Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18812) Har_melin válasza sith7 (#18807) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A research lab néha nagy szívatás tud lenni még direkt sebzéses buildnél is, a minyonokkal alkalmasint különösen. Mit érdemes tudni róla:

- az alaprajza elég fix. A jobb alsó sarokba érkezel, innen átmégy a bal alsóba (egyenes szakasz, itt sokszor nincs is még ellenség), és innen a térkép átellenes, jobb felső sarkába kell átjutni. Néha vannak zsákutcák, de általában a megyek előre/fel, ameddig lehet és ott fordulok el jobbra, végig amíg lehet, megint fel, stb.

- a ládákban, ellenfeleknél lévő loot elég nulla, nem kell vele foglalkozni. Ha a végén leverted a tagokat és a térkép jelzi, hogy esett közben valami, akkor persze vissza lehet érte menni, de egyébként nem érdemes nyitogatni.

- célszerű valami flame dash, phase run skill, amivel az ajtókba betömörülő ellenfeleken átjutsz és utána rittyented magadhoz a minyonokat.

- én inkább bukom a labot, de nem rohanok a biztonságos játéknál gyorsabban, akármit ketyeg az óra, mert egy gyengébb védelmű buildet nagyon könnyen szét tudnak szedni. Ráadásul főleg a végén az effekt orgia alatt tényleg nehéz időnként látni, hogy most hova is kellene célozni?

Védd a fákat - egyél hódot!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.