- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
F1NorbyF1 --> pls jelentkezzen ha valaki ráismer (esetleg Ő magára
)
szerk: jah most látom, Qorthral már kérdezte...
-
Pá
addikt
Azt inkább most tisztázzuk, hogy a ligában mindenki csak egy csapattal (nickkel) vehet részt és még a szezonnyitó előtt döntsétek el melyikkel szeretnétek.
Hogy azon kívül ki, mit csinál szíve joga.
-
Zoza24
senior tag
szintén jelentkeznék,Nicknév: Zoza
köszi!
-
Armando_19
őstag
válasz
Qorthral #2295 üzenetére
Meg amúgy sem vérre megy. A másiknak is lehet egy betli hétvégéje, amikor te jössz ki jobban. Ebben pont az a vicces, is az izgi, mert soha nem tudhatod, mi fog történni a következő hétvégén..
Nem az a fontos, hogy mindenképp te nyerj, hanem hogy része legyél a játéknak.
Jókat lehet majd nevetni a másikon 1-2 futam után, de addig jár a korsó a kútra, míg be nem vezetik a vizet. -
Qorthral
őstag
A szabályzat,ha jól tudom nem tiltja, de ettől még nem etikus a dolog. Szerintem is legfeljebb a biztonság kedvéért van értelme több csapattal indulni, de amiatt sem feltétlen kell. Aki odafigyel, azzal szerintem tuti nem fog előfordulni, hogy nincs mentve a csapata.
De pl benevezni 8 olyasmi csapatot, amit fentebb írtam, aztán 3 verseny után kilincselni a PH! Liga ajtaján, hogy "hello, ez is én vagyok, csak több ponttal", kifejezetten nem lenne fair.
Btw te nem csatlakozol?Motion: Jah, korábbi években volt is olyasmi, hogy valaki Mars1, Mars2, ..., Mars37 csapatokkal próbálkozott. (vagy valami ilyesmi)
Itt a ligában úgyis ismerjük egymást, szóval bárkitől fura lenne, ha csapatot váltana. Ha elszúrod, akkor sincs vége, legfeljebb kapaszkodni kell és lehet, hogy nem a dobogóért, hanem a 10. vagy 20. helyért. De a játék akkor is izgalmas, ezzel szerintem mind egyetértünk. Nagy szerencse is kell ahhoz egyebek mellett, hogy valaki mindig az elejében legyen.
-
Zoza24
senior tag
válasz
Motion_Blur #2291 üzenetére
s utána lehet két eltérő csapatot is végig futtatni?csak érdeklődöm,hogy a szabályzat ezt engedi?
-
norbee2244
senior tag
Jelentkeztem ugyan ezzel a névvel mint itt .
-
X3B6O0X
aktív tag
Szerintetek mennyire fair több csapatot indítani? Most gondolkozom, hogy regisztrálok egy másik csapatot is, eltérő kezdőfelállással.
-
netpeti98
addikt
netpeti néven jelentkeztem újra.
Üdv netpeti98
-
Qorthral
őstag
válasz
Armando_19 #2285 üzenetére
Nem lehet megmondani még igazán. Nem tűnik rossznak, bár én az FI-t illetően szkeptikus vagyok. Igaz, hogy tavaly jól zártak, de idén kicsit hátrébb várom őket, kezdetben mindenképp. A szabadedzések után sem fogunk mindent tudni, de az első verseny előtt szinte kötelező azok eredményét/a nyilatkozatokat is figyelembe venni a döntésnél.
Összeírtam az elérhető topkomponensek mellé a szerintem jelenleg legjobbnak látszó kombinációkat, mindenhova egyet:
Red Bull, Williams, Toro Rosso, Bianchi, Pic
Ferrari, Williams, Marussia, Gutierrez, Bianchi
McLaren, Toro Rosso, Marussia, Hülkenberg, Pic
Lotus, Sauber, Williams, Pic, Chilton
Mercedes, Williams, Caterham, Hülkenberg, BianchiRosberg, Pic, Williams, Toro Rosso, Marussia
Perez, Gutierrez, Williams, Caterham, Marussia
Grosjean, Hülkenberg, Toro Rosso, Caterham, Marussiaphoebus: Na, máris kiderült, hogy ki is vagy! Persze, hogy lehet, jóvá is hagytalak, üdv!
-
phobeus
aktív tag
Hali ! JACKSONASD néven jelentkeztem a ligában, ha lehetne akkor szívesen csatlagoznék
-
Armando_19
őstag
Mit gondoltok erről a variációról?
Chilton, Pic, Mclaren, Force India, Williams. Azért a csapatoknál várható a jó eredmény, a 2 olcsó János árán meg nem lehet sokat bukni legalább az elején.És köszi, igyekezni fogok.
-
Qorthral
őstag
válasz
Armando_19 #2283 üzenetére
Üdv a klubban, jó szórakozást!
-
Armando_19
őstag
Sziasztok. Be adtam a tagsági jelentkezést Vizibursi néven.
-
Qorthral
őstag
F1NorbyF1-ről tud bárki bármit?
-
Plutor
aktív tag
Ismét jelentkezek!
Plutor ott is. -
-Mike-
addikt
Az a gáz, hogy a pénteki két edzés és a szombat délelőtt után sem leszünk sokkal okosabbak mint most.
Nekem nagyon fekete ló a Williams - Maldonado kombó, tavaly is hasított itt és szerintem most a kocsi is jobb, mint tavaly. Ha hasonló üzemanyagszinttel futottak Bottas-al Barcelonában, akkor egy körön is gyorsabb Pastor 2-3tizeddel, tehát egyéniben is vagy csapatban is elgondolkoztató az öreg Frank csapata. Bianchi szerintem alap ha ócsóé kell pilóta.
Egyébként sem a Lotussal, Mercedessel, Ferrarival, Red Bullal, Mclarennel nem lehet mellé lőni. Itt már csak az a kérdés kik végeznemk előrébb, azt meg nem tudja megmondani senki (csak Charlie az irányítóközpontból
)
Sauber-t visszalépésnek érzem idénre.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #2269 üzenetére
Igen, de itt az FI (nem túl elégedettek a tesztekkel) és az újonc Guti is kisebb kérdőjel, együtt talán túl nagy kockázat? Persze a Hulk + Williams vari hiába tűnik erősebbnek, az nem fér be a Meki mellé.
Hazardírozóknak sok jó lehetőség adódik. Pl Rosberg. Vagy Grosjean. Esetleg Perez? -
X3B6O0X
aktív tag
Ismét jelentkezem, remélem idén jobb eredménnyel. Nicknév: X3B6O0XPH
-
Qorthral
őstag
válasz
werszomjas #2276 üzenetére
Jóváhagytalak. Üdv körünkben!
-
Pá
addikt
JACKSONASD --> őt ismeri valaki?
jelentkezett, de hirtelen PH-ról nem ismerős a nick
-
IreN!CuS
addikt
Jelentkeztem én is újra.
Lesz matekozás ilyen árak mellett
-
bobace
addikt
válasz
Motion_Blur #2269 üzenetére
Jó lehetne, de az év első fele és második fele között az utóbbi években mindig nagy különbség van. Persze ki tudja, idén hogy lesz..
-
bobace
addikt
Inv engem is a ligába. Még mindig bobace néven próbálkozok,de minek
-
attisx
addikt
Hirtelen, hogy megindult itt az élet...
-
Pá
addikt
Fuh, tényleg nagyon trükkös az árazás. Most inkább nem is fárasztom magam vele.
Majd a maradék két hétben összeállítom a 3-4 legjobb(nak tűnő) kombót és valszeg FP3 után választok egyet közülük.
-
Qorthral
őstag
A mindenből közepeset (Pl FI - WIL - CAT - RIC - HUL) nem javasolnám senkinek. Addig elég egyértelmű, hogy valamilyen kombinációban érdemes betenni a 2 kicsit, illetve az 5-ből egy nagyot. A két lényeges kérdés az, hogy melyik nagy legyen az és a maradék helyre melyik két középcsapatot/pilótát teszed.
Aki eltalálja, hogy melyik lesz a szezon elején a legerősebb csapat, annak már nyert ügye van.
Kis trükközés még lehet olyasmi, amit már Motionnel pedzegettünk: esetleg kicsit gyengébb főkomponens (Merci) egy azonnali erős pontszerző pilótáért (Hulk), de ezt nagyon át kell gondolni, főleg, hogy az év első felében messze fontosabb az árfolyam, mint a pénz vagy a pontok.
Pá: Köszi!
-
-Mike-
addikt
Várjátok meg a pénteki edzéseket azért.
Amúgy mi lehet a nyerő taktika? Egy erős csapattal indítani? Egy erős pilótával? Vagy mindenből közepes?
V.Anita mintáját lekövetve egy Raikkönen - Perez párossal érdemes indulni? -
Motion_Blur
félisten
válasz
Qorthral #2261 üzenetére
Szerintem is elég jó az árazás
Merci, Williams helyére pl. beférne a Ferrari, Torro is. Csak kérdés hogy a Ferrari egyáltalán erősebb-e mint a Merci...
Lehet a McLaren megint tönkre ver mindenkit év elején, vagy megint rosszul jár az ha valaki már az elején nem rakja be a RB-t...
Ami elég biztosnak látszik hogy most Lotust nem rakok be.
mod: szuperlágy miatt úgyis káoszfutam lesz, már előre idegbajt kapok
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #2260 üzenetére
Hasonlót raktam össze, csak Williams, Banchi -> Bottas, Marussia verzióval. Mindenesetre jelenleg a Hulk + Merc alap szerintem is nagyon tetszetős
Áh, hosszú még ez a 10 nap!
Dupla DNF ala' 2011?
Minden kezdet nehéz, az idei meg pláne az lesz...
-
Qorthral
őstag
A lehetőségek gyors átnézése után úgy látom, hogy nagyon érdekesen lettek meghatározva az árak, a szó jó értelmében. Sok különböző, erősnek látszó kezdőfelállással lehet elindulni, ami mindig örömteli.
A "tuti választás", azaz RBR vagy Ferrari kezdőcsapat mellé "nem fér be semmi", ugyanakkor már a McLaren mellé is befér egy Sauber + TR (vagy egy Gutierrez + Williams), a Hamilton - Perez csere nem tett jót az árfolyamuknak.
A Merci mellé meg akár egész komoly Hülkenberg + Williams (vagy Bottas) körítés is pakolható.
További érdekesség, hogy bár a legnagyobb esélyesnek számító pilóták megvehetetlenek egyelőre, de pl Rosberg már pont befér, eltaláltam, hogy kezdetben is megvehető lesz
, de Grosjean és Perez is választható már kezdetben is. Természetesen Kimi ára jelentősen nőtt idénre, így esély sincs vele kezdeni.
-
-Mike-
addikt
Egy PH liga rendel Pá!
-
Qorthral
őstag
Hoppá hoppá, közben átnéztem az oldalra és elindult az idei játék úgy fest!
Egész jól eltaláltam az előbb az árakat. Szerencsére nincs túlárazva a Merci, sőt, olcsóbb, mint vártam, ahogy a Lotus is!!!
Sokunknál nagy lesz a kísértés, hogy a drága RBR (vagy FER) + gyengék helyett egy Meci vagy Lotus + Sauber, stb féle csapattal startoljunk.
Hajrá hajrá mindenkinek
Pá: Már csak a szokás hatalma okán is meghagynám Neked a ligaalapítás jogát.
-
Qorthral
őstag
Nem vagyok benne biztos, hogy a Merci túl lesz árazva, mert:
1, MSC sem kis név
2, Tavaly is túlárazták őket, a szintén erős teszteredményeik miatt
3, Nem lehet mindenki drága! Tavaly alulárazták Kimit és a Lotust és ezt biztos, hogy korrigálni fogják. Kb a tavalyi Merci - Lotus árak cseréje is elképzelhető, bár sztem annál drágább lesz a Merci (főleg Hamilton). Rosberg egy érdekes és simán jó befektetés lehet majd szvsz.
4, Nincs HRT -> nehezebb lesz értelmesen kijönni 100 millióból -> az 5 nagyból kell legyen olyan, aki olcsóbb, hogy ne csak a nagy + mezőny vége felállások legyenek elkéőzelhetőek, hanem a kiegyensúlyozott verzió is.Nemsokára meglátjuk! Tippem az árakra:
1. 40 = RBR = FER > MCL >= LOT > MER > SAU = FI > WIL > TR > CAT = MAR = 11 -
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #2254 üzenetére
Így, hogy most a teszteken nem nagyon futottak se quali se versenysimet, nagyon sötétben vagyok az erőviszonyokkal kapcsolatban. Valszeg ár alapján fogok dönteni, mivel a nagy csapatok közül mind ott lehet.
Merci jó ár/értékben lehetne szerintem, ha maradt volna a tavalyi felállás, de úgy érzem Hamilton aránytalanul fel fogja vinni az árát. De majd kiderül pár napon belül.
-
Pá
addikt
Sztem bő egy héten belül resetelve lesznek a cuccok, szóval, aki szeretné még utoljára megnézni a ponttáblázatot vagy lementeni az eredményeket az ne felejtse el.
KÍváncsi vagyok már, hogy lesznek beárazva az elemek.
-
kukamatyi
tag
összetett:829 ligán belül 13. hely,nem is annyira rossz,ahhoz képest,hogy a kedvenceim voltak a csapattagok,és nem az esélyesek,általában :d...
Hallottátok,lehet Vettelt megbüntetik ?
akkor pedig Alonso lesz a világbajnok 1 azaz EGY pont különbséggel -
X3B6O0X
aktív tag
Fú, utolsó előtti helyen végeztem a ligában, szégyellem magam...
Na majd a jövőben jobban igyekszem. -
SzalaiG
addikt
711. hely. 47-ből 12.
Pedig a kedvenceimre játszottam, ne az eredményre.
-
Qorthral
őstag
válasz
venember83 #2246 üzenetére
Szerintem sincs bonyolult képlet, de elég rendesen átgondolják és szerintem reális árszabást alakítanak ki. Már amennyire el lehet találni. Idén pl nagyon jól sikerült, hiszen még én is tudtam volna hova fejleszteni, sőt, végül még a TOP5 komponens sem fért be kb 1 futam híjján.
Sőt, a talán legdurvább csapat birtokosánál is lehetett volna még mit fejleszteni, bár irreálisan drágán.
Remélem jövőre is jól eltalálják az árakat.Idén talán a Merci volt kicsit túlárazva (bár aki csak Kínára, vagy Kínától Monacóig rakta be őket annak simán megérte
), de ki tudhatta előre, hogy a teszteken remeklő csapat ennyire gyenge lesz végül? Év elején a "gumik megértése", év közben a rosszfele fejlesztett autó miatt nem voltak jók azt a 2 alkalmat leszámítva.
Alulárazva pedig talán a Lotus és Kimi volt, de nem vészesen.Jövőre viszont érdekes lesz, mert a világbajnokok mellett Webber, Massa és Perez ára sem lehet túl alacsony... Mindenki viszont csak nem lehet drága!
Egyébként szerintem bőven figyelembe veszik a tesztek eredményeit
-
Pá
addikt
válasz
Qorthral #2242 üzenetére
Abban teljesen biztos vagyok, hogy túlárazott lesz. A kérdés csak az, hogy mennyire. Jah, Hamiltonról beszélek. Bár sztem Kimi sem fog csökkenni semmivel, sőt.
A HRT-re nem is gondoltam, tényleg hiányozna az elején. Hátha még megmentik a kínaiak.
Massa, Perez és a Force India, amikben bízom, hogy alul lesznek árazva az értékükhöz képest.
Még a Mercit is ide mondanám, de egyszerűen nem bízom benne, hogy magukra találnak, így hiába lesznek esetlegesen olcsók. -
Qorthral
őstag
Arra én is. Mondjuk idén sem volt olcsó MSC meg Rosberg. Nem is lehetett talán egyikkel sem indulni kezdésnek, nem? Szerintem Hamilton sajnos túl lesz árazva.
Arról nem is beszélve, hogy ha tényleg nincs többé HRT, akkor az éveleji 3 "fix" vacak komponens helyett most csak kettő lesz, így változatlan árazás mellett talán nem fog beférni egyik TOP csapat sem.
Az is jó kérdés, hogy a Lotus és Kimi ára mennyivel megy feljebb... -
Pá
addikt
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fogják jövőre beárazni Hamiltont.
-
Plutor
aktív tag
Gratulálok mindenkinek!
Izgalmas szezon volt.Jövőre megyek az első helyekért.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #2233 üzenetére
de, azt nem néztem mire válaszoltál, csak láttam, hogy belinkelted a 2010-est, azt hittem kell a tavalyi
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #2223 üzenetére
Nekem megvan a tavalyi pontszám is valahol, majd ha hazaérek megkeresem.
De ide is belinkeltem valahova kb 1500 hszszel korábban, csak Oliverda lusta volt betenni az első hsz-be.
-
venember83
nagyúr
Köszönöm a segítséget, ötleteket, és gratulálok a liga legjobb eredményeit elérőknek, jó látni, hogy az összetettben is ti vagytok elöl!
-
bobace
addikt
Hát igen.. A 2010-es tanulóévemben, amikor nem is nagyon játszottam, jobb eredmény jött össze helyezésben, mint idén.. Na ez a LOL... Jó persze sokkal kevesebben is voltunk.
A tavalyi eredményhez képest meg teljes csalódás. Szerettem volna a TOP3-at, de nagyon bekavartam magam a teljes revampokkal, a kockáztatások sose jöttek be.. Csatlakozom Attisx-hez, megyek és márciusig elbujdosokÉs természetesen gratula a nagymenőknek!
-
attisx
addikt
Qorthra, madster Gratula! Nagyon keményen toltátok!
Ami engem illet, az előző két év - PH! liga - top 10-es helyezései után, ez az idei 25. hely felért egy épületes tökön rúgással. Két-három mákos hétvégétől eltekintve bármit léptem visszafelé sült el. Asszem szégyenemben el is bujdoklom... (kb. márciusig...
)
-
IreN!CuS
addikt
Grat mindenkinek keményen tolta mindenki.
Ligában top5 nem jött össze és a top100 sem na majd jövőre.Első évnek nehezen de elfogadom.
-
törölt tag
válasz
Qorthral #2220 üzenetére
Jaja, nagy grat neked és Madster-nek..szép volt.
..és mindenkinek aki célokat tűzött ki.
Személy szerint nem voltam benne sem Maldonado, sem Perez nagy futásaiban, és a végén nagyon visszafogott felállást hagytam. Év közben kitartottam Schumacher mellett amíg lehetett, hittem a Grosjean-Schumacher párosban, viszont Hamilton-t mint kedvenc versenyzőt egyszer sem tettem be...talán az az oka hogy Button is és Hamilton is nagyon szimpatikus versenyző, így szívesen szorítottam a McLaren-nek mint csapatnak.
Volt egy tanulsága is az évnek, Maldonado-t ki akartam zárni a fejemből, de aztán olyan változást mutatott ami beláttatta velem, hogy tévedhettem, az év meglepetése volt számomra ebből a szempontból. Még most sem tudom hova tenni, de annak ellenére hogy a kisebb sorozatokban nem figyeltem rá, mert nem volt miért, ..és rengeteg pénze sem teszi könnyen elhihetővé az egyéni teljesítményét...majdnem párhuzamot tudok vonni a volt motorversenyző Gibernau és Maldonado között.
Be kell lássam hogy van benne spiritusz.
Az év csalódása (nem Schumacher, mert benne nem kellett), Grosjean számomra. Tartom hogy az egyik leggyorsabb,...de ez bizony, mint már számtalanszor: nem elég.
Vergne szintén -figyelt- versenyző volt a kisebb kategóriákban, de nála is hasonló, akkor most már használom:
Franciás lazaság volt a versenyhétvégéken.
Sajnálom.
Erős liga ez, grat minden aktív tagnak. -
McCartman
őstag
138 pont, well done.
Hamiltonnak ezzel sikerült kétszer vezető helyről kiesni + egyszer be(mű)füvezni csapatom konstruktív tagjaként, de hát őt meg ezért tartottam.@-Mike-: Jó sokat kockáztattál ugyanolyan csapattal.
Talán az első téli teszt környékén linkelte valaki a játékot az f1 topikban, vetettem rá egy pillantást de a jelenlegi formájában túl primitívnek tűnt (már elnézést).
Aztán az első futamot megelőző napokban ismét ajánlotta valaki és az időmérő előtt pár órával kedvtelésből mégis regisztráltam.
Azt kell mondanom pozitívan csalódtam mert bár a szabályokon bőven lenne mit csiszolni, hogy még élvezetesebb és taktikusabb legyen de mondhatjuk egyszerűségében mégis nagyszerű, jó kis időtöltés versenyhétvége előtt szöszölni egy kicsit a csapatok fölött aztán várni miképp alakul a futam.A gyenge kezdés után a kezdeti célkitűzések is átfogalmazódtak, liga TOP 25ből lett 10 végül 5, amit aztán sikerült is megvalósítani.
Illetve a szezon első felében olyan sokat mozogtam -Mike- és Motion_Blur környékén és velük egyszerre, hogy már kezdett a fejemben egy külön verseny kialakulni hármunk részvételével amit végül szintén sikerült abszolválni (bocs srácok) , bár a végefele úgy tűnt -Mike- beleköphet a levesbe ám ez végül elmaradt azért jó kis hajrá volt.
Egy szó mint száz, érdekes, izgalmas és szórakoztató szezon volt és kíváncsian várom eszközölnek-e valami újítást a szervezők jövőre.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #2223 üzenetére
Köszi.
Huhh, kellően szoros befutó volt ez 2 éve, már ki is ment a fejemből.
Nem lenne baj, ha kicsit hozzányúlnának az oldalhoz és fejlesztenék. Pl eredmények archiválása egy egyszerű, de fontos funkció lenne. Aztán a pontozásba is bele lehetne kicsit nyúlni, vagy az árfolyamba, nem tudom, de önhibáján kívül kieső pilótával egyszerre rengeteg pénzt és pontot bukik az ember kvázi igazságtalanul, ez pedig erősen dob a lutrifaktoron. -
Motion_Blur
félisten
-
Qorthral
őstag
Köszönöm.
Persze, a maximális elvárásom a TOP100 és a PH! Liga megnyerése volt. Az összetett 1. helyéről még csak nem is álmodtam.
Nagy szerepe volt ebben a szerencsének is azért, főleg az erős kezdés kapcsán. Persze a rengeteg számolgatás (hol fejben, hol excelben) is nagyon kellett. Vicces, mert már az első futamoknál hatalmas jelentősége volt a számolgatásnak: a legelső futamra épp azért Kova, TR párost tettem be az erősebbnek látszó Ric, Caterham duó helyett, mert így esélyesnek tűnk, hogy Malajziára meg tudom húzni a Kova -> Perez cserét. Így is lett, azt pedig mindenki tudja mit produkált Perez az esőben...
De ez legalább annyira mák is volt, mint kifizetődő ravasz húzás.A TOP50-et megnézve jó látni, hogy vegyesen vannak olyanok, akik Kimivel, akik RBR-rel és akik Mekivel kezdték az évet. Nem minden a kezdésen múlott (ami mindig lutri). Remélem ez jövőre is így lesz.
Érdekes, hogy a Red Bull totális mellőzésével is oda lehetett férni a TOP25-be.Külön grat madster mellett még b-typenak, aki végül a 32. helyen zárt!
Még azért annyit, hogy ha Hulk és Hamilton nem üti ki egymást, akkor nem lett volna meg, legalább Fenyo elkapott volna. Sokáig átkoztam volna magam amiatt, hogy a Force helyett Grozsinak szavaztam (ismét) bizalmat.
De ennyi mák talán kell is, anélkül nem lehet ebben a játékban kiemelkedően jól szerepelni. Azért pechem is akadt bőven idén.
Motion_Blur: ÖRDÖGIEN jól játszottál ?!
V.Anita TOP10-ből kizuhanása engem is megnyugtat, ez bizony nagyon kellett.Rossz lett volna látni, hogy ennyi játékismerettel (ergo rengeteg mázlival) oda lehet érni a legjobb 10-be. Pláne, hogy sokáig a dobogóra/első helyre is igen esélyes volt...
Mike: Van ez így. Jól tetted, hogy kockáztattál, csak úgy lehetett volna meg a TOP5. De így is nagyon korrekt szezont futottál.
Mindenkinek köszi a játékot, és gratulálok az elért eredményhez! Jövőre minimum egy hellyel jobb ligahelyezést tűzzetek ki célnak.
A PH! liga a 33. helyen zárt. Well done. Rögzítsük, hogy minden, nálunk jobban szereplő liga kevesebb tagú.
Jövőre, veletek, ugyanitt! Remélem kemény meccset vívunk, még több ligataggal az elején. (Kezdve azzal, hogy remélhetőleg jövőre is harcban lehetek egy ligadobogós helyért
)
Mod.: Comment of the year
Akárhányszor elolvasom, fetrengek.Mod2: Nem tudjátok, hogy a tavalyi ill. tavalyelőtti összetett győztes hány pontot szerzett? (Persze tudom,19 futam alatt.)
-
Pá
addikt
válasz
Qorthral #2214 üzenetére
Gratula, szép menet volt. Úgy látszik kifizetődött végül a sok számolgatás, azt hiszem a saját év eleji elvárásaidat is sikerült felülmúlni.
A végére még v anitát is sikerült lenyomni. És fenyő sem kavart be a végén. (még jó, hogy nem vettük fel
)
Meg persze ugyanez szól Madsternek is, jó látni, hogy ilyen erős a ligánk.
-
-Mike-
addikt
Kockáztattam, nem jött be, 138p
-
Motion_Blur
félisten
V.Antia nagy megelégedésemre kiesett a végére a TOP10-ből
-
Zoza24
senior tag
én első szezonomat futottam,sokszor nem is racionálisan választottam,nem láttam át az egészet,de a végén jó versenyeim voltak...
a mostani 191 pont jóval több lehetett volna,de Williamsek out,Hami out,Grojean out..szóval nem panaszkodom -
Motion_Blur
félisten
Grat nektek srácok, P1-2-t elhoztátok 'nekünk'
Futam: mindkét pilótám DNF, így esélyem se volt előre lépni a ligában
-
madster
tag
Na úgy néz ki megtartom az összetettbeli második helyemet.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #2207 üzenetére
Mázli
-
Qorthral
őstag
Az utolsó futamon elbukom a győzelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged