Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
Ha a téma elején az összefoglalót elolvastad és van kérdésed akkor itt kérdezz nyugodtan ezért van a fórum!
Nekem közel tízezer órám van a játékban és még mindig van mit tanulni Hajrá ne add fel!
Kezdő játékosnak a chaos recepthez a cuccokat Act8 The Harbour Bridge-től kezdődően már lehet szedegetni(ez az első lvl60-as hely a játékban)
Alap talált cuccokkal is jól lehet haladni akár ACT10-ig is, ott pedig ha nem addig nem esett jó cucc akkor muszáj beruházni hogy legalább a resistek jók legyenek + szedj össze amennyi life-ot csak tudsz. Ha van helyed akkor összeszeheted a gemeket is de ehhez tudni kell azt hogy akarsz e majd másik karit indítani és ahhoz passzoló gemeket felszedni.-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
sith7
nagyúr
-
Rizseslescó
aktív tag
Szia Sith!
Közel sem én vagyok a legtapasztaltabb játékos a fórumon, de próbálok segíteni neked, bár nekem teljesen kimaradt ez a szezon. Egyáltalán meg van az elképzelésed milyen karit is szeretnél? Tudok ajánlani, de nem biztos hogy tetszene..Mivel friss husi vagy, csinálj meg minden küldit és fedezd fel és élvezd a játékot.
Leírom, hogy (én) hogy szoktam kezdeni:
Előszőr is nagyjából mindent sárgát felszedek miközben haladok, majd betöröm ha nem jó( eladom a kereskedőnek). Aztán ami reci esik:
3lyukas ,összekötött, különböző színű cucc = chromatic orb,
%s flaskák, (asszem 40%) = Bubi,
%s gemek= gemcutter prism (GCP),
Gavel, stone hammer Q20% + map = cartographer chisel, a baltákat blacksmith wheltstone-l húzod fel Q20ra lehetőleg fehéren. Később esik 6 lukas cucc is, azt simán törd be,kivéve, ha fegyó esik, mert akkor másodlagosként húzhatod benne a gemeket, ezért 7db jewellert kapsz ha eladod. Gyűjtögesd őket, ha semmid sincs akkor megéri. Állj meg majd A9 Blood aquaductban farmolni. Itt már esnek a lvl 60+ itemek, amiből tudsz chaos reciket gyártani és a Humility kártya, amiből 9db = Tabula Rasha 6linkes vért. A chaosokból már tudsz jó felszereléseket venni, amint előttem is megírták páran. Kicsit uncsi lesz,de felesleges rohannod kisgatyában mapozni, mert a sok halál miatt elmegy a kedved az egésztől.. Volt, hogy elmentem lvl70 ig ott és utána mentem csak labozni. -
sith7
nagyúr
válasz Rizseslescó #18403 üzenetére
Szia
köszönöm a választ, tippeket Neked is
Van elképzelés, ezt a build - et építem, [link] ez alapján játszom, jelenleg ACT5 - ben vagyok
Én is csak a sárgákat szedem fel, egyelőre jobb cuccokat nem találtam, mint ami van, de azt Har_melin - nek köszönhetem, ő adott többek között egy 6 socketes fehér chest - et is, szerintem az lehet az, amiről beszélsz, talán ez az: Tabula Rasha 6linkes vért.
Ládában meg még van 2 gyűrű, egy csizma, meg egy staff, de azokhoz még alacsony a lvl szintem.
Olvasom a fórumot, próbálom megérteni, amiket írtok, de egy része nem magyarul van , az 100 %
szerk.
nem szezonban játszom, "sima" karaktert indítottam
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Most látom már van Synthesis kalkulátor. Ideje foglalkozni vele.
-
Rizseslescó
aktív tag
Nincs mit, szívesen segítek. Tudom milyen az, mikor belecsöppensz valamibe és nem tudod hova-merre.. Aztán jönnek a jó tanácsok, hogy nézd meg itt, meg itt, meg itt... Próbáltam kivesézni egy kicsit jobban a reciket, ha bármi kérdésed van szívesen segítek!! Nem bírná a szaruhártyám ezt a buildet
Én az ED Contagion Trickster buildet csináltam, az egy nagyon egyszerű, kezdőbarát építés és az is tud fun lenni, ha érdekel itt van a link.
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1625254
Majd a kövi szezonban ha elkezdem és megfog, akkor majd szívesen segítek, de vannak itt a fórumon is akik feljárnak discordra és szívesen elmagyarázzák a dolgokat szóban. Van mikid vagy fejesed? mert ha kevés az időd ne írogatással menjen el a fele..[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Rizseslescó #18406 üzenetére
Téged is látni? Csak nem ennyire elijesztett az új liga
[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz TrollBalint #18407 üzenetére
Szia nagyon nem fogott meg most GD-zek, de azt se nagyon. Bár egész jól indult, 2óra alatt meglett a Tabula, meg szintezés közben esett 2ex is, utána meg elosztogattam mindent. Valahogy "nem jött át " ahogy a Somamagésa mondaná Lassan kezdek kinőni a kockulásból..
-
saelin
veterán
Csapó 2.5: Ruelan
Ezzel a karival már jobb úton járok? 1:1-ben követem a passzív guide-ot és a skilleket. Az itemeknél pedig a fő szempont a flat HP és resistance-ok. Az unique-okat még nem tudom hogy szerzem be hozzá, de már nézegettem őket marketen, csak ugye drágák.
Írott guide és hozzá videó is.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
BoneDragon
veterán
Oké lvl90 vagyok és még mindig nincs meg über labból a Trial of Lingering Pain portál. Ha valaki találkozik vele legyen szives rámirni. Global chaten senkise reagál.
-
Har_melin
addikt
A tervek szerint június 4-ig tart majd a mostani liga (és ha tartják magukat a pénteki indításhoz, akkor 7-én kezdődne az új). De ez még nem fix - gondolom tanultak a mostani gubancokból és remélem nem akarnak megint egy félig átgondolt ligát bedobni.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
sith7
nagyúr
válasz Rizseslescó #18406 üzenetére
fejes van, mikrofon nincs
49 m2, 2 szoba, 2 gyerek ... max. csak suttogni tudnék -
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #18411 üzenetére
Volt egy írás a posztban, hogy mi lenne, ha nem lenne szünet a liga vége és a következő indulása között, de nem tudom mi lett végül az eredmény. Vagy ez lehet csak amolyan költői kérdés volt?
BoneDragon: Én már jópárszor belefutottam, hogy tudlak felvenni? (Mondjuk péntek előtt nem hiszem, hogy játszok)
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
válasz TrollBalint #18413 üzenetére
Köszi, de úgy látszik, hogy hisztiznem kellett érte. Valaki hirdette globalon.
-
saelin
veterán
válasz Har_melin #18381 üzenetére
Basszus, valahogy elmentem a posztod felett... Nagyon hasznos amit írsz! Ezek szerint több sebből vérzik a kari, amin meg sem lepődök. Szigorúan maradok a guideknél amíg jobban meg nem értem a szinergiákat.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
sith7
nagyúr
Tegnap este egy kicsit tudtam játszani
A5-től Lilynél pár kivétellel mindegyiket meg tudod venni, nem kell spájzolni.
Act5 - ben vagyok, de nincs a városban semmilyen LilyMicrotransaction box - ot nem találtam , csak stash - t, de ha arra rákattintok, akkor a shop felirat jön be ... ergo nincs semmi skin - em egyelőre ?
Felmentem a piacra is , ami jewel kellene nekem a build - be 3 egyforma, abból 1 van, a másik kettő ára 1 - 1 chaos orb. Ez drágának számít ?
Egyelőre nekem ilyen még nincs egy db se, csak érdeklődés szintjén kérdezem. -
Har_melin
addikt
Lily: igazad van, én vagyok a hülye: A6 és nem A5. Bocsánat!
Microtransaction stash: lehet, hogy nincs még semmid, mert vagy venni kell őket, vagy bizonyos számú challenge (azt hiszem 12 az első határ) után kapsz, de ez utóbbiakat úgy rémlik, csak a ligában.
vásárlás: az 1c önmagában olcsó, hiszen A8 második felétől tudsz magadnak csinálni a vendor recepttel, nem kell a dropra hagyatkoznod. Ha A5-ben jársz és még egy sem esett, az pech, de ne aggódj, fog potyogni is pályákon, persze nem tömegével.
-
TrollBalint
addikt
Könnyen lehet, hogy nincsen semmilyen skined, alapból nincsen, és a játékban sem lehet szerezni. Vagy pénzért veszel, vagy nagyon néha adnak ingyen, de legutóbb valami alkalomból kapott mindenki egy ládát, amiben valami meglepi volt, illetve - ha van - race eventeknél lehet nyerni.
Act 6-tól lehet megvenni Lilly-nél a gemeket, A5-ben úgy emlékszem még nem. Lilly fog átvinni Act 6-ba és azonnal nem lesz a városba, de egyszer kimész, meg visszajössz és már ott lesz (addig a hajójánál lesz).
Ha még csak act 5-be vagy és első karakter, akkor igen, drága Amúgy 1 chaos az kb. a semmi kategória. Mikor már tudod csinálni a chaos receptet, te is rájössz. Csak addig kell kibírni
szerk: ja igen, challenge-kért is jár, és jól írtad Har_melin, minden 12 után jár egy, és csak ligában. (Synthesis-ben sorrendben, egy fejdísz (ami nem is látszik nálam, eltakarja a sisak ), egy pet és végül egy szárny.
[ Szerkesztve ]
-
zadir1
tag
Hali!
Kipróbáltam Xboxon ezt a játékot. Kontrollerrel nekem az irányítás / harc elég fura és nehéz.
Van / lesz ehhez a játékhoz bill / egér támogatás? Razer-nek a tavaly beharangozott XO bill+egér termékét, ha megjelenik mindenképp megvenném.
Laptop / pc-m nincs, és nem is akarok azon játszani, kérlek ne is jöjjetek ezzel -
sith7
nagyúr
köszi a válaszokat
semmi gond, akkor haladok tovább, Lily meglesz A6 - ban, kellene pár gem, mert a fele sincs meg , ami kellene a build - hez
ok, akkor a chaos miatt nem aggódom, gondolom lesz még máskor is ilyen eladó jewel, jelenleg csak 6-7 db -ot dobott ki a rendszer, ez ennyire ritka, vagy csak ilyen kevesen árulják ?
tényleg, ha trade - elni szeretnék, és online az illető, akkor pm - et kell írni neki ?
azt azonnal látja ha játékban van ?skin
no, akkor marad ez az óvodás kislány külső ...
-
TrollBalint
addikt
Ha nagyon szükségét érzed a gemeknek, Act 3-ban is meg lehet venni az összeset, a library-ban (azt hiszem így hívják). Az Imperial Gardenből nyílik és egy questet kell megcsinálni, utána meg lehet venni az összeset. Mivel ezen kívül nem ad semmi extrát a quest, és mindig kihagyom
Igen, PM-et kell neki írni, és annyira fogja látni mint mondjuk te. (Ha nagyon harcban van, lehet elkerüli a figyelmét, ha nincs a gépnél akkor meg nem valószínű, hogy látni fogja) Ha nagyon olcsó cuccról van szó, akkor lehet ki se lép a mapról és válaszra se méltat. Ez lesz a leggyakoribb Egyébként ha a poe.trade-n nézelődsz, ott van egy whisper gomb, minden item alatt, ha arra rányomsz, akkor automatán kimásol egy szöveget a vágólapra és a játékban ütsz egy entert (a chat megnyitásához) és egy ctrl+v-t és már küldi is az illetőnek az üzenetet.
(Ha picit rutinosabb leszel, akkor meg használhatsz addonokat is trade-hez ) Illetve, mikor már mapozol, érdemes a trade macrot felrakni, segít beárazni egy unique értékét. Sárgáknál picit trükközni kell, ahhoz kell némi rutin.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Har_melin
addikt
nem tudom, mit értesz PM alatt, de nem külső üzenetet kell neki küldeni, hanem a trade oldalról generáltat!
Ha a játék saját trade oldalát használod, akkor ott nem a PM, hanem a whisper gombra kell kattintani, utána a játékban Enter és CtrlV-vel bemásolod a generált üzenetet.
Ha a poetrade-en keresgélsz, akkor szintén a whisperre kattintasz a kiválasztott eladónál és utána ugyanaz, mint az előbb.
A PM üzenetet akkor látja csak, ha a játék weboldalán megnézi a profilját - ez jellemzően nem játék közben történik, szóval pont tudsz majd vele tradelni.
A generált üzenetben viszont az adott cucc pontosan benne van, az is, hogy neki hol kell keresnie a ládájában.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
köszi a válaszokat
a trade oldalon minden cucc mellett van egy PM, és egy Whisper gomb, arra a pm - re gondoltam, de akkor inkább a whisper
jól érzem, hogy ez a trade dolog nem annyire egyértelmű/könnyű ...
Na, ezt az A3 -at este megnézem ... nem rémlik ez a library
Hát szerintem érdemes minden gemet megvenni/megszerezni , ami a build - hez kell, és akkor azokat kell/lehet fejleszteni, nem ?
