- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Persze, lehet szerencséje az embernek, ha jó idöpontot fog ki, avagy ismer kevésbé terhelt okmányirodát, engem az nagyon bosszantott, hogy mikor az ügyfélkapun próbáltam idöpontot keresni, akkor sokszor hetekre elöre be volt telve az adott kerület, és egy órát válogattam a kerületek között, mire találtam idöpontot. Lehet persze nekem nem Volt szerencsém.

Amire én gondoltam, hogy itt kint a legtöbb adásvétel ( ha nem az összes ), új rendszámmal is jár, erre írtam, hogy ez az egész átírásos-rendszámkészítös folyamat mennyire pikk-pakk megy.

Adásvételivel a neten megkötöm a biztit, ha szeretnék " egyedi " rendszámot, akkor a területi "zulassungstelle " honlapján rászürök, hogy szabad-e, ha igen, már le is foglaltam ( 12,50€ ), okmányirodában papírokat odaadod, ügyintézö bepötyögi, kész a kis meg a nagy forgalmi és az "umweltplakett ", plusz a rendszámigénylö papír, kapsz egy plasztikkártyát, amivel az automatánál fizeted a díjat ( 48€ ), irodából ki, átsétálsz a szomszéd kis bódéba, ott az igénylö, és a blokk után kifizeted a rendszámok anyagárát ( 33€ ), az orrod elött macinyomdázzák, majd rákérül a müszaki és a tartományi matrica és csókolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gorenje NRK611PS4 kombi hűtő NO FROST (teljesen)
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- THE BARISTA PRO - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest