- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
Hamilton... Hát, nem indul jól a hétvége.
-
FireKeeper
nagyúr
na erre asszem senki nem számított

mondjuk 52 pont így is, az mondjuk annyira nem rossz, de féltem Ham-ot hogy a mezőnyből kell rajtolnia.
noxwill: elvileg 9, mert Hülk ki sem jött.
-
M3oH
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Tény, de az árukért még mindig jó alternatíva. Ki teszel be helyettük? Lotust vagy Saubert? Értelmes csapat meg már drágabb. Pilótákkal lehetne kavarni, de nem biztos, hogy megéri pénzügyileg.
-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ne feledd, hogy Pérez kap öthelyes rajtbüntetést, valamint Ausztriában annyira előzni se egyszerű.
-
FireKeeper
nagyúr
shit, 1 milla hiányzik csak a per-ham-tr-wil-rb kombóhoz

így marad a ric+ham, és reménykedés, hogy a toro kiessen... pedig most úgy érzem a FI jó lehet, és perez jó vétel lenne a kiesése miatt.silverstone-ra meg lehet bepróbálom a mekit, de majd még meglássuk hogy működnek a fejlesztéseik...
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Átérzem a nyomorod.

-
venember83
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Az élmezőnyben jelenleg mindenki RIC-HAM kombóval megy jelenleg, úgy nem fogok előzni, marad a HAM-BOT-FI-RB-TR kombináció és 14 millió. Max. visszaesek, ez úgyis jelentős részben szerencsejáték, igaz, -Mike-?

-
Qorthral
őstag
válasz
venember83
üzenetére
A Merciseknek ekkora mázlit, hogy a legtöbb konkurensnél bent lévő Hamilton ismét kiesett, nem szabad kihasználatlanul hagyni. Át kell váltani Hamiltonra (kivéve ha mostantól Rosberg showt vár végig az ember), mert ennyire olcsón ajándék és mert jelentős anyagi többlet marad a már régóta vele futókkal szemben.
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Opció még a RIC-HAM-FI-WIL-TOR a jelenlegi RIC-BOT-FI-MER-TOR helyett, illetve FI helyett lehetne MCL, és kb. ennyi. Ha áttérek Hamiltonra Merci helyett, akkor most kellene megtenni, szóval ha így nézzük, fontos hétvége lehet a végeredmény szempontjából.
-
bobace
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Igen, kicsit elfogyott a lehetőség. Ha a Ferkát nem számítom még egy verseny és kábé meg is van a legjobb összeállítás (a Meki nekem semmit nem ér egyelőre, ha már nagyon nem tudok mit tenni, akkor esetleg megveszem). Ha most veszek egy Ferkát, akkor még két verseny és megvan a WIL újra, aztán még kettő és a FI is, és vége az évnek fejlesztési szempontból

-
venember83
nagyúr
Most az a probléma, hogy a meglévő 21 millió ellenére nemigen tudom, hogyan léphetnék előre. TR-t lecserélni csak Williamsre lenne értelme adott kereten belül, de Bottas a pilóta, azt nem lehet. A FI helyét átvehetné a McLaren, akik elvileg kapnak valami új alkatrészeket az osztrák versenyre, de eddig messze nem úgy teljesítenek, hogy megérné a komoly befektetést, a Ferrarihoz meg hiányzik egy millió.
-
Atlantis
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
Reméljük nem is egyszer...

-
werszomjas
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Majd amikor Rosberg esik ki, a mercisek is megérzik, milyen egy rossz 7vége
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FireKeeper
nagyúr
ez mindig benne van ha top pilótára építesz. nagyot nyerhetsz, de nagyot bukhatsz.
-
venember83
nagyúr
Annyira benne voltam, hogy már nem kellett több információ, az túl sok lett volna. Pont így volt meg a megfelelő egyensúly a tájékozottság és a megérzés között.
Amúgy igen, részben neked adok igazat, tényleg a szerencsén múlik sok minden, pl. ha az elején nem tudsz kiemelkedőt alkotni, utána szinte esélyed sincs a legjobbak közé verekedni magad. Idén jobban sikerült a szezonkezdés, meg is lett az eredménye.

-
-Mike-
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Látjátok, 285p, hozzáértés, követi az eseményeket, up to date, megérdemelte.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Tomi0703
addikt
Az igen. Ha Rai az összes edzést megnyerte volna, akkor sem raktam volna be Riki helyett.
Igaz, ha hátul van az ember akkor kockáztatni kell, na de ilyet.
Egy Vergne-nyel is jobban jártál volna aki a töredéke lett volna Rai árának (persze, utólag könnyű okosnak lenni). Gondolom Rai még az elején ráfizetés is volt Rikihez képest. 
-
Popes
őstag
A szerencse mellett nagyon sok összetevő van, az aktuális formát is elég nehéz megállapítani a szabadedzések alapján pl RIC nem volt túl jó formában és elég pesszimistán is nyilatkozott ennek ellenére megnyerte.
Massa is jó formát hozott de mi lett a vége?
De ha valóban szerencséje is van valakinek és figyeli az apró jeleket nagyon jól bele lehet választani. Én most úgy láttam hogy Raikkönen nagyon közel van Alonsohoz(azt hittem magára talált+ aFerrari fejlesztései és igy jó lessz a versenytempója) ezért beraktam a szabadedzéseken gyengélkedő RIC helyett, utólag kiderült nagyon rossz döntés volt. Vergne lett volna a másik választásom (hozta is az eredményt).
De a technikai sportok annyira összetettek hogy valóban nagy a szerencse faktor, viszont aki odafigyel ezt tudja egy kis tudással kompenzálni.
-
FireKeeper
nagyúr
azért ez kissé erős, igaz hogy piszok nagy része szerencse, de azért nem teljesen, aki az erőviszonyoknak megfelelően állítja össze a csapatát, azért az jó eséllyel szerepel erősen a hétvégén. persze ilyenek mint ez a Kanada, mindig becsúszhatnak, de sok helyen épp ellenkezőleg, a papírforma érvényesül.
-
-Mike-
addikt
Pillanatnyi forma, Williams pénteki versenytempója kiváló volt, mint az Indiáé. Be kell rakni? Igen. Hol is végeztek vasárnap?
Múlt béli tapasztalat? Hamilton pályája. Be kell rakni. Hamilton? DNF.
Renault legrosszabb pályája, 3.soros rajtpozíció már maga lenne a csoda..- Horner
Hopp első renault győzelem egy ilyen pályán.
Szerencse ez az egész? Igen.
Prognosztizálhatsz te itt akármit ha ilyen versenyek vannak és ilyeneken dől el hogy ki Top100, top10-es.
Az egésznek semmi köze ahhoz, hogy most x éve nézed az egész sorozatot, tudod kinek fog feküdni a hétvége, olvasol utána, szabadedzéseket nézed, köridőket.
Szerencse az egész és kész. Ezért nem is tippmixelek F1-et. Meg semmit.
-
bobace
addikt
Hát azért nem egészen. Nyilván mint egy tippelésben itt is vannak dolgok, amikre nagyobb az esély, másokra kisebb. De azért tudnak emberek egészen elképesztő kombókat is összehozni, pillanatnyi forma és a múlt tapasztalati alapján elég jól lehet prognosztizálni a dolgokat, ha valaki próbál egy kis taktikát is belevinni.
-
Atlantis
veterán
Ez a hétvége szar volt, mindegy, túl kell haladni a dolgon, egyszer-kétszer talán majd Rosberg is kiesik és a "Hamiltonosok" lesznek a jobbik végén a brének.
Én most már kényszerpályán vagyok, krónikus tőkehiány miatt pár versenyig nem változtatok a csapaton semmit, mert nincs érdemi alternatíva. Ferrari egy fostaliga, nem éri meg az árát. McLaren szintén. Legközelebb egy Caterham-FI csere lehet opció, de erre se lesz tőke egy darabig. Chilton helyett értelmes pilótát venni megint nem tudok egy darabig. Azért a "Hamiltonosoknak" az be nem számított spanyol nagydíj elég fájó bevétel-kiesés, kombinálva a tegnapi nullázással kb. az ág is húz minket. Viszont ha most eladnám, a szezon végéig csak ő nyerne, az tuti...

-
SzalaiG
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Eddigi legjobb hétvége az idén: 239pont.

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
...és akkor ugyanabban a helyzeti hátrányban leszel, mint én, és sokan mások, hogy lesz egy ham-ric párosod, mint az élmezőny nagy részének, de gyengébb kiegészítő személyzettel, kevesebb ponttal és pénzzel... én inkább valami alternatív variációt próbálnék ki a helyedben, sok vesztenivalód nincs!
-
callmeakos
veterán
Most nézem hogy belefér a RIC-HAM pilótapáros. Igaz hogy most le kell nyelnem a CAT-MAR-TR triót, de legalább a Toro-Rosso nem a világvége. Csodálkozom hogy nem drágábbak mint a Sauber vagy a Lotus

-
Delerium
senior tag
223 pont, először 200 fölött

-
T0rnad0
addikt
238 pont, az eddigi legjobb
Lehet most kellene Hamiltonra váltanom a Merci helyett... -
213 pont.Szerencse is kellett

-
attisx
addikt
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY
Egy bosszantó hibára bukkantam a F1ligapontok 2014 pontszámító táblámban. Az "Osztrák GP"-től kezdődően az "Öszpontszám" képlet végig hibás, az oszták helyett is a "Kanadai GP"-vel számol. A megoldás: a képletben át kell írni az egyik "Kanadai"-t "Osztrák"-ra.
Ezúton is elnézést kérek az esetleges kényelmetlenségekért!
-
Atlantis
veterán
165 pont...nincs is rá szó, kb. minden félrement, de legalább a FI-RB csere bejött. Az a baleset a végén még jobban rátett a buktára.
-
Popes
őstag
122 pont -247 hely, ezt jól megcsináltam

Elég elkeserítő a kb 160 pont hátrány de azért még nem adom fel.

-
bobace
addikt
Tipikus. Jó tanács: amikor végre rászánom magam HAMra akkor dnf, mindenki csinálja az ellenkezőjét legközelebb mint én
Ilyenkor szivom a fogam, hogy ugyanazzal a kombóval akartam menni mint vénember. De hát ettől lesz szép a játék, jó és sok rossz döntés kiad egy végeredményt 
-
Pá
addikt
Megjavult a liga pontszám végre.

-
M3oH
addikt
211pont. Annyira nem szörnyű, mint ahogy kinézet, Ric szépet mentett. Hamiltom és Massa kiesése nem hiányzott, de ez van. Ligánkban is maradtam a helyemen, nem panaszkodom. Vénember pedig megint belenyúlt a tutiba, grat!

-
FireKeeper
nagyúr
piac nyitva.
maradtam a helyemen, asszem egy ilyen hétvége után ez sikernek számít

-
-
jpm
senior tag
Gyerkek ezt nagyon megszívtam lett vagy 140 pontom

persze eladtam Ricciardot, bekerült a williams meg a FI pff
-
Plutor
aktív tag
Massa-Perez nagyon nem kellett
Egy sima 4-5 jól jött volna csapat szinten. -
-Mike-
addikt
vénember mennyit kaszáltál? Talán neked volt a legjobb konfigod.

-
kukamatyi
tag
Ric-Bottassal mentem

Igaz a második helyre Bottas-Massa-Perez trióból választottam,ami az uccsó körig rossz döntésnek tűnt
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
evidens, benn kell tartani a mercit/hamiltont!
-
callmeakos
veterán
198 pont. Csak nem tudok 200 fölé menni

De csak azért is bent tartom a Mercit, rettegjenek!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sok Hamiltonos megérdemli
Különben túl könnyű lenne a játék 
-
-Mike-
addikt
Tudtam, hogy be kell rakni Massa-t

-
X3B6O0X
aktív tag
Szerintem top 100-ba ugrok, ~250 pontom van, ha jól számolok.
-
Popes
őstag
Raikkönennel átvettem a balszerencsét

-
callmeakos
veterán
Daniel te gyöngy fiú

-
M3oH
addikt
Ric, több mint felmentő sereg pontokban

-
FireKeeper
nagyúr
Ric megmenti a napot baszki

Massa te kretén állat...
205 pont...
-
Popes
őstag
Miért adtam el Ricciardot

-
Tomi0703
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Most ha valaki egy Hami - Perec cserét meglépett volna, mekkora király lenne...

-
M3oH
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igen, én is abban bízok, hogy behozza dobogóra Ric. Williams meg beveheti a végét....
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
be bmeg, és amúgy örülök is neki mert tetvesül kijár ez neki és a FI-nek is, de ligásan ez... katasztrófa
de legalább Ric-el talán lesz egy kis kármentés. -
Motion_Blur
félisten
Bukó az év.
-
callmeakos
veterán
És Perez befogja húzni

-
M3oH
addikt
Hamilton out, ez a hétvége bukta. Bár, nagyjából sztem mindenkinél az élen

-
FireKeeper
nagyúr
oh a tetves büdös picsába.
-
callmeakos
veterán
Mikor néz ki egy Merci bukás, ha nem amikor beteszem őket?

mod.: 1 megvan. Rózi, ess ki te is!

-
M3oH
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Szintén. Mondjuk én FIt cseréltem a Williamsre, időmérőn jól jött ki, de a végén nem biztos, hogy nyerek.
Na, remélem lerohadnak a MErcik...

-
callmeakos
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hát én akkor fogom tépni a hajam ha Perez dobogóra hozza a versenyt. Az utolsó pillanatig vacilláltam vele, de végül inkább Ricciardót tettem be. Lehet hiba volt

-
FireKeeper
nagyúr
azért jó látni hogy a caterhamesek se jártak sokkal jobban

viszont a futam eddig nem áll úgy ahogy reménykedtem.
-
callmeakos
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ja, Bianchi felkenődése nekem is jól jött. Bár inkább ő, mint Ricciardo

-
FireKeeper
nagyúr
na, két eredményt már beírhatok... Marussia szuper

-
Beerwolf
senior tag
58 pont, remélem hasonlóan sikerül a verseny is.

-
Atlantis
veterán
49 pont: száradna le a Rosberg lába...
buktam 10 pontot miatta. -
callmeakos
veterán
45 pont. Bezzeg akkor dobom Bottast amikor domborít valamit

-
Tomi0703
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én sem számítottam rájuk, persze lehetett volna több is, de én örülök mert ez a legtöbb pont amit elértem IM-őn.

-
FireKeeper
nagyúr
kerek 50, ennél azért lehetett volna jobb, Rosberg elsősége (nekem) meglepetés ezen a pályán, Vettelt sem vártam a harmadik helyre...
-
Tomi0703
addikt
En is gondoltam ra, hogy berakon Riki helyett, de nem mertem.

-
Popes
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nagy dilemma volt Massa az utolsó időmérő alapján, de inkább húztam egy érdekesebbet.
Bár ahogy néztem elég egyedül vagyok a választásommal (még én sem tudom hogy jövök ki belőle) -
-Mike-
addikt
Kipróbálom Massa-t, remélem úgy fog kezdődni az időmérő, hogy állványon lesz vmi okból a kocsija és kihagyja a session-t.
A törölt Spanyol Gp-re akartam berakni legutóbb, ott is betlizett. -
FireKeeper
nagyúr
egyébként tök durva, annak ellenére van több pontom tavaly ilyenkorhoz képest, hogy egy GP kimaradt

-
-Mike-
addikt
És lőn, zárt a piac, a pontok helyreálltak

-
Atlantis
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Arra, hogy hülye vagyok és a Monaco P3-as eredményeket néztem...

-
Atlantis
veterán
Én se tudom, mi legyen, most meg jobbak voltak a FI-k, mint a Williams.

-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Mindenképpen az évad felén túl.
-
FireKeeper
nagyúr
versenytempójuk jobb lesz talán.
a red bull (ricciardo) benn tartása viszont azért lenne jó, mert pár eredményes futammal nagyon elszállhat az ára. viszont ha pont maximalizálásra megyek, akkor sztem egy williams-es pilóta fog jobban hozni. nem igazán tudom még hol van az a váltópont a játékban ahol a pontok fontosabbak mint az árfolyam.
-
-Mike-
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Az India sem valami hú de acélos...
-
FireKeeper
nagyúr
hhhháááát ez a mclaren még nem valami acélos... de a red bull + williams csak akkor fér be ha eladom a FI-t

-
Atlantis
veterán
Nálam a varia annyi lesz, hogy a FI-t lecserélem RB-re vagy Ferrarira. Értelmesebb változtatásra nincs tőke.
-
Popes
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Mostani állás szerint Raikkönen+TR 94 pont Vergne+Ferrari 88 pont Bottas+Mclaren 82 pont. Van variációs lehetőség bőven.
Megint az utolsó edzés után fogok dönteni mert elég sok lehetőség van változtatni, dehát úgyis a verseny után fog eldőlni hogy jó döntést hoztam-e. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(már pénzem sincs fejleszteni).

Grat