- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: A teljesség igénye
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
mrx1212
üzenetére
Az a baj, ez is hasonló téma, mint az olajcsere, mindenki arra a típusra fog esküdni, amit Ö épp használ.

Én az eddigi összes autómba cserekor Exide-ot raktam, lehet csak placebó, de engem megnyugtat, ha valami "komolyabb" akkumulátor van benne, de ettöl függetlenül simán lehet, hogy egy ilyen Electric Power is kihúzza évekig.
Gyorsan rákerestem, neten 13 eze körül van az általad írt Electric Power, a Bosch/Exide márkák pedig 17-18 Ezer körül, tehát akkora szórás sincs köztük árban Sem. Én valószínü áldoznék rá picit többet, és akár egy Varta, Bosch, Exide trióból választanék.
De ez mégegyszer, csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- THE BARISTA PRO - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Elmag Yamaha motoros áramfejlesztő aggregátor
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs