- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
243, ez már egész jó, megérte berakni Raikkönen-t, remélem ezzel a húzással tudok feljönni picit. kövi futamra repülhet a marussia is.
-
kukamatyi
tag
Vettel ma nem bÍrta a nyomást...
-
IreN!CuS
őstag
Rizikós volt de megérte Kimit berakni
-
Atlantis
veterán
Nyomorult Sainz beleszart a ventilátorba...
erre nem számítottam a szabadedzések alapján, de legalább Gro is benne van a 10-ben...Na mindegy, holnap osztják a nagy pontokat...
-
callmeakos
veterán
Mázli hogy Kvyatot kipakoltam, a Ferkát meg be. Csak kár hogy Sainzot is kikellet rakni, mert nem maradt pénz. Honnan jött fel ez a srác?
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper #5992 üzenetére
Maldinak motorgondjai voltak.
Kimi meg tudja-e verni végre Vettelt?Hát nem.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
FireKeeper #5992 üzenetére
Engem jobban idegesít a Williams és Ric "feltámadása" mivel Kimivel megyek...
-
FireKeeper
nagyúr
azért az vicces hogy a FP-s szenvedése ellenére Q3-ba jutott Gro, Maldi meg már az elején kipottyant.
-
Atlantis
veterán
válasz
venember83 #5989 üzenetére
Sebaj, bent hagytam, annyit elérhet, mint Sainz.
Nálam úgy látszik, neked is ez a verzió maradt meg.
-
venember83
nagyúr
Ilyenkor vajon mi van, most akkor mentett vagy nem mentett? Utolsó percben akartam módosítani, aztán ez lett belőle.
-
Atlantis
veterán
válasz
venember83 #5986 üzenetére
Persze, nem is mostanàban fér majd be.
Viszont: Gro csak 18. a 3. edzésen....intő jel?
-
Atlantis
veterán
válasz
venember83 #5984 üzenetére
Hja, Kvyat szerintem is nagy lutri most. Ki tudja mit hoz a jövő, jelenleg valamelyik TR-pilóta esélyes Merhi helyére. A nagy nevek még sokára fognak beférni, előbb akarom a Williams-t becsempészni valahogy a csapatba.
Asszem én is beállítom így, a 3. edzés eredménye mondjuk még közbeszólhat, pláne ha valamelyik komponenssel rendkívüli történik.
-
venember83
nagyúr
válasz
Atlantis #5983 üzenetére
RB-ért nemigen adnék pénzt, TR most nem tűnik tényezőnek, a Lotusnál pedig inkább Gro a húzóerő, ezért szerintem én azt a kombinációt használom, amit felvázoltál (már a héten ezt állítottam be), aztán majd meglátjuk, kit lehet betenni Merhi helyére. Talán Hamiltont vagy Sebet előbb-utóbb.
-
Atlantis
veterán
Jó kérdés, mi lenne jobb. TR ezen a pályán láthatóan nem működik jól (eddig), így most lecserélni Merhit Sainzra nem biztos, hogy sokat hozna a konyhára. Raikönnen-re alapozni meg korainak érzem.
Jelenleg egy Gro-Merhi-Fer-Mer-Sauber összeállításon gondolkozom. De akár Gro helyett Kvy is befér, bár ezen a pályán a Reanult-s csapatok az átlagosnál is nagyobb hátrányban lesznek.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FireKeeper #5981 üzenetére
Én meg nem.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #5980 üzenetére
én asszem erről a felállásról berizikózom Raikkönent
-
TESCO-Zsömle
titán
Azt hiszem, én most kivárok.
13 millával nem tudok érdemileg előrelépni a R. Merhi, M. Ericsson, Mercedes, Ferrari, Lotus felállásról.
Esetleg egy Marhi-Sainz csere megejthető, de max az...
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper #5966 üzenetére
Kimin és Rosbergen is el lehet gondolkodni komolyabban, majd meglátjuk... Egyelőre úgy fest én maradok a két nagycsapatos felállásnál.
-
EmberXY
veterán
Elvileg helyreállították.
-
EmberXY
veterán
Írtam nekik egy e-mailt, nem tudom,volt-e valami értelme, de hátha.
-
bobace
addikt
válasz
Majd a spanyol nagydíj után összeállítjuk visszamenőleg a tökéletes setupot
-
Qorthral
őstag
válasz
Komolytalan az egész így...
-
EmberXY
veterán
válasz
Majd a spanyol nagydíj után megtartják megint, ilyen apróságokon ne akadjunk fent.
-
FireKeeper
nagyúr
gondolkozok hogy berakjam raikkönen-t, bár akkor maradna a manor még egy futamra (rai-merhi-merci-sauber-lotus lenne), de biztonsági választásnak ott van az ericsson-sainz-merci-ferrari-lotus is bár félek ezzel nem igazán tudok előre jutni. persze lehet kár agyalni ezen mert a szervezők megint elbalf...kodják a dolgot és törölve lesz ez a futam
-
bobace
addikt
Vajon befolyásolja a játékot, hogy a Bahrein nagydíj május 19-re van kiírva a táblázatba április 19 helyett? Ha lehet egy tipem, akkor nem igen lesz a rendszerben futam a hétvégén
-
Pá
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #5955 üzenetére
Tavalyi csak baleset volt, nem kell mellreszívni.
Jöhetsz bármikor.
-
IreN!CuS
őstag
Ferka ki Kimi be lehet talán az egyetlen értelmes fejlesztés csak kérdés mennyit fog aludni verseny előtt
-
bobace
addikt
Összesítésben vissazesés, ligában kitartott a pontelőny. Még boldogan
-
EmberXY
veterán
válasz
ROBERTOH #5949 üzenetére
Azt vettem alapul, hogy egyéniben többet hozott eddig mint a Merci csapatban, szóval ha jó helyen végez vagy ha valamelyik Merci kiesne, akkor még jó is lehet, természetesen ha a fordítottja alakul, akkor meg ráfázok.
Dilemmázok még rajta, az bosszant, hogy a Ferrari sehogy nem fér be a Merci mellé, anélkül meg szinte mindegy, mert csak ugyanúgy hátul kullogok, viszont a jó pilóták egyre jobban drágulnak. -
T0rnad0
addikt
231 pont, nem rossz
Rosszul írták a futam idejét:
máj 19. Bahreini Nagydíj -
callmeakos
veterán
válasz
FireKeeper #5951 üzenetére
Jogos, de azért nem ennyire
Ha Kvyat bent lesz az első 10-ben, nekem az elég. -
Qorthral
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #5948 üzenetére
Nem vagy bent a ligában!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
callmeakos #5950 üzenetére
eddig volt nem olyan hétvégéjük?
-
callmeakos
veterán
191 pont? Azt hogy a WTF-be sikerült?
Na mindegy. Ferka mehetne a Lotus helyére, csak akkor ha eladom Kvyatot és visszatérek Stevensee
Stevensre. Így semmi értelme nincs a dolognak. Asszem most kivárok.
Hátha csak egy ordas tré hétvégét fogott ki a RB. -
TESCO-Zsömle
titán
Basszus, teljesen elfelejtettem, hogy már módosítottam a csapatot, így mikor időmérő előtt eszembe jutott, tisztára mérges voltam.
E helyett eléggé belenyúltam a tutiba, mert a 408-adik helyről a 157-re sikerült feljönni.
-
EmberXY
veterán
A Ferrarit mindig nem tudom betenni a Merci mellé...
Szerintetek a Mercit eladva berakni Vettelt nagyon rizikós? -
ROBERTOH
őstag
Kint vannak a pontok!
Mondjuk én nem ennyit számoltam az ericsson+merhi-s felállásra, hanem többet..
-
törölt tag
kipróbáltam őket.
Ami szimpatikus nekem:
-Ez első blikkre kifejezetten rendben van
-Ez is egész rendben van
-Ez egész jó, korrekt
-Itt nincs F1, csak MotoGp, BTCC...érdekesség, de nem tudom..
-Az előzőnél egyszerűbb, mittomén
-Ez aranyos..van fizetős része
kb. ezek -
callmeakos
veterán
Van fóruma az egésznek, ott azt irták most reggel hogy éjfélkor frissül.
-
Pá
addikt
Szerintem az van, hogy aki F1világnál pár éve lelkesen megcsinált a játékot, az már rég nem dolgozik ott. Szóval mostaniak kb megörökölték és szarnak rá. Ezért nem firssül benne semmi már évek óta. Kb csak megcsinálják a minimumot kelletlenül és annyi.
Ha esetleg valaki tud jó fantasy F1-es oldalt, akkor jövőre áttérhetünk arra. Ezen tényleg nagyon érződik az elhanyagoltság. Tőlem külföldi is lehet az oldal, ha ez másoknak nem nagy probléma.
-
IreN!CuS
őstag
Amúgy megint milyen hatalmas problémába ütköztek ,hogy még mindig nem frissült ?
-
ROBERTOH
őstag
válasz
FireKeeper #5934 üzenetére
Van olyan játék, ahol még napokkal később sincs eredmény, úgyhogy én nem izgulok. Mellesleg még mindig nincs eredmény
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #5933 üzenetére
és a tökömért van kiírva hogy 0:01-től nyitva a piac amikor negyed egykor még nincsen? ez egy tök jó játék lenne de látszólag akik csinálják szarnak bele magasról.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Motion_Blur #5932 üzenetére
azért Hamilton sem érinthetetlen, vele is biztos lesz gyengébb hétvége, technikai gond, baleset. bár tény hogy akinek most benn van már, és kihúzza a kövi pár futamot 1-3 helyeken, jó sok pénzt fog hozni
-
Motion_Blur
félisten
válasz
FireKeeper #5931 üzenetére
Az élen már sokaknak bent van Hamilton, szerintem ők innentől már akkora előnyre tesznek szert amit nem lehet a csapatokra építéssel behozni.
Amúgy engem se érdekel már annyira a dolog.
-
Qorthral
őstag
Mintha erősen csökkenne itt a lelkesedés és aktivitás...
-
ROBERTOH
őstag
Merhi+Nasr és Merci+Lotus+Ferrari összeállítás volt a nyerő.
-
FireKeeper
nagyúr
231, na erre már lehet építeni.
Noxwill: egy futam miatt ne add fel, nekem az első kettő nem lett rózsás pedig nem volt még csak szar csapatom se, egyszerűen peches voltam.
-
callmeakos
veterán
Na ennek a szezonnak a mai nappal vége a számomra
Nem tatott sokáig. -
and1ao
őstag
válasz
FireKeeper #5924 üzenetére
Ugyanebben reménykedem én is hogy a ferka megfogja a két Will-t és bejönnek 3-4-be futamom és a RB-s betyárokon lehet fogni pár pontot.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
callmeakos #5923 üzenetére
nem annyira rossz a technika alatta de azért nem olyan megbízható még a RB. én most reménykedem hogy a ferraris felállással tudok egy kicsit hozni az előttem lévőkön (főleg azokon akik a RB-ra szavaztak
).
-
callmeakos
veterán
Mekkora géniusz vagyok már, hogy Stevens helyére betettem Kvyatot. Akkora az esélyem a jó szereplésre így, mint amekkora esélye van egy fagyinak a pokolban
-
FireKeeper
nagyúr
53 pont, ez már nem olyan rossz, bár örültem volna ha a ferrari befut 3-4-be
-
ROBERTOH
őstag
Akárhogy matekozok, a mostani összeállításom a legjobb, amit ennyi pénzből ki lehet hozni. Ha lenne még kb 50000 euróm, akkor viszont a Sainz+Merhi és Mercedes+Ferrari+Sauber-t választanám.
-
EmberXY
veterán
válasz
FireKeeper #5919 üzenetére
Nem állok valami jól, a Lotus helyére raknám be, akárhogy számolom, necces lesz, ha egyáltalán lesz...
-
-
EmberXY
veterán
Szerintetek a Ferrari mennyit drágulhat reálisan a következő fordulóra?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #5912 üzenetére
csak azt mondom hogy lehet pont ez a pálya és pont ezek a körülmények segítettek nekik ahhoz hogy ilyen erősek lehessenek. bár abban már egyre inkább biztos vagyok, hogy ők lehetnek stabilan a második erő.
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper #5907 üzenetére
Igen, úgy befér szerencsére.
Sőt, a Nasr-Merhi-Mercedes-Lotus-Ferrari is...
Kérdés, hogy az Ericsson + Sainz vagy a Nasr + Lotus kombó éri-e meg jobban. Nekem az előbbi tetszik. -
bobace
addikt
Oh, gyorsan elmentem az eredményt, mert ilyen nem lesz még egyszer
Szeretem az ilyen reggeli meglepetéseket.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FireKeeper #5909 üzenetére
Gondolod olyan lesz a Ferrari, mint pár éve a Sauber volt Csekával?
-
callmeakos
veterán
Stevens -> Kvyat
Jóestét, ezt megvettem -
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper #5909 üzenetére
Oké, hogy jók, de egyetlen pilótára alapozni az egészet elég komoly bukást eredményezhet, ha mondjuk neki lesz defektje Kimi helyett.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
venember83 #5908 üzenetére
várjál már, az a csapat nekem is belefér
nem tudom hogy siklottam el efelett. aztán fene tudja, lehet a ferrari kínában már messze nem lesz ilyen erős.
az már látszott ott is hogy nagyon jók a hosszú etapokon de sztem mindenki arra számított hogy altat a merci. vagy arra, hogy a melegben szarabbul kezelik a gumikat.
-
venember83
nagyúr
válasz
FireKeeper #5907 üzenetére
197, majd 159 pont.
Sainz-Merhi-Mercedes-Lotus-Sauber kombóról Ericsson-Merhi-Mercedes-Lotus-Ferrarira javítható a felállás.
A Lotus sajnos marad a következő futamig.
-Mike-: Azért az elég komoly kockázat volt a szabadedzések után.
-
FireKeeper
nagyúr
manor-fi, ez fér most csak be. idegesít, hogy a Nasr-al kezdők valszeg be tudják már tenni a ferrarit.
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #5905 üzenetére
Felháborító.
Aki berakta Fetl-t az kaszált 204 pont körül.
-
venember83
nagyúr
Persze most se lehet a megadott időtől módosítani a csapatfelállást.
-
venember83
nagyúr
válasz
callmeakos #5902 üzenetére
A Mercit ne kukázd, butaság lenne, mert mire meglesz a pénzed, hogy visszatedd a Mercit, az már rengeteget drágult.
-
Qorthral
őstag
válasz
callmeakos #5902 üzenetére
Szerintem nem akkora gond, hogy Stevens bent van. A Merci kiesése viszont sokba kerülhet...
-
callmeakos
veterán
válasz
FireKeeper #5900 üzenetére
Nem azért kukáznám a Mercit mert a ferka feltámadt, hanem hogy megszabaduljak Stevenstől meg a Lotustól. Lehet ezek helyett valami érdelmes döntés kompenzálná a Merci hiányát.
-
Qorthral
őstag
válasz
FireKeeper #5900 üzenetére
Miért nem? Egyszer élünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Konteó topic
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest