Új hozzászólás Aktív témák

• Szada85

aktív tag

válasz B-L-A-C-K #71493 üzenetére

Persze, lehet szerencséje az embernek, ha jó idöpontot fog ki, avagy ismer kevésbé terhelt okmányirodát, engem az nagyon bosszantott, hogy mikor az ügyfélkapun próbáltam idöpontot keresni, akkor sokszor hetekre elöre be volt telve az adott kerület, és egy órát válogattam a kerületek között, mire találtam idöpontot. Lehet persze nekem nem Volt szerencsém. :)

Amire én gondoltam, hogy itt kint a legtöbb adásvétel ( ha nem az összes ), új rendszámmal is jár, erre írtam, hogy ez az egész átírásos-rendszámkészítös folyamat mennyire pikk-pakk megy. :)

Adásvételivel a neten megkötöm a biztit, ha szeretnék " egyedi " rendszámot, akkor a területi "zulassungstelle " honlapján rászürök, hogy szabad-e, ha igen, már le is foglaltam ( 12,50€ ), okmányirodában papírokat odaadod, ügyintézö bepötyögi, kész a kis meg a nagy forgalmi és az "umweltplakett ", plusz a rendszámigénylö papír, kapsz egy plasztikkártyát, amivel az automatánál fizeted a díjat ( 48€ ), irodából ki, átsétálsz a szomszéd kis bódéba, ott az igénylö, és a blokk után kifizeted a rendszámok anyagárát ( 33€ ), az orrod elött macinyomdázzák, majd rákérül a müszaki és a tartományi matrica és csókolom.

Új hozzászólás Aktív témák