezelőtt még azt mondtam, Grosjean rossz döntés, most meg ő hozta a legtöbb pontot
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
FireKeeper #3508 üzenetére
Én a helyedben elgondolkoznék Grosjean helyett a Lotuson. Grosjean nem olyan pontbiztos.
-
X3B6O0X
aktív tag
Közeledik a hétvége, a Merci biztosan repül, csak az a kérdés, hogy Ferrari, vagy Lotus? A Ferrari mellet az szól, hogy ha most megveszem, akkor hosszútávon jól járhatok, viszont most a Lotus erösebbnek tűnik, olcsóbb (bár most semmi olyat nem tudok venni, ami jobb lenne a jelenlegi csapatnál), de később lehet, hogy érdemesebb lesz Ferrarira váltani, és akkor már túl drága lesz esetleg...
-
X3B6O0X
aktív tag
158 pont, hát nekem sem ez volt a legerősebb hétvégém... bár ahogy nézem a többieket, még örülhetek is. A Webber-Rosbergeseket nagyon sajnálom.
-
X3B6O0X
aktív tag
35(?) pont, kár, hogy Rosbergnek hazai pályán elbaszta a Merci, több is lehetett volna. Na mindegy, holnap talán feljön erős pontszerzőnek, és 200 pont fölött zárok (bár erősen kétlem).
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
FireKeeper #3424 üzenetére
Lotusban már évek óta nem bízok. Szerintem most a Red Bull-Merci kombóval indulok, aztán esetleg a Hungaroringre bepróbálok valami mást.
-
X3B6O0X
aktív tag
Melyik a jobb párosítás: Rosberg-Ferrari, vagy Red Bull-Mercedes? A Rosberges verzió azért lenne jó, mert Hamilton szenved sajnos, így több pontot tudnék vele hozni, de a Ferrari nem olyan jó, mint a Red Bull.
-
X3B6O0X
aktív tag
Tudom, nem érhetek fel az nagyágyúkhoz, de a 187 pontomra büszke vagyok
Már csak az a kérdés, hogy mit csinálok. Szerintem FER->RBR lesz belőle (már ha a pénzem engedi, de most esett ki Vettel, talán nem drágul annyival).
-
X3B6O0X
aktív tag
36 pont, de a rohadt életbe, ha jól számolok, be tudtam volna tenni Sutilt, és akkor sokkal jobb is lehetne ez a hétvége...
-
X3B6O0X
aktív tag
Lassan hétvége, itt az ideje, hogy felpörögjön a topik: egyre inkább kacérkodok a gondolattal, hogy veszek egy Alonsot (egyébként is őt érzem a hétvége fő esélyesének), mivel most lehet utoljára még megvenni, ahogy a topikban többen is említették. Német futamra jönne egy Williams -> Force India upgrade, aztán... Az a baj, hogy utána nem tudom.
-
X3B6O0X
aktív tag
173 pont, még jobb is, mint számítottam. Majd holnap megnézem, mit alakíthatok...
-
X3B6O0X
aktív tag
32 pont, nem világmegváltó, de holnap akár 120-130 pont is jöhet hozzá, és azzal együtt kellemes kis hétvége lehet ez...
-
X3B6O0X
aktív tag
Na, lassan hétvége. Én a Red Bullt javaslom, plusz Rosberg, extrémebb: csak Vettel. Ej, ha pénzem is lenne rá...
-
X3B6O0X
aktív tag
154 pont, ha jól számoltam, de legalább már van egy biztos pontom a jövőre. A Red Bullt már nem adom el, csak ha nagyon muszáj.
-
X3B6O0X
aktív tag
24 pont, sejtettem, hogy rossz lesz a hétvége, de inkább a következő futamok érdekében beáldoztam a mostani hétvégét.
-
X3B6O0X
aktív tag
Mivel fejlesztésre nincs pénzem, a Ferrarit meg nem akarom eladni, inkább egy gyengébb hétvégét zárok... Szomorú, de már jártam meg azzal, hogy a sok cserebere visszaütött. Talán a Red Bull beférne... Lehet váltok is rá.
-
X3B6O0X
aktív tag
138 pont, volt már sokkal rosszabb is. Talán Monacóra egy FI>MER cserét tudok elképzelni. Vagy Alonso...
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Armando_19 #2952 üzenetére
Akkor most örömködhetsz
-
X3B6O0X
aktív tag
19 pont
De ami érdekesebb, hogy még mindig rajtam van a tavalyi átok: ha valamit eladok, a következő futamra megtáltosodik, amit meg megveszek, hirtelen leromlik. Eladtam a Mercit, Lotust vettem helyette: tessék
.
