Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Lehet, hogy OFF, de arany keretbe foglalnám. Nem csak autóra érvényesek ezek a megállapítások, hanem mindenre, akár lakásra, mobiltelefonra is. Én az LG G4 topik gazdája vagyok, rengeteg kérdező jön, hogy hol tud legolcsóbban kijelzővédő üveget meg tokot vásárolni. Érted, elkölt 100+ ezer forintot és annyi sem marad a zsebében utána, hogy ne a 800 forintos, hanem a 2500 forintos, sokkal jobb minőségű kiegészítőt vegye meg rá.
De csak, hogy ON is legyen: Szerintem pont az Opel közösség az, ami sokkal racionálisabban vásárol autót. Talán emlékeztek még rá, hogy nálam BMW E46 is volt versenyben az Astrával szemben, de pont költségvetési okokból döntöttem el, hogy a BMW témát későbbre hagyom. Beleférne a BMW is, nem mondom, hogy vért kellene izzadnom a fenntartására, de egyelőre jobban vonz az, hogy több marad más dolgokra is (nyaralás, fényképezés, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Windows 10
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest