Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz Szada85 #68843 üzenetére

Persze, semmi nem megy tönkre pikk pakk....max tenyleg valami extrem anyaghiba folytan.....ennek en is utanna kerdeztem autoszerelönel is, de itt a Ph n is. Szinte mindig kell legyen elöjel, csak a tulaj nem veszi eszre (olajfogyas, üzemanyag fogyasztas növekedes, füst, rendellenes hang, sipolas, fütyüles, motorerö vesztes stbstb... az en automnal pl a valtoban csapagyhibas volt gyarilag....az elözö tulajnal szetesett a palyan....azt kb javitottak csak meg, igy nekem ismet elöjött ugyan az a hiba (masik, ki nem cserelt csapagyakra). AMikor en a szerelömhöz vittem, hogy fura hangja van valaminek, akkor még a szerelöm szerint 1000 km eket birt volna ki a hibas csapagy rendszer....azt mondta el sem tudja kepzelni az elözö tulajnak milyen hangokat kellett ennek produkalnia, mielött szetesett....sajna sokan tenyleg csak az üzemanyag visszajelzöt ismerik, aztan tiporjak falabbal a verdakat a legkisebb erzek nelkül. Igy turbos, benzines, szivo, dizel, minden szethullik..... :(

Latom megint temanal vagyunk amugy :D megint az ördögi turbo benzines :D persze a turbo dizellel, ami magasabb nyomassal, nagyobb nyomatekkal, sokkal durvabb rezgesekkel, korommal, nagyobb höterhelessel van megspekelve az teljesen oke...pedig a joöreg szivodizel, az aztan tenyleg kiment a vilagbol :D

Van valami fejlemeny, auto eladas, uj auto vetel temakörben?

Új hozzászólás Aktív témák