-
X3B6O0X
aktív tag
Nem tudom, mennyi pontom lesz (a 100 is csoda lenne), de egy Hülkenberget, vagy egy Force Indiát megpróbálok becsempészni. Esetleg Mer>Lot vagy Mer>Fer. Majd holnap meglátjuk.
-
X3B6O0X
aktív tag
32 pont, nem rossz.
-
X3B6O0X
aktív tag
Ehh, soha többet nem mutatom meg senkinek ezt a játékot. Gondoltam, egy kedves barátomnak bemutatom a játékot, aztán majd a képébe röhögök, hogy meg lett verve csúnyán...
...és most 12. az összesítettben.De legalább jobban állok, mint V.Anita
-
X3B6O0X
aktív tag
90 pont, azt hittem, sokkal rosszabb lesz.
Na mindegy, arra elég lesz, hogy Ferrarira váltsak. -
X3B6O0X
aktív tag
válasz
X3B6O0X #2492 üzenetére
Ha valaki nem értené, mit írkáltam hajnalban: Én idén két külön csapat szerkesztését vállaltam. Sajnos egy hiba folytán a másodszámú csapatomat nem tudtam már elmenteni. Írtam egy e-mailt a modiknak, hogy ez így nem jó. Elküldtem a csapatbeállítást. A modi szépen az IP-címemet, amiről az e-mailt küldte, összepárosította a ligában azonos IP-című csapattal, de nem vette figyelembe, hogy ugyanazon IP-címen két csapat is van. Így a mentett csapatomat írták át, a nem mentett pedig maradt ugyanúgy mentetlenül. Így idén kapásból vesztettem kb. száz, százhúsz pontot.
-
-
X3B6O0X
aktív tag
Bazz, én is most akartam elmenteni a kockáztatós csapatomat (GRO-RIC-FOR-CAT-MAR), de legalább a ligásat lezártam este.
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
mefistofeles #2433 üzenetére
Igen, kötelező mind a két pilóta, sőt, csapatkomponenseket sem hagyhatsz ki, mind az 5 slotban kell lennie valaminek.
-
X3B6O0X
aktív tag
Szerintetek mennyire fair több csapatot indítani? Most gondolkozom, hogy regisztrálok egy másik csapatot is, eltérő kezdőfelállással.
-
X3B6O0X
aktív tag
Ismét jelentkezem, remélem idén jobb eredménnyel. Nicknév: X3B6O0XPH
-
X3B6O0X
aktív tag
Fú, utolsó előtti helyen végeztem a ligában, szégyellem magam...
Na majd a jövőben jobban igyekszem. -
X3B6O0X
aktív tag
Egy gyors kérdés: Ferrari vagy McLaren? A Meki megközelítőleg 4 millióval olcsóbb, de még számomra mindig bizonytalan, hogy a Hungaroringen jobb lesz-e, mint a Ferrari (mellesleg vasárnap az összes oldal szakadó esőt ígér, külföldi és magyar egyaránt).
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1610 üzenetére
Én voltam hülye, nem jutott eszembe egyetlen épkézláb megoldás sem, meg ezt a hétvégét el is baromkodtam, betettem Rosberget pilótának, és nem maradt egyetlen húzócsapatom se.
A slusszpoén pedig az, hogy ha az előző beállításom marad, akkor 141 pontom lenne, ami a legtöbbet szerzett pont lett volna az idén.
-
X3B6O0X
aktív tag
38 pont. Nem vicc.
-
X3B6O0X
aktív tag
Komolyan mondom, ilyen nincs. Kidobom a Mercit Ferrarira, erre nyer Rosberg (amit amúgy nem bánok, mert kedvenc pilóta
). 104 pont.
-
X3B6O0X
aktív tag
Ezt komolyan nem hiszem el. Buktam a hétvégét, mert nem mentettem el a csapatom, és még a múlt heti maradt bent
-
X3B6O0X
aktív tag
98 pont
Én hülye, az időmérő előtt kivettem a Red Bull-t, és Mercit tettem a helyére... -
X3B6O0X
aktív tag
Nos, idén is szeretnék versenyezni, remélhetőleg több sikerrel, mint tavaly. Már jelentkeztem is. Mondjuk nem voltam túl aktív, de idén próbálok többet odafigyelni
.
-
X3B6O0X
aktív tag
78 pont
-
X3B6O0X
aktív tag
Fuuu, de rosszul jártam... Maldonado meg Perez volt berakva
Meg egyébként is, most a futam is rossz volt
Most kb. így érzek:madster: együttérzek veled
-
X3B6O0X
aktív tag
Jó napot uraim, én is regisztráltam X3B6O0XPH néven a mai napon, mindjárt csatlakozom a PH! csoportjához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged