Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Szerintetek a Mercit érdemes most Lotusra cserélni? Nem csak magyar nagydíjra, úgy hosszabb távra?
Vagy Ferrari és Merci helyett meg tudnám venni a RedBull-t mellette Force India meg Sauber vagy Williams vagy Torro Rosso

Úgy érzem Vettel behúzza a VB-t és Webber is jól megy, erős a redbull csak nem tudom megéri-e beáldozni ferrarit és a mercit ?
-
FireKeeper
nagyúr
a mostani teszten a 2014-es, vagy a mostani Magyar Nagydíjtól használatos gumikat tesztelték?
-
venember83
nagyúr
Kíváncsi vagyok, milyen hatással lesz az F1 ligára a mostani tesztelés, ha lesz egyáltalán bármi hatással.
-
-
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
Gro, Ric, Merci, RBR, FI
csere >
Web, Ric, Merci, Meki, FIerről a variációról mi a véleményetek? Eléggé rizikósnak tartom webbert, de igazából Gro sem stabilabb, viszont nagyon kellene csapat szinten jól menni-e a Mekinek, ami már tényleg veszélyesnek tűnik

-
jpm
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
hmm még kb 20x megvariálom

-
jpm
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Sztem rohadt meleg lesz a ringen, + a teszt valamit biztos számítani fog a mekinek.+ a meki hagyományosan szereti a pályánkat.
esetleg M. Webber, D. Ricciardo, Sauber, Lotus, Mercedes
-
FireKeeper
nagyúr
a mclaren-t leszámítva inkább biztonságinak mondanám
a legerősebb komponenseid (lotus, RB) csapatként vannak benn. amúgy a mclaren helyére én még a szenvedésük ellenére is a mercit raknám be. időmérőn változatlanul erősek, futamon meg rossz esetben is partiban vannak a mclarennel. -
jpm
senior tag
Vakmerő lenne egy ilyen felállás?
A. Sutil, D. Ricciardo, Red Bull, Lotus, McLaren
-
Zoza24
senior tag
nekem 234 pont lett,jöttem is fel szépen,de a mögöttem lévők anyagilag jobban állnak,szóval nehéz lesz tartani a pozíciómat...

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
DemonDani
üzenetére
asszem nem véletlen, hogy a FI volt a leghangosabb a kevláros gumikkal szemben. a múlt heti formájukhoz képest most sehol sem voltak.
asszem a mclaren viszont nyilatkozott olyasmit régebben, hogy az acélos gumik máshogy deformálódnak, mint amit vártak, emiatt is gyengék, szóval lehet az ő formajavulásuk betudható a mostani kevláros hátsóknak, vagyis lehet hogy beállnak erre a szintre az idény hátralévő részében. mondjuk a teljesítményükhöz képest még így is piszok drágák, max csapatban érheti meg berakni őket, az idény végén, FI/Toro helyett, ha már nem tudsz mire költeni
de azért bőven nem említeném őket egy lapon a ferrarival 
ami meglepett, hogy a szintén hangosan tiltakozó lotus ilyen erős volt, ez mondjuk nyilván betudható az extrém melegnek is, kíváncsi vagyok a teljes úgy gumikon mire mennek később. mondjuk Rai nyilatkozott olyasmit, hogy tök mindegy milyenek a gumik, ők erősek
ha most tippelnem kéne egy erősorrendet, akkor valami ilyesmi lenne:
RB -> lotus/ferrari -> ferrari/lotus -> mercedes -> mclaren -> FI -> toro -> sauber -> williams -> marussia/caterham -> caterham/marussiaqgetata: én Massára nem igazán alapoznék. hányszor dobta el az autót idén?
lehet magyarázni, hogy műszaki hiba így meg úgy, de ennyi szerintem már nem lehet véletlen. és nem hiszem hogy szándékosan a ferrari cseszik ki vele... -
Armando_19
őstag
válasz
qgetata
üzenetére
Ezek az új gumik érdekesek lesznek, hogy ki mit tud mókázni rajta. A hétvégén látszott, Mercik még mindig nem szeretik a meleget. Márpedig itthon meleg lesz, de haj jaj. Esélyesnek látom, hogy nem lesznek akkora királyok.
Én szerintem Csak Mar->Tor cserét fogok csinálni.
Meg remeg a térdem, a legjobb barátom csaja jön föl mint a higany. Nagy szerencséje volt a hétvégén, az én előző helyemre jött föl. -
qgetata
csendes tag
Köszönöm a tippeket. Egyenlőre a legutolsó van benn. Aztán meglátjuk mit a következő 2 és fél hét. Ha ugyanolyan meleg nyári idő lesz, mint most volt, akkor tuti Ferrari, Lotus, RB lesz a csapat. Drága pilótára mát túlságosan költséges lenne váltani. esetleg még ez lehet:
- Massa, Chilton, FI, Lotus, RB
Ebben azért több a rizikó. Na majd meglátjuk.
-
DemonDani
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Lehet jobb, ha maradok nyugton a következő futamra, aztán majd elválik kell-e valamit cserélnem. Igazából azt a hatalmas kiugró lehetőséget közel s távol se látom már ilyen csapat mellett. Ha leesne 50 misi csak úgy akkor igen, de más biztos potenciált nem látok. Most itt minden borult a Merci+FI kombó helyett a Ferka+Meki jött fel a semmiből. Lehet hogy ez most csak ilyen egy versenyes lesz, de ha nem akkor csúnyán át kell szerveznem mindent, mert Gro folyamatos jó szereplésében azért nem bízok.
-
venember83
nagyúr
180 pont, szódával elmegy. 13 millió plusz Sutil - Ricciardo - Red Bull - Mercedes - Marussia.
-
qgetata
csendes tag
Na jöhet megint az agyalás:
Jelenlegi csapat: Ricciardo, Chilton, Merci, Lotus, RBA következő opciókban gondolkodom:
- Ricciardo, Sutil, Merci, Lotus, RB (nincs gyenge csapattag
)- di Resta, Chilton, Merci, Lotus, RB
- Ricciardo, Gutierrez, Ferrari, Lotus, RB
- Sutil, Chilton, Ferrari, Lotus, RB
Valahogy jobban bízom a Ferrariban.
Off: Valaki jön a ringre? Én egész hétvégén ott leszek.

Úgyhogy a csapatot már péntek reggel meg kell raknom.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
DemonDani
üzenetére
nekem nem tűnik egyértelmű erősítésnek Hülk. igaz, most jobb volt picivel mint a toro rosso-k, de 1, fene tudja hogy másik pályán is így lesz, 2, fene tudja hogy az új gumikon is így lesz.
a ferrari jó lehet, erősen félek tőle hogy a merci feljavulása eddig tartott, és megint csak a kvalin fognak értékelhető teljesítményt nyújtani.
-
DemonDani
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Amindenit

Hát köszi!
Ilyen csapatszinttel igazából abban reménykedtem hogy meglesz a 200 pont meg Ricci is bukott szépen sajna, erre fel rekord
Két lehetőségem van a Hungaroringre:
Ric > Hülk vagy Merci > Ferka
Igazából úgy érzem, hogy a Ric > Hülk ami élhetőbb lehetne (de az sem biztos, hogy bejönne), ez a Ferka hatalmas rizikó még úgy is, hogy most a Merci rosszabbnak tűnik megint. -
jpm
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szép kör volt! grat neki.
meglepett hogy nem csúsztam le..
-
Motion_Blur
félisten
Gratula DemonDani kollégának, nemcsak a ligát nyerte a hétvégén, hanem az overall-t is

Vele együtt már 4-en vagyunk a TOP50-ben

-
T0rnad0
addikt
178 pont, ha nem rakom be az FI és Ric helyére a Lotust, nagy bukta lett volna...178ból 78-at a Lotus hozott

-
qgetata
csendes tag
A ph-s nicknevemmel én indulok, a másikkal pedig a fiam. Így akár beszélhetünk duplanickkel is, mert a fiam használja általában a ph-es nickemet. Na ezt rakd össze...

Mondjuk az F1-ligás csapatainkat általában közösen rakjuk meg. Csak a qgetata nickes csapatunk első futamát elszúrtuk a fránya android miatt.. -
X3B6O0X
aktív tag
158 pont, hát nekem sem ez volt a legerősebb hétvégém... bár ahogy nézem a többieket, még örülhetek is. A Webber-Rosbergeseket nagyon sajnálom.
-
kukamatyi
tag
válasz
SamuraiKenji
üzenetére
nekem dettó..webber-sutil.....
-
qgetata
csendes tag
Nekem bejött a váltás. 244 pont. Csak öttel kevesebb, mint a múlt héten. Remélem jövök fel pár helyet. Bejött, hogy eladtam Alo-t. Viszont a következő hétvége lehet majd igazi káosz, mivel akkora megint új gumik jönnek, ha minden igaz.
-
bobace
addikt
180 környéke. Utólag bosszanthat, hogy utálom Grozsit, pedig jó hétvége lett volna. HUL nem lett olyan rossz húzás, bár jó se

-
SamuraiKenji
aktív tag
Hát én ahogy éreztem,a múltkori jó húzás/szerencse után most jött a nagyon sz*r.
Kb 140 pont gyalázatos.....Webber kerékcsere
pedig jó lett volna, Sutil se volt sehol....ez van, de ezen elv alapján következőre megint belenyúlok a tutiba 
-
jpm
senior tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Csak szeretnéd!
na majd meglátjuk 
-
FireKeeper
nagyúr
kockáztattam, és nagyot buktam, csak 106 pont. mondjuk webber jó lehetett volna ha nem szúrják el a kerékcserét illetve rosberg is, ha nincs a kvali szenvedés. webbo marad, viszont látva ezt a szenvedést, rosberg lehet repülni fog. grosjean jól ment, megérte volna bevállalni.
-
Qorthral
őstag
~200 pont, elmegy. Pedig szépen folytathattam volna az erős felzárkózást, mert a Webber + GRO pilótapárossal megint jót húztam. Nagy kár, hogy a Red Bull elrontotta a kiállását, 250 fölött lettem volna. Ha meg az övé helyett Vettelét rontják el, még jobb a hétvégém.
De nincs ha, ez van. Sokaknál így is több pontom lett és megyek tovább felfele. -
M3oH
addikt
Orulok, hogy ha 150pont osszejon. A fekete lo Gro, hozott vmit. FI es TR eleg gyengus volt, Rosberg pedig kritikan aluli volt egesz hetvegen...
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
174 , közepes alatt..az az szar

Minden szarul jött ki---Webbo Sutil Merci versenytempó ,de igazéból Rosi quali...STR meg "sehol" ahhoz képest.
-
jpm
senior tag
válasz
Armando_19
üzenetére
mennyit kapartál össze? Nekem 210pont igazság szerint ahogy indultt nem bosszankodok..

bár jó kis zuhanás lesz az elejéről
Legalább nem leszek szem előtt 
-
Motion_Blur
félisten
236 pont
Sutil mit csinált ma, arra azért kíváncsi lennék.. na mind1, így is egy erős közepes a hétvége azért.
-
jpm
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
bízok egy kis pontszerzésben
már ennek is örülök 
-
M3oH
addikt
Ha Gro megnyeri, akkor meg lehet egy ertelmes pontszam

-
jpm
senior tag
Webber pff szopi..

-
FireKeeper
nagyúr
Ilyen... egyszerűen... nincs.
-
Qorthral
őstag
Persze, néhány versenyző helyezése mindig hasonló. Valamennyire nyilván mérvadó az FP1, de nagyon nem, lásd Vettel 8. helyét. Hamilton meg a 2. és 3. szabadedzésen volt gyenge, aztán megnyerte a kvalit. Egy szó, mint száz, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy túl nagy jelentőséget nem érdemes a szabadedzéseknek tulajdonítani, főleg nem az elsőnek. Volt, aki értette.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
X3B6O0X
aktív tag
35(?) pont, kár, hogy Rosbergnek hazai pályán elbaszta a Merci, több is lehetett volna. Na mindegy, holnap talán feljön erős pontszerzőnek, és 200 pont fölött zárok (bár erősen kétlem).
-
FireKeeper
nagyúr
nevetséges 32 pont, ráadásul baromi idegesítő, mert ha a merci nem szarakodja el magát valszeg rosberg is ott lett volna az első négyben. így viszont egyedül abban bízhatok hogy Webber legalább megtartja a harmadik helyét, meg hogy Rosberg jön fel pár helyet.
azt tudtam hogy kockázatos két erős pilótát vinni de azt a fene sem gondolta hogy így eltolják a Q2-t a mercinél... -
Motion_Blur
félisten
54 pont, nagy kár Sutilért*, és Rosbergért.
* persze hogy most kellett még 2 perccel a vége előtt szerelgetni az autóját..
-
T0rnad0
addikt
39 pont, Rosberg sajnos nem hozta a pontokat csapatban

Lotusban bízok, hogy meglepetést okoznak. -
M3oH
addikt
29 pont, igy gyorsan szamolva. FI-tol kicsit tobbet vartam, de a nagy bukta Rosberg... Gro viszont bejott, remelem versenyen is jol viselkedik.
-
bobace
addikt
Na ennyit a szabadedzéseken mutatott képről. Ki se számolom a pontokat - na jó 48. Még szerencse, hogy nem váltottam Rosbergre. Megkockáztattam egy RIC-HUL cserét, mondom hátha összejön a kis Niconak, erre a TOR feltámadt. Sajnos Lotusra nem volt cash, max Grozsit vehettem volna meg, de a tavalyi év képe mélyen belém égett

-
Qorthral
őstag
Eddig jó nekem is, GRO jó vétel úgy fest. A szabadedzésekből meg ennyire érdemes kiindulni, lásd HAM mégis elverte Vettelt illetve Ferrari, Lotus erős Q tempót futott. A meleg jót tett nekik, a holnapi futam érdekes lehet, pláne hogy a Ferrari taktikai előnyben van valószínűleg.
-
Armando_19
őstag
45 pont, nem is olyan rossz. Lotus jó biznisznek tűnik. Jajj de várom már a holnapot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
qgetata
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is így jártam. Alonsot eladtam, váltottam a Lotus, Merci, RB trióra, erre Alonso megtáltosodik úgy, hogy erre szinte semmi nem mutatott.
Legalább Ricciardo hozza magát 
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem tudom, sztem Red Bull + Hamilton ellen nem lesz sansza senkinek a Q3-ban. A 2 Ferrari + 2 Lotus lemeccseli majd a 4-7 helyeket. Ha a Brit GPt nem számítjuk, eddig is kb ez volt a helyzet. Persze Rosberg kiesésével nyernek 1 helyet.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lehet ez a meleg tett nekik jót.Holnapra milyen idő várható?
Akkor tényleg kuka lesz a hétvégém , tiéd is?

Asszonynak bent van Massa szerintetek ,benne van a röff...
-
FireKeeper
nagyúr
Rosberg kösz, kukázhatom az egész hétvégét.
-
Motion_Blur
félisten
Eladtam ALO-t => 1 körön is megtáltosodik a Ferrari
Megvettem Sutilt => 15.Ennyit a hétvégémről

-
M3oH
addikt
Rosberg ..i., mi fene?
-
IreN!CuS
őstag
Sutil báhh...
Rosberg báhhh...mennek ezek a picsába....
-
T0rnad0
addikt
Na én FER-MER-FI helyére raktam be FER-MER-LOT kombinációt, remélem a Lotus most jól fog menni

-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Lotusban már évek óta nem bízok. Szerintem most a Red Bull-Merci kombóval indulok, aztán esetleg a Hungaroringre bepróbálok valami mást.
-
M3oH
addikt
Megkockaztattok egy Ros-Gro FI-TR-Mar kombot. Lotus versenykepesnek tunik, nem vagyok meggyozodve 100%ban, hogy jobb valasztas Gro, mint csapat, de hatha

-
X3B6O0X
aktív tag
Melyik a jobb párosítás: Rosberg-Ferrari, vagy Red Bull-Mercedes? A Rosberges verzió azért lenne jó, mert Hamilton szenved sajnos, így több pontot tudnék vele hozni, de a Ferrari nem olyan jó, mint a Red Bull.
-
jpm
senior tag
ez a tervem:
M. Webber R. Grosjean Toro Rosso Sauber Mercedes -
greenmukk
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen Vettel jó lenne hosszabb távra de lehet, hogy így sok pontot bukok amíg lecserélem a mellette lévő gyenge komponenseket.
Na majd meglátom,nehéz döntést hozni.
Köszi a választ

-
Motion_Blur
félisten
válasz
greenmukk
üzenetére
Nekem hasonló volt sokáig, csak Alonsoval (ALO + MERC), nekem akkor bejött. De most a legutóbbi futamon eléggé megégettem magam a két komponenssel, így inkább a 3 topcsapat + Sutil lesz.
Vettel jó választás hosszabb távra, de a következő két futamra inkább a RB-t tenném be.
N. Rosberg A. Sutil Red Bull Williams Toro Rosso - ez jobban hangzik

-
greenmukk
tag
S. Vettel C. Pic Mercedes Marussia Toro Rosso ez elég kockázatos mert ha már csak az egyik fő komponens nem teljesít jól akkor nagyon nagy bukó a hétvége Mit gondoltok?
vagy:
N. Rosberg A. Sutil Red Bull Williams Toro Rosso
vagy ez:
N. Rosberg M. Webber Force India Marussia Toro Rosso -
FireKeeper
nagyúr
na akkor egy kis brainstorming nekem is

rosberg-webber-marussia-toro-caterham
a legkockázatosabb, de ezzel is tudok a legtöbbet nyerni, és valószínűleg ezek a pilóták erősen fognak drágulni az idény hátralévő részében (ha az új gumik nem borítják fel nagyon az erőviszonyokat)rosberg-ricciardo-marussia-red bull-caterham
biztonságosabb verzió, de félek egy-két futam és nagyon bedrágul webber is.rosberg-sutil-marussia-ferrari-toro rosso
a pilóta páros eléggé jó ár/érték arányú, de félek a ferrari gyenge lesz.rosberg-sutil-marussia-lotus-toro rosso
ugyanaz a cost-efficient páros, csak ferka helyett lotus.rosberg-grosjean-marussia-ferrari-caterham
hátha grózsi fut egy jót? rizikós, +gyengusz ferrari.rosberg-grosjean-marussia-force india-toro rosso
full cost-efficient csapat, talán ez a legbiztonságosabb (leszámítva azt a verziót, amikor csak csapatból veszek top alkatrészt, de azzal nem haladnék sehova). -
Pá
addikt
Merci - Webbo - Sutil
vs
Hamilton - Lotus - Toro
Nem csak egy futamra, hanem hosszabb távra, nem tudom melyik lenne a jobb és lusta vagyok számolgatni.

Esetleg: Rosberg - Sutil - Ferrari - Toro
-
-Mike-
addikt
Ferrarit megéri lecserélni amúgy a Red Bull-ra? Kinek van kristálygömb otthon? Emiatt a Williams-t is le kell cserélni Caterhamre, de ez a kisebb probléma.
-
M3oH
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, FP2 szerint a Lotus sem eselytelen a jo szereplesre. Foleg, hogy Gro eleg olcso, kerdes, hogy megeri-e a kockazatot?

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
asszem maradok a rosberg-webbo pilótapárosnál, akármilyen rizikós is, viszont minél gyorsabban meg kell majd szereznem a FI-t is.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Qorthral
üzenetére
28 fokos volt most FP2-n az aszfalt, időmérőre de főleg versenyre jósolnak ennél kb. 10 fokkal melegebbet.
Érdekes lesz, Lotus ismét fekete lónak tűnik, 1 körön az a pár tized náluk azt jelentheti hogy versenytempóban odaverhetnek. Csak ne a 6-7. helyről kelljen...

Sutilban maradt még 5-6 tized.
-
Qorthral
őstag
Megdöbbent, hogy egy FP1 eredményt ennyire komolyan vesz a társaság. Ennél többet vártam

Ráadásul az RBR altatni szokott pénteken. A versenytempójuk tuti erős lesz. Persze az RBR - Merci kombó ellen már nem tudok szót emelni
-
IreN!CuS
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Páran kiesnek előle aztán már is jó pont,de persze értem mire gondolsz.Elválik alapjaiban és is a Sutil-os verzióra voksolok.
Motion_Blur : Hát a nagy pontot a pilóták tudják hozni , Sutil kiesésével csak 200 körül lennék egy jó Merci+RBR szerepléssel
Az meg semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- BMW topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- World of Tanks - MMO
- Revolut
- További aktív témák...
- Dell Vostro 5459 egyszerűbb játékokhoz (i5, 4 GB VGA, 250 SSD) ! AkciÓÓ!
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Beyerdynamic Dt 1770 Pro 250 ohm fejhallgató eladó
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pedig jó lett volna, Sutil se volt sehol....ez van, de ezen elv alapján következőre megint belenyúlok a tutiba
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Legalább Ricciardo hozza magát