Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
Declare
üzenetére
Nem értem az indokod, kint élsz te is, jól megy, kapod havonta a csilliárdokat Te is, mit neked 11 millió.

Egyébként nekem elég szokott lenni a konfigurátorban elbohóckodni a végéig, hogy lássam a végösszeget. Biztos velem van a baj, raktam össze már én is Astrát, Golfot ( benzinest ), Octi RS-t is, de valahogy nekem sem sikerült 10 millió alatt maradni.

Emiatt továbbra is azt gondolom, hogy ha "új(abb)" autóban gondolkoznék, akkor biztos, hogy ilyen 1-3 éves, keveset futott darabokat néznék, ahol már a kezdeti értékvesztés jelentös része "lement". Abból a pénzböl már szórakoztatóan erös GolfR-ek hívogatnak, Cuprák, ST-k, RS-ek, OPC-k is, de akár a nagy német triumvirátusból is lehet szemezgetni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Autóhifi
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic V2 - origami
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Gorenje NRK611PS4 kombi hűtő NO FROST (teljesen)
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Tesla Model X Performance "Raven" 795 LE 6fős GARANCIÁLIS, EAP, Új féltengelyek
- Elmag Yamaha motoros áramfejlesztő aggregátor
- 5x112, 17", BMW felni, Opelra is jó, Barum nyárigumival
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest