Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodrik
Volt szerencsém H Astra kombi négyfokozatú automatájával. Ez egy 1.8-as motorral volt párosítva. Akkor határoztam el hogy ilyenem lesz, csak sajnos nem volt a használt piacon belőle,csak amit próbáltam, na de ez egy másik történet.
Maga a motor tényleg jó volt, váltó is tette a dolgát, de szerintem kevés az a négy fokozat. Ez ott mutatkozik meg, amikor a legtöbbet használt utazó sebességi tartományban mindig a legtöbbet forgott a motor.
Városban 50-nél "ha jól rémlik" mindig 5000-et forgott ,ami teljesen érthetetlen. És ugyan ez 90-100 tempónál is.
Lehet hogy csak én voltam béna, és lehet vannak funkciók amivel ezt lehet kompenzálni, de én csak úgy vezettem ahogy a kereskedőnél volt.diablo1984
A linkelt képen lévő autónál az ténylegesen alufelni, de a palettából a legrondább szerintem. Ettől sokkal szebbek vannak. De ez szubjektivitást élvez.
Kilométer futásában egyetértek, sok árulkodó nyom van, az első az általad is észre vett kormány újra bőröztetése. Másrészt a sebváltó jobb oldali szoknyája is kivan már fehéredve, és meg van rendesen repedezve, és szerintem nem annak tudható be hogy nem volt bőr ápolóval kezelve, hisz egy 2007-es autónál ennyi futás teljesítménnyel sem szabadna ilyennek lennie ha nincs is ápolva. Más részt ugyan ez észre vehető a kéziféken is ahol a bőr és a műanyag találkozik.Más részt a kuplunk és a gázpedál egyforma baloldali erős kopás jelei is mutatkoznak, az enyémmel össze hasonlítva , nem is kicsi az eltérés szemel láthatólag.
Más azt nem értem hogy a kormányon lévő illesztések mért ilyen nagyok? Talán a lufis volt?Ha igen azt tudjuk hogy mivel is jár...
Meg a rendszám tábla kert is új elől, semmilyen felírat sincs hogy melyik városból vagy szalonból származik. Az is lehet hogy kinti tört autó volt, tekerve. Ez az én diagnosztikám.
Egy kis plusz, a kulcsfoglalat is elég nagy réssel rendelkezik, az enyém nem ilyen, meg a hátsó csomagtartó védő fényes lemez is kivan, de gondolom a sok "cumotól. "
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sweet.tv - internetes TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Le Mans Ultimate
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten asztallap
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest