Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stuntmanmike
tag
-
válasz
Egyhapsi
üzenetére
Nekem is azt mondták, hogy nem lehet éjjeli áramot kötni... merthogy nem bírja el a házban feljövő betáp...
...uganazt a bojlert nappalin elbírja...
Másik betáp behúzása 100 ezres nagyságrend...
...megsúgta az egyik villanyszerelő, hogy azért nem bírja el a betáp, mert kéne adni pár 10 ezrest az eonos pofának, aki engedélyezi.Nálad is ilyesmi lehet, azzal együtt, hogy valószínű nem mellesleg tényleg rohadt drágák az oszlopok.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Egyhapsi
üzenetére
az agyméret szerintem nagyobb, mert nem gyári alufelni ez, az talán csak a tehermentesítő mérete lehet. csodálkoznék, ha nem gyári alufelnin ilyen szűk lenne.
hiányzik még a méret (szélesség + átmérő) meg az ET.
az én 16-os garnim nem ment el 50k-ért, így inkább újrafestettem, 1-2 szezont még elmegy

-
nesa
veterán
válasz
Egyhapsi
üzenetére
Durvan fog hangzani de fogadd meg, ez nem gazdasagos sot egyenessen pazarlo keszulek a 80 as evekbol, fuggetlenul hogy meg lehet kapni , vegyel valami normalis hatasfoku falikazant es mire tavasz lesz behozza az arat.
Ha melegvizhez hasznalod akkor ok a javitas, de futesre mondhatni alkalmatlan, de legalabb olcso keszulek

-
a2d2
addikt
-
yerico
senior tag
válasz
Egyhapsi
üzenetére
Milyen motor, 1.4 16V? A gyújtótrafókat eszi meg nagy általánosságban minden Renault. Ezeket ki kell cserélni normálisra, akkor 30-40E kilométert megy el újra. Olajra érzékeny tud lenni, az ELF olajjal jó viszonyban van, nem is vészes, 5 liter 8300 forint az 5W-40-es full szintetikus. Másról igazából nem tudok, nekem Thaliam van most.
Állítólag kis bisz-basz elektronikai dolgok vannak vele "rendszeresen", amikkel elmegy, nem áll meg, de idegesíthet. Amúgy próbálj végig mindent, ha minden műxik, akkor többet nem lehet tenni, tetszik v. nem. Ha igen, vedd meg, jó kocsik, és nem esznek sokat, de jól mennek. -
Bla82
tag
válasz
Egyhapsi
üzenetére
CG Árkád 9-13-ig meg talán a Digistar de ebben nem vagyok biztos.
-
#TOTTI
őstag
válasz
Egyhapsi
üzenetére
Én attól tartok a routerben sehogy.. a wifis gépen egy netlimiter program esetleg.. Vagy a wifis gépen a torrent kliens figyelt portját nem engeded ki a routeren ez lassíthatja a letöltését.. Alapesetben ha a routered nincs bekonfigolva nem is fogja kiengedni..! De mivel lassítani akarod gondolom így is fogja.. Szóval marad valami limiter.. A router épp tudhatná már hallottam olyan Linux alapú routert aminek a konfigjában a képzelet szab határt..! Egyszerű megoldás nincs..
-
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az maskerdes hogy hozzad beepitheto-e turbos kazan ezt szerelok tudjak megmondani.

Janoska26