- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
Declare
üzenetére
Én is hasonló véleményen vagyok, emiatt is lennék nagyon kíváncsi, hogy az említett két példában mi Volt a háttér, illetve pontosan mi történt, mindig szeretek tanulni, mások tapasztalatát új ismeretek megszerzésére hasznosítani.
Alapvetöen azért azt el tudom képzelni, hogy a legtöbb család kasszája nem feltétlen teszi lehetövé, hogyy bármikor elörántsanak a kalapból egy turbócsere árát ( most a miértjét ne firtassuk, mert abból egy hatalmas offtopic veszekedés lenne
), ergo nyilván sok mindenki tart töle, akárcsak a kettöstömegütöl például.A dízelnél - már megtanultuk -, hogy azért nincs para, mert az úgyis kevesebbet eszik, és az üzemanyag-ár különbségböl majd úgyis futja turbócserére ( is ).

Autócsere in Progress, hírdetem a hullaszállítót, de csak olyanok írtak eddig, akiknek Matchboxra van pénzük, a január nem feltétlen a használtautópiac fesztiválszezonja sajnos...

Az utód meglelése sem sétagalopp, 3.2-böl sem kelleti magát olyan sok a piacon, illetve ritkán jön olyan kombinációjú variáns, amit keresek ( ezüst vagy fekete szín-kéziváltó-börbelsö-xenon, jó állapot ).
Illetve most van egy, ami majdnem tökéletes, picit vastagon fogott a tulaj ceruzája, egyelöre a megfelelö hangnemet alakítom ki, hogy aztán ajánlatot tegyek...

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Destrier Ergo SL400 gamer szék
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ergo nyilván sok mindenki tart töle, akárcsak a kettöstömegütöl például.