Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
Ledobom a hülye kérdések atombombáját, előre is elnézést érte
Z14XE és Z18XER motorral szerelt autóimba eddig mindig a gyári GM dexos 2 5W30-at használtam, aminek az 5 literes kiszerelését 8500-9000 Ft között vettem eddig.
Viszont most bukkantam rá a Mannol 7701 típusú olajra, ami dexos 2-es besorolású, szintén 5W30, viszont a 4 literes kiszerelés 5200 Ft körül kapható, tehát a literenkénti ára kedvezőbb, mint a GM olajnak.Kicsit kutakodtam, és van egy elvileg hivatalos oldala a GM Dexosnak, mégpedig ez: [link]
Itt nem találom a Mannolt, vagyis ez alapján nincsen hivatalos jóváhagyása / licensze. Lehet hogy ezért olcsóbb? Vagy csak szimplán a weboldal nincs frissítve? Vagy ne gondoljam túl a dolgokat és tölthetem beléjük nyugodtan a Mannolt?
Tudom hogy hülye kérdés, de elbizonytalanodtam, én meg nem vagyok egy műszaki ember, úgyhogy csak az előírásokból és minősítésekből tudok következtetni
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest