Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19451) Har_melin válasza Pitymaszter (#19448) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

teljesen megbízhatatlan dmg output, jó esélyed lesz rá, hogy pont akkor essen le, amikor a legjobban kell. A stun immunitás ugyanezért értéktelen - nem számíthatsz rá fixen, tehát kell valami mellé, akkor meg minek?

Védd a fákat - egyél hódot!

(#19452) sirdond válasza SQX_Barto (#19449) üzenetére


sirdond
őstag

labfarmolós bármire nem hiszem,hogy nagyon várnod kellene, simán tudsz használni 1-2 ligával ezelőtti build-eket is, azokban nem lesz akkora változás. ha csak labfarm a cél és utána nem akarod átalakítani a jugg-ot másra, akkor nem biztos,hogy az a legjobb megoldás, mert vannak sokkal gyorsabbak is.

(#19453) BoneDragon


BoneDragon
veterán

Redditen fent vannak a változtatások kiemelve, csak telorol nem jo linkelni.
Amugy holnap van vége a ligának.

(#19454) SQX_Barto válasza sirdond (#19452) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Inkabb a liga kontentre koncentralnek, de szeretnem ha uberlabra is jo lenne :)

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#19455) sirdond válasza Har_melin (#19450) üzenetére


sirdond
őstag

egy valamit nem tudunk még, hogy ezek az új jewel-ek, amik a skilltree-t változtatják, mégis mennyire lesznek használhatóak, vagy OP. lehet most úgy tűnik, hogy a rage nem egy jó mechanizmus, de lehet, hogy lesz egy olyan jewel, amivel brutál jól használható lesz. ah, nagyon vár már a ligát :)

ja és hogy a negatív oldalát is figyelembe vegyük, az említett baeclast-ban azt is mondta CW, hogy rengeteg bug-ot hozott a skill-ekben a sok változtatás a core-ban. úgyhogy simán elképzelhető, hogy lesz olyan build, ami papíron rohadt jó, csak épp a játékban nem fog működni és mire kijavítják hetek telnek el.

[ Szerkesztve ]

(#19456) Argh! válasza Har_melin (#19450) üzenetére


Argh!
aktív tag

Üdv.

Azt láttad hogy majd On Hit-re adja a rage-et nem killre? És a Lose life-ot is levették róla, csak a 12-es Rite Of Ruin-nál lesz. A bonusz increased amit ad 50 Rage-nél összesen az én buildomnál például egyenértékű 25% more dmg-val.
Szóval RAAAAAGGGGGEEEEEEEE :C

(#19457) Rabby7


Rabby7
csendes tag

Sziasztok!
Tudom hogy a mostani ligának az utolsó napjai vannak, szóval nem most kellene kapkodni, de egy két acsit talán meg tudok csinálni a segítségetekkel ma d.u. :)
Az egyik ami még missing: szintetizáljak unique itemet. Ezt pontosan hogy is kell? 2 syn-es unique gyűrüm már van(circle of anguis és a circle of regret)... mit tegyek melléjük a gépbe hogy megkapjam az acsit? Vagy nem így kell?
A másik hogy egy memories még hiányzik(Completed memories III acsi) a Labour Camp Memory... hol lehet ezt megtalálni/hogy lehet ezt megcsinálni?
Köszi a tippeket előre is!

Az élet egy nagy Kaland,vagy semmi!:D

(#19458) tibee77 válasza Har_melin (#19451) üzenetére


tibee77
őstag

Ez egyaltalan nem megbizhatatlan mechanizmus mivel on hit-tel generalodik mar ahogy a kollega is irja fentebb.szoval bossokon is ugyanugy fenntarhato.az a dok dmg amit meg kapsz laza 5% degenert az brutal.söt a degen se örökke tart, ha ugymond nem vagy harcban akkor hamar elmulik.szoval op lesz ez. 😎

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#19459) Mirman


Mirman
őstag

Na ligára készülve én ezt a buildet raktam össze (pastebin) . Lifting nerd AW totem Championje szolgált alapul , ezt kb minden ligában megcsinálom lab / boss farmolni . Most az új chieftain-t fogom megcsinálni 100% fire conversionnel. Shaper ellen fos gearrel több mint 7k life és 500k damage. Jó gearrel pedig majdnem 9k life és 1 000 000 dmg. 4 AW és 2 AP totemmel számolva.

Nem lesz egy clear bajnok de leütni nem igazán fogják. :C

[ Szerkesztve ]

(#19460) Pitymaszter válasza tibee77 (#19458) üzenetére


Pitymaszter
tag

Elméleti síkon nekem nagyon tetszik, DE tudjuk, hogy " a puding próbája az evés" szóval ki kell próbálni élesben. Az 5% degen nem próbléma mivel ha ütsz és van life leeched akkor meg se érzed. Max annyit látsz hogy life max felső értéke fel-le ugrál... :D

BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters

(#19461) brunnehilde válasza Rabby7 (#19457) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Az elsővel bajban voltam én is, egy unique-ot találtam, kettőt meg vettem hozzá, aztán csodálkoztam, hogy nem működik. :)) Szóval a megoldás 1 unique + 2 rare. A másikra sajnos nem tudom a választ.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#19462) la_cc


la_cc
addikt

Az új Legion tartalomnál, ugye meg kell ütni az egyes mobokat, hogy kifagyjanak, de most egy totem-es build-del ez, hogy kivitelezhető? Az nem okos sebzést, csak totem-mel.

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#19463) Har_melin válasza tibee77 (#19458) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

lehet, nekem akkor sem stílusom ez a counteres build.

A rampage sem jött be, egyáltalán maga az az elvárás, hogy az amúgy is speedet preferáló játékban egy még inkább a speedet forszírozó elem legyen - nem az én műfajom. Volt egyébként anno még slayerrel tornado shot - rampage farmerem, de hiába mutatott papíron jól, ha egy pillanatra megálltál, már szar volt. Itt is ezt érzem, ettől persze annak, akinek bejön az eszement rohanás (amit ráadásul a játék még maximálisan honorál is, hiszen gyorsabb clear = több loot), annak nyilván jó lesz és örülni fog neki.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#19464) Argh!


Argh!
aktív tag

Van default attack is, odamész és pofánvágod :K

(#19465) SQX_Barto válasza Argh! (#19464) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Elvileg egy bizonyos mennyisegu sebzest be kell vinni, hogy "felelessze" oket, szoval nem biztos, hogy a leggyengebb tamadast kene valasztani :)
Totem az meg jo kerdes, hogy mukodik ilyenkor.

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#19466) Mirman válasza SQX_Barto (#19465) üzenetére


Mirman
őstag

Ezek egyhelyben álló monstereknek minősülnek. Kvázi meg kell őket ölni , ezután deaktiválódnak. Mjad amikor lejár a pylon ideje akkor mindenki akit megöltél azok kiszabadulnak és a nyakadba ugranak. Az ED + Contagion kombó is működik rajtuk és természetesen a totemek is targetelni fogják őket.

(#19467) la_cc válasza Argh! (#19464) üzenetére


la_cc
addikt

Ancestral Bond mellett lehet ütni a default attack-kal? Ezt nem is tudtam. :)

Amúgy tippre, ha már totemezik vki, akkor kurva élet nincs kint a default attack, nekem se volt sose, szóval nagyszerű, hogy melee season lesz, de erre csak kell valami megoldás... :))

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#19468) Argh! válasza la_cc (#19467) üzenetére


Argh!
aktív tag

Mirman irta ezek egyhelyben álló monstereknek minősülnek. Biztos a totem is támadni fogja őket, csak gondoltak erre is. :D

(#19469) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Én anno megpróbáltam a régi rage mechanikával csinálni egy Berserkert. A világ összes védelme rajta volt, crab páncél, két life flaska, nagy regen, stb. de a helyzet az, hogy mivel csak slayer tud olyat, hogy a leech nem kapcsol ki max lifeon, kifejezetten idegesítő(kezelhetetlen) a folyamatos degen. Anno át is speceltem Juggra.

Nagyon jó, hogy lejjebb vették a maxot és kikapcsol 4 sec után, de még szerintem így is idegesítő lesz. Főleg bossoknál fog feltűnni, ahol az a hirtelen hiányzó 10-15% élet egyenlő a halállal egy erősebb elemental attack ellen(phys dmg-t úgy azért tudjuk kezelni egy Marauderrel). A kis villámemberkék is fájdalmasak lesznek, mert melee karival nehezebb őket kerülgetni.

Ettől függetlenül ha kizárólag farmolni akarnék egy melee karival egy a 30% movespeed 40% more+75% inc. attackspeed brutálisan vonzó. Dmg-t remélhetőleg nem lesz nehéz összeszedni, így Carnage nélkül simán vállalható a dolog. Elvileg lesz még valami mechanika amit nem tudunk pontosan(a rage chargeok elfogyaszthatóak) az még nagyot dobhat a karin. Lesz mit próbálgatni Legion alatt.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#19470) tibee77


tibee77
őstag

Az az 5% degen majdnem ugyanaz mint a bloodrage.(az 4%) szoval egy minimalis liferegennel neg se erezhetö.söt nem egy karimon hasznaltam bloodrage-et vp-tal.azzal se volt gaz.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#19471) 0karmacoma0 válasza tibee77 (#19470) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

A Blood rage Phys dmg, szóval elvileg csökkenti egy csomó minden. Ettől függetlenül 5% tényleg kezelhető, az előző verzió, ha jól emlékszem 10 volt.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#19472) sirdond


sirdond
őstag

ha valaki nem látta volna:
"The Champion reveal is likely to be tomorrow. Juggernaut has only received very minor numerical buffs to Unyielding. I have heard rumours that a small number of the other Ascendancy classes have received adjustments but you'll see these and the Juggernaut changes in the patch notes. Also to reiterate - Ascendant and Raider aren't receiving any changes I'm aware of in 3.7.0" Bex

no jugg buff :(

(#19473) SQX_Barto válasza sirdond (#19472) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Mikor lesz meg a vegleges patch notes?
Na meg utana meg lehet picit varni a PoB frissitesre is gondolom.
De indulasra csak lesznek starter buildek :)

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#19474) la_cc válasza Argh! (#19468) üzenetére


la_cc
addikt

Eddig ok is, de totemmel, hogy választod ki, hogy melyiket támadja?

Rád férne egy másik ikon, a mostani már gyakran szerepel a topikban... ;]

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#19475) TrollBalint válasza la_cc (#19474) üzenetére


TrollBalint
addikt

szerintem ahova lerakod, a legközelebbieket fogja támadni. Azt viszont nem tudom, hogy számít-e hogy melyik lényeket szabadítjuk ki, vagy csak a mennyiség számít. Illetve, ha elég sebzést vittél be, utána is támadja-e még a totem, vagy azt már "halottnak" tekinti az aktiválásukig. :F

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#19476) Mirman válasza TrollBalint (#19475) üzenetére


Mirman
őstag

Számít hogy melyik lényeket szabadítod ki , másik légióhoz fognak tartozni más splintereket dobnak és mást dropot is . A totem nem fogja tovább támadni miután "aktiválta" és értelemszerűen a legközelebbit fogja támadni ami mellé leteszed minta hogy most is működik a targeting.

(#19477) la_cc válasza Mirman (#19476) üzenetére


la_cc
addikt

Igen. Érdekes lesz hogy oldják meg totemmel a kiszabadítást, nem hiszem, hogy sima default attack-kal kellene kiolvasztani majd, elég láma megoldásnak tűnik így elsőre.

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#19478) SQX_Barto válasza Mirman (#19476) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Es egy winter orb mondjuk majd mindenkit kiszabadit, akit eler?

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#19479) Mirman válasza la_cc (#19477) üzenetére


Mirman
őstag

la_cc ne haragudj de 3-szor írtam le különböző módon hogy hogy fog totemmel működni kérlek olvasd el figyelmesebben . :DD

SQX_Barto Ha elég DPS-ed van akkor jó eséllyel igen. De ez nem lesz jellemző elvileg , viszonylag sok damage-t kell bevinni a kiszabadításhoz.

(#19480) sirdond


sirdond
őstag

akit érdekel, kijött az aktuális liga Meta Report

ami biztos, hogy a 3.7 nem lesz ennyire egyoldalú :D

(#19481) Badlof2k válasza sirdond (#19446) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Synthbe csinaltam egyett nagyon kellemes , lvlingel se volt gond labokat konyebb is volt teljesiteni szoval jo kezdo es nagyon budget :) kiveve talan a gyuru Kaoms Way. Na de szerintem nekem ez lesz aztan majd ha nerfek/patchek lezajlottak addigra majd kitalalom akarok e masikat is , meg remelhetoleg a linga content is baratsagosabb lesz mint ez a kek masszabba rohansz es vege is a tortenetnek..

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#19482) 0karmacoma0 válasza Badlof2k (#19481) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Na ja. Én Synthesis the floor is lava-ját annyira élveztem, hogy kb a 4. után abbahagytam az egészet. :D

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#19483) la_cc válasza Mirman (#19479) üzenetére


la_cc
addikt

Akkor lehet a legion mechanika működését értem félre. :B Mielőtt a totem támadhatna, nem kell "kiszabadítani" a kivánt mobokat?

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#19484) Mirman válasza la_cc (#19483) üzenetére


Mirman
őstag

A mechanika a következő :
- aktiválod az oszlopot .
- megjelennek a köbe zárt szörnyek . ezek lényegében olyan ellenfelek akik támadhatóak , élettel rendelkeznek de nem tudnak se mozogni , se támadni.
- megtámadod a neked tetsző szörnyeket ( totem támadhatja mert nem tesz különbséget köztük és már szörnyek közt) ezzel feloldva őket
- lejár a visszaszámláló és azok a szörnyek amiket megöltél kiszabadulnak
- itt kezdődik a tényleges harc , megtámad mindenki akiket feloldottál
- hullik a drop , profit $$$

Ennyi nagyjából . :DD

(#19485) la_cc válasza Mirman (#19484) üzenetére


la_cc
addikt

:DD :R :R

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#19486) Badlof2k válasza 0karmacoma0 (#19482) üzenetére


Badlof2k
senior tag

En azert kicsit tobbet toltam annal de Cortexig nem jutottam el annyira kitarto nem voltam, maga az elgondolas masreszt jo volt ez a kiepitgetem az utam rewardokhoz es felbuffolom oket csak maga ahogy a "jaratokat" megszerzed (: na de ez ilyen mostanaba igy toljak hogy egy jo liga nekem egy jo liga nekik szerintuk 😁😂

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#19487) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Az új liga challenge jutalmai, sisak, aura, szárnyak, plusz a szokásos totemoszlop.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#19488) Badlof2k válasza Har_melin (#19487) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Meloba nincs yutubom hogy megnezzem 😁 jol neznek ki?:)

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#19489) brunnehilde válasza Badlof2k (#19488) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Szerintem jól, legalábbis nekem bejönnek. Valszeg nekiállok a ligának én is, bár most nagyon kevés időm van a játékra. :) Megfelelő buildet is kéne választani. Molten strikeal már van valami tapasztalatom, agyalok rajta. 2:35-nél az tectonic slam? Tetszetős. :))

[link]

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#19490) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Champion módosítások. Csak két helyen változott:

- First to Strike, Last to Fall: kapott egy 25% life recoveryt az Adrenaline aktiválásakor, nice. (Engem általában elriasztott tőle, hogy kb. fél HP-n kellett nekimenni a bossfightnak, mert egy insta flaska annyit töltött fel, így ez kb. 75% lesz, ami azért szebb.)

- Inspirational: a lerakott banner több szintet kap a hordozottól, viszont 0,5%-ról 0,1%-ra csökken a tőle kapott regen szintenként - szerintem továbbra sem éri meg.

Egy újabb, ezúttal Karui jewel keystone átalakítás.

A konverzió minden dmg-re (a cold DOT-ra is) vonatkozik, nem csak a hitre. végül is kell hozzá egy kimaxolt (és lehetőleg +max-os) fire resist és 135 helyett 185-185 a másik két resistből. A Chieftain fire res bónuszaival nem túl nehéz feladat.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#19491) TrollBalint válasza Badlof2k (#19488) üzenetére


TrollBalint
addikt

Színre szépek, de nekem valahogy a stílusuk nem annyira jön be. A szárny egyébként elég diszkrét. Mindenesetre a 24-ig nem állunk meg, azért kell a sisak meg az aura :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#19492) Badlof2k


Badlof2k
senior tag

Koszi a valaszokat ^^ majd otthon meglesem :)

Brunhil.: Tectonicot ajanlom nekem tetszett , T10ig budget ,5 linkel nem volt kulonosebb bajom , utanna se mar 6al es jobb statos cucokkal , mondjuk nekem full 100% fire dmges is volt nem csak a konverzios igy a phys reflectes palyakon nem volt baj egyaltalan , Labok kellemesek voltak a sok endurancd charge es life reg miatt , lvling is jovolt fokepp ha talalsz jo lvlzos uniq axot vagy swordot TShez.

Balint.: Remelem a challangek most picit baratsagosabb lesznek es nem annyira random alapu mint Synthbe, mert nagyresze kb ha jezuska beadta neked akkor levolt a gond amugy meg.. nyilvan nem is mindenkinek valok meg sokszor celzott karakterrel is konyebb megcsinalni adott challanget :) de pl abyss , delve es talan betrayel volt amire meg ugy kedvem is volt de talan abyss volt az elso is amit 24ig talan elvittem azota egyszer sem.

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#19493) TrollBalint válasza Badlof2k (#19492) üzenetére


TrollBalint
addikt

Én Abyss után jöttem ligázni, arról nem tudok, és úgy kb. Delve-től vagyok jobban rákattanva a challengek-re így sok tapasztalatom nincsen, de szerintem is, ez a Synthesis challenge, full random volt. Én a játék időm jó részét a Nexusban töltöttem, de egyszer sem adta a Cortexet :( De majd most.... :D

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#19494) Badlof2k válasza TrollBalint (#19493) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Enis igy szoktam hogy "na majd most" vegig olvasom a listat aztan inkabb -->😂😂😂 akkor csak jatek lesz megint 😁

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#19495) brunnehilde válasza Badlof2k (#19492) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Köszi. Tetszik nekem is, bár most már kéne egy olyan build is, amivel kimaxolt állapotban mehetek lecsapni az über eldert. :P ;] És arra inkább a Molten az esélyesebb. Alszok még rá.

Jut eszembe migráció hogyan működik? Mikor lehet átvinni standardra a karaktereket és hogyan? Vihetem a láda tartalmát is? Remélem. :P Vagy az egész automatikusan zajlik, ha véget értek az aktuális ligák?

[ Szerkesztve ]

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#19496) TrollBalint válasza brunnehilde (#19495) üzenetére


TrollBalint
addikt

automata, és megy minden. Karakter, láda, minden. A ligának azt hiszem holnap délben lesz vége, hogy pontosan mennyi idő és mikor zajlik a migráció, azt viszont nem tudom.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#19497) sirdond válasza brunnehilde (#19495) üzenetére


sirdond
őstag

van pár karakter,amivel lehet über elder-ezni, nem csak az ms jugg. egy viszont közös mindegyikben, hogy nem kevés currency kell hozzá általában.

(#19498) Badlof2k válasza sirdond (#19497) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Hat azis csak azert hogy a fight ne huzzodjon el es hamarabb lemennyen a hp kb skippelve csomo dolgot, de ugye ittis ha megy a mechanika es van is dmged akkor sikerulhet de ugye ha rad portol az egyik a masik a bogyokat szorja akkor viszlat van (: nyilvan nem veletlen endgame cselendzs is , bar egysze olvastam officialon topikba hogy eggyesek szerint igyis ultra konnyu a jatek es lehetne extra nehez 😁😂

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#19499) sirdond válasza Badlof2k (#19498) üzenetére


sirdond
őstag

egyetértünk, inkább csak azt akartam mondani, hogy attól, hogy ms jugg nagyon jól használható über elder-re, még ugyanúgy "zsebbe nyúlós" lesz, ha azt akarja, hogy legyen esélye.

(#19500) Badlof2k válasza sirdond (#19499) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Indeed, foleg amiota nerfet is kapott bar a howa ms vagy melyik volt az eleg karaj , de pure ES es int hegyek mindenen kb szal ja eleg top tier penz nyelo :) bar ez alapbol igaz kb minden buildre hogy ha T1 dolgokra vagysz az biza zsebmelyere nyulos , ha csak nincs szerencsed a droppal , amit kivancsian varok hogy reformalnak meg ujra majd mert jelen formalyaban meg mindig eleg kaosz, esik minden megis semmi .. a rarek szerintem 90%-at azt skippeli az ember mert chaos recepten kivul masra nem jo, vannak a meta base craft alapok megfelelo Ilvl kisereteben elder/shaper igeny szerint , es fossil meg chaos es iranyitott craft es remenykedsz hogy bead valami tutit ,ami jo hogy craftba mar tobb lehetoseged van es nincs hulye repu moge valo feloldasba , de minden mas kb levelezesre vagy nincs jobb alapon amint tudod dobod is ki :D uniq cuccok detto:) ugyhogy nem irigylem oket mennyi mindent kell ugy atfaragni hogy ne legyen annyira game breaker es ertelmes is legyen , tobb fele variacioban esetleg , idovel meglatjuk majd milesz , meg majd a 4.0 mega expansion mit hoz,nagyon titkoloznak vele ami jo is nemis szerintem.

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.