Tényleg, az mindegy melyik gem, melyik cuccban van ?
fegyver, sisak, kesztyű stb. -
Peace
nagyúr
Az a baj, hogy itt ugye a Ti segítségetekkel állítottam össze a 2 kezes axe-os vérzésre és life leechre rámenő champion-ömet. 65-ös jelenleg és elég korrektül darál. Kaptam ajándékba rengeteg motyót meg fegyvert és vettem természetesen játékon belüli trade-ben, mert nem esett semmi értelmes. A baj az, hogy most rákerestem poénból egy másik champion build-re és ott olyan ritka jó passzívokat tolt be az ember, amiket én eddig nem is láttam. Úgyhogy most elkezdtem abba az irányba is menni. Mert most már darálok mint állat, viszont alig van 2K életem. Elemental resistek 75%-on. Elkezdek kicsit +élet irányába mozogni. Lehet életképtelen lesz majd a végére, de majd kiderül. Április 18-án úgyis végre itt a Chaosbane beta2!!!!! <3
-
TrollBalint
addikt
Eléggé kiesik, már csak azért se szoktam megcsinálni. Még akkor se, mikor Act 10 után visszamegyek, hogy az elmaradt questeket megcsináljam. Bemész Imperial Gardenbe és jellemzően Észak-Keleten egy ajtó, oda lemész, megkeresed a szellemet és elfogadod a küldetését, miután meg kell keresned egy titkos lejáratot és ott megkeresni neki a vackait.
Alapvetően nem nehéz, vagy bonyolult a trade, mert normal esetben, ráírsz, beinvel csapatba, elfogadod. Teleportálsz a Hideoutjába, vagy te, vagy Ő trade-t kezdeményez és kész. Amiért nem annyira szeretik, mert sokan nem válaszolnak egyáltalán és akkor csak vársz, vársz, Esetleg rá kell írni 5-10-20 emberre is, mire valaki méltoztat legalább válaszolni.
(#18409) saelin: Egy apró megjegyzés, láttam kiraktad a Pain Attunementet. Én azt feleslegesnek érzem, amíg nincsen meg az a Shavronne páncél, amit a guide is írt. És Ő is utána használta a blood magic gemet. (Ez a node akkor ad +30% spell damage-t, ha a life-od 40% alatt van. És addig adja, amig alatt van. Azt hiszem legalábbis, hogy 40% a határ, de lehet kevesebb)
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Trade: használd a Mercury Trade kiegészítőt. Mutatja, hogy mennyi ideje írtál az illetőnek (1 percen belül nem illik újra ráírni), egy kattintással el tudod küldeni újra az üzenetet (a kis önmagába visszatérő kör-nyíl a panel jobb szélén), be tudsz állítani fix üzeneteket, hogy ne kelljen a játék közben gépelni, stb.
gem a cuccban: általában mindegy, de nem mindig. Amennyiben a cuccnak valamilyen "socketed gems....." módosítója van, akkor az csak azokra a gemekre érvényes, amelyek abban vannak. Ezért nem ér túl sokat az egykezes fegyvereken lévő +lvl mod, mert maximum két supportot tudsz egy aktív gem mellé tenni, ami általában kevés.
gem leveling: célszerű a fő gemekből az alternatív fegyver slotokban a háttérben nevelgetni egy plusz garnitúrát. Így amikor elérik a lvl20-at és egy gemcutter prism-mel lehet belőlük csinálni egy Q20/lvl1 darabot, akkor ki lehet cserélni azokkal, hogy ne egy kezdő szintű gemmel kelljen harcolnod. (lvl20-at olyan 87-88-as karakterszinten érnek el a gemek, annyi xp kell hozzá.)
-
sith7
nagyúr
ismét köszi a válaszokat
10-20 emberre egyszerre ???
és talán az egyik válaszol ???akkor minek hirdet ? nem azért, hogy eladja ?
na, akkor azért nem mindegy, melyik hol van ...
ez a gem leveling nem semmi
megnézem azt a programot is
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
Nagyon hasznos kis program (nem csak trade-hez) ajánlom én is.
Nem egyszerre kell ráírni, hanem ráírsz, nem válaszol, esetleg ráírsz még egyszer, aztán ha akkor se válaszol mész tovább, a következő emberre.
A leveling amúgy tényleg ajánlott, én megszívtam vele liga elején. Pathfinderem, valami T5 v. T6-os mapon érte el a 20-as szintet, a fő gemekkel és mentem is vissza mindet átváltani. Aztán esett le, hogy nem biztos, hogy jó ötlet volt az addig 20-40k sebzést néhány ezerre váltanihttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Peace
nagyúr
Még egyvalami. AoE-ra cleave-et használok, single targetre pedig double strike-ot multistrike, bleed, meg attack speed support gem-el. Iszonyat kemény darálást tol boss-okon. De van esetleg valami másik single target sebzés kétkezes champion számára, ami hatásosabb lehet?
-
Har_melin
addikt
azért hirdet, hogy eladja, de lehet, hogy mondjuk éppen egy Shaper runon van és nem akar elpocsékolni egy portált egy 1c-s jewel eladásáért. Vagy egy felturbózott mapon folyamatosan esnek a nyakába mobok és nem tud közben irkálni. (Mondjuk erre is jó a program, van rajta olyan üzenet opció is, hogy most nem, de visszajelzek. Utána meg rá lehet kérdezni a vevőre, hogy még mindig kell-e neki? Sajnos sokan nem használják.)
-
TrollBalint
addikt
válasz BoneDragon #18405 üzenetére
Ez a kalkulátor hogy működik? Ha nem vagyok játék közelben, hogy tudom beállítani a modokat? Mert ugye nem biztos, hogy ha két synthesis stat van rajta, az két mod is lesz és nem jöttem még rá, hogy a weben hogy lehet megnézni (ha egyáltalán meg lehet)
(#18431) Har_melin: Az a most-nem-de-később egy nagyon jó funkció, én szeretem használni, és van aki megköszöni, hogy visszaírtam, de valóban; sokan nem használják
(#18428) sith7: És persze lehet olyan is, hogy csak poénból felrakja, alulárazva, hogy a más itemet árát lenyomja, de ez nem tudom mennyire gyakori. Nyilván a nagyon drága cuccoknál éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
ismét köszi
-
sith7
nagyúr
most esik le, mit írtok - munka közben nehéz fórumozni - eléri a gem a lvl 20 -at, és átváltjuk lvl 1 - re ?
de miért ? -
San398
őstag
válasz Har_melin #18431 üzenetére
Ráírok az illetőre majd a Mercury Trade ablakban a piros futó alak utáni ikonra kattintva mutatja éppen hol van a karakter (mapon, HO, stb.)
Így ha mapon van vagy éppen Shaper-t öli akkor tudom hogy nem azért nem válaszol mert bunkó hanem mert éppen az életéért küzd[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
BoneDragon
veterán
válasz tibee77 #18438 üzenetére
Most moltenstrike buildet csináltam. Tegnap este red elder úgy olvadt el, mintha kötelező lenne. Ha nem nyitna portálokat szerintem 5mp lett volna a fight. Sose volt még ilyen erős buildem. Elég beteg kategória. Ráadásul még nem végleges, kellene neki egy normális watcher's eye, belt meg ring, de már nem látom értelmét mikor igy olvad minden.
-
tibee77
őstag
válasz BoneDragon #18439 üzenetére
Igen, nekem is volt mar life-os es energy shield-es is, op volt mindkettö.az energy shieldes jugg mondjuk taposabb sokkal, azzal minden gyerekjatek volt.persze joval többe is kerül. 😃
Peace:Igen, annal a skillgemnel a sima verzio semmit se er kb., mert a vaal verzio adja a "haverokat" melled. 😂 amugy ami fontos a double strike-nak hogy jo sok attackspeed-ed legyen illetve ha egykezes fegyoval mesz akkor crit is kell.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
brunnehilde
senior tag
Doryanis Institute. Kicsit féltem, hogy tönkrevágja, helyette ez lett. Egy van eladó jelenleg, azért 10 exát kérne.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
BoneDragon
veterán
válasz brunnehilde #18443 üzenetére
Az normálon vagy mi? Lecsekkoltam, van 2.4 és 15 exért bent ligában.
-
TrollBalint
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz saelin #18444 üzenetére
változó, még a gemeknél is. Az aura gemek pl. jellemzően olyan bónuszt adnak a quality után, ami inkább partyban használható ki (nagyobb hatósugár), de általában a quality hasznos. Cuccon buildtől és típustól függ. A páncél cuccokon a Q növeli a védelmi, a fegyvereken pedig a phys dmg attack értékeket. Egy caster wandnál vagy scepternél pl. teljesen mindegy, van-e rajta Q vagy nincs, egy Vaal Regalián viszont nagyon sokat számíthat
-
brunnehilde
senior tag
válasz BoneDragon #18445 üzenetére
Igen, egyedül én tolom itt standardon.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #18448 üzenetére
most már én is, elegem lett a ligából és gondoltam inkább kezdek valamit az eddig felgyűlt exákkal.
Meg kiganajozom a ládát, mert tele vagyok elrakhatatlan mapokkal, félretett "lehet csinálni belőle valamit" cuccokkal, most lesz rá két hónapom, hogy rendbe tegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?