- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
kmarci25
üzenetére
Ez sokszor geg is.
Sokaknak van kedvenc/nem kedvenc, szeret/nem szeret automarkaja.Nekem pl a a Francia abszolut hatul van. Rengetegben nem ültem ez is igaz, de amiben igen az nem jött be. C5 citroen, Megane Sport (2 vel ezeöltti), Megan (1 el ezeötti) Megan jelenlegi, Pug 407, pug 307 cc....igazabol mindegyik szörnyü volt nekem
nemet autokhoz tudok hasonlitani, azokat szoktam meg, azok voltak nekünk mindig, azokat szerettem. A francia mindig billegös volt, az üles tul puha, a pedal elrendezes iszonyu szokatla es nem jo, az összes allito gombtol a hideg kiraz (bajuszkapcsolo tekergetese nekem szörnyü), radio/menü, akarmi szörnyü.Ezen kivül a citroen c5 ben folyamatosan elromlott valami elektronika (elektromos ablak, kanyarkövetö xenon, abs.....tenyleg mindig valami hiba lampa vilagitott). A Pug 407 az mondjuk kapta az ivet a tulajtol, ahhoz kepest lehet, hogy jol birta, de azon is vilagitott valami altalaban. A 307 cc viszont jo karban volt es 2-3 eves koraban autopalyan 140 nel elszallt minden elektronika, leallt a motor es bekapcsolt a kormanyzar egy pillanat alatt. A tulaj kihivta az automentöt es mondta, hogy oda viszik ahova akarjak neki nem kell többet, mert majdnem kinyirta....es ilyen storyt mashol is hallottam.
Na de csak annyi, kis off

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Sokaknak van kedvenc/nem kedvenc, szeret/nem szeret automarkaja.
nemet autokhoz tudok hasonlitani, azokat szoktam meg, azok voltak nekünk mindig, azokat szerettem. A francia mindig billegös volt, az üles tul puha, a pedal elrendezes iszonyu szokatla es nem jo, az összes allito gombtol a hideg kiraz (bajuszkapcsolo tekergetese nekem szörnyü), radio/menü, akarmi szörnyü.