- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
X3B6O0X
aktív tag
90 pont, azt hittem, sokkal rosszabb lesz.
Na mindegy, arra elég lesz, hogy Ferrarira váltsak. -
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #2498 üzenetére
Same here.
Williams szakadjon meg. -
Motion_Blur
félisten
Buktam a futamot, meg az évkezdést, de nem érdekel mert Kimiiiii!!!!!!!
-
kukamatyi
tag
kimi az ász
(csak épp lóvém nem volt rá
)
-
Pá
addikt
2 verzióm volt és úgy néz ki a rosszabbat választottam...
A másik Qorthral-é lett volna, éreztem, hogy jó lehet, de nem mertem kockáztatni, neki viszont gratula, jól indult az idény. -
X3B6O0X
aktív tag
válasz
X3B6O0X #2492 üzenetére
Ha valaki nem értené, mit írkáltam hajnalban: Én idén két külön csapat szerkesztését vállaltam. Sajnos egy hiba folytán a másodszámú csapatomat nem tudtam már elmenteni. Írtam egy e-mailt a modiknak, hogy ez így nem jó. Elküldtem a csapatbeállítást. A modi szépen az IP-címemet, amiről az e-mailt küldte, összepárosította a ligában azonos IP-című csapattal, de nem vette figyelembe, hogy ugyanazon IP-címen két csapat is van. Így a mentett csapatomat írták át, a nem mentett pedig maradt ugyanúgy mentetlenül. Így idén kapásból vesztettem kb. száz, százhúsz pontot.
-
JColee
őstag
Nem hiszem el, hogy a Williams ilyen béna.
Legalább Maldonado nem rontja el állandüan Kimi futamát. -
-
Zoza24
senior tag
16 pötty...nem túl rózsás
-
phobeus
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2488 üzenetére
hát nekem elég rosszul jött ki
lotusnak nem nagyon adta
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #2488 üzenetére
Pontosan így állok én is.
Már, ha van egyáltalán csapatom, ami jelenleg nem teljesen egyértelmű. -
Motion_Blur
félisten
Ez eddig kőkemény 29 pont, amiből 25 pontot a RB első sor hozott
-
phobeus
aktív tag
Na hali szia mindenkinek!
Nem sokat szóltam eddig hozzá a témához, de most, hogy kezdődik az évad mindenkinek sok sikert kívánok és remélem, hogy a Lotus darálni fog idén
Éjféltől reggelig sűrű lesz a program
Még1x mindenkinek gl és hf
-
válasz
Motion_Blur #2481 üzenetére
Hát ja, egyenlőre az öszkép nem túl rózsás, (bár az időmérő első szakasza után nem is állok olyan rosszul)
persze ennyi lóvéból nem egyszerű. De így a jó! -
Motion_Blur
félisten
válasz
mefistofeles #2480 üzenetére
Természetesen. A motor, karosszéria és személyzet komponensek egyenrangúak. Mindegy milyen felosztásban van a 3 komponens, én általában azt nézem, hogy néz ki jobban az összkép
-
Volna egy kérdésem, biztos utána lehet olvasni de nem találtam. A személyzetnek mi a szerepe? Ha pontot érő helyet szerez a csapat akkor a személyzet után is jár a pont?
-
FireKeeper
nagyúr
lehet mégis fel kellett volna kelnem hajnalban
egyelőre elég szopóálarc a helyzet
-
Armando_19
őstag
De jó, hogy éjszakai műszak után nem vártam ki az időmérő végét... Pedig gondolkodtam, pont 7re értem haza, várjak ne várjak... jól döntöttem. Nagyon kíváncsi leszek!
-
Zoza24
senior tag
ha így marad minden nekem megfelel
már beírták a komponenseket a futam neve mellé,de a 100 milla még mindig ott van
persze tudom,hogy majd kiradírozzák onnan -
hoffman_
nagyúr
Hű micsoda mizéria volt itt. Én tegnap este házibuliban voltam, de szerencsére valamikor kora este szóba jött sok pohárka után az F1, és cimbivel megokoskodtam a dolgot, szóval még épp időben tudtam egy komoly pilóta-kasztni váltást eszközölni(egy üveg bor és pár pálinka után úgy érzem, hogy sokkal racionálisabb felállást tudtam kihozni hosszútávra
), így tehát a balhéból még épp kimaradtam, de a csapatommal most teljesen elégedett vagyok. Már nagyon várom!
A másik örömhír, hogy összerúgtuk a port Tréhome-al, és net lett máshonnan, de kábeltévé nincs már hetek óta, és nem is lesz, mert megszorult a gatyaszár - de szereztem kölcsönbe egy kis beltéri antennát, úgyhogy végre HD-ban tudtam nézni az időmérőt, hú nagyon szép volt, örültem, mint majom a farkának
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #2473 üzenetére
Jah, mert én nem arról az email címről küldtem nekik, amelyiken regisztráltam, épp most küldtem el helyesen.
-
Motion_Blur
félisten
Williams:
„Úgy gondolom, hogy a két évvel ezelőtti állapothoz tértünk vissza” – mondta Maldonado, aki csak a 17. pozícióban landolt a végül vasárnapra elhalasztott szombati időmérő első etapjában, mely eredményeit nem törlik.
„Nagyon keményen kell dolgoznunk, hogy megoldjuk a problémákat. Az autó vezethetetlen jelen pillanatban. Ennyi az egész.”
Bevásároltam..
mod: közben úgy látom hogy szép lassan mindenkinek van már nevezése, egyedül Pá-nál nem látok még változást
-
-
válasz
#70869248 #2469 üzenetére
Viccc ami van. Ilyen időben tavaly MotoGP volt! Még ha előbb le is intették legalább volt verseny!
Ha már ennyire cukorfiúkák vannak akkor előre el kellett volna halasztani. Mára 90%-al esőt prognosztizáltak!
Így csak szivatják a csapatokat, a versenyzőket és főleg azokat akik kimentek és ott cumiztak és nézték a semmit! Ez ám a tuti reklám az F1-nek! -
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #2464 üzenetére
De miért?
Mondjuk én is az RBR-t akartam lecserélni Ferrarira, mikor láttam Fp3-n Vettel-t félre állni már léptem is meg, gondoltam Williams helyett inkább India, eső is, Sutil is, erre nem tudtam menteni... remélem megcsinálják.
Williamsre ráéreztem egyébként, roppant gyengék, az új kipuff szívatja őket. -
törölt tag
válasz
Sanya595 #2463 üzenetére
Azért két-három variációra már le kellett csökkenteni az elképzeléseket az eltelt szabadedzések alapján szvsz, itt már csak, azzal együtt hogy a 3. edzés az egyik legfontosabb, az dönt hogy volt-e meghibásodás, vagy baleset...esetleg nyilvánvaló formaborulás.
A 8 óra az sztem is túlzás, na mindegy.
Szal azért kell a szigor, mert mindenképpen el kellett dönteni 5 órára, hogy mi van, abban ez a probléma sem zavarhatott meg senkit lényegesen.A probléma kezelésre kell a +10 perc, nem a csapat összeállításra, annak már meg kell lennie, nálam is csak annyi a történés, hogy jobbnak éreztem 6 millát megspórolni, mint a nyerhető pontok....de ezzel együtt nem léptem meg, azaz nekem azt fogják beállítani, amit most is látni nálam.
de bszki hogy nem lehet egy időmérőt lepörgetni mert fúj a szél, és vizes a pálya, az leverte a lécet....gyakorlatilag nem aludtam este, és még mindig, és holnap este/hajnalban sem fogok...fsza.
oké, jobb mint az M1-n éjszakázni, nem azt mondom, de azért na.. -
Pá
addikt
Nah, moderátor írta, hogy beállítják az elküldött összeállításokat.
Apró előnyszerzésre ad lehetőséget, hogy reggel 8-ig lehetett elküldeni a csapatokat, aminek nem értem a logikáját, de annyi baj legyen. Egyelőre örülök, hogy mégis élni fog a csapatom.
-
Qorthral
őstag
-
Motion_Blur
félisten
Mivel félig-meddig kényszerűségből a RB-s összeállításom lett nevezve így borítékolható a bikák bukása a hétvégén, ebbe most halál biztos vagyok
-
Sanya595
senior tag
válasz
#70869248 #2462 üzenetére
Ez igy nem teljesen korrekt.(amúgy teljesen egyettértek veled),kevés a 10 perc.
Én 5:40-kor észleltem a hibát és utána egyböl irtam,de az árakat papiron számolgatva már csak 6:19-kor tudtam elküldeni a csapatom.
Persze elötte már jelleztem a hibát,szóval Én 2 mailt is küldtem nekik.
Nemtudom mi lesz,de szerintem ezt már megszivtuk,tavaly is mindig a 3.-dik edzés után állitottam össze a csapatot.
Ha igy marad,akkor nem lehet megvárni a 3.-dik edzést. -
törölt tag
válasz
X3B6O0X #2459 üzenetére
Sztem is, szal igazán egy jó húzás van, aki emailban 1 órával az időmérő előtt leadta a nevezését, max +10perc, azt jóváírni, aki nem azt nem.
rendszerhiba lehet, és előfordulhat....viszont az orvoslása csak akkor vihető végbe, ha van mit orvosolni, azaz van nevezési lista.
...és nyilván aki 1 órával az időmérő előtt nem észlelte a problémát, az amúgy is bukott volna.
a +10 perc azért kell, ha kikeresi az elérhetőséget, képet akar csinálni, visszadobja a levelet...probléma van...a höbörgést nem lehet orvosolni.
De ez elvárható lenne, és remélem így is lesz. -
-Mike-
addikt
Charlie-éknak elszállt az irányítóközpontjuk, a Sky adása behalt, a játék bugos, ráadásul esik is, mocsok egy idő van, senki sem akarja ezt a szezont, maradjon ki az idei év.
-
Qorthral
őstag
Nagyot hibaztak...
Egy korrekt megoldas azert meg van:
eltorolni a jatekbol ezt a futamot es a Malaj Nagydijjal inditani az evet. Mindenki tiszta lappal kezdhetne. -
Zoza24
senior tag
én is megírtam és elküldtem nekik 5:50-kor...nagyon remélem,hogy figyelembe veszik...
-
Pá
addikt
válasz
Sanya595 #2450 üzenetére
Az ok, hogy a változtatás jogát fenntartják, de ez azt jelenti, hogy a szabályzatot átírhatják és onnantól az érvényes.
Nem azt, hogy nem tartják be.
Sztem valami amatőr hiba lehet, rosszul jár a szerver óra vagy ilyesmi.szerk: jah, nem, látom hogy az jól jár
akkor lehet, hogy simán csak ***ik -
törölt tag
jól indul a szezon
Nem baj, én még az email-be is uezt az összeállítást írtam bele, pedig elnézve az edzéseket úgy döntöttem inkább spórolok 6 millát a Williams-Sauber cserével, pont azért nem is mentettem rögtön...de hát most már így marad. -
Motion_Blur
félisten
Ezt jól elkúrták...
-
Sanya595
senior tag
Fasza....piac zárva...
Mi a f@sz....direkt felkeltem..
Nekem még mentett csapatom sem volt.Mindig a 3.-dik edzés után csinálok csapatott..
Az árakra sem emlékszem,szóval még utolag sem tudok összerakni,hogy azzal számoljanak..PÁ
Már irtam,azzal kezdtem,de Én esélyt sem láttok rá...pffff...ilyet
A szabályzat utolso sora:
A változtatás jogát fenntartjuk! mekkora sz@r......
-
Zoza24
senior tag
én is megszívtam,emiatt keltem már most
írok ám de tüstént -
törölt tag
írtam én is, az enyém elég érdekes, nem tudom eldönteni hogy jó lesz vagy sem
De azért ha jó is, akkor is írtam, mert ez egyértelmű hiba.
A 3. szabadedzést (is) megnézem általában és utána szoktam lerakni a voksom, nyilvánvalóan az esetleges balesetek még szerepet játszanak..
Szal tök értelmetlen dolog volt lezárni, sztem elég sokan megszívhattuk ezzel, mert a játékosok nagy része nem zár csak a 3. szabadedzés után....jó itt elnézhető egy kis lustálkodás, de logika szerint nem. -
Pá
addikt
Aki megszívta ezzel a korai piaczárással, esetleg dobjon egy email a info@f1liga.hu-ra a csapatával, amivel indult volna, hátha beállítják utólag, ha normálisak.
-
X3B6O0X
aktív tag
Bazz, én is most akartam elmenteni a kockáztatós csapatomat (GRO-RIC-FOR-CAT-MAR), de legalább a ligásat lezártam este.
-
törölt tag
igen, ez érdekes volt, gyakorlatilag vége volt a 3. szabadedzésnek, nekem is lett volna két variációm, aztán mondom most már rányomok.
erre a másikat mentette el, oké gondoltam vissza....a piac zárva van...stb-stb.
Valszeg lesz zörgés..szerk: ráadásul azt sem mentette el, nekem is üres
-
-Mike-
addikt
A piac zárva időmérő előtt 2órával? Akkor nekem ennyi volt.
-
FireKeeper
nagyúr
na jól van én már holnapig nem piszkálom a csapatom, sok sikert a hétvégére mindenkinek!
-
Pá
addikt
Érdekes, hogy az árfolyam és pont táblát nem igazították a szűkebb mezőnyhöz.
Így a kiscsapatokkal akár kétszer annyi pontot lehet összekapirgálni, mint tavaly. Plusz ha az élmenőd kiesik, kevesebbet bukik majd az értékéből.
Nem tudom még, hogy fogom ezt kihasználni az előnyömre, mert csak most tűnt fel, lehet, hogy sehogy, de érdekes. -
Hááát így erősen kompromisszumos csapattal lehet csak indulni, de hát ettől lesz izgi.
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
mefistofeles #2433 üzenetére
Igen, kötelező mind a két pilóta, sőt, csapatkomponenseket sem hagyhatsz ki, mind az 5 slotban kell lennie valaminek.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
mefistofeles #2433 üzenetére
Igen, de mindig a visszaállít-al reseteld a csapatodat és utána kezd előröl a bevásárlást. Mivel ugye az eladással lóvét buksz.
Reggel a biztonság kedvéért 5 óra 55-ig szerintem mindenki adja le érvényes nevezését!
mod: kötelező, minden komponensnek meg kell lennie, csak akkor nevezhetsz!
-
Igen trükkös ez a vásárolósdi, nagyon elmegy a pénz....
Ha esetleg akarok akkor még reggelig eladhatok vehetek igaz?
Tényleg kötelező második pilóta? Nyugtassatok meg, hogy nem..... -
Oh igen már ott vagyok Mefisto (míly meglepő) néven
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
mefistofeles #2428 üzenetére
Ha jól látom már bent is vagy
Tagok: 50
-
Pá
addikt
válasz
mefistofeles #2428 üzenetére
üdvözöljük az 50. tagunkat
-
válasz
Motion_Blur #2427 üzenetére
Nah ezt összedobtam már csak a liga jóváhagyására várok....
...ez jó bulinak tűnik.... -
Motion_Blur
félisten
válasz
mefistofeles #2426 üzenetére
f1liga.hu, miután készen vagy, jelentkezel a PH! Ligába: [link]
A lényeg hogy a csapatodat reggel 6 óráig nevezd!
-
Skacok beszálnék a 2013-as évadra ha lehet. Hol és hogy kell regisztrálni?
-
JColee
őstag
Neveztem a ligába ugyanezzel a nickkel.
-
M3oH
addikt
Jelentkeztem en is ligaba, m3oh neven.
-
Qorthral
őstag
válasz
Motion_Blur #2416 üzenetére
Tökéletesen így van. A McLaren kiejtette magát mint esélyes (a kezdésre), Perez így dettó. Grosjeannal kezdeni túlmutat az értelmes kockázatvállaláson, a Merci pedig hiába gyors, ha megbízhatatlan (az?). Mint 2010-ben, ha jól emlékszem. Sokan kezdtek velük és dupla DNF.
Marad a Lotus/Ferrari/RBR.
-
Motion_Blur
félisten
Ferrari most nagyon jó alapnak tűnik. Massa is úgy látszik formában van, szóval csapatként megéri őket választani szvsz. Merci megbízhatatlan, McLaren bűn gyenge.
Lotus megint sötét ló.
Az első verseny előtt talán a legfontosabb hogy a legerősebb komponensnek melyik TOP csapatot választod. A többi "filléres" és fejleszthető/cserélhető olcsón.
-
Armando_19
őstag
Hááát, néztem ezt a szabadedzés dolgot, és sajna fel kell adjam a vallásom, és átvariáltam a helyzetet... Ennyire jók lennének a vörös bikák?
-
DemonDani
addikt
Szerintetek megéri Vergne-t vagy Ricciardot megkockáztatni, vagy inkább a Torro Rossot csapatként hagyjam bent?
-
kukamatyi
tag
sziasztok!
csatlakoznék az idén is!már elküldtem a kérelmemüdv:kuka
-
Motion_Blur
félisten
válasz
FireKeeper #2405 üzenetére
Nem.
-
FireKeeper
nagyúr
amúgy nem teljes csapattal is lehet indulni egy versenyen? tehát pl ha csak 1 pilóta van, vagy nincs karosszéria akár.
-
attisx
addikt
Pá utólagos engedelmével ismételten megpiszkáltam egy kicsit a pontszámító táblát. Pilóta/csapat nevek aktualizálva a 2013-as szezonra, valamint minden futam saját lapot kapott. Remélem hasznát veszitek:
(A zip fájlban található egy .ods és egy .xls fájl, utóbbi szintén OpenOffice-szel lett létrehozva, szóval vagy működik, vagy nem...
)
-
hoffman_
nagyúr
válasz
venember83 #2399 üzenetére
Oh, ez ízi, erre a mondatra volt szükségem, köszi!
attisx:
Köszi neked is, ezt a táblát láttam, csak nem értettem, hogy a csapat mi alapján kap. De már tiszta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Linux Mint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest