Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Na ne csináld már.
Oké, elhiszem, hogy valakinek nem tetszik, de ez számomra eléggé bullshit kategória. Nyilván nem jó cikk az, amiben nem fikázzuk egy kicsit azt, amiről írunk, de ezek elég gyenge pontok. Az első idézet semmi konkrétumot nem tartalmaz, a második meg... Nekem volt mindhárom francia márkám, egyikben sem vettem észre, hogy számottevően más minőségű lett volna a műanyag, mint egy Opelben. A kopogós műanyag, az kopogós műanyag, függetlenül a márkától.
Túl van ez a dolog hype-olva, úgy érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Oké, elhiszem, hogy valakinek nem tetszik, de ez számomra eléggé bullshit kategória. Nyilván nem jó cikk az, amiben nem fikázzuk egy kicsit azt, amiről írunk, de ezek elég gyenge pontok. Az első idézet semmi konkrétumot nem tartalmaz, a második meg... Nekem volt mindhárom francia márkám, egyikben sem vettem észre, hogy számottevően más minőségű lett volna a műanyag, mint egy Opelben. A kopogós műanyag, az kopogós műanyag, függetlenül a márkától.