Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bodrik

Volt szerencsém H Astra kombi négyfokozatú automatájával. Ez egy 1.8-as motorral volt párosítva. Akkor határoztam el hogy ilyenem lesz, csak sajnos nem volt a használt piacon belőle,csak amit próbáltam, na de ez egy másik történet.

Maga a motor tényleg jó volt, váltó is tette a dolgát, de szerintem kevés az a négy fokozat. Ez ott mutatkozik meg, amikor a legtöbbet használt utazó sebességi tartományban mindig a legtöbbet forgott a motor.

Városban 50-nél "ha jól rémlik" mindig 5000-et forgott ,ami teljesen érthetetlen. És ugyan ez 90-100 tempónál is.
    Lehet hogy csak én voltam béna, és lehet vannak funkciók amivel ezt lehet kompenzálni, de én csak úgy vezettem ahogy a kereskedőnél volt.

diablo1984
    A linkelt képen lévő autónál az ténylegesen alufelni, de a palettából a legrondább szerintem. Ettől sokkal szebbek vannak. De ez szubjektivitást élvez.
    Kilométer futásában egyetértek, sok árulkodó nyom van, az első az általad is észre vett kormány újra bőröztetése. Másrészt a sebváltó jobb oldali szoknyája is kivan már fehéredve, és meg van rendesen repedezve, és szerintem nem annak tudható be hogy nem volt bőr ápolóval kezelve, hisz egy 2007-es autónál ennyi futás teljesítménnyel sem szabadna ilyennek lennie ha nincs is ápolva. Más részt ugyan ez észre vehető a kéziféken is ahol a bőr és a műanyag találkozik.

Más részt a kuplunk és a gázpedál egyforma baloldali erős kopás jelei is mutatkoznak, az enyémmel össze hasonlítva , nem is kicsi az eltérés szemel láthatólag.

Más azt nem értem hogy a kormányon lévő illesztések mért ilyen nagyok? Talán a lufis volt?Ha igen azt tudjuk hogy mivel is jár...
    Meg a rendszám tábla kert is új elől, semmilyen felírat sincs hogy melyik városból vagy szalonból származik. Az is lehet hogy kinti tört autó volt, tekerve. Ez az én diagnosztikám. :DDD

Egy kis plusz, a kulcsfoglalat is elég nagy réssel rendelkezik, az enyém nem ilyen, meg a hátsó csomagtartó védő fényes lemez is kivan, de gondolom a sok "cumotól. "

Új hozzászólás Aktív témák