Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
SzalaiG #6099 üzenetére
Én se szimpátiából raktam be, hanem mert a "könnyen elérhető" pilóták közül a pontjai alapján jó választásnak tűnt.
A taktika részemről mostmár annyi, hogy beraktam Hamiltont (amíg még meg lehet fizetni), aztán majd fokozatosan fejlesztem a többit hozzá, számomra már az előrejutás kb csak sci-fi, a középmezőnyben kísérletezgetek.
-
KurtCobain
őstag
válasz
SzalaiG #5791 üzenetére
0 pont.
Most az a jó, ha a csapatban van manor, mert az kevesebb pontot ér. Meg hát elég kicsi az esélye hogy egy Manoros pilóta pontot szerezzen.
Én is matekoztam volna, hogy akkor mennyi pénz kell, hogy le tudjam cserélni a Manort, de hát karbantartás...
Annyi biztos, hogy 15% bukó van rajta. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
SzalaiG #5750 üzenetére
a mclaren ára különösen vicces, nem fogom fel ésszel hogy azt hogy sikerült beállítani.
-tavaly a ferrari mögött végeztek a bajnokságban
-a teszteken nyújtott teljesítményük nagy nulla önmagában is, meg a ferrarihoz mérten is
mégis drágábbak náluk.
a saubert meg lehet kénytelen leszek kirakni, ahogy elnézem ezt a kavarodást, de hogy kit teszek be a helyükre, arról tippem sincs.egyelőre egy vicc ez a szezon. mármint a ligában főleg, de úgy az egész F1-re nézve is.
-
venember83
nagyúr
válasz
SzalaiG #5481 üzenetére
Természetesen a pilóta. Itt a ponttáblázat.
-
Atlantis
veterán
válasz
SzalaiG #4489 üzenetére
Vettelt én sem.
Szerintem FI. Jelen pillanatban pilótákra építek, Bottas mellé vettem egy Ricciardót, amíg "akciós", így most ugrott a Ferrari, helyette van FI+TR+CAT. Aztán ez még változhat.
Még az is lehet, hogy Bottast is cserélem Kvyat-ra és a Williams csapatként kerül be.
-
attisx
addikt
"Schumi-Heidfeld páros mellé egy Ferrari-RB-McLaren csapatot szeretnék."
Na ilyened nem mostanában lesz. Egyikünknek sem...
Én valószínűleg egy top csapat + minimum felállás mellett fogok dönteni. A Ferrari és az RBR várhatóan egész évben nagyon erős lesz, ha most nem rakjuk be az egyiket, akkor lehet, hogy jó pár fordulóig esélyünk se lesz megszerezni őket.
-
hunnylander
őstag
-
hunnylander
őstag
Hamarosan ki fogja számolni majd a rendszer is és mindenkinek ki is írja. De könnyű előreszámolni. Megnézed a végeredményt, kikeresed a választottaid eredményeit és megnézed mi mennyit ér: Pontok. (Időmérőre és futamra is van pontozás.)
Motor, kasztni, személyzet kategóriákban az adott csapat mindkét pilótájának eredménye számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest