Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Popes
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Érdemes megvárni az utolsó szabadedzést, úgy már egy picit tisztul a kép hogy éppen ki nyújt jobb teljesítményt. Pl most Vergne és Raikkönen is jobb a megszokottnál.
-
Popes
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Pont ezen gondolkoztam én is, ha Bottas+ a Mclaren is jó lessz az edzésen lehet megéri Ricciardot lecserélni mert különben csak a TR férne be. Kérdés hogy vajon érdemes-e RIC-et beáldozni.

-
FireKeeper
nagyúr
lehet bepróbálom a McLaren-t. a tempójuk még nem túl jó, de mivel jó az áruk, akár még kereshetek is rajta.
-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igen, ennyi a probléma.
-
-Mike-
addikt
Túl sokat háborogtatok nekik, most viseljétek a következményeket.

-
Pá
addikt
Lol, most nézem, hogy más ligákban befrissültek már a pontok, csak a miénkben nem updatelődött... WTF
-
234 pont.Nem is tudtam,hogy létezik ilyen sok pont
822 helyet javítottam,de volt honnan 
Következő futamon meglepődnék,ha a RB képes lenne jó helyet megszerezni
Williams tűnik még jó befutónak.Keveset fogyaszt és Merci motoros. -
callmeakos
veterán
ÉN most bepróbálkozok egy RIC-CHI-CAT-MER-TR felállással. A biztos emberemet nem adom, és tény hogy ha akarok valamit kezdeni, akkor kell a Merci. A többit meg idővel fejlesztem.
-
venember83
nagyúr
Toro - McLaren vagy FI - Ferrari csere, netán Chilton helyett Bottas vagy Massa? Leginkább a Torót meg Chiltont kellene lecserélni, de igazán jó opció nincs. Ric - Ham kombót pedig még mindig nem szeretnék, az elsők közel vannak, a nagy tabellán is mindössze harminc pont a lemaradásom, a ligánkon belül még kevesebb, viszont azzal nem fogom megelőzni az előttem lévőket, ha kb. ugyanazt a kombót állítom össze.
-
bobace
addikt
Jó volt a hétvége, de már kvázi elegem van abból, hogy imádkozik itt az ember, hogy ROS valahogy legyen HAM előtt, mert különben a HAM-osok elhúznak és végleg lemaradok, úgyhogy következő versenyre feladom az építkezésem, és megy a RIC-HAM páros, pedig FER is beférne.. Még most is rosszabbul jártam a sima MER-el, hiába hozott több pontot mint HAM, mert a semmi MAR több pontot hozott mint Bottas. Az élet kemény

-
Motion_Blur
félisten
Kicsivel több mint 3 milla hiányzik csak ahhoz hogy HAM + RIC mellé beférjen a Ferrari.
Na majd Montreal után
és kb. ennyi volt az év, maradék két helyre meg mehet FI + WIL, év végén meg adott forma alapján lehet majd cserélgetni. Azt bánom hogy nem raktam be előbb Hamiltont, de még mindig lőtávolban vagyok azért. -
Pá
addikt
Nah szép, a pontokat jóváírták, de a ligaállások megint nem frissültek.
Kína utána is így kezdődött minden...
-
Tomi0703
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja, igazad van. Bianchit 8-nak írtam. Futom után néztem kb. 15 perccel a végeredményt f1.com-on és onnan írtam le. Akkor még 8 volt Bianchi.
-
Atlantis
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az egyik FI nem 24., hanem 21., nemde?
-
Atlantis
veterán
179 pont...katasztrófa megint.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
és (#4874) FireKeeper: Úgy látom ugyanaz a felállásunk. Nekem 259 jött ki.

-
-Mike-
addikt
Grat akinek Ric - Ham párosa volt, azzal lehetett most kaszálni, FI, WILL, TR-es játékosok ezt a hétvégét torokra vették, én is.
Bianchit be kellett volna tenni. -
FireKeeper
nagyúr
257, nem rossz, a marussia sztem most jobban hozott mint a TR

-
jpm
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
ez tényleg kemény

grat!venember83 Nekem is! Bár én sztem jöttem fel néhány helyet. Mégse, Bianchi 9. lett..
-
venember83
nagyúr
242, biztos, hogy sok helyet estem vissza, lehetne rosszabb, de így legalább van 26 millám fejleszteni Chilton vagy a TR helyett.
-
callmeakos
veterán
161 pont. Mennyire örülök ennek, legjobb eredmény az évben

-
Zoza24
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
gratulálok az szép

nálam 241 lett...a két Toro out nem jött jól
Perez meg nem járt jól... -
callmeakos
veterán
Bottas OUT, két TR OUT, Rai versenye is többszörösen kuka.
LEgalább a fix emberem hozta amit kell
Valamin változtatni kell, mert ez siralom
-
Motion_Blur
félisten
257 pont, not bad

-
venember83
nagyúr
TR, Perez kiesett, kuka egy hétvége, de remélem, hogy az első három helyezett azért megmarad legalább így, legalább Ric és a két Merci hozzon sok-sok pontot.
-
Delerium
senior tag
Bottas is out, juhhé...
-
Qorthral
őstag
Vettel out. Minden ellenem van, de csak nevetek rajta.

-
Delerium
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
1 TR out, 1 FI out, Ric rossz rajt. Csatlakozok

-
FireKeeper
nagyúr
Perez OUT, Ric rosszul rajtolt... jól indítok...
de legalább a Red Bullosokon hozok.
-
M3oH
addikt
Nekem 32000 múlott, hogy beférjen a TR a Ham-Ric-Fi trió mellé. Kár érte

-
callmeakos
veterán
Szép volt Bottas, kellett nekem megtartanom téged...

-
venember83
nagyúr
Eddig jó húzás volt bent tartani a TR-t a Williams helyett. 53 pont, nem rossz.

-
kukamatyi
tag
Remek,hogy egy rohadt emailt sem küldtek az újraindulásról.....azt hiszem ennek az idénynek ezzel lőttek.....
-
eddie17
addikt
Ham-Ric-Sauber-TR-Cath
Remélem adja.
A 3. szabadedzés biztató! De ugye ez Monaco... -
venember83
nagyúr
Nem úgy tűnik, hogy érdemes lenne a TR-t leváltani Williamsre, de persze ki tudja, mi lesz a versenyen...
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Látom váltottál.

Mondjuk durva, hogy még így is mennyi pénzed maradt.
Részemről indul a kockáztatás, mert nem akarok pármilliós hátránnyal a mindenki által mantrázott HAM + RIC csapatra váltani. Vettel egész biztató volt, meglátjuk. -
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azért nem nulla az az esély. Ha meg megveri, Hamiltonnak sem lesz sok sansza megfogni, max a rajtnál.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nem tudom váltsak-e Hamira... hátha a koncsíta kibillentette és falnak megy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rózsinak arra kell játszani hogy IM-en megverje (esély kb. egyenlő a nullával) és onnantól van sansz arra hogy Hami hibázik, esetleg falba megy. Egy Hami DNF ismét kell ahhoz hogy csapaton belül legyen izgalom a következő pár futamra.
-
venember83
nagyúr
Nem sok újdonságot hoz Monaco, eddig nem nehéz kitalálni, merre is kell fejleszteni.
-
venember83
nagyúr
Nincs duplapénz.
Amúgy minden rendben, úgy tűnik. Már csak a millió és egy csapattal játszó felhasználókat kellene kip*ni. -
bobace
addikt
És végre tényleg helyreállt a rend
Legalábbis úgy tűnik.. Nálam minden oké. -
callmeakos
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
De büntiből neki ezt kell végig néznie, és énekelnie
[link](#4842) grabber
Jó duma
-
Annyira jól álltam,hogy muszáj volt átírni az egész játékot,legalább esélyetek legyen nyerni.De ehhez a jelenlegi programozási ismeretek és technikák kevésnek bizonyultak
-
TESCO-Zsömle
titán
-
-Mike-
addikt
-
Qorthral
őstag
Már közel a megoldás, adatok visszaállítás alatt, a csütörtöki nap folyamán nyit a piac, és lehet nevezni a hétvégi Monacói Nagydíjra!

venember83: Nem fogadták meg a javaslatodat.

-
Most nézzétek meg!
Még nem jó
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére

Gonoszak vagytok, még van 4 órájuk!
-
Pá
addikt
Gondolom úgy értették, hogy szerda este...

-
Qorthral
őstag
"Kedves Játékosok!
Már közel a megoldás, adatok visszaállítás alatt, SZERDÁN nyit a piac, és lehet nevezni a hétvégi Monacói Nagydíjra!
Még egy kis türelem.
F1liga.hu csapata "Akkor mégsem hétfőn?

-
Delerium
senior tag
Kedves Játékosok!
Már közel a megoldás, adatok visszaállítás alatt, hamarosan nyílik a piac, és lehet nevezni a hétvégi Monacói Nagydíjra!
Még egy kis türelem.
F1liga.hu csapata
Nocsak-nocsak, talán lesz valami

-
Pá
addikt
Amúgy az sem gáz, ha nincs biztonsági mentésük.
Megvan az összes játékos csapata minden futamra. Megcsinálhatják, hogy újraindítják a játékot és minden futamra beneveznek mindenkit azzal a csapattal, amivel eredetileg ment. Ez majdnem tökéletes megoldás. Egyedül a v. aniták járnak jól, akik így visszakapnák a fölösleges cserélgetésekkel elpazarolt pénzüket.
Lehet egyébként, hogy ezt csinálják és azért húzódik olyan sokáig.
-
werszomjas
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Már megfordult a fejemben, hogy ha már csinálják, lehet új dizájnt is kapunk? Teljes rácfelvarrás?

-
Pá
addikt
Nagyon nem akar sikerülni nekik...
(vagy csak simán szarnak bele
) -
kukamatyi
tag
Újabb karbantartás !

-
Tomi0703
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Nekem maradt a Kína után beállított felállásom és ha jól emlékszem akkor az akkori maradék pénzem is stimmel (2,4 misi).
Vagy a visszaállítás gomb után tűnik el a zseton?Szerk.: Már visszaolvastam. Rá sem megyek a visszaállításra...

De ahogy nézem, a tabella legalább már ki lett javítva.
-
werszomjas
addikt
Ismét megy az oldal, megmaradt a 0 eurom

-
-Mike-
addikt
Egyébként innen valaki nem tudna összedobni egy ilyen adatbázist? Lenne saját és nem kellene mindig másra várni stb. Webre fel azt had szóljon, végtére is a prohardveren vagyunk, ahol több a kardigános rendszergazda, mint a jó nő.
Vagy legalábbis a többség konyít valamit a szám.tech-hez szerintem. Ha mégsem tud senki semmit akkor marad ez a szopóág de nem kell beírni, hogy jaj de bénák. 
-
Popes
őstag
Az sem lenne túl korrekt megoldás, de ha a pontokat és a pénzt vissza tudták állítani csak meg lehet oldani hogy ne nullázodjon visszaállítás után.
De ha ezt nem tudják megoldani akkor simán benne van a pakliban hogy bármikor újra borulhat minden és így értelmetlen az egész.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Lehet nem tudják helyre állítani és Monaco-tól megint mindenki a nulláról indul.

-
venember83
nagyúr
Közben az oldal ismét elérhetetlen, szerencsére nem lesz most hétvégén ismét nagydíj. Amúgy vicc, hogy idén sikerült párszor elég jó kombinációkat eltalálnom, erre most szúrják el az egészet.
-
IreN!CuS
őstag
Nevetséges ám az egész , ezt ilyen amatőr túl sok idővel rendelkező -egyéb negatív jelző - arcok csinálják ?
Annyi kreténséget csináltak hogy cv-ben szinte büszkén lehetne emlegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- Logitech MX Master 3S for MAC
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

822 helyet javítottam,de volt honnan
és kb. ennyi volt az év, maradék két helyre meg mehet FI + WIL, év végén meg adott forma alapján lehet majd cserélgetni. Azt bánom hogy nem raktam be előbb Hamiltont, de még mindig lőtávolban vagyok azért.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)